2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

hee görmemişim.. neyse bundan sonra onu deneriz ..inş sever..

malum sitelerde hiç hareketlilik göremiyorum.. ( yaşasın kk)
esrakeşi de dinledimde hiç hoşlanmadım.. zulala daha iyiydi

sen kaçında doğurdun ..benimki 3 hzrn .. tam 3.5 aylık olduk.. aynı şeyi bende yşadım geçen gün..eşimin kuzeni doğurmuş onu görmeye gittik..ay benm oğlum abi olmuş bu ne böle oyuncak bebek gibi dedm(içimden tabi) ..
bide çirkinn bide buruşukk bide mıymıy sesi çıkmazz..(benmkide öyleydi halbuki)
amaaan dedim biz büyüdk valla..

canımmmm çok teşekkür ettim:))))
bende yeni farkettim onu geçende lina nın resimlerini koydum ya yorum yapmıştı arkadaşlar o ara forum takibe bakayım dedim aaaa bide baktım yorumlarla birlikte fotolar orada

benimki de 3 haziraaaaan

ne bilirdim buraya yatağı yorganı sereceğimi. al bendende okadar

taliaacım şimdi sen böle yazıyon kendimi bi halt sanacam valla (canım buna uygun sarı kafa nasıl olur bilemedim şimdi)
ahh ahh bende baslarda sadece bilgi edinirm yorum yazmam bakar cikarim diyordum ki baslardada öyle yapiyordum ama gevezeligime yenik dusup yazmaya basladim

ay simar canim simarr yakisir sana cidden banami öyle geliyor yoksa senmi komik yaziyorsun ben cok guluyorum yazdiklarina ama yanlis anlama kötu niyetli degil iyi olarak komik buldugum hosua gittigi icin guluyorum
aradigin smile bu olabilirmi bu yakisir

ay canim ben yanlis analmisim kusura bakma aptamili soruyorsun sanmistim :26::26: conformilin iceriigini bende bilmiyordum ögrenmis oldum tsk ederrim daha öncede konusulmustu ama ayrintili degildi sanirimm :))

bak bak taliaa, yeni gördüm araya kaynamış..hakkat bizden önce istemişsiniz kızı ama aldık biz kızma amaaahem senin oğlan kaç yaşında ki bak benimkinin boyu boyuna huyu huyunaaa

tabiki canim sizden önce talip oldum ben dur bakalim en son cevabi merve vercek benim oglusum 9 yasinda teyzosu simdi buyukmus deme erkegin buyuk olani makbuldur olgun olurlar vs hem bende buyuk kizimi mervosun kardesine veriyorum onlada aralardinda 8 yas fark var baya fark varmisda deme diye söylüyorum
kiz alip vercez yani

kızlar biri beni kovsun yatıp uyumam lazım ya, yarın benim zebaniler kapıda bekler beni iş yerinde lover nerde, atsın beni
loveeeer, güvenliiiiiik

taliiaaa nası biliyosun ne diyeceğimiii hem hadi ben yeltenmeseydim de ases de yeltendiiii

merveee, kuşak farkı olur yahu,gel sen sevenleri ayırmaaa

yok sorun değil..öğrendik hepberaber işte.. bu arada nirana bende çok gülüyorum..
hatta arada yakın olsada yanına gitsem azcık gülsek diyorum..hangi şehirde onuda bilmiyom
ama gidesim var işte..

canım ya ne yanlış anlayacam
eminim o benim komikliğim değil senin gülesin var bahane oluyorum işte
ben seni güldürdüm Allah'ta hepimizi güldürsün

yok sorun değil..öğrendik hepberaber işte.. bu arada nirana bende çok gülüyorum..
hatta arada yakın olsada yanına gitsem azcık gülsek diyorum..hangi şehirde onuda bilmiyom
ama gidesim var işte..

hülyacım Allah'ın dağındayım nerde olacam
erzurumdayım şeker geleceksen kış gelmeden gel ay yoksa kar bi yağar bi daha dönemezsin
ne güzel olurdu ya

masallahh buyumusunuz sizde ama biz daha buyuguz abla olduk bizz de 3 gun sonra 4 ayi dolduruyoruz ama ben bu kadar hizli buyumesini iszemiyorum ben kucuk bebek görunce uzuluyorum ne cabuk buyuyor kizim((

üyle dime sekerim üzülürüm valla dedigime pisman olurum sonra ben sana öyle demek istemedimki hicc onnasil laf öyle camur atmak flnn ask olsunn dime üyle dimeeeee

canımmmm çok teşekkür ettim:))))
bende yeni farkettim onu geçende lina nın resimlerini koydum ya yorum yapmıştı arkadaşlar o ara forum takibe bakayım dedim aaaa bide baktım yorumlarla birlikte fotolar orada
neyse cnm yinede cok gec kalmis sayilrmazsin bize soylemeklerde nerdeyse hemen herkes resmini ekledi yorumlar yapildi topikte sunun surasi bir kac kisi kaldi sanirimmneyseki benim fotolar puslu oldugu icin yirtim bennnnn ha gözükmüs ha gözükmemis pek birsey fark etmiyor yani
kızlar biri beni kovsun yatıp uyumam lazım ya, yarın benim zebaniler kapıda bekler beni iş yerinde lover nerde, atsın beni
loveeeer, güvenliiiiiik

ben kovum diyecem ama yapamam ben onu lover lover ise basladigi icin suan fosur foosur uyuyordur kim bilri ruyasinda neleri kovaliyorrhadi ben yinede yardim edim sanaa :88::88::88::88::88::88::88::88::88:bu niye almanca yaziyorkiiiyi geceler allah rahatlik versinn bizde cikalim artik ay ben guya bugun buraya girmeyip albumlerimi duzeltecektimm niye duramiyrsam anlamadim

sen kendi yazılarını görmüyosun tabiiiiii
çocuk memişte ben gülüyom o hopluyo

aaaaaaa bende erzincandayım komşuuuuuuuu
canııııım erz.a gelirsen ki gel beklerim valla
erzincanda soğuktur şimdi yoksa değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…