Nayır nolamaz atmayın lütfen hem bikerem nutella lafını ortaya atıp herkesi aşerdirip sonrada hainlik yapıp yemeyen Esra'dır onu atın
yok yok bizi zararda soksa çok seviliyorlar tarafımdan herkes kalsın hatta çoğalsın topimizin tadı tuzu ama dimi
benim yerime de yeseydin canim malum ben yiyemiyorumama kendine güveniyorsan emzirme bittikten sonra veririm bu kilolari diyorsan bosver, ben 1 yil icinde veremezsem daha da cesaretimi kaybeder veremem diye bukadar üzerine düsüyorum
nayır nolamaz atmayın lütfen hem bikerem nutella lafını ortaya atıp herkesi aşerdirip sonrada hainlik yapıp yemeyen esra'dır onu atın
Yok yok bizi zararda soksa çok seviliyorlar tarafımdan Herkes kalsın hatta çoğalsın topimizin tadı tuzu ama dimi
demek esraaa
Tutar atarım saçlarından da olmazzzz
Seviyorum keratayııı
kocam kk'ya girmemin kokusunu aldı
eve damladı:18:
kk'nın bir kokusu da mı vardı alemsin niran yaa
ay tatlım bizimki alır o kokuyu yoksa bile hisseder
nasılsın canım bu arada
pek göremiyoruz seni
anladım dünkü tartışmanızda zaten çocukça olmuş ne yapacakmış şifreni adını ki Allah Allah
neyse sende söyleyivereydin daha çok üzerlerine düşüyorlar söylemeyince
iyiyi cnm kızım uyumuşken bi bakayım dedim bu seferde kimsecikler yok zaten uyandı
evet fazla giremiyorum kızım çok ilgi istiyor başka şeylerle ilgilenmemi istemiyor e gelen giden oluyor ben gidiyorum derken buraya vakit yetiremiyorum işte
cnm çıkmam lazım bizim kız bi kaka yapmış ki sırtından çıkmış valla evi koku götürüyor kızımı yıkayayım gelirim yine hadi iyi bak kendine görüşürüz
tatlım benim mallığım aslında bişi dediği yok artık sitenin gerçektende kadınlara yönelik bi site olduğunu sizinde gerçekten kadın olduğunuza inandığından beri
nickimi öğrenip dalga geçecek yazdıklarımla
ee bende o an gizleyesim geldi oda daha bi üstüne düştü o yüzden
niye gizliyorsun diyo vs
kuzucuğu öp benim için
Fotomu koydum kızlar. . Yorumsuz olsun ama
ben de öyleydim öğrenciyken şimdi hocayken de aynıyımmmm ama...hoca gelmese de ders düşse diye bekliyom
Çok teşekkür ederim
aldığım 25 kilonun 20 si gitti kaldı 5 kilom :93::93:
ay ne güzel kuzum..benim de kaldı 10 kilom
Canım ben burdayım hani fotolarrrrrrrr...
süpermişahahaaa tam beni anlatıyor buuuuEki Görüntüle 808876
canım çok çok geçmiş olsunEve geldim oğluşum hastalanmis
gozleri kipkirmizi burnu akiyor hapsirip oksuruyor bütün enerjim düştü
Banada dün kriz geldi yarım kavanoz çokokremi kaşıkladım ee bunu hakkettim
boş kavanoza tuz doldurdum
siz benim yediklerimi duysanız (ne yapacağını şaşırmış sarı kafa)Ben yiyorum walla ne yapim çok seviyorum ve çok iradesizim
2 tane halley yedim konuştukça canım çekiyor yaaaa
ay Allah korusun geçmiş olsunBenimki iyiki bir üsütmüs canim cay yapsana, limon da getirsene, ev buz gibi battaniye örtsene, off simdi de terledim kazagi cikaricam yazlik pjamamin üstünü getirirmisin, ölüyorum sanirim hic biryerim tutmuyor.. Ayy yarim saat önce iyiki bir totomu yere koyabildim okadar abartiyor ki sanarsin kanser oldu allah korusun
öncelikle son satıraBu arada size bahsetmedim...
salı günü doktora gittim...
dikişlerim iyiymiş gayet,rahim toparlanmış... hareketlere başlayabilirsin dedi..
ben de dedim ki ne zaman hamile kalabilirim..o da şu an olsan tabii ki bişey diyemem ama bi 3 ay daha bekle..
