2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
oğlum daha 3.5 aylık.daha su bile vermedm kv
akşam kuşburnu marmelatı vermş kaşla göz arasında dudağında kalmş ordan anladm bi cnm sıkıldıki

Oglum birkac gundur huzursuzdu. Gece uykusu cok bolunuyor gunduz de az uyuyordu. Bugun de ikinir ya da inler gibi ih ih dedi. Aksam kundaklayip kucagimda uyuttum, birkac kez uynadi tekrar uyuttum. Nete bakarken birdenbire aglamaya basladi ve cigerlerinin tum gucuyle agladi bagirdi. Ne yaptiysam sakinlesmedi. Once gaz diye cok ciddiye almamistim ama 20. dakikanin sonunda gozyaslarim bosaldi resmen, elim ayagim tutuldu Kaptigim gibi doktora goturdum. Aksi gibi evde bi basimaydim ve esofmanla ciplak ayakla ne bulduysam ayagima gecirip taksi cagirdim hastaneye gittim.

Oglum arabada sakinlesti. Hastanede kan alindi ve rontgen cekildi. Kan alinirken cok cani yandi oglumun.Oyle icli cigliklar atti ki ben de onunla agladim.Uzun sure emmedi ve bu yuzden idrar veremedik. Hastane desen mahser yeri gibi sanirsin tum Ankara bu gece hasataneye gelmis.Bebeklerin aglamalari, kalabalik iyice gerdi oglumu. Sonunda aglamaktan yorulup biraz emdi, sonra da kucagimda uyudu.

Doktor degerleri iyi, gazi da cok fazla degil, muhtemelen gaz sancisi tutmustur dedi. Bir de cok nazli bu bebek dedi. NAza care bulabilir miyim deli olcam ben mi dedim nazli ol diye

Sukurler olsun Mevlama ki simdi yorgun da olsa uyuyor. Aklim basimdan gitti, hic boyle olmamisti. Gaz yuzunden tum gun agladigi oldu ama bu kadar siddetli ve hic susmadan agladigi olmamisti.

Milletin gazi uc ayda biter, bizimki de tavan yapar Doktor biogaia kullan dedi. Zaten bi o kaldi piyasada kullanmadigim. Onu da kullanicam bakalim. Sab simplex kimyasal dolu diye biraktim ama bu gidisle yine basliycam. Yavrumun oyle aglamasina dayanamiyorum.

Allahim cocuklarimiza saglik sihhat versin. Nasil korktum anlatamam, elim ayagim bosaldi. Beni evde bi basima birakip nargile icmeye giden kocamin faturasini daha sonra ayrica kesicem

bio gaia tarafımca denendi malesef

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Konu çocuk olunca insan panik oluyor..

Benim demek istedigim de bu. Verilsin ama suyu seklinde 2 cay kaşığı gibii.. koyu kıvamlı katiya yakin corba un yag karisimi yada muhallebinin doğru oldugunu düşünmüyorum

yogurt bile baktiginda yumusacik bebeklerin yiyebilecegi birsey ama doktorlar onun icin bile belli bir ayi bekliyorlar
cunku asama asama herseyin bir sirasi olmalı

Ek gıda konusunda ilk çocugumda bende çok heyecanlı ve hevesliydim o zaman kızım anne sütü ve mama b
Rlikte alıyordu buna rağmen yaklaşık 4 bucuk aylıktı ek gıdaya başladığımızda şimdi ikinci bebeğim dört ayın dolmasına 9gün var ve 5. Ay dolmadan başlatmıyor doktorumuz. Buarada oglum sadece anne sütü alıyor ama çokkilolu bi bebek değil. Doktorumuz "bebek ömrü boyunca zaten katı gıdayla besleneceğini ve anne sütünü ne kadar uzun süre alırsa o kadar iyi diyo. Eskiden biz mamaylamı büyümüşüz falan diyoruzya onun içinde neden bu kadar böbrek hastası tansiyon hastası çok hep bu bebeklikte yapılan hatalar yüzünden diyor. Herkesin kendi tercihi kendi seçimidir evet yada her doktor aynı değildir. Kısa vadede belki bebeklerimizde bi sorun olmadı diye düşünebilirz ama ilerde ne gibi götürüleri olur bilemeyiz. Bence doktorlarımızı dinleyelim hepimize kolay gelsin

