allah var ov deyince ovar sever..akşam gelir gelmez alır efeyi yatana kadar avutur..mamasını yedirir..tatlım o mamanın tadı çok iğrenç biz aldık aynen duruyor yemedi çocuk
inş. sizinki sever
senin kocanın yerinde olmak vardı asıl o senin dizlerini ovsun çocuğa sen bakıyorsun
698 kişide beni ziyaret etmiş.. Aaaaa niye öyle diyosun gayet yaratıcı benim nickim..demin dikkatimi çekti. profil sayfamı 1.397 kişi ziyaret etmiş. sizin kaç tane. birde herkesin nick hikayesini merak ediyorum.
benim ilk nickim başkaydı. değiştirecektim. yenisi ne olsun ne olsun derken masaüstünde geridönüşümkutusunu gördüm. hoşuma gitti onu aldım.
peki sizlerinnn???
zeyyno ve hülyaerdem gibi yaratıcı olmayan nickler dışındakileri merak ediyorum
geridönüşüm merve kızlar albüm yaptım bakabilirsiniz:))
melinnaz kızının güzelliğini kimden aldığı belli oldu. ben seni kapalı sanıodum.
birde ne güzel kızınla ilk fotoğrafın var. benim uyuz hastanedekiler doğru düzgün çocuğu bana göstermediler bile. devlet hastanesinde doğum yapsam daha iyiydi.
okadar alıntı yapıp cvp yazmıştım cevapla tuşuna bastım puuuuuuuf
ne oldu yine anlamadım
kk ile yıldızımız bi türlü barışmadı
2. kez yazıyorum
canım çook sağol sanırım eşimin korkusundan komik olmaya başladım
stres espri yeteneğimi geliştirdi
zeynom peki nasıl oldu saçın bari değdimi o eziyete
canım bebişinin seni sevmemesi gibi bi lüksü yok sen onun annesisin bir ara bende öyle düşünmüştüm ama daha çok küçükler ilerde hele bi sevmesinleremmemekte bu aralar bebişler arasında moda onuda atlatırsınız inş.
denoz canım çoooooook mutlu oldum iyi olmanıza umarım bir daha böyle tatsızlıklar yaşamazsınız....sizin iyi olmanız çok mutlu olmanız lazım yeni gelecek bebişin mutlu anne ve babaya ihtiyacı var çünkü
canım öncelikle çook geçmiş olsun Allah bi daha böyle sıkıntılar yaşatmasın
ay bide koyu yaptığım yere çok güldüm
evet şimdi cevapla tuşuna basıyorum bakalım ne olacak
sabırsızlıkla bekliyorum
(ne oldu biliyormusunuz kk yine beni atmış ben msj yazana kadar tekrardan giriş yaptım)
mervem yaa ervoşa bu sefer de talia göz dikmiş(talia hımmmm seni seni seniii ) bu ervoşun başını bağlamadık mı biz bakem
zeynocum kuaförün giriş ve çıkış saatleri acayip olmuş ne yaptı yahu amma eli ağırmış
kızlar ya bugün de dişim ağrıyor benim, yarın dişçiden randevu aldık birikmiş sütüm de kalmadı okuldaki insafsızlar yüzünden (Allaha havale ediyorum ama ben de dürebilirim defterlerini henüz belli değil) mecbur mama aldık bi gün mama ile geçecek
mervosss sen gelinimi benden habersiz kimlere veriyorusn bakim unuttunmu sen ben ervosu dah dogmadan istemistim hatta arayi zeyno yapmistiiHehe :) valla kızımın talipleri artıyor gün geçtikçe
Sana verdim tamam tamam da oğlun neler vadediyor kızıma geleceği içinyatlar katlar köskler cinsinden anlarsın ya
Bu arada cengaver damadimin adi neydi
Hangi marka.mama
ooo kiz dajha bir iki gun önce konustuk aptamilin anne sutune yakin oldugunu sen görmemisin sanirimm :)))kızlar hepinize aşkolsun .. bu aptamilin conformil diye bi ürünü varmış..
