2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Hic denemedim dogru diyosun ilk isim yarin bunu denemek en azinda alabilecegi biberonu bulup alistirmam lazim ise baslamadan tesekkur ederim zeyno bana zaman syirip sorularima cevap verdigin icin iyi aksamlar.

Göz var izam var..ne alaka kis..alalla
Kv.ninki de iş olsunn içinde kalmış galiba, bi tane yapsın cok istiyosa:))))
yapsın valla, ırkçı kaynanavalla insanı zorla renkli gözden soğutuyor kızdım da eşime dedim "iyi ki olmamış çipil çipil" diye (renkli gözlü hatunlar, bebişler alınmayın aman ha, bence gözde zeka parıltısı olduğu sürece her göz güzel hele bebişlerinki her türlü güzel) bütün bunlar ben göçmen olmadığımdan yaşanıyor biliyorum kadın resmen ırkçı... bi denk gelcek yalnızken de insan içinde hadi çizgimi bozmayayım diyorum

He yaa büyüdü kiz gözleri mavi siyah değil ki tabi resimde belli olmuyor ama gözleri mavi kombim kizimin
Senin oğlan yani damağım cok yaramaz desene bizim kizinmasallahi var hiç üzmüyor annesini :)

He yaa büyüdü kiz gözleri mavi siyah değil ki tabi resimde belli olmuyor ama gözleri mavi kombim kizimin
Senin oğlan yani damağım cok yaramaz desene bizim kizinmasallahi var hiç üzmüyor annesini :)

Mavimi oyyh masallah canim sizde kimin gözleri mavi sendenmi babasindanmi aldi? Bende oglumun gözleri belki dedesine falan ceker diye bekledim ama benimki gibi acik kahve birsey oluyor..
Ne güzel canim ya usluysa kafan rahat en azindan ama bizim suan hem dis cikarma hemde pamukcuk sorunumuz da var birazda o yüzden bukadar yoksa suan ki gibi degildi birsn önce düzelsin istiyorum hayirlisi

Cnm bebek araban vardi dimi. Yarin benim yontemi bir denesene..
hic kucagina alma sadece beslendikten sonra gazı ni cikarmak icin al.. sonra bebek arabasına koy 5- 6 dk evde dolastir bakalim ne tepki verecek.. daha mi cok aglayacak yoksa noluyor len diye saskin bakislar mi atacak
Eger aglamiyorsa sadece mirin kırın ediyosa donence gibi renkli isiklui mizikli yani ilgisini çekebilecek bisey bagla arabanin onundeki cubuga.. tam aglayacak mesela hizli hizli tekrar dolastir evin icinde yuksek sesle sirinlik yaparak böyle boyle o arabada hic sesi cikmadan beklemeyi ogrenir.. benim kini koyuyorum simdi mutfakta isim mi var oyle oturuyor icinde

yok eger koydugunda arabaya agliyorsa al kucagina sakinlestir tekrar koy arabasina dolastir. Sonra tekrar tekrarrr...
Durursa eger bu kez uyumayada alisir onda..
Yarin bide bakalım ise yarayacak mi olmadı baska bisi dusuncez artik

Babasinikiler kahverengi benimkiler ela ama dayısının ve amcasının gözleri mavi inşallah değişmez böyle kalır şimdiye kadar değişmedi evet akıllı kızım benim ya bizdede dış sorunu var eki ağzından hiç gitmiyor emerkende diş etleriyle mememi sıkıştırıp çekiyor canımı yakıyor ısırıyor resmen
Bizdede pamukcuk olmuştu ebe kaebonatli su ile sil dedi ana ağzını açmıyordu midesi bulanıyordu kızımın eczaneden ilaç aldım bı iki kullandım gecti düzelir inşallah CNm ama dış çıkarırken baya huyduz oluyorlar daha zor günler bekliyor bizi sanirim

sağolun kızlar, conformil bi köşeye atıldı bizde, korkuttu bizi ..aman bebişlere gazsız kabızlıksız günler yaaa

wawwwww kizlarrr cok sevindim sizi gördügüme simdi benmi cok temiz kalpliyim yoksa sizmi ? masallah simi gecen gelmiss
hepinizi cok özledik yaa daah SIK SIK ugrayin buralara :)) bebeklerden haberler verin ve ayrica herkesin bebisininde fotosunu görmeyi cok istiyorumm hepinizle öyle guzel sohbetller paylasimlar yasadikki gercekten kendi kiz kardeslerim gibi oldunuz yigenlerimi merak ediyorum bende dolayisiyla :))))

ayy canim malum olmus demekki sana ne kadar icten yazdiysam ismini gercekten en cok merak ettiklerimden biriydin sen senle guzel sohbetlerimiz olmustu nede olsa hissetmisindir bu yuzden :))) canimmm ya allah kolaylik versin ise basliyacakmsinn allah yardimcin olsun ve bol sabir versin insalah bebisinde iyidir arada ugra merakta birakma bizleride
bizimkilerinde disleri cikma asamasinda ayni sekile disler disler diye geziyoruz butun gun kizim ellerini kemirdikce benim icim gidiyor evde oldugu halde bgun gittim kac tane yine dis kasiyici aldim yeterki elelrini ememsin diye
burdayız canım:)) bebişlerimizi pırtlattık vakit kalmadı buraya
aaaaa ask olsun canim benim bak bizler nasil vakit buluyoruzzlütfenn daha aktiflik olsunn

