2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
denizkızı , talia resimlerimin altına güzel şeyler yazmıştınız. size cevap yazdım sanıodum ama galiba yazmadım. çok teşekkür ederim güzel sözlriniz için..

melinnaz kızının güzelliğini kimden aldığı belli oldu. ben seni kapalı sanıodum.

birde ne güzel kızınla ilk fotoğrafın var. benim uyuz hastanedekiler doğru düzgün çocuğu bana göstermediler bile. devlet hastanesinde doğum yapsam daha iyiydi.

benim dikişlerim hala ağrıyor ya. var mı sezeryan dikişleri hala ağrıyan. madecassol mü sürsem. 2. ayımda dr a görünmüştüm. tabi ki normal dedi. ağır kaldırmaktan falan olur dedi ama ben evişi falan yapmıyorum ki. sadece oğlumla ilgileniyorum.

tatlım o mamanın tadı çok iğrenç biz aldık aynen duruyor yemedi çocuk
inş. sizinki sever
senin kocanın yerinde olmak vardı asıl o senin dizlerini ovsun çocuğa sen bakıyorsun
allah var ov deyince ovar sever..akşam gelir gelmez alır efeyi yatana kadar avutur..mamasını yedirir..
iyidir o konularda..bi tek altını değiştirmiyor..yapamazmış güyaaa..
üzerinide değiştirmiyordu dırdırımla alt ettim onu..artk değiştiriyor

698 kişide beni ziyaret etmiş.. Aaaaa niye öyle diyosun gayet yaratıcı benim nickim..
hikayemde şöyle:
hamile olduğumu öğrenince kime söyledimse hızımı alamadım herkese tüm dünyaya haykırasım vardı..
sonra nete girdim google a ben hamileyim yazdım karıştırırken kk ya rastladm..
üye olmam gerekiyodu o anda bikaç şey denedim kullanılıyor dedi ve bende ismimi yazdım..
nasılsa diğer üye olup girmedğim bisürü siteden biri olacak diyede umursamadım..
ne bilirdim buraya yatağı yorganı sereceğimi..:126::126:
değiştirmeyi düşündüm ama bu seferde sizlerle kopukluk olacak
herkese yeniden kendimi tanıtmak çok zor olacak..vazgeçtim bende
hem ne var isteyen bana çok rahat ulaşabilir..malum sitelerden falan

geridönüşüm merve kızlar albüm yaptım bakabilirsiniz:))

harikasın tatlım:103::103::103::103::103::103::103::103:

teşekkür ederim demek kapalı sanıyordun öyle hayal ettin demekki....

ama ben göremedim seni kaldırmışsın resimlerini

KIZZ yine cok güldürdün benii hay allah iyiligini versin emii sne esinden korkmaya devammi et desem iyi simdi korkmami desem iyi karar veremedim:44:

oooooooooooooooo ben ervosya yeni talip olmamistimkii daha ervos dogmadan olmustum

mervosss sen gelinimi benden habersiz kimlere veriyorusn bakim unuttunmu sen ben ervosu dah dogmadan istemistim hatta arayi zeyno yapmistiihiiiiiiiii bakk olmadi simdii
bu arada ben prensesler gibi bakarim kizimizaa bi eli yagda bir eli balda oldu calisin flnda demem kocasinin isi ne calissin baksin evinee daha simdiden bir evi var oglusumun annanesi turkiyedeki evi ona vercekmis cok sansli olur haa ban demedi dime
oglusumda bir görsen nasil hizmet eder nasil yardim eder bana düsün artik karisina neler yapmaz

ooo kiz dajha bir iki gun önce konustuk aptamilin anne sutune yakin oldugunu sen görmemisin sanirimm :)))

