2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
herkes kısmetini buldu. benim oğluşuma talip neden çıkmadı ya kızlarda o kdar az ki.

bu arada ben bi ara oğlumu " hastaneye gitcez sana yeni doğmuş en güzel kızı bulcaz " diye avutuyordum. cidden de işe yarıyordu. sanki anlıyordu

kanal tedavisi olcak 2-3 saatlik sonra da en az 5 saat sütleri sağıp döküyorsun..en az yarım lt süt lazım yani

hımm olmazmış. seninki alışkın değil ya mamaya. ilk baş biraz gaz yapabiliyor. umarım rahat geçer. senin iştekiler de gıcık

ee sen de bi oğlan anası olarak görevini yapıp gözünü dört açsaydın ya

Hehe :) valla kızımın talipleri artıyor gün geçtikçe
Sana verdim tamam tamam da oğlun neler vadediyor kızıma geleceği için yatlar katlar köskler cinsinden anlarsın ya
Bu arada cengaver damadimin adi neydi
Hangi marka.mama

Hangi marka mama aldın
Ben bugün bebelac aldırdm eşime
Bazı günler sütüm olmuyor diye
30 ml yaptım 20 sini ancak icti oda doke saca
Aptamil yemiyor bebelac yer diye ümit ediyordum onuda yemedi

Hangi marka mama aldın
Ben bugün bebelac aldırdm eşime
Bazı günler sütüm olmuyor diye
30 ml yaptım 20 sini ancak icti oda doke saca
Aptamil yemiyor bebelac yer diye ümit ediyordum onuda yemedi

ben similac kullanıyordum. bu ara benimki de mama yemio. tadını mı beğenmio nedir. rezeneyi içiyor. su veriyorum içiyor. beni emiyor iyi kötü. ama mamayı çoğunluk almıyor.

mama bi kere 10 günde bozuldu. mamadan şüpheleniyorum. bi daha alırsam sma alcam.

huzur mutluluk vaadi var canııım, biz çalışan gelin isterük zati beraber çalışıp kazanırlar (ehehhe tam kaynana konuşması ha).Mamayı aptamil conformil aldık denicez bakalım:18::18::18:...benim oğlanın adı Rün (sormadan söyliyim İskandinav kökenli isim eski harfler, gizli bilgi ve ilim anlamları var_oğlana viking adı koyduk sora da diyor bu çocuk barbar oldu neden acabaaa)

aslında midem genelde iyiydi. evlenince bozdum. dengesiz beslenmeden böyle oldu sanırım. millet evlenince düzene girer bende tam tersi
benim de öyle oldu ama ben suçu evliliğe değil yaşlanmaya attım_mide,diş,ayak,alerji...hepsi var yok yok

valla bi kız beğendik, hatta onla aynı pozu bizde çekindik ama tonla talibi çıktı. çekildik aradan. hıııhhh dedik
çivi çiviyi söker

sma çok gaz yapıyordu beninm oğlanda tövbeliyim ona ben

evet oydu ama vazgeçtik . hıııhhhh diyoruz

bütün kızlar kapılmış zaten...ben eylül anneleri topiğine gidip ordan seçcem oğluma kız. çıtır çıtır
amaan onların daha verniksleri üzerindedir,suratlar buruş buruş bari ağustostan bakaydın

amaan onların daha verniksleri üzerindedir,suratlar buruş buruş bari ağustostan bakaydın

1-2 aya toparlar onlarda . sma yı hiç denemedim. similac iyiydi önceden. riske atıp değiştirmedim hiç. belki almam. 4. aya giriyoruz zaten. olmadı ek gıda veririm.

keep every ile falan görüştün mü hiç..

bide ateş topiğini gördüm geçen. size naklen yayın yapmıştım ya. o aklıma geldi...

Bozulduğunu nerden anladın ben buzdolabina koymuyorum bi veriste kac ml içiyor bebegin

ay kızlar ben abimle dalga geçiyordum ikidebir hastanedeler diye tükürdüğümü yalamayayım diye nasıl olsa sağlık ocağında bakıyorlar-ki yeterli değil- dedim geçen 2 ay gitmedim dr
moralim bozuldu bu ay gidiiim bakiiim zaten kafa ölçüsü accık ufak çıktı

Ben de iki kez kisalttim saclarini makasla. Uyku tulumu ben bacakli kullaniyorum su an. Kislik olarak bir de boyle birsey mi alsam acaba?

Surekli ayakta durmaktan, kosturmaktan topuk dikeni cikmis bende Sabah 7 de basliyor mesaim gece 12 gibi yatiyorum. Bir ya da iki kez de bebek icin kaliyorum. Yaslandim sanki ya. Alyans bile takmiyorum. Eskiden ne guzel giyinir suslenir gezerdim. Simdi hazirlanmasi oyle uzun suruyor ki disari cikasim gelmiyor

Allah bebegime saglik sihhat versin ama zor bu cocuk isi

SiZ şimdi birde öğretmen istersiniz 3 ay tatili var
Sabahci olur ogleden sonra eviyle ilgilenir (sank tum bayan öğretmenler sabahciymis gibi )a
değişik bir isim sen mi buldun bayada uymlu oldular
Benim kızın adının anlami güçlü yiğit soylu kadin demek:)

kv var ya sesli gülemiyorum bu kadın iyice tırlattı der şimdi
ahada burda yırtınırcasına gülüyorum
ay bide kv pek bi suratı asık bugün (suratsız diyemedim anam sanki okuyacak ne tırstım)
nette çok takılıyom onamı bozuluyo acaba

kızlar hepinize aşkolsun .. bu aptamilin conformil diye bi ürünü varmış..
şimdi keep bahsetmiş ya aklıma geldi .. bi iki gün önce öğrendim..
anne sütü alamayan bebekler için daha iyiymiş.. niye bana söylemediniz..
gazına kusmasına daha iyi geliyomuş.. neyse neresinden dönsek kardır.. artık ondan alıcam ..
benim herifte dizim ağrıyor ovsana diye bağırıyo..
gidiyimde ovayım bari.. masör müyüm ben yaaaaaaaaaaa...
bu nedir yaaaaaaaa!!!!!!!!!!:117:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…