Ben artik ilac kullanmamayi dusunuyordum ama son care bunu da deneyecegim

Bazı çocuklarda gaz bir yıl sürebiliyor. Bence zinco ve biogai birlikte kullan çok gazı olduğu günler. Gazı azaldığında sadece biogai devam et. Ben öle yapıyorum bir sıkıntımız olmadı şükür.

cnm aynı durum bizdede oldu zaten zoraki alıyodu son iki üç gündür almıyor bi gün aç kaldı yine emmedi kaşıkla verdim doktorumuzu aradım uykuya geçerken emzir emer dedi bazı bebekler bazı dönemlerde emmez bırakır unutturmamaya çalış dedi bende bi formül buldum ayakta gezerek emziriyorum :)) ewin içinde döne döne emiyo oturunca bırakıyo sende bi dene istersen )

Bebeğimiz icin hazirlik yaparken uyku tulumu almistim malum mayis 15 de dogum yaptim ve bosuna aldigimi
hic bir ise yaramadığını düşünüyordum
dun aksam isden geldigimde oglusumun hasta oldugunu gördüm burnu akıyor hapsiriyor belli ki soguk almis çünkü gece üstünü hic ortemiyorum uyurken bile poposunu havaya kaldirip bacaklariyla bisiklet cevirir gibi aciyor hemen
bende ikidebir kalk ört yorulup pes ediyorum
neyse dun aksam hastalaninca su tulumu bi denim dedim. . Gercekten sonbahar ve kış icin kurtarici biseymiss
butun gunde cikarmadim ustunden.. sicacik tuttuu simdi daha iyiii
ben bir kac tane daha almayi düşünüyorum kisin cok lazım olacak galibaa
Sizlerde kuzulariniz aciyorsa gece ustunu bu zamanlarda hasta olmadan mutlaka almalısınız siddetle tavsiye ediyorum

kızlar doğumdan beri ilk defa oturdum hiçç zamn bulamıyodum annem kaynanam ben anca bi çocuğa bakabildik çok gazlı bi bebeğimiz vardı şükürki geçti rahatladık şimdi çok akıllıyız tek başına bebeğiyle ilgilenen annesi kaynanası yanında olmayan kızlar sizi ödüllendirmek gerek ben onlar varken bile zorlandım siz ne yaptınız

Selam hayirli geceler Haziran anneleri nasildinizbakalim görüşmeyeli

TALLİA CNm beni merak rtmissinburalardayim CNm malum eskisi kadar dik giremiyorum ama takipteyim:)

Acemiperi cok cok gecmis olsun cnmm
BioGaia yağını bende kullandım hiçbir yararını görmedim masaj yolu ile gazını çıkarabilirsin ben hep öyle çıkardım hala ara ara yapıyorum

cnm bende çok zorlanıyodum kalk ört kalk ört sürekli açıyodu şimdi sürekli kundak yapıyorum üstünede battaniye örtüyorum hem üstünü açamıyor hemde içim rahat ediyo bi gün açık yattı gece bi baktım beşiğin ortasına gelmiş döne döne en iyisi kundak:)

Iyi aksamlar kiz sizlere soru sormak istiyorum on gun sonra 4. Ayimiz bitcek benim bebegim yalanci meme almadi ve benim emerek uyuyor ben kendi kendine uyumasini istiyorum ama uykusu geldiginde dalamadigindan basiyor cigligi ve mecbur memegi veriyim bir sure sonra uyuya kaliyor sizin fikirlerinize ihtiyacim bir sure sonra ise baslicam bu cocuk gunduzleri hic mi uyumucak uff gene icim sikildi ne yapmaliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…