Ayni sorun bende de var 3 gündür uyku haram bana 4-5 saatte uyanan cocuk her 1-2 saatte uyanir oldu, sütümmü az diye sagilmis sütlerimden 150 ml verdim doyup son 20 ml icmedi buna ragmen 1,5 saat sonra yine uyanip emmek istedi
Ayni sorun bende de var 3 gündür uyku haram bana 4-5 saatte uyanan cocuk her 1-2 saatte uyanir oldu, sütümmü az diye sagilmis sütlerimden 150 ml verdim doyup son 20 ml icmedi buna ragmen 1,5 saat sonra yine uyanip emmek istedi
Bende doyduguna eminim yoksa hayatta uyumaz biliyorum. Tamda ben okula basladim dün fenaydim okulda birde emip hemen uyuyan cocuk artik hemen uyumuyoAyni sorun bende de var 3 gündür uyku haram bana 4-5 saatte uyanan cocuk her 1-2 saatte uyanir oldu, sütümmü az diye sagilmis sütlerimden 150 ml verdim doyup son 20 ml icmedi buna ragmen 1,5 saat sonra yine uyanip emmek istedi
Hımmmmm:13:Eki Görüntüle 806349
benim termosum bundan gidişte de dönüşte de bebeğin sırt çantasındaydı içinde sıcak su vardı xray den geçti sormadılar bile biberondaki sütlere de bişey demediler kabine kadar girdik bende giderken yalnız gittim bebek arabasıyla kolay oldu uçağın kapısına kadar arabayla gittim kapıda pusetin üstünü çıkartıp kabine aldım altını da görevliye teslim ettim inerken de hemen veriyorlar puseti sıkıntı olmadı sende öyle yapabilirsin
keşke bir bayan olsa yanımda ne iyi olur. gerekirse bebeğime bile tattırırım bakın bu mama diyebende kızımla tek basıma uctum ama mama suyuna ve dıger hıc bıseye ıtıraz etmedıler bebegın sonucta kaynamıs su sen yınede tedbır amaclı yanına suyunu al mamanı al bıse demıyolar ben emzırmıstım tulbent kapattım zor oldu bıraz ama kulakları basınctan etlıkenmesın dıye mecburdum allahtan yanımda cok tatlı bı bayan vardı hep yardım ettı bana sagolsun
Omuza gelen yerde ped var canim acitmiyor o yuzden.ben de onu soracaktım
ağrı yapıyor mu bir süre sonra
Benim bebegim de dun neredeyse saat basi kalkti emdi, kivrandi. Sutu duzgun de emmiyor. Ama benimki gazdan galiba ya. Sabah rezene verdim gaz cikarmaktan bir hal olduAyni sorun bende de var 3 gündür uyku haram bana 4-5 saatte uyanan cocuk her 1-2 saatte uyanir oldu, sütümmü az diye sagilmis sütlerimden 150 ml verdim doyup son 20 ml icmedi buna ragmen 1,5 saat sonra yine uyanip emmek istedi
Kucuk beyaz sivilce gibiydi. Trosyd diye bir krem kullandim gecmisti.acemiperi
canm senin bebeğinin poposunda mantar oluşmuştu sanırım görüntüsü nasıl dı birde hangi kremi kullanmıştın
bizim enfeksiyonumuz içi dolu sivilce gibi geçmedi hala çok korkuyorum:18:
Hulyacim ameliyat oldum ben cok iyi geçmedi agrilarim cok fazla kötüyüm kizimi kucagima alamıyorum rahat yuruyemiyorum rahat kalkamiyorum zormus hemde çok zor sezeryan cok kolay gecmisti benim hic bisey anlamadigim icin bana zor geliyor bukadar acı normal mi
Önümüzdeki hf işe başlıyorum iki haftadır bakıcıyla beraberiz. Tüm uyku düzenimiz altüst oldu. Ben yokken sanırım kucakta sallayıp uyutmaya alıştırmış yatağa yatınca hemen kucak istiyor kucakta uykuya dalınca yatıyor ancak. Bende bunu istemiyorum çünkü zaten bel fıtığı var bende kilo alınca nasıl taşıyacağım bilmem. Bide bakıcının koynunda onun kokusuyla uyumasını hiç istemiyorum kibar bir dille soledim ama ben yokken napıcağı belli olmaz. Sizde aynı sıkıntıları yaşıyormusunuz merak ettim
bi konu daha var uçağın iniş ve kalkışlarında emzirmem gerekiyor ama tek başıma zor olacak. tatilden dönüşte eşim vardı o şekilde kolay olmuştu. uçakta koltuklar daracık. emzirirken eşim biraz çekilmişti de rahat etmiştim. şimdi yanıma erkek verirlerse emzirmem neredeyse imkansız olur. kadın da olsa rahat emziremem. mama alsam sıcak suyu almam uçak kalktıktan sonra olur. bana bi akıl verin ne yapayım
İyi geceler herkese...Bebeğini mama ile besleyenlere bir sorum var aylık masrafı ne kadar oluyor?
