- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
Kiz 5 aylık oldu nerdeyse benim bebis nasil kundak yapim kocaman adam oldu
Iyi aksamlar kiz sizlere soru sormak istiyorum on gun sonra 4. Ayimiz bitcek benim bebegim yalanci meme almadi ve benim emerek uyuyor ben kendi kendine uyumasini istiyorum ama uykusu geldiginde dalamadigindan basiyor cigligi ve mecbur memegi veriyim bir sure sonra uyuya kaliyor sizin fikirlerinize ihtiyacim bir sure sonra ise baslicam bu cocuk gunduzleri hic mi uyumucak uff gene icim sikildi ne yapmaliyim.
Ayy cok utandım teşekkür edeyim teyzoşoy maşallah çok büyümüşüz dahada güzelleşmişiz
çok tatlısın bebeğim
boncuk gözlerini yiyerim
kıss ranana sende alıntı yaptığımızda kızının fotoları görükmüyo onu nasıl yapıyosun
:))))))))))))))
Ooo kuzum günaydin biz o konunun üzerin den taa gecen hafta gectik diger tarafta cene calicam diye butarafi görmüyon tabii ne olacakay seni sinir etmek ayri bir keyif veriyor bana nedense gizz :)
benimki de 2-3 haftadir tulumla yatiyor hem ben rahatim hemde oglum gercekten bundan sonra her kis yeni tulum almak lazim malum durdugu gibi durmuyorlar
Oglum birkac gundur huzursuzdu. Gece uykusu cok bolunuyor gunduz de az uyuyordu. Bugun de ikinir ya da inler gibi ih ih dedi. Aksam kundaklayip kucagimda uyuttum, birkac kez uynadi tekrar uyuttum. Nete bakarken birdenbire aglamaya basladi ve cigerlerinin tum gucuyle agladi bagirdi. Ne yaptiysam sakinlesmedi. Once gaz diye cok ciddiye almamistim ama 20. dakikanin sonunda gozyaslarim bosaldi resmen, elim ayagim tutulduKaptigim gibi doktora goturdum. Aksi gibi evde bi basimaydim ve esofmanla ciplak ayakla ne bulduysam ayagima gecirip taksi cagirdim hastaneye gittim.
Oglum arabada sakinlesti. Hastanede kan alindi ve rontgen cekildi. Kan alinirken cok cani yandi oglumun.Oyle icli cigliklar atti ki ben de onunla agladim.Uzun sure emmedi ve bu yuzden idrar veremedik. Hastane desen mahser yeri gibi sanirsin tum Ankara bu gece hasataneye gelmis.Bebeklerin aglamalari, kalabalik iyice gerdi oglumu. Sonunda aglamaktan yorulup biraz emdi, sonra da kucagimda uyudu.
Doktor degerleri iyi, gazi da cok fazla degil, muhtemelen gaz sancisi tutmustur dedi. Bir de cok nazli bu bebek dedi. NAza care bulabilir miyim deli olcam ben mi dedim nazli ol diye
Sukurler olsun Mevlama ki simdi yorgun da olsa uyuyor. Aklim basimdan gitti, hic boyle olmamisti. Gaz yuzunden tum gun agladigi oldu ama bu kadar siddetli ve hic susmadan agladigi olmamisti.
Milletin gazi uc ayda biter, bizimki de tavan yaparDoktor biogaia kullan dedi. Zaten bi o kaldi piyasada kullanmadigim. Onu da kullanicam bakalim. Sab simplex kimyasal dolu diye biraktim ama bu gidisle yine basliycam. Yavrumun oyle aglamasina dayanamiyorum.
Allahim cocuklarimiza saglik sihhat versin. Nasil korktum anlatamam, elim ayagim bosaldi. Beni evde bi basima birakip nargile icmeye giden kocamin faturasini daha sonra ayrica kesicem
Aaaa aşkolsun zeyyynom sen beni begenmiyormusun???
Heyyy dünürüm nasılsın damadım nasıllar bakım hiç görmüyosun bizi aşkolsun(((
Ay burayida takip ediyorum benn bi kere
bi kac satir bisi yazdın diye bu konu kapanmis mi oldu simdiii
Sen kapatmissin bende açıyorum simdiii napcaksin heeee napcaksinnnn
Ay bebisim ben oyle yazarken sap gibi tek başıma görünüyordum koskoca topikteee
Seni begenmeyen ölsün
canıım çok sevindimBu arada size bahsetmedim...
salı günü doktora gittim...
dikişlerim iyiymiş gayet,rahim toparlanmış... hareketlere başlayabilirsin dedi..
ben de dedim ki ne zaman hamile kalabilirim..o da şu an olsan tabii ki bişey diyemem ama bi 3 ay daha bekle..