hosgeldin canim sende ya canim cidden gunde 5 kez kaka yapmasi cok cok fazla benim kizim 3 -4 gune bir yapiyor 2 gun ust uste yaptimi telaslaniyorum ishalmi oldu diye :26:tatiliniz icinde guzel gecmesini dliyorum hayirli yolculuklar insallah guzel guzel eglenirsinizz Kizinda hastalanmaz seni yormaz insallah :)) canim ya ne almak lazim konusuna gelince bebegin genel ihtiyaclarini almak yeterli olyurdu yaz sicaginda ustune cok kiyafet bile gerekmiyordu deniz kiyisinda en cok havluya ihtiyac duyduk yeteri kadar vardi allahtan :))
ama sana sunu al illaki diyemem nereye gidiyorsun hangi ulke hava sekli fln bunlar cok önemli ona göre birseyler alman daha iyi olur

canim bende seni görmustum bir kere ama dedigin gibi denk gelmemistik yazini okumustum daha cok yogun olarak görmek istedigim icin yazdim senide :)))) cok gcmis olsun bu arada mastit fln olmusunn ( kizin emmemis ama masallah sen buyuk bir agyretle kizni pes ettirmisin tebrik ediyorum
bizdee seni öpüyoruzz canimmm bur arada 2 cocugu bahane etmiyelim bende 3 tane var

işte bizim Betül Rana'mız
maşallah deyin
anammm bu nasil büyümüs daha bir güzellesmiss masallahhhhhhh yerim ben bunu cokk tatali olmuss

topigin ilk anneside gelmiss hosgeldin canim sendee
canim sen merak edilmiyecek birisimisinnn hosgeldin canim benimmm insallah sneide daha SIK SIK buralarda göruruzz :))))
cok gecmis olsun canim yaa sen bugun okudugum kacinci oldun bilmiyorum kakasi mukuslu olann allah acil sifalar versin insalah hasta olan bebislerin hepsi iyilesir :)))ayyy cok tsk ederiz teyzesii bende snein kizin resmine baktim cokkkkkk cokk guzell masallahhhh aynen canim bebeklerin hepsi birbirinden guzell kocamann masallah hepsinee taliaa teyzesindenn

allah dağına göre kar veriyo bence..
yanında birileri olanlar genellikle zor geçiriyo bu dönemi, gerçi bende zorlanmadım değil ama yalnız kalınca mecburen katlanıyosun galğba :)

KIZLARR HEPINIZ HOSGELDINIZZ AY NE GUZEL IYIKI GELDINIZT VALLA COK ÖZLEMISIM HEPINIZI INSALLAH ISMINI YAZDIGIM VE YAZMAYI UNUTTUGUM DIGER ARKADASLARDA GELIRLER HERKES DAHA SIK SIK GELIR INSALLAH .:)))

bu arada kizlar hic beni tebrik etmemisiniz bakk ismini yazdigim bri cok kisi gelmiss sayemde dimii

Keep hayatım senin bu konu hakkinda yarin yorum yapıcam simdi cok uykum geldii

Yarin deneyecegim bakalim aksama yazarim sonucu sana, normal de disarda gezmeye ciktigimiz da araba hareket ettigi süre boyunca uslu uslu duruyor cok sürmeden de uyuyor amaaa uyandigi gibi arabadan alin beni diye tepinmeye basliyor..

anam buraya girdim burda da göz muhabbeti var akşam akşam aklım bana oyun mu oynuyor yoksa

Hayır aklın oynamiyor biz oynuyoruz:)))

Tallia CNm sende hoş geldin bizi anmissin geldik iste ben tebrik edeyim CNm ismimizi bol bol anın unutmayın ki bicimde kulaklarımız fonların soluğu burda alalım ere nasılsın kizçennadillar bakayım:)

Zeyno daha erkendii neree yaf
Yaa evdeki modemde sorun var, , net baglanmiyor
Internete giremedim.cepten hattımdan giriyorm ama bi paketim yok
Off sinir bozucu yaaa
Ilk fırsatta alıntılarimi yapacam ama

tokoyay canim benim doktoruna sordugun icin cok tsk ederimmm bende o tahilli olanlardan vermeyi deniyecem insallah yer onlari digerleri hic yemediler sevmediler :)) Doktorun yeni liste vermis cok guzel bir liste bence

canim benim rica ederim insallahh kizin daha sonra rahat uyumustur sen sicak tutmaya devam et ortada gaz sorunu fln kalmayacak insallahh :))

acemiperi canim senin bebisininde gaz sorunu hala devam ediyormus sende su kum yatagini denesen bir belki ise yarar :)) ikinizede ve bebisi hasta olan herkese cok gecmis olsun :))
ben kizima hic gaz ilaci kullanmadim zaman zaman bizde gaz sorunu yasadik ama ben ilac vermeden gecmesin bekledim:))
Belki benim kizimin gaz sorunu cok azdi sizinkiler kadar cok zor durumda kalsa ben ne yapardim bilememem allah yardimcisiniz olsun insallah cok cabuk atlatirsiniz :))

Kendi yapamamış, sana niye söyleniyor
Amann boşver yaff bi dahakini öyle yaparım, hee de gec

hosbulduk canim sende hsgeldinn nasilsuinn bakim tatli kizinin gözleride cidden cok guzell masallah bizde mavi diye bekliyorduk ama sonunda ya yesil kalcak yada babasi ve benimki gibi ela olcak

hahahhah canim bundan sonra canim SIKILDIKCA Topigin basindaki listedeki isimleri tek tek yazcam buraya kulagi cinlayan gelsinki sohbte edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…