Hulya Erdem; yanlış hatırlıyorsam pardon ama bebeğine anason veriyordun galiba??? Anason düzenli kullanımda vücuda ve beyne uyuşukluk verir, o yüzden çok tavsiye edilmez. Her ne kadar artık bebeklerimiz uzun uyku uyuyabilecekleri yaşa gelmiş olsalar da bu sebeple de uzun uyuyor olanilir. Tekrar edeyim, eğer yanlış hatırlıyorsam kusura bakma. Ama sensin diye haırlıyorum anason kullanan.
Ben de kuacağımda oğlum varken yazmıştım bir kere
uçakta sıcak su vermezlermi yaa mama yapmaK için
..bende baby jem termos kullanıyorum..
al bi tane ilerde de lazım olur.. ek gıdaya geçince çorba falan koyarsın..
Bende biraktim izlemeyi, madara olduk vala:78:
Bak hala geliyoo, rekora gidiyoz
Hülya totem mi yapionn:))
ne totemi yaaa.. tüm kk toplanıp totem yapsak kurtarmaz bunları..Ne bicim macti yaaa 6 tane yedik
hakkaten haa .. bende burdan arkadaşları davet ediyorum ya..Tamam cnm bak 3 günüm kaldı buluşabilirsek mutlu olurum gelemezsende canın Sağolsun gerçi ben Gölcügů de cok iyi bilmiyorum ama sorasora bulurum sanırım ha birde k.valide ve görümce faktörü var başım da şimdi onlara ne diyip de evden cikicam yani işime karışamazlarda işte onlara garip gelecek bu durum :-D amman salladım onları gitti
ben anladım sanki...
bilmem anlatabildim mi?
ben bile anlamadım ne anlatmak istediğimi
dönemsel birşey mi acaba? bu çocuklarıın hepsi aynı günlerde aynı sıkıntıları yaşıyorlar sanki.. seninki başladıysa bizimkide 1-2 hafataya başlayabilir.. :)
canım sen bir sling almıştın oğluna benim çok hoşuma gitmişti paylaşmıştın ama şimdi bulamıyorum. rica etsem ismini yazabilir misin netten bir araştırayım türkiyede bulabilirsem alayım istiyorum.
Demekki genel bi durum benimkide öyle gece cok sık uyanıp emdi bide üstüne fazla emdiği için kustu falan of başım çatlıyor uykusuzluktan. Onların büyüme atağı annelere yan etki yapıyo.hepimize geçmiş olsun
Bende doyduguna eminim yoksa hayatta uyumaz biliyorum. Tamda ben okula basladim dün fenaydim okulda birde emip hemen uyuyan cocuk artik hemen uyumuyo
09.03.2013Ben dogumdan hem cok korkuyorum hem de sabirsizliktan ölüyorum daha hic kucagima almadigim kokusunu tanimadigim oglusumu okadar cok özledim ki
28.04.2013bakalim ilk kim yazacak cok az bir zaman kaldi artik bir kac hafta sonra yazilmaya baslar hikayeler
ayy ben bile suan cok heyecanlandim sancilar artikca dogum yaklastigini hissetim sanirim
14.05.2013zeynonun suyu gelmiş sıra onda sanırım.
