Cnm albüm görünmüyor ama:26:
Canım gizli kamera yasal değilmiş özel hayatın gizliliği nedeniyle yasakmış eğer bakıcıya haber verilirse kamera olduğu o zaman sorun olmuyor. Bende kadına söylemek istemedim yüzüne karşı ben sana güvenmiyorum o yüzden evin her yerine kamera döşeteceğim demiş olurum. Belki ses alıcısı ( böcek) koyabilirim o daha masum ve farkedişmez gibi geldi
sadece arkadaşlarım görebiliyor ekledim seni
Oğlumun resimlerinden deşifre olmayayım
şimdi benim iki görümce ve iki kuzenim hamile
Eeee bende burayı hamileliğimde tesadüfen buldum n'olur n'olmaz
ay evet bişeyler uydurucaz artıkokuldan arkadaş burdan evlenmiş görüşmek istiyor dersin o zaman garip gelmez herşeyide bilmek zorunda değiller ya canım
cnm herkes internetten arkadaş buldum deyince aynı şeyi düşünüyo iştebide görümceke çok açıklamak istemiyorum sonra girer nete bulur burayı falan çünkü yazdığımiz şeylerle az çok kendimizi ele veriyoruzherkese günaydınnnn
hava çok güzel burda yaa .. o sıcak bunaltıcı günler geçti..
ılık ılık sonbahar var dışarıda ..gecede yağmur yağdı..
miss gibi kokuyor etraf temizlendi..
yaşasın sonhabarrrrrr:119::119::119::119::119:
ne totemi yaaa.. tüm kk toplanıp totem yapsak kurtarmaz bunları..
rezil ettiler kendilerini..
sanırım fatih amcaya iki takım fazla geldi..
ya cimbom ya milli takım tercih yapcak artıkın..
olmuyo bölee..çok sinirlendim yaaa izlerken..:18:
çocuklada maç izlemesi ne zormuş anam yaaa..
ben evde maç izlemezdim kesin bi yerlere giderdik..
ambiyans daha iyi oluyo öle..:118::118:
ama çocuk var diye gidemedik..
ay iyikide gitmemişiz:100:
hakkaten haa .. bende burdan arkadaşları davet ediyorum ya..
olurda yolları düşerse görüşeceğimizde eşime ne derim diye aklıma geliyo..
ay ne garip olur haa.. ben internetten tanıştığım arkadaşlarımla buluşacam
gerçi ona laf düşürmem üste çıkarım buna eminim
geçenlerde gençler var ortamda kuzenler falan babam nasihat ediyo ..
öyle internetten falan arkadaş bulmayın kendinize oralara güven olmaz diyo :99:
.. bakakaldım
ben anladım sanki...
bugün sabah çok mutlu uyandım..
giyindim süslendim ..
gezmelere gidicem ..
hepinizi seviyorum..
öpüyorum..
doğrumu anladım acep??
Kızlar işinizi gücünüzü bırakın, Show tv Gülben i açın, Doğan Cüceloğlu anlatıyor..
Çocuk yetiştirme, ilişkiler vs konularında öyle güzel anlatıyor kiii...
İlk 3,5 yaş çok çok önemli, diyor;
kalan ömrünün kökleri bu dönemde atılıyor....
muş...
tam açtım reklam girdineyse devam ediyosa dinliyim..
İnşallah olmamistir canim ya simdiden gecmis olsun
Seni gördüğüme çok sevindim..
Nasılsın canım? Bebiş nasıl? Ben pek giremediğim için takip edemiyorum..
Merve ile de denk gelemedik..
Buraya geldiğim zaman anlıyorum muhabbetinizi özlüyorum :))
Bravooo cok dogru soyledin canimmhiç ağlamayın kızlar.. aslında kötü olan beğendiğin elbisenin uzun yada kısa gelmesi değil..
üzerine hiç girmemesidir..:125::125::125::125:
Ay evt bende kendi performansimi begenmiyorum
Ise baslicam ya surekli bir organizasyon icindeyim.. malum 4 gun k.v de kalicaz bundan sonra.. kolay degill
emir icin orada da bir oda yaptik mecburen. . Karyola fln aldik.. benle kocis koltuga talimmmyazık bizee
simdi kendi evimde kalacak eşyalar ile oraya gidecekleri ayiriyorumm
isyerinde giyecegimiz kiyafetleri ayakkabilari oraya goturcz mecburen.. cuma aksami eve geçip pazartesi aksami geri donecegimiz icin gunluk spor kıyafetleri evde birakiriz diyorum.. sanırım oraya bide kucuk bir gardırop lazim olacakk
onun için buradan geri kalıyorum ister istemezzz
yok ya ben geçmişi biriktirmeden duramamkii
bi solukta okuyiimde geleyim
ay bu arada erva'ya bi heves elme ve şeftali püresi yapiimde yesin dedim blender hiç ezmedi accık ezilmiş yerlerinden pürüzlü pürüzlü verdim çok aç olduğu için sabırsızlandı çocuktan kalan o iğrenç ezilmiş şeyi anneler nasıl yiyor yiyene kadar içimçıktı
ay evet canım çoğu zaman senin yüzünden oku oku bitmiyo geçmiş
Taliaaa kulkedisi olamamissin canım
Sen 1.30 da gelmissin:)))
Iyi dileklerin icin tesekkur ederim. .ins o güzel günleri cumleten görürüz
Bizlerde iyiyiz, kosturmaca işte. Bu tempoya alisirim umarım. Biraz yorucu geçiyor:26:
Sizler nasılsıniz, nasıl geçiyor günleriniz?
