Selam hayirli geceler Haziran anneleri nasildinizbakalim görüşmeyeli
TALLİA CNm beni merak rtmissinburalardayim CNm malum eskisi kadar dik giremiyorum ama takipteyim:)
Acemiperi cok cok gecmis olsun cnmm
BioGaia yağını bende kullandım hiçbir yararını görmedim masaj yolu ile gazını çıkarabilirsin ben hep öyle çıkardım hala ara ara yapıyorum
Bugun kimse ortalarda görünmüyor nerdeler acepp
gelirsiniz herhalde bekliyorum bak:125::82::82:
Iyi aksamlar kiz sizlere soru sormak istiyorum on gun sonra 4. Ayimiz bitcek benim bebegim yalanci meme almadi ve benim emerek uyuyor ben kendi kendine uyumasini istiyorum ama uykusu geldiginde dalamadigindan basiyor cigligi ve mecbur memegi veriyim bir sure sonra uyuya kaliyor sizin fikirlerinize ihtiyacim bir sure sonra ise baslicam bu cocuk gunduzleri hic mi uyumucak uff gene icim sikildi ne yapmaliyim.
Ben de uyku tulumu bakiyorum. Uzerini acmaktan acayip keyif aliyor. Ilk isi o battaniyeyi cirpina cirpina uzerinden atmak. Kimisi ayakli kimisi torba seklinde oneriyor. Kollari cikan torba tulum bulursam alicam hemen. Bir tane de ayakli alirim.Bebeğimiz icin hazirlik yaparken uyku tulumu almistim malum mayis 15 de dogum yaptim ve bosuna aldigimi
hic bir ise yaramadığını düşünüyordum
dun aksam isden geldigimde oglusumun hasta oldugunu gördüm burnu akıyor hapsiriyor belli ki soguk almisçünkü gece üstünü hic ortemiyorum uyurken bile poposunu havaya kaldirip bacaklariyla bisiklet cevirir gibi aciyor hemen
bende ikidebir kalk ört yorulup pes ediyorum
neyse dun aksam hastalaninca su tulumu bi denim dedim. . Gercekten sonbahar ve kış icin kurtarici biseymiss
butun gunde cikarmadim ustunden.. sicacik tuttuu simdi daha iyiii
ben bir kac tane daha almayi düşünüyorum kisin cok lazım olacak galibaa
Sizlerde kuzulariniz aciyorsa gece ustunu bu zamanlarda hasta olmadan mutlaka almalısınız siddetle tavsiye ediyorum
Sagol canim. Masaj yapiyorum, elma yagi da kullaniyorum. Ama bazen bacaklarini hic bukturmuyor, gaz cok sikistiriyor sanirim.Selam hayirli geceler Haziran anneleri nasildinizbakalim görüşmeyeli
TALLİA CNm beni merak rtmissinburalardayim CNm malum eskisi kadar dik giremiyorum ama takipteyim:)
Acemiperi cok cok gecmis olsun cnmm
BioGaia yağını bende kullandım hiçbir yararını görmedim masaj yolu ile gazını çıkarabilirsin ben hep öyle çıkardım hala ara ara yapıyorum
kızlar doğumdan beri ilk defa oturdum hiçç zamn bulamıyodum annem kaynanam ben anca bi çocuğa bakabildik çok gazlı bi bebeğimiz vardı şükürki geçti rahatladık şimdi çok akıllıyız tek başına bebeğiyle ilgilenen annesi kaynanası yanında olmayan kızlar sizi ödüllendirmek gerek ben onlar varken bile zorlandım siz ne yaptınız
anladım cnm neyseki inanmış kadın olduğumuza erkekler hep aynı desene bizimkide ilk başta inanmamıştı şimdi birşey olsun sorsana senin kk daki kızlara diyo
öperim cnm hatta şimdi üzerini değiştirdim resim çektim koyayım sende öppp
cnm bende çok zorlanıyodum kalk ört kalk ört sürekli açıyodu şimdi sürekli kundak yapıyorum üstünede battaniye örtüyorum hem üstünü açamıyor hemde içim rahat ediyo bi gün açık yattı gece bi baktım beşiğin ortasına gelmiş döne döne en iyisi kundak:)
Iyi aksamlar kiz sizlere soru sormak istiyorum on gun sonra 4. Ayimiz bitcek benim bebegim yalanci meme almadi ve benim emerek uyuyor ben kendi kendine uyumasini istiyorum ama uykusu geldiginde dalamadigindan basiyor cigligi ve mecbur memegi veriyim bir sure sonra uyuya kaliyor sizin fikirlerinize ihtiyacim bir sure sonra ise baslicam bu cocuk gunduzleri hic mi uyumucak uff gene icim sikildi ne yapmaliyim.