Neler oluyor haziran anneleriiiii.
Herkes hayırlısıyla sağ salim alsın evladını kucağına.
Yaramazlik ise yaramadi canim hala tik yok. Butun gun gezdim birazcik sancim var o da yorgunluktan mi bilemiyorum. Sanirim biraz daha durmak istiyor benim pasa
canım allaha şükür ikinizde sağ salim kurtulmuşsunuz beni de korkutuyor şu kaka olayı rabbim korusun evlatlarımızı da bizi de ama seni 6 dk da bir sancıyla sezeryana hemen almayan doktoruna kızdım yani eve gönderecek ne var zaten sezeryan.. neyse kaderde ne varsa onu yaşıyoruz rabbim sağlıklı uzun ömürler versin sizlere..
İnşallah olmamistir canim ya simdiden gecmis olsunOglum pamukcukmu oluyor diye süphe vardi icimde kac gündür bugün baktim dili daha fazla beyazlamis aldim kostur kostur doktora getirdim kapanmadan
dönemsel birşey mi acaba? bu çocuklarıın hepsi aynı günlerde aynı sıkıntıları yaşıyorlar sanki.. seninki başladıysa bizimkide 1-2 hafataya başlayabilir.. :)
canım sen bir sling almıştın oğluna benim çok hoşuma gitmişti paylaşmıştın ama şimdi bulamıyorum. rica etsem ismini yazabilir misin netten bir araştırayım türkiyede bulabilirsem alayım istiyorum.
günaydın millet.. yorumlarınızı okurken oğlum gayet uslu duruyo
ama ne zaman yazmaya başladım kucağına al beni diyor..
sanırım yazacaklarımı merak ediyo..
onu şikayet edersem falan müdahale edecek galiba
şu anda kucağımda tek elle yazıyorum ..
çok geçmiş olsun canım.. ilk bi iki gün ağır olabilir ama sonra çabuk kalkarsın inşallah..
ben çok araştırdım genel olarak kolay bi ameliyat .. memnun kalmayan yok gibi..
eminim ağrıların geçince sende memnun kalacaksın..
bebeğini kucağına alamaman normal canım daha çok yeni..
benmde çok canım yanmıştı ama ben 15 günlük hasretten ağrılarıma aldırmıyordum..
en kısa zamanda toparlanırsın umarım..
bence bakıcı varsa evde muhakkak gizli kamera sistemi olmalı..
yeri geliyo kv ye anneye bile güvenemediğimiz oluyor..
imkanınız varsa kesinlikle kamera sistemi kurun eve..
için rahat eder hem..ne yatığını gözünle görürsün ..
uçakta sıcak su vermezlermi yaa mama yapmaK için
..bende baby jem termos kullanıyorum..
al bi tane ilerde de lazım olur.. ek gıdaya geçince çorba falan koyarsın..
aptamil kullanıyorum..5-6 gün gidiyo ..900gr 43 tl ayda 215 tl.. ek gıdaya geçsek iyi olcak sanırım
daha uygun mamalarda var ama anne sütüne en yakın aptamil miş
hiç anne sütü almayınca en iyisi olsun diye aptamil kullanıyorum
evet canım doğru hatırlıyosun .. anasonla rezene kaynatıp veriyorum..
ben başlarda gazına iyi gelir sandığımdan veriyodum..
meğer rezeneymiş o anason rahatlatıyomuş..
uzun süre kullanınca zararı olduğunu bilmiyodum bak..
iki günde bi 15-20 cc veriyodum ama gündüzleri veriyodum ..
geceyede etki ediyomu acaba ..
artık vermiyimde deneyeyim bi.. bakalım nolcak..
teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?