aaaa şekerim ne biliim ben önceden biliyodum da söylemiştim görmemişsin
gitmeeeeee,bu arada sen şu şarkıyı duydun mu hiç, eşine dinlet bakAşka Özlem Esrakeş - YouTube
ben "keeperwhale" aldım önce sonra onu aldığım mail adresini ve şifresini unuttum gitti güzelim nickben de hızla bunu aldım sonra-benim de amacım bilgi almak fln dı, ben de ne biliim burda yatıp kalkacağımııı
dur ben ulaşayım malum siteden
melinaz, arkadaşlık talebi gönderdim kabul eder misin canıım:26:
hiiiiiii kızlar az önce fark ettim oğlum 14 haftalık yani tam 3,5 aylık olmuuuş
bilmem bende mi var bi bozukluk yolda sokakta oğlumdan küçük bebek görünce bi mutlu oluyorum ,yenidoğanların abisi benim oğlum diyorum hehehe (bi de o perişanlık günlerini geçirdiğime oh çekiyorum tabeee)
malum sitelerde arıyorum ama bir sürü var, hangisi acep:44:zulala tüm zamanların en iyisiiiiiii,dinlemeyenler hadi dinlesiiin PAU -BONZAI ROMAN HAVASI - YouTube
hee görmemişim.. neyse bundan sonra onu deneriz ..inş sever..
malum sitelerde hiç hareketlilik göremiyorum..( yaşasın kk )
esrakeşi de dinledimde hiç hoşlanmadım.. zulala daha iyiydi
teşekkürler canıımtabiki canım ettim bile
melinnaz canim masallah cok guzellsin kizinla olan pozda harikaaa :))))
ayricaa resimlerin altinya yorum yapilinca gözuktugunu neden daha önce dimedin giii((((
nirann nirancim melinnaz soyledikten sonra bende fotonun altina yazmayim daha fazla diye buraya yaziim didim canm sana tas atmadim zaten birtek diyende sen degildinhkn hic puslu fln demeden yorum yapmisya hem sasirdim hemde sevindriik oldum iste
geridönüsümkutusu benim nikinim anlamanida yazim talia sans ve gece demek bu yil benimde sansa ihtiyacim vardi ve geceyide cok severim talianin anlamini glrunce hosuma gitti bende kizim olursa koymayi dusunuyordum geri vazgectim iyikide koymamisim bende simdiki isimleri cok daha guzel yavrumunnn
bu arada kiz kalmadi diyorsunya benim kizimin basi henuz bagli degil taliplerini bekliyorummm
benimki de 3 haziraaaaansen kaçında doğurdun ..benimki 3 hzrn .. tam 3.5 aylık olduk.. aynı şeyi bende yşadım geçen gün..eşimin kuzeni doğurmuş onu görmeye gittik..ay benm oğlum abi olmuş bu ne böle oyuncak bebek gibi dedm(içimden tabi) ..
bide çirkinn bide buruşukk bide mıymıy sesi çıkmazz..(benmkide öyleydi halbuki)
amaaan dedim biz büyüdk valla..
ahh ahh bende baslarda sadece bilgi edinirm yorum yazmam bakar cikarim diyordum ki baslardada öyle yapiyordum ama gevezeligime yenik dusup yazmaya basladimne bilirdim buraya yatağı yorganı sereceğimi. al bendende okadar
taliaacım şimdi sen böle yazıyon kendimi bi halt sanacam valla (canım buna uygun sarı kafa nasıl olur bilemedim şimdi)
tatlım zaten aptamil kullanıyorum .. bağışıklı sistemi için en iyi anne sütüne yakın biliyorumda
aptamil conformil varmış bide.. hiç anne sütü alamayan bebekler içinmiş..
hani ben hiç emziremediğim için daha iyisi varsa o olsaydı diyorum..
sindirim sistemine çok iyi geliyomuş..yağ oranı yüksekmiş kabız olmasın diye..
kusmasın diye falan büsürü özelliği varmış.. bi kaç gün önce öğrendim bende..
bak bak taliaa, yeni gördüm araya kaynamış..hakkat bizden önce istemişsiniz kızı ama aldık biz kızma amaaahem senin oğlan kaç yaşında ki bak benimkinin boyu boyuna huyu huyunaaa
malum sitelerde arıyorum ama bir sürü var, hangisi acep:44:zulala tüm zamanların en iyisiiiiiii,dinlemeyenler hadi dinlesiiin PAU -BONZAI ROMAN HAVASI - YouTube
saygılar kk...........