3 ay sonra vücudun daha hazır olacaktır..ben de tamam dedim...
kan tahlilleri falan gayet güzel çıktı :))))
anlayacağınız 3 ay sonra fan fini fin fonnnnnnnn:))))))))
benim saçlardan üstüne bide 2 kazak örülüryakında işi gücü bırakıp örgüye başlayacağım
evin heryanı benim saçımla dolu yumak yumakkel kalırsam kendime bere, şapka öreyim bari
oğlum diş çıkartmıyor evrim geçiriyor sanarsınız
kizlar hkn nerde haberi olan varmii kac gundur göremedim ben onu iyilesmedimi yoksa hala((
ay aslinda cok kisi gelmiyor mesela merve, ranana , ucon,dilca, dirimci,ahsen,golgen.hully,miracle,nurgu66 ( arada göruyorum ama cok gelmyior oda )Pellori,sahra-89201,sezen00,mLsvt,mmm41,7verengul,damlagözbebegim,birdgirl, borealis,elifdem,kntsz,
keremcik,milena,mnsroz,ozgnmn,repla,yscm,bebisimolsun; h.sumeyye dehesa gask,gurbetcii,ilksev,karakedi80,blackengel,butunduamvesenam.,limonagac,lala,kralkaya,kuzukulagimm.........liste uzuyorda uzuyor valla..... aklima gelenler suan icin bukadar ben göremediklerimi yazdim
KIZLAR ARANIYORSUNUZ NERELERDESINIZZ...... :)))))[h=4][/h]
Bence de en guzeli mumkun oldugunca gec ek gidaya baslamak. Zaten tvde donen kamu spotunda da diyor, ek gida ektir gunde iki cay bardagini gecmemeli. Emzirip de hala doymuyorsa ki 6 aydan sonra anne sutu yetmiyormus o zaman verin diyor. Su an bebekler ne versek yiyor. Ben rezene ve ilac verirken bakiyorum artik kasiga cok ilgi duyuyor ne verirsem havada kapiyor. Yiyor seviyor diye bebecikleri potansiyel hasta yapmayalimArkadaşlar aranızda erken olup ilk doğum yapan benim oğlum 10 gün sonra tam 5 aylık ben aptamil veriyorum ek gıdaya bu ay bittiğinde yavaş yavaş başlıcaz çok erken çorbalar muhallebiler vermişsiniz ilerde şeker tansiyon hastası adayları yaparsınız çocukları lütfen dikkat
Benim bebegim de artik anakucaginda durmuyor. Surekli kalkmaya calisiyor. Kalkicam derken de kafasi geriye dogru kut dusuyor. Linkini verdigim seye ben de bakacagimgüzel kızım baş parmağını keşfetti.nasıl iştahlı emiyor anlatamam valla canım çekti o derece
yavaş yavaş oyuncaklara da tepki vermeye başladı.en önemlisi anakucağına koyduğumuzda doğrulup kalkıp oturmaya
çalışıyor.oturamayınca da sinirlenip ağlıyor, kıyamammm...
internette dolaşırken şöyle bir şey buldum.fiyatını falan daha araştıramadım ama uygunsa alınabilir diye düşünüyorum.
Çarşamba dr kontrolümüz var bakalım ek gıda verecek mi? malum anne sütümüz yok, mamaya devam ediyoruz.zayıf
kaldık biraz...
Bumbo, Bumbo Trkiye ISTANBUL, -1 Ürünler
kızlar ek gıda verirken tadımlık verin bence, öyle çorbalar muhallebiler su an için cok fazla gibi geliyor bana :44:
henüz çok küçükler, ben meyvelerin bile suyunu veriyorum en fazla 1 tatlı kaşıgı.. bu pazartesi için cagırdı doktorum kilosuna bakacakmış, gelişimine göre ne vermem gerektigini söyleyecek
yazarım burayada
tokayayın verdiklerini ve miktarını begendimdogru olan o gibi geliyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?