ben de mideden çok çektim sıcak su koy çok iyi geliyorçocuk uyuyor birbirleirne seslenmek için bağrışıorlar deli ediolar beni
bu aralar hiç iyi değilim. midem fena. elim ayağım tutmuyor gibi oluyor mideden rahatsızlanınca..
kanal tedavisi olcak 2-3 saatlik sonra da en az 5 saat sütleri sağıp döküyorsun..en az yarım lt süt lazım yani
ee sen de bi oğlan anası olarak görevini yapıp gözünü dört açsaydın yaherkes kısmetini buldu. benim oğluşuma talip neden çıkmadı yakızlarda o kdar az ki.
bu arada ben bi ara oğlumu " hastaneye gitcez sana yeni doğmuş en güzel kızı bulcaz " diye avutuyordum. cidden de işe yarıyordu. sanki anlıyordu
Hehe :) valla kızımın talipleri artıyor gün geçtikçemervem yaa ervoşa bu sefer de talia göz dikmiş(talia hımmmm seni seni seniii ) bu ervoşun başını bağlamadık mı biz bakem
zeynocum kuaförün giriş ve çıkış saatleri acayip olmuş ne yaptı yahu amma eli ağırmış
kızlar ya bugün de dişim ağrıyor benim, yarın dişçiden randevu aldık birikmiş sütüm de kalmadı okuldaki insafsızlar yüzünden (Allaha havale ediyorum ama ben de dürebilirim defterlerini henüz belli değil) mecbur mama aldık bi gün mama ile geçecek
ben de mideden çok çektim sıcak su koy çok iyi geliyor
ee sen de bi oğlan anası olarak görevini yapıp gözünü dört açsaydın ya
valla bi kız beğendik, hatta onla aynı pozu bizde çekindik ama tonla talibi çıktı. çekildik aradan. hıııhhh dedik
Hangi marka mama aldın
Ben bugün bebelac aldırdm eşime
Bazı günler sütüm olmuyor diye
30 ml yaptım 20 sini ancak icti oda doke saca
Aptamil yemiyor bebelac yer diye ümit ediyordum onuda yemedi
Pdnk'nin kızımı yoksa
huzur mutluluk vaadi var canııım, biz çalışan gelin isterük zati beraber çalışıp kazanırlar (ehehhe tam kaynana konuşması haHehe :) valla kızımın talipleri artıyor gün geçtikçe
Sana verdim tamam tamam da oğlun neler vadediyor kızıma geleceği içinyatlar katlar köskler cinsinden anlarsın ya
Bu arada cengaver damadimin adi neydi
Hangi marka.mama
benim de öyle oldu ama ben suçu evliliğe değil yaşlanmaya attım_mide,diş,ayak,alerji...hepsi var yok yokaslında midem genelde iyiydi. evlenince bozdum. dengesiz beslenmeden böyle oldu sanırım. millet evlenince düzene girer bende tam tersi
çivi çiviyi sökervalla bi kız beğendik, hatta onla aynı pozu bizde çekindik ama tonla talibi çıktı. çekildik aradan. hıııhhh dedik
sma çok gaz yapıyordu beninm oğlanda tövbeliyim ona benben similac kullanıyordum. bu ara benimki de mama yemio. tadını mı beğenmio nedir. rezeneyi içiyor. su veriyorum içiyor. beni emiyor iyi kötü. ama mamayı çoğunluk almıyor.
mama bi kere 10 günde bozuldu. mamadan şüpheleniyorum. bi daha alırsam sma alcam.
amaan onların daha verniksleri üzerindedir,suratlar buruş buruşevet oydu ama vazgeçtik .hıııhhhh diyoruz
bütün kızlar kapılmış zaten...ben eylül anneleri topiğine gidip ordan seçcem oğluma kız. çıtır çıtır
sma çok gaz yapıyordu beninm oğlanda tövbeliyim ona ben
amaan onların daha verniksleri üzerindedir,suratlar buruş buruşbari ağustostan bakaydın
Bozulduğunu nerden anladın ben buzdolabina koymuyorum bi veriste kac ml içiyor bebeginben similac kullanıyordum. bu ara benimki de mama yemio. tadını mı beğenmio nedir. rezeneyi içiyor. su veriyorum içiyor. beni emiyor iyi kötü. ama mamayı çoğunluk almıyor.
mama bi kere 10 günde bozuldu. mamadan şüpheleniyorum. bi daha alırsam sma alcam.
evet bende alıcam ama nasıl bişey alsam?
biberona mı alıştı sence? aman ya bu bizim sıpalara noluyosa bir sürü bebek var hem biberonu alıyo hem memeyi.. inat et canım kazanırsın inşallah sonunda ama çok zor tabi onu ağlatmak ben ayakta emziriyorum bir süre sonra çaktırmadan oturuyorum.. :)
canım hiç kötü hissetme nerden bilicen acemi anneyiz biz.. ama sen her ay kontrole götür bence ihmal etme sağlık ocağındaki doktorlara çok güvenmiyorum ben...
EVET SANIRIM SEN MAMA verdiğin için erken başlatırdı seni ama çok da geç değil. üzme kendini. büyük sıkıntılar değil. çoğu dr da tartıyor sadece zaten. bu sebepten ben bi daimi dr bulamadım. her kontrole başkasına gidiyoruz..
Canım bende aşılar icin sağlık ocağına götürüyorum
Hemsiremde cok iyi valla güveniyorum
Ama doktora da götürüyorum bingildagina bakıyor
Muayene ediyor kollarindan tutup çekiyor bir şeyler yapıyor
Gotursen daha iyi bence:26:
Ben de iki kez kisalttim saclarini makasla. Uyku tulumu ben bacakli kullaniyorum su an. Kislik olarak bir de boyle birsey mi alsam acaba?Gecen gün bende aldim elime taragi makasi, babasinin kucagina oturttum kisalttim oglumun saclarini inanilmaz uzamisti tamamen kesmeye kiyamadim ama böyle hem cok daha tatli hemde daha rahat oldu eskisi kadar terlemiyor ve dikkat cekmiyor artik cok sükür
huzur mutluluk vaadi var canııım, biz çalışan gelin isterük zati beraber çalışıp kazanırlar (ehehhe tam kaynana konuşması ha).Mamayı aptamil conformil aldık denicez bakalım:18::18::18:...benim oğlanın adı Rün (sormadan söyliyim İskandinav kökenli isim eski harfler, gizli bilgi ve ilim anlamları var_oğlana viking adı koyduk sora da diyor bu çocuk barbar oldu neden acabaaa )
benim de öyle oldu ama ben suçu evliliğe değil yaşlanmaya attım_mide,diş,ayak,alerji...hepsi var yok yok
çivi çiviyi söker
sma çok gaz yapıyordu beninm oğlanda tövbeliyim ona ben
amaan onların daha verniksleri üzerindedir,suratlar buruş buruşbari ağustostan bakaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?