2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Benimde var bundan ama denemedim neden dersen bunu giydirince gene üstünü orterim gibime geliyor icim rahat etmez benim usur diye aklım kalir sence. Kullanımı nasil

Hayır moralini bozma bundan sonra. Goturursun
Bu arada benim kızın bas cevresi 38 idi senun kızın 38.5 idi yarım cm öndesiniz

al bendende okadar (gerçi ben eskidende biraz paspaldım)
çocukla dışarı çıkmak için 2 saat önceden hazırlanmak lazım..bide ben mem (mem ne ya mama)veriyorum al memeyi çık olmuyor
yok suyu yok maması yok biberonu bezi yedek giysi bla bla bla
çoooooooooooook geçmiş olsun canım

Son düzenleme:

tatlım o mamanın tadı çok iğrenç biz aldık aynen duruyor yemedi çocuk
inş. sizinki sever
senin kocanın yerinde olmak vardı asıl o senin dizlerini ovsun çocuğa sen bakıyorsun

Bozulduğunu nerden anladın ben buzdolabina koymuyorum bi veriste kac ml içiyor bebegin

mamayı ısrarla içmiodu. mamanın tadına baktım iğrenç. metal tadı gibi var. sudan zannettim. cezvede kaynatıom normalde. başka bi çelik tencerede kaynattım gene aynı. mamanın kutusunu kokladım bi değişik kokuyor. attım bende yenisini aldım. normalde 90 na kadar içiyordu + anne sütü tabi. şimdi pek almıyor.

Canim senin kizin pamukcuk oldugunda doktor bir ilac verdi hemen gecirdi demistin sana zahmet ilacin ismini yazarmisin ve rezept olmadan alinabiliyormu?

hemen yazim canim mykoderm mund -gel canim recetesiz veriliyormu bilmuiyorm bize doktor yazmisti ama daha sonra ben eczaneden pisik kremi istedim ayni firmanin pisik kremini verdi recetesiz fln aldim onu tahminime göre mund geli de recetesiz verirler :))) canim ya kremi yazdim sormayi az daha unutuyorum ne oldu canim oglusununda pamukcukmu oldu yoksa ((
Allah razı olsun canım.

rica ederim canim sendende razi olsun insallah :)) isine yaramasi beni mutlu etti :))

ben dekide bundan ayni sekilde iic ayri kollu olani var ama biz henuz kullanmadik askiliginda süs olarak duruyor yarin bende deneyim yada bbirzadan uynairsa giyidirim

canim bizim bebek cantamiz bir kenarda surekli hazir olarak bekliyor iicinde bezi,islak havlusu, kremi yedek kiyafetleri corablari agiz mendili dolu olarak 4 lü mama kabi vs iste gerekiyorsa var icinde sadece biberonlarini hazirlayip cantamizi alip cikiyorsun böylelikle onumu unuttum bumu eksik kaldi fln diye telas da yapmiyorum evden daha cabuk ta cikabilyiorum :)))

niran aynı sayılır. canım sıkın işte. moral bozukluğundan uyuyamıyorum.

Bana en mantiklisi bu gelmisti almadan önce arastirdim biraz en son buna karar verdim dedigin gibi bacakli olanda icim rahat etmezdi birde yorgan örterdim üstüne

Benimde var bundan ama denemedim neden dersen bunu giydirince gene üstünü orterim gibime geliyor icim rahat etmez benim usur diye aklım kalir sence. Kullanımı nasil

Kizlar ben bundan cok memnunum zaten almadan önce cok arastirdim en son buna karar verdim tabi markadan markaya degisebilir bunun markasi alvi
Gece kac defa kontrol ettim sirf beziyle yatirdigim halde bacaklari falan sicacikti ic ve dis tulum olarak iki parca bu ic tulumun kollarini disa katlayinca eldiven gibi ellerini de kapatiyor bütün vücudu sicacik oluyor ayni zaman da terletmiyor da ektsra üzerini örtmeye falan hic gerek yok bacakli olunca zaten kalin cocuk rahat yatamaz gibi geliyor bana bilmiyorum

bende bez ıslak mendil çıkarmıyorum çantadan ama diğerlerini koyup koyup çıkarıyorum aslında senin yaptığın gibi yapayım

doktorun ona bağlamış diye anladım bende ondan söyledim canım. sağarak vermen iyi olmamış dedi gibi anladım ben.. yanlış anlamışım o zaman..

Yok hayatım onu ayrica belirtti ama bu sebeple diye bisey söylemedi. Yani gogsumy birakmasina uzuldu gibi hani bu hic iyi olmamis anlamindaaa

demin dikkatimi çekti. profil sayfamı 1.397 kişi ziyaret etmiş. sizin kaç tane. birde herkesin nick hikayesini merak ediyorum.

benim ilk nickim başkaydı. değiştirecektim. yenisi ne olsun ne olsun derken masaüstünde geridönüşümkutusunu gördüm. hoşuma gitti onu aldım.

peki sizlerinnn???

zeyyno ve hülyaerdem gibi yaratıcı olmayan nickler dışındakileri merak ediyorum

esraaaaaaaaaaaaaaaaaa ahada burdasın slm

Küstüm birkere hihh

Tam emin degilim canim ya bugün dilinin ön kisimlari normal kirmizi ama arkaya dogru cok cok hafif nokta nokta beyazliyor gibi gözüktü gözüme bir iki gün bekleyip cogaliyormu diye bakicam eger basliyorsa hemen müdahale ederim en azindan.. Süt kalintisimi diye dilini sildim ama ayni duruyordu

Tulum bizimki de eldivenli olan canim yazin sirf ic tulumu giydirdim simdide üstünü de giydirip yatiriyorum cok rahat altini da hemen fermuari yandan acip hizlica degistirip kapatiyorum

geridönüşüm merve kızlar albüm yaptım bakabilirsiniz:))

yalnız albüme bakan arkadaşlardan bir ricam olacak resimlerin altına yorum yapmazsanız sevinirim albüm arkadaşlara özel ama yorum yapınca forum takipte yayınlanıyor bunu istemiyorum yorumlarınızı buradan bekliyorum ama

arkadaşlık isteği yolladım. bu arada yorum yapınca gözüktüğünü bilmiodum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…