maşallah kızına o da büyümüşmasallahh buyumusunuz sizde ama biz daha buyuguz abla olduk bizz de3 gun sonra 4 ayi dolduruyoruz ama ben bu kadar hizli buyumesini iszemiyorum ben kucuk bebek görunce uzuluyorum ne cabuk buyuyor kizim ((
canım çok geçmiş olsun,bize de oldu haftasonu ben de çok korkmuştum doktor beni rahatlattı bebekler bizim gibi değilmiş 40 dereceyi fln kaldırırlarmış (tabi biz yine de panik şekilde kompresler vs. sabahı ettik)Güneyadın herkeseeee:79::79:
dün gece oğlum çok ateşlendi. Hastaneydi tahlillerdi mahvoldum. Gece boyunca uyuyamadı, enfeksiyon kapmış. sürekli ateş takibindeydim. en son 38.5 ları gördük çok korktum :18::18:
Bir kaç gün bensiz sohbet edeceksiniz ne yapalım idare edin aranızda
Kızlar acil bişi sormam gerek, aptamilin içinden sarı ölçü kabı çıkıyor ya bir ölçek silme mi yoksa ölçünün üstünde yarısına yakın yerde bir çizgi var oraya kadar mı????şimdiden teşekkürler
Kızlar acil bişi sormam gerek, aptamilin içinden sarı ölçü kabı çıkıyor ya bir ölçek silme mi yoksa ölçünün üstünde yarısına yakın yerde bir çizgi var oraya kadar mı????
kızlar benim oğlum sürekli emmek istiyor 30-40 dk bir emiyor hemde çok acıkmış olarak gece de böyle gündüz de büyüyünce araları uzuyucağına kısaldı bizde sütüm var şükür ama neden çok çabuk acıkıyor anlamadım yetmiyormu sütüm mü doyurucu değil bilmiyorum kilo alımı ii sadece anne sütü alıyor mama kullanmıyoruz dr gerek yok dedi ama bu kadar emmeye az olamaz zaten gündüz neysede gece de aynı olunca çok kötü oluyor ben daha yatağa geçip uykuya dalmamla onun kalması bir oluyor başlıyor bu sefer şapır şapır elini emmeye açken yapıyor bir tek bunu doyunca emmiyor çünkü hadi kalk tekrar emzir ayakta uyuyorum artık sizce neden böyle hep böylemi olucak
evet kizz ben kapattim yorumu yazdim baktim kimseciklr kalmamis haa önce görmedinmi dersen alinti yaptim tmm yorum yazcaktim yazmadan birakip face bakmaya basladimtaliaa canım senin çıktığını sanmıştım şeker
siteyi ben kapattım sanmıştım ama maşallah sen kapamışın
nerelerde takıldın bakiiim
ay ilk defa geçmişte kaybolmadan msj yazmışım
bide ben günaydın diyeyim
GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN
hakkaten bende dedim geçmiş birikmeden girip okuyayım dedim..
girdim bi sayfa geçmiş sadece.. meğer geçmişi uzatan bizmişiz
günaaaydın sarı kafalar günaydııınn
günaydın canlarrrrrr
Güneyadın herkeseeee:79::79:
dün gece oğlum çok ateşlendi. Hastaneydi tahlillerdi mahvoldum. Gece boyunca uyuyamadı, enfeksiyon kapmış. sürekli ateş takibindeydim. en son 38.5 ları gördük çok korktum :18::18:
evet canim buyudu benim kizimda sizede cok gecmis olsunmaşallah kızına o da büyümüş
canım çok geçmiş olsun,bize de oldu haftasonu ben de çok korkmuştum doktor beni rahatlattı bebekler bizim gibi değilmiş 40 dereceyi fln kaldırırlarmış (tabi biz yine de panik şekilde kompresler vs. sabahı ettik)
Kızlar acil bişi sormam gerek, aptamilin içinden sarı ölçü kabı çıkıyor ya bir ölçek silme mi yoksa ölçünün üstünde yarısına yakın yerde bir çizgi var oraya kadar mı????
Cnm yazını okudum ama anca cvp yazabiliyorum.. oğluna okul hayatın da basarilar sanada kolayliklar diliyorum cnm
melinnaz resimleri kaldirdin mii göremedim yaaa
lover niran hiçbirinizi goremedim yaa hemen kaldirmissiniz
çok geçmiş olsun tatlım.. oğlun iyi olsunda idare ederiz artık sensiz..dün gece oğlum çok ateşlendi.