Aaa ask olsun selam verdik selamimi bile alan olmamis hihh gideyim barii

canim valla ben görmedim hem gecmisde yeni bitridim aslm canimm nasilsin hosgeldin

denozzz canim bizim icin gönderdigin yazi cok guzel kendi adima cokkkkkkkkkkkk tsk ederimm
iyi olmanada cokkk sevindimm

benden çok yaşayacaksın bende merak ediyordum bunu (bu arada pcyi yatak odasına aldım koçişte yok ohh sabaha kadar dans (uykum gelmezse tabi))
ben genelde ANARKH'ı kullanırdım kk onu kabul etmedi bende NİRAN olsun dedim ateş anlamına geliyodu eskiden hala aynı anlamdamı bilmiyorum hatta kızım olursa ona koyarım diyordum o zamanlar aman iyiki bu fikirden vazgeçmişim
senin nick çok orjinal ilk gördüğümde çok hoşuma gitmişti ben niye düşünemedim demiştim

hadi yaa bizde hemen fotoları kaldırıyoruz saf saf aman bişi olmasın kimseler görmesin
gülücüklü kafa yaptığıma bakmayın moralim bozuldu yaw

Son düzenleme:
bende bez ıslak mendil çıkarmıyorum çantadan ama diğerlerini koyup koyup çıkarıyorum aslında senin yaptığın gibi yapayım

canim cantana koyduklarin daima ayri oslun yedek oldugunu farzet onlarin cikarsan yada bitse mesala yedek giysilerini kullandin kirlendileri onlarin yerine hemen yenilerini koy :)) inan cok daha rahat oluyor :))

canim insallah degldirr suphe ediyorsan eger doktora götur daha iyi canim doktor ilac kullanip kullanmamyacaginida soyler :))
ayyy ben yazinda kullanmadim icindekini biliyorusn tr ye gittik oraya göturmedim yeni dogdugundada kundak yapiyordum gerek kalmiyordu ama bencede artik kullansam daha iyi olcak havalar sogmaya basladi ve ustunude surekli aciyor (

hülyacım çok teşekkür ederim sende çok tatlısın ayrıca kendine haksızlık etme çokta fit gözüküyorsun

bende de taban çökmesi varmış.. hem fazla kilodan hemde doğum sonrası strese bağlı
kaslar kendini gerginleştiriyomuş.. bu bende fazla olmş ve taban ayalarım gerilmiş..
dolayısıyle basamıyorum iç kısımları acıyor..sürekli ortopedik terlik ve ayakkabı giyiyorum..
seninde öyle yapman gerekecek..zaten ortopedik a.kabı problemli ayağı rahatlatıyor..

öffff hiç deme yaa..mama işi çok zor..
maması ayrı kapta..sıcak suyu termosta..
soğuk suyu başka bi şişede(biz arıtma kullanıyoruz bu yüzden başka su vermiyorum)
iki biberon muhakkak..biri kirlenirse diğeri şart..
o biberonların kapakları yokmu hele her seferinde kayboluyor..ara dur..
ıslak mendil bez kolay onlar hep çantada ama
mama her seferinde çoğaltılacak biterse yandın..
sürekli kustuğu için bisürü yedek kıyafet + mendil..
hakkaten çoooook zorrr..

ne bilirdim buraya yatağı yorganı sereceğimi. al bendende okadar

KIZZ yine cok güldürdün benii hay allah iyiligini versin emii sne esinden korkmaya devammi et desem iyi simdi korkmami desem iyi karar veremedim:44:
taliaacım şimdi sen böle yazıyon kendimi bi halt sanacam valla (canım buna uygun sarı kafa nasıl olur bilemedim şimdi)

canım çok beğendim hoş kadınsın valla
ay bide lina'yla olan fotonuzu bayıldım ikinizde çok hoş çıkmışsınız
süslü kızımız annesine benzemiş maşallah size

ooo kiz dajha bir iki gun önce konustuk aptamilin anne sutune yakin oldugunu sen görmemisin sanirimm :)))

tatlım zaten aptamil kullanıyorum .. bağışıklı sistemi için en iyi anne sütüne yakın biliyorumda
aptamil conformil varmış bide.. hiç anne sütü alamayan bebekler içinmiş..
hani ben hiç emziremediğim için daha iyisi varsa o olsaydı diyorum..
sindirim sistemine çok iyi geliyomuş..yağ oranı yüksekmiş kabız olmasın diye..
kusmasın diye falan büsürü özelliği varmış.. bi kaç gün önce öğrendim bende..