şimdi keep bahsetmiş ya aklıma geldi .. bi iki gün önce öğrendim..
anne sütü alamayan bebekler için daha iyiymiş.. niye bana söylemediniz..
gazına kusmasına daha iyi geliyomuş.. neyse neresinden dönsek kardır.. artık ondan alıcam ..
benim herifte dizim ağrıyor ovsana diye bağırıyo..
gidiyimde ovayım bari.. masör müyüm ben yaaaaaaaaaaa...
bu nedir yaaaaaaaa!!!!!!!!!!:117:
Aaa ask olsun selam verdik selamimi bile alan olmamis hihh gideyim barii
benden çok yaşayacaksın bende merak ediyordum bunu (bu arada pcyi yatak odasına aldım koçişte yok ohh sabaha kadar dans (uykum gelmezse tabi))demin dikkatimi çekti. profil sayfamı 1.397 kişi ziyaret etmiş. sizin kaç tane. birde herkesin nick hikayesini merak ediyorum.
benim ilk nickim başkaydı. değiştirecektim. yenisi ne olsun ne olsun derken masaüstünde geridönüşümkutusunu gördüm. hoşuma gitti onu aldım.
peki sizlerinnn???
geridönüşüm merve kızlar albüm yaptım bakabilirsiniz:))
yalnız albüme bakan arkadaşlardan bir ricam olacak resimlerin altına yorum yapmazsanız sevinirim albüm arkadaşlara özel ama yorum yapınca forum takipte yayınlanıyor bunu istemiyorum yorumlarınızı buradan bekliyorum ama
bende bez ıslak mendil çıkarmıyorum çantadan ama diğerlerini koyup koyup çıkarıyorum aslında senin yaptığın gibi yapayım
Küstüm birkere hihh
Tam emin degilim canim ya bugün dilinin ön kisimlari normal kirmizi ama arkaya dogru cok cok hafif nokta nokta beyazliyor gibi gözüktü gözüme bir iki gün bekleyip cogaliyormu diye bakicam eger basliyorsa hemen müdahale ederim en azindan.. Süt kalintisimi diye dilini sildim ama ayni duruyordu
Tulum bizimki de eldivenli olan canim yazin sirf ic tulumu giydirdim simdide üstünü de giydirip yatiriyorum cok rahat altini da hemen fermuari yandan acip hizlica degistirip kapatiyorum
allah var ov deyince ovar sever..akşam gelir gelmez alır efeyi yatana kadar avutur..mamasını yedirir..
iyidir o konularda..bi tek altını değiştirmiyor..yapamazmış güyaaa..
üzerinide değiştirmiyordu dırdırımla alt ettim onu..artk değiştiriyor
698 kişide beni ziyaret etmiş.. Aaaaa niye öyle diyosun gayet yaratıcı benim nickim..
hikayemde şöyle:
hamile olduğumu öğrenince kime söyledimse hızımı alamadım herkese tüm dünyaya haykırasım vardı..
sonra nete girdim google a ben hamileyim yazdım karıştırırken kk ya rastladm..
üye olmam gerekiyodu o anda bikaç şey denedim kullanılıyor dedi ve bende ismimi yazdım..
nasılsa diğer üye olup girmedğim bisürü siteden biri olacak diyede umursamadım..
ne bilirdim buraya yatağı yorganı sereceğimi..:126::126:
değiştirmeyi düşündüm ama bu seferde sizlerle kopukluk olacak
herkese yeniden kendimi tanıtmak çok zor olacak..vazgeçtim bende
hem ne var isteyen bana çok rahat ulaşabilir..malum sitelerden falan
harikasın tatlım:103::103::103::103::103::103::103::103:
bende de taban çökmesi varmış.. hem fazla kilodan hemde doğum sonrası strese bağlıSurekli ayakta durmaktan, kosturmaktan topuk dikeni cikmis bendeSabah 7 de basliyor mesaim gece 12 gibi yatiyorum. Bir ya da iki kez de bebek icin kaliyorum. Yaslandim sanki ya. Alyans bile takmiyorum. Eskiden ne guzel giyinir suslenir gezerdim. Simdi hazirlanmasi oyle uzun suruyor ki disari cikasim gelmiyor
Allah bebegime saglik sihhat versin ama zor bu cocuk isi
öffff hiç deme yaa..mama işi çok zor..al bendende okadar (gerçi ben eskidende biraz paspaldım)
çocukla dışarı çıkmak için 2 saat önceden hazırlanmak lazım..bide ben mem (mem ne ya mama)veriyorum al memeyi çık olmuyor
yok suyu yok maması yok biberonu bezi yedek giysi bla bla bla
çoooooooooooook geçmiş olsun canım
ne bilirdim buraya yatağı yorganı sereceğimi. al bendende okadarallah var ov deyince ovar sever..akşam gelir gelmez alır efeyi yatana kadar avutur..mamasını yedirir..
iyidir o konularda..bi tek altını değiştirmiyor..yapamazmış güyaaa..
üzerinide değiştirmiyordu dırdırımla alt ettim onu..artk değiştiriyor
698 kişide beni ziyaret etmiş.. Aaaaa niye öyle diyosun gayet yaratıcı benim nickim..
hikayemde şöyle:
hamile olduğumu öğrenince kime söyledimse hızımı alamadım herkese tüm dünyaya haykırasım vardı..
sonra nete girdim google a ben hamileyim yazdım karıştırırken kk ya rastladm..
