2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Ayni sorun bende de var 3 gündür uyku haram bana 4-5 saatte uyanan cocuk her 1-2 saatte uyanir oldu, sütümmü az diye sagilmis sütlerimden 150 ml verdim doyup son 20 ml icmedi buna ragmen 1,5 saat sonra yine uyanip emmek istedi

dönemsel birşey mi acaba? bu çocuklarıın hepsi aynı günlerde aynı sıkıntıları yaşıyorlar sanki.. seninki başladıysa bizimkide 1-2 hafataya başlayabilir.. :)

canım sen bir sling almıştın oğluna benim çok hoşuma gitmişti paylaşmıştın ama şimdi bulamıyorum. rica etsem ismini yazabilir misin netten bir araştırayım türkiyede bulabilirsem alayım istiyorum.

Ayni sorun bende de var 3 gündür uyku haram bana 4-5 saatte uyanan cocuk her 1-2 saatte uyanir oldu, sütümmü az diye sagilmis sütlerimden 150 ml verdim doyup son 20 ml icmedi buna ragmen 1,5 saat sonra yine uyanip emmek istedi

Demekki genel bi durum benimkide öyle gece cok sık uyanıp emdi bide üstüne fazla emdiği için kustu falan of başım çatlıyor uykusuzluktan. Onların büyüme atağı annelere yan etki yapıyo.hepimize geçmiş olsun

Bende doyduguna eminim yoksa hayatta uyumaz biliyorum. Tamda ben okula basladim dün fenaydim okulda birde emip hemen uyuyan cocuk artik hemen uyumuyo

Hımmmmm:13:
demek sormadılar. ayyyy hatırlıyorum da bie kere çizmemi çıkarmıştım ne gıcık bir durumdu.
bebek arabasını almayacağım boşu boşuna yük olur bana ,cıkks almayacağım
senin anakucağı var anladığım kadarıyla onu nereye koydun kabinde. biz tatil dönüşü onur air le gelmiştik. kabin bagajına anakucağını almadılar. ölçtük gerçekten girmiyormuş. bagaj bölümüne sığıyor mu seninki.
bu sefer thy ile gideceğim.

keşke bir bayan olsa yanımda ne iyi olur. gerekirse bebeğime bile tattırırım bakın bu mama diye

Son düzenleme:
acemiperi

canm senin bebeğinin poposunda mantar oluşmuştu sanırım görüntüsü nasıl dı birde hangi kremi kullanmıştın
bizim enfeksiyonumuz içi dolu sivilce gibi geçmedi hala çok korkuyorum:18:

Son düzenleyen: Moderatör:
Tokoyay gecmis olsun canim. Ek gida seruveniniz de hayirli olsun

ben de onu soracaktım
ağrı yapıyor mu bir süre sonra
Omuza gelen yerde ped var canim acitmiyor o yuzden.

Benim bebegim de dun neredeyse saat basi kalkti emdi, kivrandi. Sutu duzgun de emmiyor. Ama benimki gazdan galiba ya. Sabah rezene verdim gaz cikarmaktan bir hal oldu

acemiperi

canm senin bebeğinin poposunda mantar oluşmuştu sanırım görüntüsü nasıl dı birde hangi kremi kullanmıştın
bizim enfeksiyonumuz içi dolu sivilce gibi geçmedi hala çok korkuyorum:18:
Kucuk beyaz sivilce gibiydi. Trosyd diye bir krem kullandim gecmisti.

Son düzenleme:
günaydın millet.. yorumlarınızı okurken oğlum gayet uslu duruyo
ama ne zaman yazmaya başladım kucağına al beni diyor..
sanırım yazacaklarımı merak ediyo..
onu şikayet edersem falan müdahale edecek galiba
şu anda kucağımda tek elle yazıyorum ..

