2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Gecen gün bende aldim elime taragi makasi, babasinin kucagina oturttum kisalttim oglumun saclarini inanilmaz uzamisti tamamen kesmeye kiyamadim ama böyle hem cok daha tatli hemde daha rahat oldu eskisi kadar terlemiyor ve dikkat cekmiyor artik cok sükür

havalar soğumaya başladı. oğlumda haraketlendi üstünü açıyor. uyku tulumu almak şart oldu. fakat ne tip daha kullanışlı olur. ayaklı olanlar mı diğerleri mi?

evet bende alıcam ama nasıl bişey alsam?

biberona mı alıştı sence? aman ya bu bizim sıpalara noluyosa bir sürü bebek var hem biberonu alıyo hem memeyi.. inat et canım kazanırsın inşallah sonunda ama çok zor tabi onu ağlatmak ben ayakta emziriyorum bir süre sonra çaktırmadan oturuyorum.. :)

canım hiç kötü hissetme nerden bilicen acemi anneyiz biz.. ama sen her ay kontrole götür bence ihmal etme sağlık ocağındaki doktorlara çok güvenmiyorum ben...

Bizde oglumun sacını 2 kez kestik. eşim saç kesme makinesi var evde onunla kesti.yanlar 3 üstü 5 numara askeriyede kep altı traşı deniyormuş buna :)

EVET SANIRIM SEN MAMA verdiğin için erken başlatırdı seni ama çok da geç değil. üzme kendini. büyük sıkıntılar değil. çoğu dr da tartıyor sadece zaten. bu sebepten ben bi daimi dr bulamadım. her kontrole başkasına gidiyoruz..

Çok beğendim paylaşım için teşekkürler denozum

ahh canım sonunda denk geldikkk saol hayatım bugün çok daha iyiyim şükürrr sen naptın emir nasıll
Canım toparlanmis olmana sevindim ohh kardeşin de geliyormuş gözün aydın
mevecim aşk olsun benim resmim profilimde aylardır var birara da avatarıma koymuştum resim sen nasıl görmezsin

Canimcim hayir gördüm ama ben boydan istiyorum

Hülyaa denize sifir deyince nereye gittiniz balık yemeye?
Haftasonu mersindeydim, dün aksam akkum civarında bi koy da balıktaydik
Bayagi yaklaşmisiz kıs
Oglusun da uzmemis,kocaman bi aferin ona:))

narlıkuyu da mı yoksa .. bayılıyorum oranın havasına ahengine..ama biz
akyarda cemalin yeri diye bi yer var.. ordaydık canım..
e sende sölemiyosun gelceeni.. haber versen belki birlikte yiyebilirdik ..
neden olmasın yanii..

kızlar oğlum emmeyi bırakacak galiba.. emerken savaş halindeyiz habire memeyi sündürüyor eliyle itiyor 10 dk zzor tutyorum memede ayırınca da aç anlıyorum omuzumu emiyor ne yapsam ki?
Merak etme sıkma canını hepimizde ayni sorun var yaklasik on gündür gündüzleri 7-8 saa Emmiyo cok uğraşıyorum
kız sendedmi iki tane varr

Allah iyiliğini versin emi ne güldüm

:78: :78: :78: :78: :78: :78: :78: :78: :78: :78: :78: :78: :78: :78: :78: :78: :78: :78: :78:

Bende Zeynep Kamil'e götürüyorum kızımı
Doktorumuz Zuhal guya ama bi gidiyorum Nevriye çıkıyor
Bu ne bicim hekim seçme hakkı be sinir oldum
O emzirme odası les gibi yemin ederim bu kadınlar evlerindede mi böyle yapıyo
Girdim oraya girmemle çıkmam bir oldu
Karar aldım bir daha gitmeyecegim
İlla özel hastaneye yöneltiyorlar insanları

şey alsan. bu oyun şeyleri var ya. tam anlamam da. play station falan işte. kapsamlı bi uyun şeysi al. sende sebeplenirsin
var ondan geçen sene almıştık malum olaydan sonra kafa dağıtalım diye ama olmayaydı çoook güzel fikir bu

denoz saat de iyi fikir,dur ben neti az kurcalayayım

kızlar ya,tam bu doğumgünü fikirleri için bişiler yazıcam hep eşim odaya damladı ancak yazabildim:18::18::18:teşekkürlerrr

Canım bende aşılar icin sağlık ocağına götürüyorum
Hemsiremde cok iyi valla güveniyorum
Ama doktora da götürüyorum bingildagina bakıyor
Muayene ediyor kollarindan tutup çekiyor bir şeyler yapıyor
Gotursen daha iyi bence:26:

havalar soğumaya başladı. oğlumda haraketlendi üstünü açıyor. uyku tulumu almak şart oldu. fakat ne tip daha kullanışlı olur. ayaklı olanlar mı diğerleri mi?

Ben bundan aldim son 1 haftadir bununla uyuyor cok rahat ettim yorganini sürekli kafasina cekicek veya üstü acilacak korkusu yok sir bezini bagliyorum altina bu sekilde bacaklarini ciplak hissedince onunda cok hosuna gidiyor

banada bunlar mantıklı geliyor. ne kadar kalın giyinirseniz giyinin üst açık olunca üşürmüş insan derler ya. diğer bacaklı tulumla sanki üstü örtülmemiş gibi gelio bana. bunla üstü örtük gibi oluyor..

mervem yaa ervoşa bu sefer de talia göz dikmiş (talia hımmmm seni seni seniii) bu ervoşun başını bağlamadık mı biz bakem

zeynocum kuaförün giriş ve çıkış saatleri acayip olmuş ne yaptı yahu amma eli ağırmış

kızlar ya bugün de dişim ağrıyor benim, yarın dişçiden randevu aldık birikmiş sütüm de kalmadı okuldaki insafsızlar yüzünden (Allaha havale ediyorum ama ben de dürebilirim defterlerini henüz belli değil) mecbur mama aldık bi gün mama ile geçecek

yanında götürsen zor mu olur..

kızlar bebişim olsun vardı hani üçüzlerin annesi..
haber alan varmı.. ne durumdalarmış.. aklıma geldi merak ettim..
biz tek bebekle zar zor giriyoruz onun gelememesi normal aslında..

çocuk uyuyor birbirleirne seslenmek için bağrışıorlar deli ediolar beni

bu aralar hiç iyi değilim. midem fena. elim ayağım tutmuyor gibi oluyor mideden rahatsızlanınca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…