hülyacım Allah'ın dağındayım nerde olacam
erzurumdayım şeker geleceksen kış gelmeden gel ay yoksa kar bi yağar bi daha dönemezsin
ne güzel olurdu ya
mahsur kalmayak ama gelek kııızzz .. ne güzel olur..
gelin mahsurda kalın oh olsun
ben bi girdim bu şehre dahada çıkamadım
ay yok bu resmen beddua olur yok yok siz mahsur kalmayın
sen buraya gel..burda kal olmazmı.. hem burası sıcak..
yazın bunlatıyor baya ama olsun kışın iyidir..ılık ılık ohhhhhh..
hülyacım sen deniz kenarında bir yerdeydin sanırım (mersinmi)ayy kusuruma bakma
erz.da olunca siz yaşadığınız yeri yazınca hiiiiiç okumuyorum
sonra nazar değdiririm iç geçirmekten diye
geliiim kaliiiim valla
sen demeden ben soyleysim sen yorulma istedimtaliiaaa nası biliyosun ne diyeceğimiiihem hadi ben yeltenmeseydim de ases de yeltendiiii
merveee, kuşak farkı olur yahu,gel sen sevenleri ayırmaaa
evet ögrenkis olduk canim tskler :)) yaa evet gitsek diyorumda ben nasil gitcem erzurumaa
yok sorun değil..öğrendik hepberaber işte.. bu arada nirana bende çok gülüyorum..
hatta arada yakın olsada yanına gitsem azcık gülsek diyorum..hangi şehirde onuda bilmiyom
ama gidesim var işte..
aminn canimmmmm aminnn rabbim herkesi gulmeden mahrum etmesin insallahhcanım ya ne yanlış anlayacam
eminim o benim komikliğim değil senin gülesin var bahane oluyorum işte
ben seni güldürdüm Allah'ta hepimizi güldürsün
neee cocuk memis kim kiz ne oluyor anlamadim onu:44::44::44::44:sen kendi yazılarını görmüyosun tabiiiiii
çocuk memişte ben gülüyom o hopluyo
canııııım erz.a gelirsen ki gel beklerim valla
erzincanda soğuktur şimdi yoksa değilmi
benimki hiç mama da almadı ki anlamadım şimdi bu ne yaa.. ama biraz netten baktım bu aylarda dışarıyı keşfettikleri için herşey dikkatlerini çekermiş dolayısıyla emmeyi istemeyebilirlermiş. bu dönemde sabırla emzirmek gerekiyormuş bende öyle yapmaya çalışıyorum zaten 1 ay sonra işe başlayacağım 3 öğün gibi biberonla alacak sütü yetmezse mamayıda tabi.. inşallah ondan sonra tamamen bırakmaz en azından bu 4 ayı hayırlısıyla bir tamamlasak süper olacak..
ayy saol canım...valla abartmadan tadını çıkartmaya çalışıyorum:)))
bu arada narlıkuyudaki balıkçıdamı yediniz yoksa dünçok severim orayıııııı
narlıkuyu da mı yoksa .. bayılıyorum oranın havasına ahengine..ama biz
akyarda cemalin yeri diye bi yer var.. ordaydık canım..
e sende sölemiyosun gelceeni.. haber versen belki birlikte yiyebilirdik ..
neden olmasın yanii..[/FONT][/SIZE][/B]
taliaa canım senin çıktığını sanmıştım şekersen demeden ben soyleysim sen yorulma istedimaaaaaa asedemi varr oooooo kizz mervosssss kararini ver kusak farkmi varmi sence
evet ögrenkis olduk canim tskler :)) yaa evet gitsek diyorumda ben nasil gitcem erzurumaa
hadi gel erzuruma gelll erzurumya sirin yerr
aminn canimmmmm aminnn rabbim herkesi gulmeden mahrum etmesin insallahh
neee cocuk memis kim kiz ne oluyor anlamadim onu:44::44::44::44:
bazen görmuyorum gercekten yorumnu yazip gönderdikten sonra dikkatimi cekerse bakip kiziyorm kendime yine ne sacmalamisim ben böyle diyee
anacimmmm daldim bir yerlere bu saate kaldimm suan topikte kimler kaldi haberimde yok kalan varsa eger iyi geceler diliyorum öpüyoruz sizloeri allah rahatlik versinnnnnnnn
bende seni erzincana beklerim canım yolun düşerse burası gayet iyi daha soğumadı hava akşamları biraz serin oluyor sadece Erzurum buraya göre daha soğuk oluyor kasım ayında gelmiştik kar vardı şaşırmıştımsen kendi yazılarını görmüyosun tabiiiiii
çocuk memişte ben gülüyom o hopluyo
canııııım erz.a gelirsen ki gel beklerim valla
erzincanda soğuktur şimdi yoksa değilmi
çok geçmiş olsun umarım çabucak atlatır minnoşunGüneyadın herkeseeee:79::79:
dün gece oğlum çok ateşlendi. Hastaneydi tahlillerdi mahvoldum. Gece boyunca uyuyamadı, enfeksiyon kapmış. sürekli ateş takibindeydim. en son 38.5 ları gördük çok korktum :18::18:
Bir kaç gün bensiz sohbet edeceksiniz ne yapalım idare edin aranızda
Güneyadın herkeseeee:79::79:
dün gece oğlum çok ateşlendi. Hastaneydi tahlillerdi mahvoldum. Gece boyunca uyuyamadı, enfeksiyon kapmış. sürekli ateş takibindeydim. en son 38.5 ları gördük çok korktum :18::18:
Bir kaç gün bensiz sohbet edeceksiniz ne yapalım idare edin aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?