kızlar biri beni kovsun yatıp uyumam lazım ya, yarın benim zebaniler kapıda bekler beni iş yerinde lover nerde, atsın beni
loveeeer, güvenliiiiiik
ben cok guluyorum yazdiklarina ama yanlis anlama kötu niyetli degil iyi olarak komik buldugum hosua gittigi icin guluyorum
ay canim ben yanlis analmisim kusura bakma aptamili soruyorsun sanmistim :26::26: conformilin iceriigini bende bilmiyordum ögrenmis oldum tsk ederrimdaha öncede konusulmustu ama ayrintili degildi sanirimm :))
benimki de 3 haziraaaaan
sil sil, görev tamamlandı tammaaaam
mail adresimki noolmuş noolmuş:18::18::18::18:
:99::99::99:
kocam uyuyor sesini açamıyorumm pufffffff
ahh ahh bende baslarda sadece bilgi edinirm yorum yazmam bakar cikarim diyordum ki baslardada öyle yapiyordum ama gevezeligime yenik dusup yazmaya basladim
ay simar canim simarr yakisir sana cidden banami öyle geliyor yoksa senmi komik yaziyorsun ben cok guluyorum yazdiklarina ama yanlis anlama kötu niyetli degil iyi olarak komik buldugum hosua gittigi icin guluyorum
aradigin smile bu olabilirmi bu yakisir
ay canim ben yanlis analmisim kusura bakma aptamili soruyorsun sanmistim :26::26: conformilin iceriigini bende bilmiyordum ögrenmis oldum tsk ederrimdaha öncede konusulmustu ama ayrintili degildi sanirimm :))
tabiki canim sizden önce talip oldum ben dur bakalim en son cevabi merve vercek benim oglusum 9 yasinda teyzosu simdi buyukmus deme erkegin buyuk olani makbuldur olgun olurlar vshem bende buyuk kizimi mervosun kardesine veriyorum onlada aralardinda 8 yas fark var baya fark varmisda deme diye söylüyorum
kiz alip vercez yani
yok sorun değil..öğrendik hepberaber işte.. bu arada nirana bende çok gülüyorum..
hatta arada yakın olsada yanına gitsem azcık gülsek diyorum..hangi şehirde onuda bilmiyom
ama gidesim var işte..
masallahh buyumusunuz sizde ama biz daha buyuguz abla olduk bizz dehiiiiiii kızlar az önce fark ettim oğlum 14 haftalık yani tam 3,5 aylık olmuuuş
bilmem bende mi var bi bozukluk yolda sokakta oğlumdan küçük bebek görünce bi mutlu oluyorum ,yenidoğanların abisi benim oğlum diyorum hehehe (bi de o perişanlık günlerini geçirdiğime oh çekiyorum tabeee)
üyle dime sekerim üzülürüm valla dedigime pisman olurum sonrafıstık artık idare edeceksin incelikten yoksunum
ben hkn gibi seninle ilgilenmek yerine hemen çamur atma derdine düştümo senin fotoların pusluluğu değil benim gözlerin pusluluğu
zaten benim gözler bozuktur bakmayın fotolarda lens taktığıma
neyse cnm yinede cok gec kalmis sayilrmazsin bize soylemeklerde nerdeyse hemen herkes resmini ekledi yorumlar yapildi topikte sunun surasi bir kac kisi kaldi sanirimmcanımmmm çok teşekkür ettim:))))
bende yeni farkettim onu geçende lina nın resimlerini koydum ya yorum yapmıştı arkadaşlar o ara forum takibe bakayım dedim aaaa bide baktım yorumlarla birlikte fotolar orada
kızlar biri beni kovsun yatıp uyumam lazım ya, yarın benim zebaniler kapıda bekler beni iş yerinde lover nerde, atsın beni
loveeeer, güvenliiiiiik
hülyacım Allah'ın dağındayım nerde olacam
erzurumdayım şeker geleceksen kış gelmeden gel ay yoksa kar bi yağar bi daha dönemezsin
ne güzel olurdu ya
sen kendi yazılarını görmüyosun tabiiiiiimasallahh buyumusunuz sizde ama biz daha buyuguz abla olduk bizz de3 gun sonra 4 ayi dolduruyoruz ama ben bu kadar hizli buyumesini iszemiyorum ben kucuk bebek görunce uzuluyorum ne cabuk buyuyor kizim ((
üyle dime sekerim üzülürüm valla dedigime pisman olurum sonraben sana öyle demek istemedimki hicc onnasil laf öyle camur atmak flnn ask olsunn dime üyle dimeeeee
neyse cnm yinede cok gec kalmis sayilrmazsin bize soylemeklerde nerdeyse hemen herkes resmini ekledi yorumlar yapildi topikte sunun surasi bir kac kisi kaldi sanirimmneyseki benim fotolar puslu oldugu icin yirtim bennnnn ha gözükmüs ha gözükmemis pek birsey fark etmiyor yani
ben kovum diyecem ama yapamam ben onu lover lover ise basladigi icin suan fosur foosur uyuyordur kim bilri ruyasinda neleri kovaliyorrhadi ben yinede yardim edim sanaa :88::88::88::88::88::88::88::88::88:bu niye almanca yaziyorkii iyi geceler allah rahatlik versinn bizde cikalim artik ay ben guya bugun buraya girmeyip albumlerimi duzeltecektimm niye duramiyrsam anlamadim
canııııım erz.a gelirsen ki gel beklerim vallaaaaaaaa bende erzincandayım komşuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?