2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

demek esraaa

tutar atarım saçlarından da olmazzzz

seviyorum keratayııı

benim yerime de yeseydin canim malum ben yiyemiyorum ama kendine güveniyorsan emzirme bittikten sonra veririm bu kilolari diyorsan bosver, ben 1 yil icinde veremezsem daha da cesaretimi kaybeder veremem diye bukadar üzerine düsüyorum

Aslında en iyisini yapıyorsun ben kendime güveniyorum lakin bu benim ikinci dugumum hemde 10 sene sonra acaba bu kilolar yapışırmı diede korkuyorum:26:

kızlar merhaba uzun süredir giremiyorum..bir süredir memleketteydim..geldikten sonrada bi fırsat bulamadım malum bende iki çocuk var...hepiniz iyisiniz umarım..oğluşum büyüdü şükür teyzeleri 4. ayı bitirdik..aşımızı olduk iki gün önce..biraz ateşlendi ama atlattık şükür..ablayla araları şimdi daha iyi..kızım kabullendi gibi..bu arada yavaş yavaş ek gıdaya başlasam mı bilmiyorum..tadımlık yani..kızımda 6 ay bitince başlamıştım çok zor oldu alışması..
bu arada adım geçmiş burada beni merak edenlere teşk. )
sizler nasılsınız kızlar..bebeklerinizi öyle merak ediyorumki...hamileleğimizi heyecanlarıyla korkularıyla beraber geçirdik..inş. büyütürkende hepsine beraber şahit oluruz :)) hepinizi öpüyorummmmmmmm

demek esraaa

Tutar atarım saçlarından da olmazzzz

Seviyorum keratayııı

Ben masumum :101::101::101::101::101: :99::99::99::99:

kızlar ek gıda verirken tadımlık verin bence, öyle çorbalar muhallebiler su an için cok fazla gibi geliyor bana :44:

henüz çok küçükler, ben meyvelerin bile suyunu veriyorum en fazla 1 tatlı kaşıgı.. bu pazartesi için cagırdı doktorum kilosuna bakacakmış, gelişimine göre ne vermem gerektigini söyleyecek

yazarım burayada

tokayayın verdiklerini ve miktarını begendim dogru olan o gibi geliyorr

işte bizim Betül Rana'mız
maşallah deyin

Eklentiler

• $IMG_1254.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 44
  • $IMG_1244.webp
    10 KB · Görüntüleme: 25
  • $IMG_1274.webp
    10 KB · Görüntüleme: 46
  • $IMG_1263.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 31
bari alıntılarıma cvp yazdıktan sonra pcyi alsa
dün okadar alıntı yaptım pcnin başından ayrıldım
akbaba gibi atlamışpcnin başına,sonra demesin mi senin nickin ne
benim de o an söylemeyesim (ki daha önce söylemiştim) tuttu
sayfayı kapatasım tuttu
adamın daha çok ilgisini çekti ısrar etmeye başladı
ee tabi tartıştık
sen asesulfam mısın diyo (o sırada ase baya yazıp durmuş)
ay sayfalar ilerledi denoz yazmış niran ben seni görmedim
o an tutuştum ahada görecek diye
nese trip attım odaya gittim
gelmiş karşımda ilkokul çocuğu var sanki bla bla bla
okadar çok konuştuki sana hak veriyorum tüm şifrelerimi veresim var şu an kendimden tiksiniyorum dedim
nese tatlıya bağlandı

ay tatlım bizimki alır o kokuyu yoksa bile hisseder
nasılsın canım bu arada
pek göremiyoruz seni

anladım dünkü tartışmanızda zaten çocukça olmuş ne yapacakmış şifreni adını ki Allah Allah
neyse sende söyleyivereydin daha çok üzerlerine düşüyorlar söylemeyince
iyiyi cnm kızım uyumuşken bi bakayım dedim bu seferde kimsecikler yok zaten uyandı
evet fazla giremiyorum kızım çok ilgi istiyor başka şeylerle ilgilenmemi istemiyor e gelen giden oluyor ben gidiyorum derken buraya vakit yetiremiyorum işte

cnm çıkmam lazım bizim kız bi kaka yapmış ki sırtından çıkmış valla evi koku götürüyor kızımı yıkayayım gelirim yine hadi iyi bak kendine görüşürüz

tatlım benim mallığım aslında bişi dediği yok artık sitenin gerçektende kadınlara yönelik bi site olduğunu sizinde gerçekten kadın olduğunuza inandığından beri
nickimi öğrenip dalga geçecek yazdıklarımla
ee bende o an gizleyesim geldi oda daha bi üstüne düştü o yüzden
niye gizliyorsun diyo vs

kuzucuğu öp benim için

Arkadaşlar aranızda erken olup ilk doğum yapan benim oğlum 10 gün sonra tam 5 aylık ben aptamil veriyorum ek gıdaya bu ay bittiğinde yavaş yavaş başlıcaz çok erken çorbalar muhallebiler vermişsiniz ilerde şeker tansiyon hastası adayları yaparsınız çocukları lütfen dikkat

anladım cnm neyseki inanmış kadın olduğumuza erkekler hep aynı desene bizimkide ilk başta inanmamıştı şimdi birşey olsun sorsana senin kk daki kızlara diyo