çok geçmiş olsun canım.. ilk bi iki gün ağır olabilir ama sonra çabuk kalkarsın inşallah..
ben çok araştırdım genel olarak kolay bi ameliyat .. memnun kalmayan yok gibi..
eminim ağrıların geçince sende memnun kalacaksın..
bebeğini kucağına alamaman normal canım daha çok yeni..
benmde çok canım yanmıştı ama ben 15 günlük hasretten ağrılarıma aldırmıyordum..
en kısa zamanda toparlanırsın umarım..

bence bakıcı varsa evde muhakkak gizli kamera sistemi olmalı..
yeri geliyo kv ye anneye bile güvenemediğimiz oluyor..
imkanınız varsa kesinlikle kamera sistemi kurun eve..
için rahat eder hem..ne yatığını gözünle görürsün ..

uçakta sıcak su vermezlermi yaa mama yapmaK için
..bende baby jem termos kullanıyorum..
al bi tane ilerde de lazım olur.. ek gıdaya geçince çorba falan koyarsın..

İyi geceler herkese...Bebeğini mama ile besleyenlere bir sorum var aylık masrafı ne kadar oluyor?

aptamil kullanıyorum..5-6 gün gidiyo ..900gr 43 tl ayda 215 tl.. ek gıdaya geçsek iyi olcak sanırım
daha uygun mamalarda var ama anne sütüne en yakın aptamil miş
hiç anne sütü almayınca en iyisi olsun diye aptamil kullanıyorum

evet canım doğru hatırlıyosun .. anasonla rezene kaynatıp veriyorum..
ben başlarda gazına iyi gelir sandığımdan veriyodum..
meğer rezeneymiş o anason rahatlatıyomuş..
uzun süre kullanınca zararı olduğunu bilmiyodum bak..
iki günde bi 15-20 cc veriyodum ama gündüzleri veriyodum ..
geceyede etki ediyomu acaba ..
artık vermiyimde deneyeyim bi.. bakalım nolcak..
teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için..

ase seni yakaladım
bu 3. soruşuum ama sen görmedin sanırım
avatarındaki resmin ne olduğunu merak ediyorum bir türlü çözemedim yavvv

uçakta sıcak su vermezlermi yaa mama yapmaK için
..bende baby jem termos kullanıyorum..
al bi tane ilerde de lazım olur.. ek gıdaya geçince çorba falan koyarsın..
Ben de kuacağımda oğlum varken yazmıştım bir kere

servisi uçak kalktıktan sonra yapıyorlar. sıcak suyu verirler mi kalkmadan bilmiyorum. çünkü hostesler hep meşgul oluyor.
doğru söylüyorsun alsam daha iyi termosu.

herkese günaydınnnn
hava çok güzel burda yaa .. o sıcak bunaltıcı günler geçti..
ılık ılık sonbahar var dışarıda ..gecede yağmur yağdı..
miss gibi kokuyor etraf temizlendi..
yaşasın sonhabarrrrrr:119::119::119::119::119:

Bende biraktim izlemeyi, madara olduk vala:78:
Bak hala geliyoo, rekora gidiyoz

Hülya totem mi yapionn:))

Ne bicim macti yaaa 6 tane yedik
ne totemi yaaa.. tüm kk toplanıp totem yapsak kurtarmaz bunları..
rezil ettiler kendilerini..
sanırım fatih amcaya iki takım fazla geldi..
ya cimbom ya milli takım tercih yapcak artıkın..
olmuyo bölee..çok sinirlendim yaaa izlerken..:18:
çocuklada maç izlemesi ne zormuş anam yaaa..
ben evde maç izlemezdim kesin bi yerlere giderdik..
ambiyans daha iyi oluyo öle..:118::118:
ama çocuk var diye gidemedik..
ay iyikide gitmemişiz:100:

hakkaten haa .. bende burdan arkadaşları davet ediyorum ya..
olurda yolları düşerse görüşeceğimizde eşime ne derim diye aklıma geliyo..
ay ne garip olur haa.. ben internetten tanıştığım arkadaşlarımla buluşacam
gerçi ona laf düşürmem üste çıkarım buna eminim
geçenlerde gençler var ortamda kuzenler falan babam nasihat ediyo ..
öyle internetten falan arkadaş bulmayın kendinize oralara güven olmaz diyo :99:
.. bakakaldım

bilmem anlatabildim mi?

ben bile anlamadım ne anlatmak istediğimi
ben anladım sanki...
bugün sabah çok mutlu uyandım..
giyindim süslendim ..
gezmelere gidicem ..
hepinizi seviyorum..
öpüyorum..
doğrumu anladım acep??