3 ay sonra vücudun daha hazır olacaktır..ben de tamam dedim...
kan tahlilleri falan gayet güzel çıktı :))))
anlayacağınız 3 ay sonra fan fini fin fonnnnnnnn:))))))))
Benimkide oyleydi ben soyle yaptim..ise gittigimde k.v zorlanmasin uyutmakta diye
baktim agliyor uyumak icin gogsumu vermemi bekliyor sütü biberona koydum uzanma koltugunda yanina uzandim kafasinin altina yastığını koydum biberindan emerken kulagina hafif pis pis pis yaptimbu sekilde uyumaya başladı
sonra beslenirken uyumasini istemedim uyurken gaz olmasin diye..
bebek arabasını evdede kullanmaya başladım (Mamas&papas) tekerlekleri cok yumusak kolay siliniyor
Baktim uykusu geliyor koydum bebek arabasına onundeki cubugada donencesini bagladim muzik esliginde bir ileri bir geri pis pis pislayarak uyutmaya alistirdim
Simdi k.v cok rahat uyutuyorum diyor tsk ediyor bana
bebegime kendim bakabilseydim yataginda uyutmaya calisacaktim ama ona firsatimiz olmadi malesef
sende bir yontem belirleyip uygulamaya baslamalisin bencee
Oo hayatim hosgelmissin nasil olsun 8 de uyudu az önce tekrar emzirip yatirdim gece iyi ama gündüzleri cok cektitiyor sen nasilsin kizimiz nasil
Kapanmis oldu tabi izin istemen lazim bikere tekrar konuyu acmak icinhazir saclarina da bakim yaptiriyorken yolarim hepsini ana ogul keltos olursunuz :)))
Onu bunu bosver de bu uyku düzeniyle ilgili bir akil ver bana aksam yatagina birakip elinden tutup ninni söyleyerek uyutuyorum artik ama gündüz uykusu cok kötü sirf kanguru da evin icinde gezerek uyuyor ve uyuduktan sonra 30-45 dk sonra derin uykuya gecemeden uyaniyor, gündüz neresi olursa olsun yatirdigim gibi basliyor bagirmaya bu kanguru yüzünden bel agrisi cek cek nereye kadar nasil bir cözüm bulabilirim sence bayan cok bilmis
Oo hayatim hosgelmissin nasil olsun 8 de uyudu az önce tekrar emzirip yatirdim gece iyi ama gündüzleri cok cektitiyor sen nasilsin kizimiz nasil
Kapanmis oldu tabi izin istemen lazim bikere tekrar konuyu acmak icinhazir saclarina da bakim yaptiriyorken yolarim hepsini ana ogul keltos olursunuz :)))
Onu bunu bosver de bu uyku düzeniyle ilgili bir akil ver bana aksam yatagina birakip elinden tutup ninni söyleyerek uyutuyorum artik ama gündüz uykusu cok kötü sirf kanguru da evin icinde gezerek uyuyor ve uyuduktan sonra 30-45 dk sonra derin uykuya gecemeden uyaniyor, gündüz neresi olursa olsun yatirdigim gibi basliyor bagirmaya bu kanguru yüzünden bel agrisi cek cek nereye kadar nasil bir cözüm bulabilirim sence bayan cok bilmis
kızlar merhaba uzun süredir giremiyorum..bir süredir memleketteydim..geldikten sonrada bi fırsat bulamadım malum bende iki çocuk var...hepiniz iyisiniz umarım..oğluşum büyüdü şükür teyzeleri 4. ayı bitirdik..aşımızı olduk iki gün önce..biraz ateşlendi ama atlattık şükür..ablayla araları şimdi daha iyi..kızım kabullendi gibi..bu arada yavaş yavaş ek gıdaya başlasam mı bilmiyorum..tadımlık yani..kızımda 6 ay bitince başlamıştım çok zor oldu alışması..
bu arada adım geçmiş burada beni merak edenlere teşk.)
sizler nasılsınız kızlar..bebeklerinizi öyle merak ediyorumki...hamileleğimizi heyecanlarıyla korkularıyla beraber geçirdik..inş. büyütürkende hepsine beraber şahit oluruz :)) hepinizi öpüyorummmmmmmm
Hoş gördük sekerim hep öyleler bizimkisi de öyle gece uyuyor gündüz hiç bir is yapma benimle ilgilen diyo Allah tan cok aglak eğil Nazlı sadece görmedin mı gelininin fotograflarını koydum bugün
Kızım da iyi uyuyor sincik
Simdide emereken uyudy icin uyku esnasinda gazini cikariyor biberonla olan tekniyo bir deneyim bberon alinca seni birakmadimi emmeyi birdiger korkum o
Tamam madem cok yalvardin sana yardim edicemmm :126::82:
Keltos ve cok bilmis konusunuda daha sonra görüşürüz
Sabah kacta uyaniyor ve bir daha yatmiyor once onu soyle bakalim tombik esraaaaaaa :125:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?