Ben bundan aldim son 1 haftadir bununla uyuyor cok rahat ettim yorganini sürekli kafasina cekicek veya üstü acilacak korkusu yok sir bezini bagliyorum altina bu sekilde bacaklarini ciplak hissedince onunda cok hosuna gidiyorEki Görüntüle 805158
Hayır moralini bozma bundan sonra. Goturursunay kızlar ben abimle dalga geçiyordum ikidebir hastanedeler diye tükürdüğümü yalamayayım diye nasıl olsa sağlık ocağında bakıyorlar-ki yeterli değil- dedim geçen 2 ay gitmedim dr
moralim bozuldu bu ay gidiiim bakiiim zaten kafa ölçüsü accık ufak çıktı
Ben de iki kez kisalttim saclarini makasla. Uyku tulumu ben bacakli kullaniyorum su an. Kislik olarak bir de boyle birsey mi alsam acaba?
Surekli ayakta durmaktan, kosturmaktan topuk dikeni cikmis bendeSabah 7 de basliyor mesaim gece 12 gibi yatiyorum. Bir ya da iki kez de bebek icin kaliyorum. Yaslandim sanki ya. Alyans bile takmiyorum. Eskiden ne guzel giyinir suslenir gezerdim. Simdi hazirlanmasi oyle uzun suruyor ki disari cikasim gelmiyor
Allah bebegime saglik sihhat versin ama zor bu cocuk isi
kızlar hepinize aşkolsun .. bu aptamilin conformil diye bi ürünü varmış..
şimdi keep bahsetmiş ya aklıma geldi .. bi iki gün önce öğrendim..
anne sütü alamayan bebekler için daha iyiymiş.. niye bana söylemediniz..
gazına kusmasına daha iyi geliyomuş.. neyse neresinden dönsek kardır.. artık ondan alıcam ..
benim herifte dizim ağrıyor ovsana diye bağırıyo..
gidiyimde ovayım bari.. masör müyüm ben yaaaaaaaaaaa...
bu nedir yaaaaaaaa!!!!!!!!!!:117:
Bozulduğunu nerden anladın ben buzdolabina koymuyorum bi veriste kac ml içiyor bebegin
Canim senin kizin pamukcuk oldugunda doktor bir ilac verdi hemen gecirdi demistin sana zahmet ilacin ismini yazarmisin ve rezept olmadan alinabiliyormu?
Allah razı olsun canım.
ben dekide bundan ayni sekilde iic ayri kollu olani var ama biz henuz kullanmadik askiliginda süs olarak duruyorBen bundan aldim son 1 haftadir bununla uyuyor cok rahat ettim yorganini sürekli kafasina cekicek veya üstü acilacak korkusu yok sir bezini bagliyorum altina bu sekilde bacaklarini ciplak hissedince onunda cok hosuna gidiyorEki Görüntüle 805158
al bendende okadar (gerçi ben eskidende biraz paspaldım)
çocukla dışarı çıkmak için 2 saat önceden hazırlanmak lazım..bide ben mem veriyorum al memeyi çık olmuyor
yok suyu yok maması yok biberonu bezi yedek giysi bla bla bla
çoooooooooooook geçmiş olsun canım
banada bunlar mantıklı geliyor. ne kadar kalın giyinirseniz giyinin üst açık olunca üşürmüş insan derler ya. diğer bacaklı tulumla sanki üstü örtülmemiş gibi gelio bana. bunla üstü örtük gibi oluyor..
Ben de iki kez kisalttim saclarini makasla. Uyku tulumu ben bacakli kullaniyorum su an. Kislik olarak bir de boyle birsey mi alsam acaba?
Surekli ayakta durmaktan, kosturmaktan topuk dikeni cikmis bendeSabah 7 de basliyor mesaim gece 12 gibi yatiyorum. Bir ya da iki kez de bebek icin kaliyorum. Yaslandim sanki ya. Alyans bile takmiyorum. Eskiden ne guzel giyinir suslenir gezerdim. Simdi hazirlanmasi oyle uzun suruyor ki disari cikasim gelmiyor
Allah bebegime saglik sihhat versin ama zor bu cocuk isi
Benimde var bundan ama denemedim neden dersen bunu giydirince gene üstünü orterim gibime geliyor icim rahat etmez benim usur diye aklım kalir sence. Kullanımı nasil
hemen yazim canim mykoderm mund -gel canim recetesiz veriliyormu bilmuiyorm bize doktor yazmisti ama daha sonra ben eczaneden pisik kremi istedim ayni firmanin pisik kremini verdi recetesiz fln aldim onu tahminime göre mund geli de recetesiz verirler :))) canim ya kremi yazdim sormayi az daha unutuyorum ne oldu canim oglusununda pamukcukmu oldu yoksa((
rica ederim canim sendende razi olsun insallah :)) isine yaramasi beni mutlu etti :))
ben dekide bundan ayni sekilde iic ayri kollu olani var ama biz henuz kullanmadik askiliginda süs olarak duruyoryarin bende deneyim yada bbirzadan uynairsa giyidirim
canim bizim bebek cantamiz bir kenarda surekli hazir olarak bekliyor iicinde bezi,islak havlusu, kremi yedek kiyafetleri corablari agiz mendili dolu olarak 4 lü mama kabi vs iste gerekiyorsa var icinde sadece biberonlarini hazirlayip cantamizi alip cikiyorsun böylelikle onumu unuttum bumu eksik kaldi fln diye telas da yapmiyorum evden daha cabuk ta cikabilyiorum :)))
niran aynı sayılır. canım sıkın işte. moral bozukluğundan uyuyamıyorum.
doktorun ona bağlamış diye anladım bende ondan söyledim canım. sağarak vermen iyi olmamış dedi gibi anladım ben.. yanlış anlamışım o zaman..
esraaaaaaaaaaaaaaaaaa ahada burdasın slm
hemen yazim canim mykoderm mund -gel canim recetesiz veriliyormu bilmuiyorm bize doktor yazmisti ama daha sonra ben eczaneden pisik kremi istedim ayni firmanin pisik kremini verdi recetesiz fln aldim onu tahminime göre mund geli de recetesiz verirler :))) canim ya kremi yazdim sormayi az daha unutuyorum ne oldu canim oglusununda pamukcukmu oldu yoksa((
rica ederim canim sendende razi olsun insallah :)) isine yaramasi beni mutlu etti :))
ben dekide bundan ayni sekilde iic ayri kollu olani var ama biz henuz kullanmadik askiliginda süs olarak duruyoryarin bende deneyim yada bbirzadan uynairsa giyidirim
canim bizim bebek cantamiz bir kenarda surekli hazir olarak bekliyor iicinde bezi,islak havlusu, kremi yedek kiyafetleri corablari agiz mendili dolu olarak 4 lü mama kabi vs iste gerekiyorsa var icinde sadece biberonlarini hazirlayip cantamizi alip cikiyorsun böylelikle onumu unuttum bumu eksik kaldi fln diye telas da yapmiyorum evden daha cabuk ta cikabilyiorum :)))
geridönüşüm merve kızlar albüm yaptım bakabilirsiniz:))
yalnız albüme bakan arkadaşlardan bir ricam olacak resimlerin altına yorum yapmazsanız sevinirim albüm arkadaşlara özel ama yorum yapınca forum takipte yayınlanıyor bunu istemiyorum yorumlarınızı buradan bekliyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?