Son düzenleme:
every nihayet rusyaya döndü bebişi ile musmutlu arada bir yazışıoz

ovvv çok güzelmiş anlamıson zamanlarda duyduğum en güzel kız ismi ilan ediyorum, yakışır benim viking oğluma daa ismi babası buldu, kimsecikler sevmedi ama biz çok sevdikaaa ne demek eviyle ilgilenir, binerim ben oğlumun tepesine küçükten yetiştiririm, ezdirmem Ervayı herkes evle ilgilenip ev işi yapacak sonra da birlikte gezecekler o kaaaa (gerçi ben aynı şeyi kardeşime yapmıştım, bütün ev işlerini öğretip yaptırmıştım da annemden benden güzel ütü temizlik yapar ama kız arkadaşı sonradan çok şımarttı şimdi o varken kalkıp su bile almıyor sıpa)

tırsma yahu,koy gitsin

aaaa şekerim ne biliim ben önceden biliyodum da söylemiştim görmemişsin

Aaa ask olsun selam verdik selamimi bile alan olmamis hihh gideyim barii
gitmeeeeee,bu arada sen şu şarkıyı duydun mu hiç, eşine dinlet bak Aşka Özlem Esrakeş - YouTube

ben "keeperwhale" aldım önce sonra onu aldığım mail adresini ve şifresini unuttum gitti güzelim nickben de hızla bunu aldım sonra-benim de amacım bilgi almak fln dı, ben de ne biliim burda yatıp kalkacağımııı

hem ne var isteyen bana çok rahat ulaşabilir..malum sitelerden falan

harikasın tatlım:103::103::103::103::103::103::103::103:
dur ben ulaşayım malum siteden

canım çok beğendim hoş kadınsın valla
ay bide lina'yla olan fotonuzu bayıldım ikinizde çok hoş çıkmışsınız
süslü kızımız annesine benzemiş maşallah size

canım çok teşekkür ederim lina'yı bana benzetiyorlar ama ben birazda babasına benzetiyorum o fotoğrafı bende çok seviyorum

melinnaz canim masallah cok guzellsin kizinla olan pozda harikaaa :))))
ayricaa resimlerin altinya yorum yapilinca gözuktugunu neden daha önce dimedin giii ((((

nirann nirancim melinnaz soyledikten sonra bende fotonun altina yazmayim daha fazla diye buraya yaziim didim canm sana tas atmadim zaten birtek diyende sen degildin hkn hic puslu fln demeden yorum yapmisya hem sasirdim hemde sevindriik oldum iste

geridönüsümkutusu benim nikinim anlamanida yazim talia sans ve gece demek bu yil benimde sansa ihtiyacim vardi ve geceyide cok severim talianin anlamini glrunce hosuma gitti bende kizim olursa koymayi dusunuyordum geri vazgectim iyikide koymamisim bende simdiki isimleri cok daha guzel yavrumunnn

bu arada kiz kalmadi diyorsunya benim kizimin basi henuz bagli degil taliplerini bekliyorummm

bak bak taliaa, yeni gördüm araya kaynamış..hakkat bizden önce istemişsiniz kızı ama aldık biz kızma amaaahem senin oğlan kaç yaşında ki bak benimkinin boyu boyuna huyu huyunaaa

hiiiiiii kızlar az önce fark ettim oğlum 14 haftalık yani tam 3,5 aylık olmuuuş

bilmem bende mi var bi bozukluk yolda sokakta oğlumdan küçük bebek görünce bi mutlu oluyorum ,yenidoğanların abisi benim oğlum diyorum hehehe (bi de o perişanlık günlerini geçirdiğime oh çekiyorum tabeee)

fıstık artık idare edeceksin incelikten yoksunum
ben hkn gibi seninle ilgilenmek yerine hemen çamur atma derdine düştüm o senin fotoların pusluluğu değil benim gözlerin pusluluğu
zaten benim gözler bozuktur bakmayın fotolarda lens taktığıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…