ahhh ben de onu çok isterdim canım:)))
ama anne teknolojisi de çok güzel...eve geldiğimde miss gibi yemekler oluyor...canım annem saolsun kaç gündür elimi hiçbişeye sürdürmüyor..gerçi bu bana kilo olarak geri dönüyor bi kaç gün kalıp gidecekler ama
Hazır sıcacık anne yemeği varken ye tatlım şifa olsun vitamin olsun yağ olmasınannen gidince yaparsın rejimini. Ben de uğraşıyorum ama beceremiyorum ya
Canım yemeklerinn tadını çıkar..anne yemeği her zaman nasip olmaz
Afiyet bal şeker olsunn. Uzaktasin, is hayatındasin fırsatın olmaz ama; yine onlar yanına gelmisler seni gormeye.Anının tadini cikart, hüzünlenme şimdi gidecekler diye
canım senin birde göbeğinde sorun olmuştu bebeğinin sanırım.benimde olmuştuda ordan hatırlıyorum.bazı çocuklar daha hassas oluyor nedense.operasyona gerek kalmadan iyileşir inşallah.kızlar yaaa bebegimin poposunda bişey çıktı demiştimya enfeksiyon kapmış nasıl olur anlamıyorum tertemiz bakıyorum
antibiyotikli krem verdi doktor büyürse hemen getir dedi
3-4 güne geçmezse de getir dedi cerrahi müdaahale edecekler sanırım çook üzüüyorumm
inşllh gecer iki gündür kullanıyorum kremi küçülme olmadı
nolur dua edin de geçsin
huzursuzlugu ondan olabilirmiş rahatsız eder dedi
kızlar oğlum emmeyi bırakacak galiba.. emerken savaş halindeyiz habire memeyi sündürüyor eliyle itiyor 10 dk zzor tutyorum memede ayırınca da aç anlıyorum omuzumu emiyor ne yapsam ki?
Cok güzelmis canimBu da benden size gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ANNE OLMASAYDIM EĞER :
canım çook sağol sanırım eşimin korkusundan komik olmaya başladımbence sen topigin en komik annesisinn her lafina gulmeye basladim ben son gunlerde:26:
zeynom peki nasıl oldu saçın bari değdimi o eziyeteO kadar yorgun ve bitkinim kiiyinede geçmişi bitirebildimm peki cvp yazabilecekmiyim iste orasi biraz muamma
ay çok güldüm kız Allah seni iyi etsin
ben de kocama yakınıp duruyorum şöyle kilo aldım böyle vermem lazım kıyafetlerime giremiyorum diye
o da zayıflayınca girersin demek yerine gel sana bir şeyler alalım diyor artık
gölcük te nerede oturuyorsun canım sen?
canım bebişinin seni sevmemesi gibi bi lüksü yok sen onun annesisin bir ara bende öyle düşünmüştüm ama daha çok küçükler ilerde hele bi sevmesinlerYa benim oglusum hala emmek istemiyor ve daha da kötüsü artik beni sevmiyor
Niye böyle oldu anlamadım babamiz geldikten sonra cicukbenden soğudu zorla emdirmeye çalıştığım için olabilir ama önce de bu durum vardi
Oyy oy..oglus aglar emmicem diye ben aglar eşim de bsna kızıyor zorlsma diye napim çocuk elini yiyor sapur supur açlıktan
Günaydın bu arada kızlar bebekleriniz sizi emiyor ve size gülümseyerek bakiyorsa cok sanslisiniz bilin
denoz canım çoooooook mutlu oldum iyi olmanıza umarım bir daha böyle tatsızlıklar yaşamazsınız....sizin iyi olmanız çok mutlu olmanız lazım yeni gelecek bebişin mutlu anne ve babaya ihtiyacı var çünküCanlarım...
Tekrardan desteğiniz çok teşekkür ederim...
