2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

sen buraya gel..burda kal olmazmı.. hem burası sıcak..
yazın bunlatıyor baya ama olsun kışın iyidir..ılık ılık ohhhhhh..

hülyacım sen deniz kenarında bir yerdeydin sanırım (mersinmi)ayy kusuruma bakma
erz.da olunca siz yaşadığınız yeri yazınca hiiiiiç okumuyorum
sonra nazar değdiririm iç geçirmekten diye
geliiim kaliiiim valla

evet canım mersin.. hemde silifke
özelden msj yazdım gelmedimi bu kk hakkaten sana yamuk yapıyoooo

amanın saat 2 olmuş
bizim kız hareketlendi bende kaçar güzell annişler
e taliaa şimdi benim koca haksız mı canım
bak şimdi yok tırsacak bi durum yok
o olmayınca bende kuduruyom çenem durmuyo
saat 2 olmuş hala konuşuyom
2 gün evde benimkisi 2 gün sonra görüşürüüüüüük
herkeslere iyi geceler

taliiaaa nası biliyosun ne diyeceğimiii hem hadi ben yeltenmeseydim de ases de yeltendiiii

merveee, kuşak farkı olur yahu,gel sen sevenleri ayırmaaa
sen demeden ben soyleysim sen yorulma istedim aaaaaa asedemi varr oooooo kizz mervosssss kararini ver kusak farkmi varmi sence

yok sorun değil..öğrendik hepberaber işte.. bu arada nirana bende çok gülüyorum..
hatta arada yakın olsada yanına gitsem azcık gülsek diyorum..hangi şehirde onuda bilmiyom
ama gidesim var işte..
evet ögrenkis olduk canim tskler :)) yaa evet gitsek diyorumda ben nasil gitcem erzurumaa
hadi gel erzuruma gelll erzurumya sirin yerr

canım ya ne yanlış anlayacam
eminim o benim komikliğim değil senin gülesin var bahane oluyorum işte
ben seni güldürdüm Allah'ta hepimizi güldürsün
aminn canimmmmm aminnn rabbim herkesi gulmeden mahrum etmesin insallahh
sen kendi yazılarını görmüyosun tabiiiiii
çocuk memişte ben gülüyom o hopluyo

canııııım erz.a gelirsen ki gel beklerim valla
erzincanda soğuktur şimdi yoksa değilmi
neee cocuk memis kim kiz ne oluyor anlamadim onu:44::44::44::44:
bazen görmuyorum gercekten yorumnu yazip gönderdikten sonra dikkatimi cekerse bakip kiziyorm kendime yine ne sacmalamisim ben böyle diyee

anacimmmm daldim bir yerlere bu saate kaldimm suan topikte kimler kaldi haberimde yok kalan varsa eger iyi geceler diliyorum öpüyoruz sizloeri allah rahatlik versinnnnnnnn

Canım benimki sabah sabah emmem de emmem modundaydı yine uykusu da var emse rahatlıcak ama anlamıyor ki işte minik beyinim benim
Dün arabada emdiiğini farketmiştim indim arabaya oturur oturmaz emmek istedi araba duruyordu öylece
Ben de etrafı ilgisini çekiyor diye düşünüyorum canım bi de süt ağzına bir anda boşalıyor sanırım onu boğmak istediğimi düşünüyor
Ah yavrum benim emme problemimiz bi geçse..

Günaydınnn kızlarrr
Maşallah kızlar sabahlamis, kaynatmis..ben sızmışım:))
Gecmisi de bitirmek uzereyimm..Bugün yogun bir gun olacak, aksama görüşürüz inss

ayy saol canım...valla abartmadan tadını çıkartmaya çalışıyorum:)))
bu arada narlıkuyudaki balıkçıdamı yediniz yoksa dün çok severim orayıııııı

Ewt Narlıkuyu. .bende cok seviyorum orayı
Ortam güzel, anıları da olunca daha farklı oluyor
Aklimiz estikce kaçıyoruz bazi haftasonlari (havada guzelse)

Hulya yazliga gelmiştim canim aslında.niyetimde hic yazliktan öteye gitmek yoktu(malum dün okul açılacak ws diye)
Aksam erkenden evimde olayım istemistm.sonra baktık donus trafigide yogun; batti balık yan gider dedik, aksamladik..ileriye devam ettik
Ins kismet olur neden olmasın cnm

Bu arada bebisler daha 4 aylık kadar ama benimde gözümde bayagi büyümüş yavrum.ayni şeyleri dusunuyormusuz :)

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar benim oğlum sürekli emmek istiyor 30-40 dk bir emiyor hemde çok acıkmış olarak gece de böyle gündüz de büyüyünce araları uzuyucağına kısaldı bizde sütüm var şükür ama neden çok çabuk acıkıyor anlamadım yetmiyormu sütüm mü doyurucu değil bilmiyorum kilo alımı ii sadece anne sütü alıyor mama kullanmıyoruz dr gerek yok dedi ama bu kadar emmeye az olamaz zaten gündüz neysede gece de aynı olunca çok kötü oluyor ben daha yatağa geçip uykuya dalmamla onun kalması bir oluyor başlıyor bu sefer şapır şapır elini emmeye açken yapıyor bir tek bunu doyunca emmiyor çünkü hadi kalk tekrar emzir ayakta uyuyorum artık sizce neden böyle hep böylemi olucak

taliaa canım senin çıktığını sanmıştım şeker
siteyi ben kapattım sanmıştım ama maşallah sen kapamışın
nerelerde takıldın bakiiim

ay ilk defa geçmişte kaybolmadan msj yazmışım
bide ben günaydın diyeyim
GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

Son düzenleme:
hakkaten bende dedim geçmiş birikmeden girip okuyayım dedim..
girdim bi sayfa geçmiş sadece.. meğer geçmişi uzatan bizmişiz

günaaaydın sarı kafalar günaydııınn

sen kendi yazılarını görmüyosun tabiiiiii
çocuk memişte ben gülüyom o hopluyo

canııııım erz.a gelirsen ki gel beklerim valla
erzincanda soğuktur şimdi yoksa değilmi
bende seni erzincana beklerim canım yolun düşerse burası gayet iyi daha soğumadı hava akşamları biraz serin oluyor sadece Erzurum buraya göre daha soğuk oluyor kasım ayında gelmiştik kar vardı şaşırmıştım

Güneyadın herkeseeee:79::79:

dün gece oğlum çok ateşlendi. Hastaneydi tahlillerdi mahvoldum. Gece boyunca uyuyamadı, enfeksiyon kapmış. sürekli ateş takibindeydim. en son 38.5 ları gördük çok korktum :18::18:

Bir kaç gün bensiz sohbet edeceksiniz ne yapalım idare edin aranızda

çok geçmiş olsun umarım çabucak atlatır minnoşun

çok geçmiş olsun acil şifalar minnoşa

Kızlar acil bişi sormam gerek, aptamilin içinden sarı ölçü kabı çıkıyor ya bir ölçek silme mi yoksa ölçünün üstünde yarısına yakın yerde bir çizgi var oraya kadar mı????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…