2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Benimkide oyleydi ben soyle yaptim..ise gittigimde k.v zorlanmasin uyutmakta diye

baktim agliyor uyumak icin gogsumu vermemi bekliyor sütü biberona koydum uzanma koltugunda yanina uzandim kafasinin altina yastığını koydum biberindan emerken kulagina hafif pis pis pis yaptim bu sekilde uyumaya başladı
sonra beslenirken uyumasini istemedim uyurken gaz olmasin diye..
bebek arabasını evdede kullanmaya başladım (Mamas&papas) tekerlekleri cok yumusak kolay siliniyor
Baktim uykusu geliyor koydum bebek arabasına onundeki cubugada donencesini bagladim muzik esliginde bir ileri bir geri pis pis pislayarak uyutmaya alistirdim
Simdi k.v cok rahat uyutuyorum diyor tsk ediyor bana
bebegime kendim bakabilseydim yataginda uyutmaya calisacaktim ama ona firsatimiz olmadi malesef
sende bir yontem belirleyip uygulamaya baslamalisin bencee

oy maşallah çok büyümüşüz dahada güzelleşmişiz
çok tatlısın bebeğim
boncuk gözlerini yiyerim
Ayy cok utandım teşekkür edeyim teyzoş
kıss ranana sende alıntı yaptığımızda kızının fotoları görükmüyo onu nasıl yapıyosun

valla CNm ben bişey yapmadım yaptimsa da bilmeyerek yapmişimdir bilmiyorum dikkat bile etmedim bak sen söyleyince farkettim bende:)))

Ay burayida takip ediyorum benn bi kere
bi kac satir bisi yazdın diye bu konu kapanmis mi oldu simdiii
Sen kapatmissin bende açıyorum simdiii napcaksin heeee napcaksinnnn

Biogaia bende de işe yaramadı. .ama senin bebisine iyi gelebilir
Büyük oglumda ki gibi bu bebegimde de bi cok ilaç kullandık ve yine sab simplex ten fayda gördük
O kadar siddetli sancı olunca, her yolu denedik.yoksa gönül ister minicik bedene hic ilaç kullanmayalim
Ins tez vakitte biterde, ikinizde rahata erersiniZ canım yaa

Son düzenleyen: Moderatör:
ases, lover ve denoz resimlerinizi arkadaşlara açık yapsanıza sadece, hemencik kaldırıyorsunuz ben kaçırıyorum yaa, özelden gönderin bareemerak ediyorum yaa

Heyyy dünürüm nasılsın damadım nasıllar bakım hiç görmüyosun bizi aşkolsun(((

Oo hayatim hosgelmissin nasil olsun 8 de uyudu az önce tekrar emzirip yatirdim gece iyi ama gündüzleri cok cektitiyor sen nasilsin kizimiz nasil

Ay burayida takip ediyorum benn bi kere
bi kac satir bisi yazdın diye bu konu kapanmis mi oldu simdiii
Sen kapatmissin bende açıyorum simdiii napcaksin heeee napcaksinnnn

Kapanmis oldu tabi izin istemen lazim bikere tekrar konuyu acmak icin hazir saclarina da bakim yaptiriyorken yolarim hepsini ana ogul keltos olursunuz :)))

Onu bunu bosver de bu uyku düzeniyle ilgili bir akil ver bana aksam yatagina birakip elinden tutup ninni söyleyerek uyutuyorum artik ama gündüz uykusu cok kötü sirf kanguru da evin icinde gezerek uyuyor ve uyuduktan sonra 30-45 dk sonra derin uykuya gecemeden uyaniyor, gündüz neresi olursa olsun yatirdigim gibi basliyor bagirmaya bu kanguru yüzünden bel agrisi cek cek nereye kadar nasil bir cözüm bulabilirim sence bayan cok bilmis

Ay bebisim ben oyle yazarken sap gibi tek başıma görünüyordum koskoca topikteee
Seni begenmeyen ölsün

Himm anladım cnm saka yapmıştım zatı yok estegfirullah herkes bin yasasın eer nasılsın paşan nasıl üzüyor mü annesini

canıım çok sevindim, ben de dicem hazırsanız başlayın gitsinbi de ovulasyon ve ateş ölçme yöntemlerini tavsiye edicem 3 ay sonra başlanacaksa da şimdiden bunlara başlayabilirsin(yine tabi hazır hissediyorsan)