geridönüşüm merve kızlar albüm yaptım bakabilirsiniz:))
canim valla ben görmedim hem gecmisde yeni bitridim aslm canimm nasilsin hosgeldin
denozzz canim bizim icin gönderdigin yazi cok guzel kendi adima cokkkkkkkkkkkk tsk ederimm
iyi olmanada cokkk sevindimm
every nihayet rusyaya döndü bebişi ile musmutluarada bir yazışıoz
ovvv çok güzelmiş anlamıson zamanlarda duyduğum en güzel kız ismi ilan ediyorum, yakışır benim viking oğluma daa ismi babası buldu, kimsecikler sevmedi ama biz çok sevdik aaa ne demek eviyle ilgilenir, binerim ben oğlumun tepesine küçükten yetiştiririm, ezdirmem Ervayı herkes evle ilgilenip ev işi yapacak sonra da birlikte gezecekler o kaaaa (gerçi ben aynı şeyi kardeşime yapmıştım, bütün ev işlerini öğretip yaptırmıştım da annemden benden güzel ütü temizlik yapar ama kız arkadaşı sonradan çok şımarttı şimdi o varken kalkıp su bile almıyor sıpa)
tırsma yahu,koy gitsin
aaaa şekerim ne biliim ben önceden biliyodum da söylemiştim görmemişsin
gitmeeeeee,bu arada sen şu şarkıyı duydun mu hiç, eşine dinlet bakAşka Özlem Esrakeş - YouTube
ben "keeperwhale" aldım önce sonra onu aldığım mail adresini ve şifresini unuttum gitti güzelim nickben de hızla bunu aldım sonra-benim de amacım bilgi almak fln dı, ben de ne biliim burda yatıp kalkacağımııı
dur ben ulaşayım malum siteden
Güneyadın herkeseeee:79::79:
kızlar benim oğlum sürekli emmek istiyor 30-40 dk bir emiyor hemde çok acıkmış olarak gece de böyle gündüz de büyüyünce araları uzuyucağına kısaldı bizde sütüm var şükür ama neden çok çabuk acıkıyor anlamadım yetmiyormu sütüm mü doyurucu değil bilmiyorum kilo alımı ii sadece anne sütü alıyor mama kullanmıyoruz dr gerek yok dedi ama bu kadar emmeye az olamaz zaten gündüz neysede gece de aynı olunca çok kötü oluyor ben daha yatağa geçip uykuya dalmamla onun kalması bir oluyor başlıyor bu sefer şapır şapır elini emmeye açken yapıyor bir tek bunu doyunca emmiyor çünkü hadi kalk tekrar emzir ayakta uyuyorum artık sizce neden böyle hep böylemi olucak
esraaa cnnmmyazinida o an icin görmemistim :)) aynen bende dilay hafsayla ugrasiyorum cnmm uyumak istemiyor bugun bende dun gece gec yattuim uykusuzluktan kiriliyorumm offf( Baraz daha ugrasim belki uyurr hic uyuyacak gibide degil kende kendine konusuyor birseylerlee suan
denk geldiğimizde tekrar yüklerim emirciğe geçmiş olsun bu arada ateş düşürücü vermişmiydin gitmeden önce bizimde pazartesi aşı günümüz gitmeden versemmi ki lina da hiç ateşlenmedi daha önce öyle bişey olursa panik yaparım ben:18::18:Cnm yazını okudum ama anca cvp yazabiliyorum.. oğluna okul hayatın da basarilar sanada kolayliklar diliyorum cnm
melinnaz resimleri kaldirdin mii göremedim yaaa
lover niran hiçbirinizi goremedim yaa hemen kaldirmissiniz
canım çok teşekkür ederim senin gibi çıtır olmasak ta idare ediyoruz işte. boyum 1.73 sende kısa sayılmazsın 1.67 iyi bir boy bence standartların üstündeTatlim cok hossun boyunda uzun anladigim kadariyla masallah <3
Ne olurdu yani benimde boyum en azindan 170 olsaydi burda 167 ile yetiniyoruz
Sen yoktun zaten canim yazdigim da ugrasip duruyorum ne olsun sen ne nasilsin
Ayy ben bunu neden daha önce duymamisim benimkine dinleteyim bugün bakalim ne diyecek :))
Cok gecmis olsun canim düzelmistir umarim bugün
Merhaba
Bensiz kaynatın durun acayip bozuluyorum bu duruma
Hala annemdeyim ben ama kardeşim yüzünden pc'yi elime alamıyorum
Oğlum grip oldu son bir kaç gündür onunla uğraşıyorum ateşi çıkacak diye benim aklım çıktı..
Neyse ki şimdi daha iyi..
Burada oturan akıllı bir arkadaşım 10 aylık hasta bebeğiyle bizi ziyarete geldi..
Deniz Sadi'yi nereye sokacağımı şaşırdım. Aldım markete gittim geldim baktım hala evdeler saati olmamasına rağmen yatırdım uyuttum ama nafile kaptı bir kere düşüncesiz insanlara sinir oluyorum
Bana da aman canım çok evhamlısın diyorlar cinnet geçiriyorum bile bile çocuk hasta oldu..
elbette hasta olacak ama keşke daha düşünceli olsalar
esraaa cnnmmyazinida o an icin görmemistim :)) aynen bende dilay hafsayla ugrasiyorum cnmm uyumak istemiyor bugun bende dun gece gec yattuim uykusuzluktan kiriliyorumm offf( Baraz daha ugrasim belki uyurr hic uyuyacak gibide degil kende kendine konusuyor birseylerlee suan
Hosgeldin canim gecmis olsun bu aralar cok kisi hastalikla ugrasiyor, biran önce sizde atlatirsiniz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?