Burdan ve özelden mesajlarınızla iç sesim oldunuz...
canım öncelikle çook geçmiş olsun Allah bi daha böyle sıkıntılar yaşatmasınbugün dahada iyiyim akşam kardeşim biniyo allah nasip ederse inaşallah yarın burda valla fikri bile yetti kendime gelmeme..hayatım bu kv görümce elti olaylarını çok kafana takmıcakmışsın ben onu anladım ben şimdi çok rahatım umursamıyorum onlarıı 2 sene önceye kadar senin gibi yaptıklarını hiç unnutmadım taktım sonra göğsümde kitle tespit edildi ki bişi yoktu kontrollerimi hep yaparım evlendikten sonra oluşmuşş sonra polikstik over oldum öle bişide yoktu düşün hemen hamile kalmıştım adetlerimde düzenlidir yanii yani anlıcan taktım taktım kendime ettim yazık değilmi bana dedim sonra kendi kendime doktor doktor gezdim ee onlar keyfine baktı ben ağladımm oturdum düşündümm uzakdurmak dedm mesafeyi korumak en iyisi şimdi kafam rahat bana yapsalarda umursamıyorum he öyle deyip geçiyorumm hayat felsefemin üstüne kocaman bi çizgi çektimm şimdi yeni bir felsefe oluşturuyorum kendime beni ilgilendiren tek şey kocam şimdi sadece onun yaptıkları beni üzüyo onları takıyorumki oda hepsine bedel sağolsunnama onun içinde yeni bir felsefe oluşturucam dur bakalım sıra onada gelicekk aman anlatsam benm kv yaptıklarını çüşş dersinizde benmki aleni değildir iyilikle .
Bu da benden size gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ANNE OLMASAYDIM EĞER :
Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim.
Hamileliğim esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.
O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.
Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi hayal gücünün sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç.
Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.
Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.
Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.
Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.
Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.
Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.
Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.
Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.
Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.
Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.
Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.
Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.
38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.
Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.
Sen olmasaydın eğer yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.
Sen olmasaydın eğer ben asla "anne" olmayacaktım.
Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış. Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım!
Sen olmasaydın eğer,ben asla ben olamayacaktım..
resim bakmakta aklima gelmeid netten simdi baktim buldum ekleyim dedim hemen Eki Görüntüle 803768 iste bu canimm :))) sende bunun sol gögsunde yapcaksin :)))
ben bol bol konuşuyorum şimdilik o da bana cvp veriyor çok tatlı oluyor o zaman.. ama başka neler yapılması gerekir acaba?
canım çok geçmiş olsun kıyamam ben kuzucuğaOglum nezle oldu kizlar. Iki gundur birkac kasik ihlamur veriyorum. Oksuruk, hapsirik ve burun tikanikligi var. Gece bile burun aciyorum nefes alamiyor cunku. Insallah cabuk atlatir.
Ek gidaya ne kadar heveslisiniz ya size baktikca garip oluyorum, benim hic ek gidaya falan gecesim yok. Cevremdeki tum anneler 6 aya birakma gec kalirsin sonra kati gida yemez diyor. Dort ay dolunca tadimlara basliycam galiba. Oncelikle yogurt gibi tuzlu eksi seyleri vermek lazimmis meyve ile baslarsan hep sekerli seylere alisir diyorlar. Bir de hicbirseyi pure yapma ezerek ver diyorlar.
Gece artik 4-5 saat kesintisiz uyuyabiliyor sukurler olsun. Gunduz uykulari da duzenli sayilir. Buyudu mu ne oglusum
canım bu msjını görmeden acaba burnu tıkalımı diye yazmıştım ahada cevabını aldımay inşallah bırakmaz yaaa... gece karanlıkta da aynısını yapıyor.. hatta önce süt mü az dedim ama dün gece de dolu memeye aynı muameleyi yapınca anladım ki başka bir derdi var.. hayır kulağındaki enfeksiyonda geçmişti. burnu da açık ki daha kapalıyken böyle emmiyordu ama hastalandığından beri sorunlu emmesi zaten bırakmaz inşallah..
evet canm göbegimizde de sorun olmuştucanım senin birde göbeğinde sorun olmuştu bebeğinin sanırım.benimde olmuştuda ordan hatırlıyorum.bazı çocuklar daha hassas oluyor nedense.operasyona gerek kalmadan iyileşir inşallah.
.
canm nasıl kestiniz oglunun saçını bende kestirmek istiyorum ama kuaföre güvenemiyorumdun babası oglumun sacını traş etti :)
büyüdü sanki bu haliyle minik sıpam.
cuma günü 4 aylık olcaz yine aşıları var tabi.
dün ve bugün çok güzel uyuyor maşallah. sanırım havalar serinledi diye daha güzel uyuyorlar artık.
uyumadığı zamanlarda ne yapayım diye düşünüyorum en çok yaptığım oyuncaklarıyla konuşturmak ya da kendim konuşuyorum güzel tepkiler veriyor. mutfağı çok sevdi. ben yemek yapıyorum o izliyor. ama yalnız kalmayı hiç sevmiyor. havalar soğuyunca işimiz daha zor sanki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?