Simdide emereken uyudy icin uyku esnasinda gazini cikariyor biberonla olan tekniyo bir deneyim bberon alinca seni birakmadimi emmeyi birdiger korkum o

Hoş gördük sekerim hep öyleler bizimkisi de öyle gece uyuyor gündüz hiç bir is yapma benimle ilgilen diyo Allah tan cok aglak eğil Nazlı sadece görmedin mı gelininin fotograflarını koydum bugün
Kızım da iyi uyuyor sincik

Tamam madem cok yalvardin sana yardim edicemmm :126::82:
Keltos ve cok bilmis konusunuda daha sonra görüşürüz

Sabah kacta uyaniyor ve bir daha yatmiyor once onu soyle bakalim tombik esraaaaaaa :125:

kızlar oğlanın son fotolarından koymuştum, dur bi daha koyayım ve de üzerinden bir olay anlatayım;aha benim oğlan böyle hatırlarsanız bizim doğumda bi göz tartışması olmuştu. Kayınvalide "gözleri babanesi gibi mavi olcaaak, babanesinin gözleri çok güzeeel" demişti Oğlanın gözleri ortada, valla bence çok güzeller, kayınvalidenin dediği gibi mavi değiller.Bugün akraba ziyaretine gittik eşimin amcasına, orada bir sürü insan var kadın demesin mi gözleri yeşil olacak diye..herkes bi durdu ben "yok anne, benimki gibi bal rengi olur bundan yeşil mavi olmaz dedim" kadın demesin mi "yoo güzel olacak gözleri, yeşil olacak" diye sonra insanlara döndü "ben öyle istiyorum yeşil ya da mavi olsun" dedi sonra da bana dönüp güldü Akrabalar da kalakaldılar bişi diyemediler...Şimdi ben hamile olsam hadi babanedir istesin ama artık çocuk çıkmış, gözler ortada..Çok kızdım ben bu yaptığına, eşim de bana fesatsın iyi niyetli o diyor hala...bende mi bi gariplik var acaba bi bana mı garip geliyor bu tavır???

Hosgeldiiiinnnn canımmm benimmm
Nihayet geldinnn.. gelebildinn
Dedimm ne bitmez temizlikmiss Sezen
Görüşelim

Biraz önce gördüm masallah karaböcük olmus iyice kuzum simsiyah gözler saclar ne kadar cabuk büyüyorlar gercekten.. Benim ki uykusu gelip uyuyamadiginda cok agliyor sadece kanguruyla gezdirirsem susup uyuyor artik iyice agirlasti az degil 7 kilo belim kopuyor

Simdide emereken uyudy icin uyku esnasinda gazini cikariyor biberonla olan tekniyo bir deneyim bberon alinca seni birakmadimi emmeyi birdiger korkum o

Korkma bırakmaz da sen zaten isde olunca mecburen biberon verilecek bu cocuga bide boyle dusun.. hic denediniz mi biberon. . Belkide o biberon almayacak buda bir sorun biliyorsun dimi :26:
bir cok calisan annede biberona alistirmadigi icin sorun yaşıyor. .
benimki birkac gun biberon almadi aklim ciktiii hic almayacak diye

Göz var izam var..ne alaka kis..alalla
Kv.ninki de iş olsunn içinde kalmış galiba, bi tane yapsın cok istiyosa:))))

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam madem cok yalvardin sana yardim edicemmm :126::82:
Keltos ve cok bilmis konusunuda daha sonra görüşürüz

Sabah kacta uyaniyor ve bir daha yatmiyor once onu soyle bakalim tombik esraaaaaaa :125:

Görüselim bebegim ben hep burdayim

Sabah 7-8 arasi kesin uyaniyor aksam kacts yatarsa yatsin 1 saat kadsr kendi kendine oynuyor sonra uykusu geldigi icin huysuzlasmaya basliyor hava aydinlikken israrla kucak istiyor hatta kucakla kangurunun aradinda ki farki anlayip kanguruya alana kadar huysuzlugu bitmiyor, yüzüne mendil falan kapatmayi denedim karanlik olsun belki uyur diye oda ise yaramiyor ve aksama kadar en uzun uykusu 30-45 dk her defasin da derin uykuya gecemeden uyaniyor uykuyu da alamadigi icin aksama kadar huysuz oluyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…