Demek pc ye el konuldudiye gelemedin.bende o saatte gelebildimn şanssızlık iste; kimse yoktu
09.03.2013
28.04.2013
14.05.2013
24.05.2013
27.05.2013
okurken duygulandım yaaane günler geçirdik Allahımm..
şükürler olsun
kızlar benim oğlumla ilgili soracğım bişey var..biliyorum bi çoğunuz kızacaksınız belki ama
benim oğlum son on gündür sabaha kadar deliksiz uyuyor ..
gece 11 gibi uyuyor sabah 6 yada 6buçukta uyanıp mamasını yiyor
bi saat kadar uyanık kalıp 9a kadar yine uyuyor ..gün içinde uykuları 15 dakikayı geçmiyor tabii..
belki diyceksiniz biz uyanmaktan bıktık sen şikayet ediyosun..
ama bütün bebekler uyanırken benmki uyanmıyosa bi sorun değilmidir bu..
doktora danışmalımıyım acaba..
ay cok guzell cok harika bir hatira birakmisin oglusunaabu arada oğlum meşhur oldu kızlarrgazeteye çıktık =)))))
posta gazetesine mail atmıştım resmini dün yayınlamışlar .. sizlerde yapabilirsiniz..
bi hatıra olarak kalır.. ileride hoşuna gider bebişlerimizin..
Eki Görüntüle 805763
hosgeldin canim sende özlettin kendini coktandir görememistim senide :)) canim ayrica bebisinin kilosuda cok iyi boyu baya uzun ondan kilosu az cikiyordur endiselenme bence :))oyyy kızlar herkesciklere merhabalar
buraya gelmeyeli ne kadar uzun zaman olmuşş sohbetinize maşallah diyorum
umarım herkes ve bebişleri iyidir
ben çok yorgunum kızlar ya bizim ki gündüzleri neredeyse hiç uyumuyor
taş çatlasa yarım saat ve uyku aralıkları çok fazla 2-3 saate bir uyuyor zaten
kilo alımı bu ay çok az olmuş neredeyse 400 gr niye böyle oldu ki
eskiden ayda 1 alıyordu uyumadığı için mi acaba
aslında görüntüsü zayıf değil ama 5.600 gr boyu da 64 cm
sütüm de var ama bizimki emmek istemiyor çoğu zaman
ya da bir kaç dk emip bırakıyor
böyle olunca da süt azaldı sanırım
sizinkiler nasıl
canim biliyorsun bizde ucakla yolculuk yaptik burdan giderken bende snein gibi endiseliyoydum yanima sadece kuru mama aldim biberonla birlikte su fln almamistim ucaktan isterim artik diye emzirme olanagim olmazsa diye ne kadar cok endise duymustumbi konu daha var uçağın iniş ve kalkışlarında emzirmem gerekiyor ama tek başıma zor olacak. tatilden dönüşte eşim vardı o şekilde kolay olmuştu. uçakta koltuklar daracık. emzirirken eşim biraz çekilmişti de rahat etmiştim. şimdi yanıma erkek verirlerse emzirmem neredeyse imkansız olur. kadın da olsa rahat emziremem. mama alsam sıcak suyu almam uçak kalktıktan sonra olur. bana bi akıl verin ne yapayım
Eki Görüntüle 806683 merhaba güsel tetelerim ve kardeslerim ben kocaman oldummm :))))
Kızlar işinizi gücünüzü bırakın, Show tv Gülben i açın, Doğan Cüceloğlu anlatıyor..
Çocuk yetiştirme, ilişkiler vs konularında öyle güzel anlatıyor kiii...
İlk 3,5 yaş çok çok önemli, diyor;
kalan ömrünün kökleri bu dönemde atılıyor....
muş...
Saol canim ama tahmin ettigim gibi pamukcuk basliyormus neyse ki hemen fark ettim.. Alttan disi de cikiyor birde uykusunu söyledim onuda büyüme atagina bagladi hepsi bir arada zamanlama kötü olmus dedi, bu aylar da istahi artar 4-5 aylar da azalabilir ozaman da emzirmek icin mücadele edersin normal diyor
Selam kızlar nasıldınız bakım ben pek giremiyoruz süze maşallah nasıl yetişiyorsunuz
belli oluyo şekerim cevherlerin ay bide bu sarı kafa ne uyuz değilmi bi okadarda şirinmaçı izliyodumda sinirden bıraktım ..koskaca gs nin yaptığına bak sen ..
ay ben izlemeyi bıraktımda bi tane gol attılar.. hiç izlemesemmiydi acaba ???
elim kolum uzundur benim..:82: bende daha ne cevherler varda göstermiyorum..
çatlamayın diye
aslm canim hosgeldin nasil yetiselim yaa biraz önce kizimi zorla uyuttum mutfagi suan icin b. göturuyor diyebilirim evin icin eh iste fena durumda degil yemek yok ortada ama ben burda gevezelik yapmayi tercih ediyorum nasil yetisecem yoksa mumkunmu herseyi dört dörtluk yapmak
Kızımı yıkadım ooh mis gibi oldu şimdi de uyutmaya çalışıyorum ama pek niyeti yok. Bu arada geçen gün benim zilli kv sırıta sırıta geldi ay ne pişkin kadın.. gayet mesafeli davranıyorum o da ikide birde soruyor bir şey mi yaptım ben diye. Ebeninkini yaptın dicem o olucak tövbe tövbe ağzımı bozduracak deli manyak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?