üye olmam gerekiyodu o anda bikaç şey denedim kullanılıyor dedi ve bende ismimi yazdım..
nasılsa diğer üye olup girmedğim bisürü siteden biri olacak diyede umursamadım..
ne bilirdim buraya yatağı yorganı sereceğimi..:126::126:
değiştirmeyi düşündüm ama bu seferde sizlerle kopukluk olacak
herkese yeniden kendimi tanıtmak çok zor olacak..vazgeçtim bende
taliaacım şimdi sen böle yazıyon kendimi bi halt sanacam valla (canım buna uygun sarı kafa nasıl olur bilemedim şimdi)
KIZZ yine cok güldürdün benii hay allah iyiligini versin emii sne esinden korkmaya devammi et desem iyi simdi korkmami desem iyi karar veremedim:44:
ooo kiz dajha bir iki gun önce konustuk aptamilin anne sutune yakin oldugunu sen görmemisin sanirimm :)))
every nihayet rusyaya döndü bebişi ile musmutlu1-2 aya toparlar onlarda . sma yı hiç denemedim. similac iyiydi önceden. riske atıp değiştirmedim hiç. belki almam. 4. aya giriyoruz zaten. olmadı ek gıda veririm.
keep every ile falan görüştün mü hiç..
bide ateş topiğini gördüm geçen. size naklen yayın yapmıştım ya. o aklıma geldi...
ovvv çok güzelmiş anlamıSiZ şimdi birde öğretmen istersiniz 3 ay tatili var
Sabahci olur ogleden sonra eviyle ilgilenir (sank tum bayan öğretmenler sabahciymis gibi)a
değişik bir isim sen mi buldun bayada uymlu oldular
Benim kızın adının anlami güçlü yiğit soylu kadin demek:)
tırsma yahu,koy gitsinkv var ya sesli gülemiyorum bu kadın iyice tırlattı der şimdi
ahada burda yırtınırcasına gülüyorum
ay bide kv pek bi suratı asık bugün (suratsız diyemedim anam sanki okuyacak ne tırstım)
nette çok takılıyom onamı bozuluyo acaba
aaaa şekerim ne biliim ben önceden biliyodum da söylemiştim görmemişsinkızlar hepinize aşkolsun .. bu aptamilin conformil diye bi ürünü varmış..
şimdi keep bahsetmiş ya aklıma geldi .. bi iki gün önce öğrendim..
anne sütü alamayan bebekler için daha iyiymiş.. niye bana söylemediniz..
gazına kusmasına daha iyi geliyomuş.. neyse neresinden dönsek kardır.. artık ondan alıcam ..
benim herifte dizim ağrıyor ovsana diye bağırıyo..
gidiyimde ovayım bari.. masör müyüm ben yaaaaaaaaaaa...
bu nedir yaaaaaaaa!!!!!!!!!!:117:
gitmeeeeee,bu arada sen şu şarkıyı duydun mu hiç, eşine dinlet bakAaa ask olsun selam verdik selamimi bile alan olmamis hihh gideyim barii
ben "keeperwhale" aldım önce sonra onu aldığım mail adresini ve şifresini unuttum gitti güzelim nickdemin dikkatimi çekti. profil sayfamı 1.397 kişi ziyaret etmiş. sizin kaç tane. birde herkesin nick hikayesini merak ediyorum.
peki sizlerinnn???
dur ben ulaşayım malum siteden
canım çok beğendim hoş kadınsın valla
ay bide lina'yla olan fotonuzu bayıldım ikinizde çok hoş çıkmışsınız
süslü kızımız annesine benzemiş maşallah size
melinnaz canim masallah cok guzellsin kizinla olan pozda harikaaa :))))
ayricaa resimlerin altinya yorum yapilinca gözuktugunu neden daha önce dimedin giii((((
nirann nirancim melinnaz soyledikten sonra bende fotonun altina yazmayim daha fazla diye buraya yaziim didim canm sana tas atmadim zaten birtek diyende sen degildinhkn hic puslu fln demeden yorum yapmisya hem sasirdim hemde sevindriik oldum iste
geridönüsümkutusu benim nikinim anlamanida yazim talia sans ve gece demek bu yil benimde sansa ihtiyacim vardi ve geceyide cok severim talianin anlamini glrunce hosuma gitti bende kizim olursa koymayi dusunuyordum geri vazgectim iyikide koymamisim bende simdiki isimleri cok daha guzel yavrumunnn
bu arada kiz kalmadi diyorsunya benim kizimin basi henuz bagli degil taliplerini bekliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?