bende yalancı emziği almasını çok istedim çünkü emmeden uyumuyo ama ne yaptıysam almadı bende ellerini verdim emsin die sonra sonra kendi almaya başladı şimdi kendi emerek uyuyo elini
Benimde 40 gün annem ve k.v bende kaldilar bazen ayni anda bazen dönüşümlü. Ama kirki cikinca ikisinide yolladim çünkü onlar varken hersey daha zorduu
Corap getir diyorlardi getiriyorum bune dogru duzgun bisi getir diyolar
v.s...
cok cektim bende gazdan uykusuzluktan ama yinede tek başıma daha iyiydim
Cnm arkadasim belli yasta elini emmeyi veya parmagi emmeyi unutmazsa psikolojik etki yapiyormus bir ara bende dusundum ama parmagi emmeyi unutturmak zor bir surectir ben istiyon beni emsin yataga koyayim gunduz sagdigim sutu icsin ve uyusun burda anlatiyor arkadaslar nasil alistirdilar cocuklari cok merak ediyorum ve imreniyorum resmen.
Sagol CNm sanırım öyle oldu uyumayanlarda vardır bizimkisi de uyandı emzirdim tekrardan yattı şimdisanada hayırlı gceler cnm bebişler uyudu anneler rahata erdi heralde :)
sende sagol totosunu yukarı kaldır daha rahat yapıyor öyle neyse az kaldı yakında oda düzelir benim kiz düzeldi ise hepsi düzelirBen de uyku tulumu bakiyorum. Uzerini acmaktan acayip keyif aliyor. Ilk isi o battaniyeyi cirpina cirpina uzerinden atmak. Kimisi ayakli kimisi torba seklinde oneriyor. Kollari cikan torba tulum bulursam alicam hemen. Bir tane de ayakli alirim.
Sagol canim. Masaj yapiyorum, elma yagi da kullaniyorum. Ama bazen bacaklarini hic bukturmuyor, gaz cok sikistiriyor sanirim.
benim sadece ilk 5 gun yanımda bırıleri vardı oda 3 gun gorümcem durdu oda bekar beni de sevmez gece gidip en uzak odaya yattı 2 günde ablam durdu o kadar doğduğu günden beri altını ben ve eşim alıyoruz ve hep yalnızdım. Ama allahıma sükürler olsun kızım sorunsuz bir bebek maşallah yoksa ne yapardım bilmiyorum
Bebeğimiz icin hazirlik yaparken uyku tulumu almistim malum mayis 15 de dogum yaptim ve bosuna aldigimi
hic bir ise yaramadığını düşünüyordum
dun aksam isden geldigimde oglusumun hasta oldugunu gördüm burnu akıyor hapsiriyor belli ki soguk almisçünkü gece üstünü hic ortemiyorum uyurken bile poposunu havaya kaldirip bacaklariyla bisiklet cevirir gibi aciyor hemen
bende ikidebir kalk ört yorulup pes ediyorum
neyse dun aksam hastalaninca su tulumu bi denim dedim. . Gercekten sonbahar ve kış icin kurtarici biseymiss
butun gunde cikarmadim ustunden.. sicacik tuttuu simdi daha iyiii
ben bir kac tane daha almayi düşünüyorum kisin cok lazım olacak galibaa
Sizlerde kuzulariniz aciyorsa gece ustunu bu zamanlarda hasta olmadan mutlaka almalısınız siddetle tavsiye ediyorum
Kiz 5 aylık oldu nerdeyse benim bebis nasil kundak yapim kocaman adam oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?