öperim cnm hatta şimdi üzerini değiştirdim resim çektim koyayım sende öppp

Eklentiler

• $IMG_1288.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 22
  • $IMG_1285.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 50
  • $IMG_1282.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 31
  • $IMG_1284.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 29
Fotomu koydum kızlar. . Yorumsuz olsun ama

neden arkadaşlığımı kabul etmedin
ben nası göreceem
ben de öyleydim öğrenciyken şimdi hocayken de aynıyımmmm ama...hoca gelmese de ders düşse diye bekliyom

alemsin
Çok teşekkür ederim
aldığım 25 kilonun 20 si gitti kaldı 5 kilom :93::93:

süpersin ya
benimkiler aynen yerli yerinde
çok sevdiler beni yerleşiverdiler

ay ne güzel kuzum..benim de kaldı 10 kilom

en kısa zamanda onlardanda kurtul emi

Canım ben burdayım hani fotolarrrrrrrr...

ahahaaa tam beni anlatıyor buuuuEki Görüntüle 808876
süpermiş

Eve geldim oğluşum hastalanmis
gozleri kipkirmizi burnu akiyor hapsirip oksuruyor bütün enerjim düştü
canım çok çok geçmiş olsun
Banada dün kriz geldi yarım kavanoz çokokremi kaşıkladım ee bunu hakkettim

boş kavanoza tuz doldurdum
oooooooh yaramasın

Ben yiyorum walla ne yapim çok seviyorum ve çok iradesizim
2 tane halley yedim konuştukça canım çekiyor yaaaa
siz benim yediklerimi duysanız (ne yapacağını şaşırmış sarı kafa)

ay Allah korusun geçmiş olsun
bizimkide öle hastalandımı dünya dursun istiyo
ben hastalanayımda o hastalanmasın çok nazlanıyo
öncelikle son satıra
ay canım inş. en kısa zamanda güzel haberlerini alırız öpüp koklar severiz minnoşumuzu
yakında işi gücü bırakıp örgüye başlayacağım
evin heryanı benim saçımla dolu yumak yumakkel kalırsam kendime bere, şapka öreyim bari
benim saçlardan üstüne bide 2 kazak örülür
oğlum diş çıkartmıyor evrim geçiriyor sanarsınız

ee cvplarımı yazdım artık çıkayım pcyi beyfendiye devredeyim
foto işide artık yarına kaldı

güzel kızım baş parmağını keşfetti.nasıl iştahlı emiyor anlatamam valla canım çekti o derece
yavaş yavaş oyuncaklara da tepki vermeye başladı.en önemlisi anakucağına koyduğumuzda doğrulup kalkıp oturmaya
çalışıyor.oturamayınca da sinirlenip ağlıyor, kıyamammm...
internette dolaşırken şöyle bir şey buldum.fiyatını falan daha araştıramadım ama uygunsa alınabilir diye düşünüyorum.
Çarşamba dr kontrolümüz var bakalım ek gıda verecek mi? malum anne sütümüz yok, mamaya devam ediyoruz.zayıf
kaldık biraz...

Bumbo, Bumbo Trkiye ISTANBUL, -1 Ürünler

canım adımı gördüm merak etmişsin çok sağolasın arada girip okuyup çıkıyorum yorum yazamıyorum çünkü vakit olmuyo gündüzleri sürekli kızımı uyutmaya çalışıyorum uyumayan bir kızım var cin cin bakınıp duruyo bu nedenlede kilo alımı az akşam uyuduğunda da ertesi günün yemeklerini yapıyorum yoksa aç kalıyorum birde bu aralar kızımın biraz sıkıntısı var kakası köpüklü ve mukusluydu tahlil yaptırdık gizli kan ve lökosit görüldü 6-7 tane ilaç kullanıyoruz

kızını gördüm maşallah çok şeker kocaman olmuş ...bu topiğin bebişleri maşallah hepsi bir birinden güzel inci taneleri gibi allah esirgesin hepsini

bu arada bebeği ve kendi rahatsız olan arkadaşlara acil şifa diliyorum helede bebeklerimize hiç bir hastalık uğramasın inşallah ..

Bence de en guzeli mumkun oldugunca gec ek gidaya baslamak. Zaten tvde donen kamu spotunda da diyor, ek gida ektir gunde iki cay bardagini gecmemeli. Emzirip de hala doymuyorsa ki 6 aydan sonra anne sutu yetmiyormus o zaman verin diyor. Su an bebekler ne versek yiyor. Ben rezene ve ilac verirken bakiyorum artik kasiga cok ilgi duyuyor ne verirsem havada kapiyor. Yiyor seviyor diye bebecikleri potansiyel hasta yapmayalim

Benim bebegim de artik anakucaginda durmuyor. Surekli kalkmaya calisiyor. Kalkicam derken de kafasi geriye dogru kut dusuyor. Linkini verdigim seye ben de bakacagim

Canım bugün kendi doktorumuzda 4. Ay kontrolümüz vardı. Hem aşılarımızı olduk hemde ek gıdalar üzerine konuştuk. TALIA hazır olan meyveleri tavsiye etmiyor doktor. Hazır olarak şu tahıllı kaşık mamalarından azcık verebilirsin değişiklik olsun, mamadan sıkılmasın diye dedi.

zeynoo verdiklerimi bir doktor önermişti bugün kendi doktorumuzda onayladı. Henüz yalnızca tadımlık amaç alıştırmak.

Kabak, patates, havuç üçlüsüne birkaç gün bir fiske pirinç, birkaç gün bir fiske irmik.

Bugün 3 günlük sebze marotonunun ardından meyveye geçiş yaptık. Armutu cam rendede bir güzel rendeledim ve tülbette süzdüm. 2 tatlı kaşığı verdim bayıldı. Daha vermedim diye biraz sinirlendi ama su ile kandırdım.

Muhallebi ve yoğurdu sordum. Henüz değil daha sonra dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…