Son düzenleme:
anlamak işe yaramıyo canımmm
giyinemiyorum süslenemiyorum bu kilololar beşımı kaldırtmıyo, gittikçe de alıyorum yaaa

Canim biz suan 3 ay 1 haftaligiz birden basladi bu cumartesi her 4 saatte uyanan cocuk pazar günü her 1-2 saatte uyanir oldu gündüz zaten en fazla yarim saat uyuyor gece de böyle olunca ayakta uyur oldum ins. siz cekmezsiniz bakalim

Hemen yazayim canim MANDUCA kanguru benimkisi ama tr de cok zor bulunuyor bildigim kadariyla

Sorma ayakta uyuyorum gece gündüz sürekli böyle yattigi yerde kaldirmadan tekrar uyutayim desem mümkün degil ortaligi yikiyor resmen her saat basi emdigi icin de daha sık kusmaya basladi bizimki de

Bende doyduguna eminim yoksa hayatta uyumaz biliyorum. Tamda ben okula basladim dün fenaydim okulda birde emip hemen uyuyan cocuk artik hemen uyumuyo

Bunlarin hepsi cete sanirim hep ayni huylar emzirip yatirmaya calisinca hemen uykuya dalmiyor bi 5-10 dk ben veriyorum emzigini o düsürüp tekrar istiyor tek istegim en kisa zaman da toparlansinlar birde senin okul var allah kolaylik versin canim..

Oglum pamukcukmu oluyor diye süphe vardi icimde kac gündür bugün baktim dili daha fazla beyazlamis aldim kostur kostur doktora getirdim kapanmadan

Ben dogumdan hem cok korkuyorum hem de sabirsizliktan ölüyorum daha hic kucagima almadigim kokusunu tanimadigim oglusumu okadar cok özledim ki
09.03.2013
bakalim ilk kim yazacak cok az bir zaman kaldi artik bir kac hafta sonra yazilmaya baslar hikayeler
ayy ben bile suan cok heyecanlandim sancilar artikca dogum yaklastigini hissetim sanirim
28.04.2013
zeynonun suyu gelmiş sıra onda sanırım.
Neler oluyor haziran anneleriiiii.

Herkes hayırlısıyla sağ salim alsın evladını kucağına.
14.05.2013
Yaramazlik ise yaramadi canim hala tik yok. Butun gun gezdim birazcik sancim var o da yorgunluktan mi bilemiyorum. Sanirim biraz daha durmak istiyor benim pasa

24.05.2013

27.05.2013
okurken duygulandım yaaa ne günler geçirdik Allahımm..
şükürler olsun

tugokçum mesaj kutun dolmuş mesaj atamıyorum sana...

kızlar oğluma hamak beşik almak istiyorum Pazarliklaal.com diye bir site varmış pazalık falan yapıyomuşsun gaztede falan gördüm bir arkadaşım telsiz almış memnun kalmış emin olamadım siz ne dersiniz baktınız mı güzel şeyler var uygun fiyata

Canım gizli kamera yasal değilmiş özel hayatın gizliliği nedeniyle yasakmış eğer bakıcıya haber verilirse kamera olduğu o zaman sorun olmuyor. Bende kadına söylemek istemedim yüzüne karşı ben sana güvenmiyorum o yüzden evin her yerine kamera döşeteceğim demiş olurum. Belki ses alıcısı ( böcek) koyabilirim o daha masum ve farkedişmez gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…