2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Bugun kimse ortalarda görünmüyor nerdeler acepp
gelirsiniz herhalde bekliyorum bak:125::82::82:

sanada hayırlı gceler cnm bebişler uyudu anneler rahata erdi heralde :)

benim sadece ilk 5 gun yanımda bırıleri vardı oda 3 gun gorümcem durdu oda bekar beni de sevmez gece gidip en uzak odaya yattı 2 günde ablam durdu o kadar doğduğu günden beri altını ben ve eşim alıyoruz ve hep yalnızdım. Ama allahıma sükürler olsun kızım sorunsuz bir bebek maşallah yoksa ne yapardım bilmiyorum

bende yalancı emziği almasını çok istedim çünkü emmeden uyumuyo ama ne yaptıysam almadı bende ellerini verdim emsin die sonra sonra kendi almaya başladı şimdi kendi emerek uyuyo elini

allah dağına göre kar veriyo bence..
yanında birileri olanlar genellikle zor geçiriyo bu dönemi, gerçi bende zorlanmadım değil ama yalnız kalınca mecburen katlanıyosun galğba :)

Ben de uyku tulumu bakiyorum. Uzerini acmaktan acayip keyif aliyor. Ilk isi o battaniyeyi cirpina cirpina uzerinden atmak. Kimisi ayakli kimisi torba seklinde oneriyor. Kollari cikan torba tulum bulursam alicam hemen. Bir tane de ayakli alirim.

Sagol canim. Masaj yapiyorum, elma yagi da kullaniyorum. Ama bazen bacaklarini hic bukturmuyor, gaz cok sikistiriyor sanirim.

Benimde 40 gün annem ve k.v bende kaldilar bazen ayni anda bazen dönüşümlü. Ama kirki cikinca ikisinide yolladim çünkü onlar varken hersey daha zorduu
Corap getir diyorlardi getiriyorum bune dogru duzgun bisi getir diyolar
v.s...
cok cektim bende gazdan uykusuzluktan ama yinede tek başıma daha iyiydim

oy maşallah çok büyümüşüz dahada güzelleşmişiz
çok tatlısın bebeğim
boncuk gözlerini yiyerim

öyle Allah kolaylığın veriyo ama ben çok sıkıntılı geçirdim ilk üç ayı düşündükçe bile başıma ağrılar giriyor

Kiz 5 aylık oldu nerdeyse benim bebis nasil kundak yapim kocaman adam oldu

b,zde de benzer sorun var ama bakıcıhya bırakmak zorunda olduğumdan alıştırmaya çalışıyorum,
geceleri değilde gündüzleri başta ne kadar ağlasa da emzirmiyorum sadece sakinleşmesi için kucağıma alıp sonra tekrar yatıryorum yinde ağlamaya devam edersegöğsümü verip bir-iki çektiriyorum sonra araya emziği sıkıştırıyorum.
emziği meyve sularına yada tatlı herhangi bişeye batırıp vermekte genelde olumlu sonuç veriyo

bende yalancı emziği almasını çok istedim çünkü emmeden uyumuyo ama ne yaptıysam almadı bende ellerini verdim emsin die sonra sonra kendi almaya başladı şimdi kendi emerek uyuyo elini

Cnm arkadasim belli yasta elini emmeyi veya parmagi emmeyi unutmazsa psikolojik etki yapiyormus bir ara bende dusundum ama parmagi emmeyi unutturmak zor bir surectir ben istiyon beni emsin yataga koyayim gunduz sagdigim sutu icsin ve uyusun burda anlatiyor arkadaslar nasil alistirdilar cocuklari cok merak ediyorum ve imreniyorum resmen.

gaz sorunu olmasa keşke o olmasa bebek bakmakta ne var aynen tek sen olsan bildiğini yaparsın annem bişi dio kaynanam bişi dio karışıyo ama yinede onlar olmasaydı çok zorlanırdım sürekli gece gündüz kucakta gezdiriyoruk

orasıda doğru ama ağlayınca faln birilerinin yanında hemen çıkarıp emziremiyosn susmuyo bide gazlı bi bebekti mecburen arabada fln elini verdim dönüşü yk alıştı artk::9

sanada hayırlı gceler cnm bebişler uyudu anneler rahata erdi heralde :)
Sagol CNm sanırım öyle oldu uyumayanlarda vardır bizimkisi de uyandı emzirdim tekrardan yattı şimdi
sende sagol totosunu yukarı kaldır daha rahat yapıyor öyle neyse az kaldı yakında oda düzelir benim kiz düzeldi ise hepsi düzelir

Parmağını endişen anneler dikkat edin o alışkanlık uzundurebiliuor benim dayımın hanımı ölene kadar parmağını emdi
Hemde bı vakitten sonra parmak inceliyor eme eme
Benim kızımda meme almadı almıyor ama başka birsey denemedim sallayarak uyutuyorum valla keske menede uyusa

bende çok isterdim tek başıma bakmayı il günlerde ama olmadı gece 3lerde arabayla gezdiriyoduk gündüz arabayla eşim gezdiriyodu uyusun die 5 dk ağlamadan durmuyacakmı bu çocuk diyodu her gece doktora gidiyodk doktor gelmeyin çocuğun bişiyi yk gazlı bi bebek dedi Allahım işte yardım edenim olmasa kafayı yerdim heralde

Ooo kuzum günaydin biz o konunun üzerin den taa gecen hafta gectik diger tarafta cene calicam diye butarafi görmüyon tabii ne olacak ay seni sinir etmek ayri bir keyif veriyor bana nedense gizz :)

benimki de 2-3 haftadir tulumla yatiyor hem ben rahatim hemde oglum gercekten bundan sonra her kis yeni tulum almak lazim malum durdugu gibi durmuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…