kizzz ben girmedimk arayakii melinnaza daha önce söz vermemis olsaydin ben alirdim kizima dedim yani talip olmadim canimolamazzzz olamazzzzemir bizimmmmmm vermiyoruz kimseye
hep talianın başının altından çıktı bu provakasyona gelmeyelim talia çık aradan başka damat bul kendine benimkine sulanmaaaaa
Yuuk cesaret edemedim yine ben yemege :S
benim yerime de yeseydin canim malum ben yiyemiyorumama kendine güveniyorsan emzirme bittikten sonra veririm bu kilolari diyorsan bosver, ben 1 yil icinde veremezsem daha da cesaretimi kaybeder veremem diye bukadar üzerine düsüyorum
sizz varyaa sizzz hele esraaa dun okadar cikolata dedinizki gittim nutellayi surdum ekmegime yedim gece geceNayır nolamaz atmayın lütfen hem bikerem nutella lafını ortaya atıp herkesi aşerdirip sonrada hainlik yapıp yemeyen Esra'dır onu atın
yok yok bizi zararda soksa çok seviliyorlar tarafımdan herkes kalsın hatta çoğalsın topimizin tadı tuzu ama dimi
kızlar oğlanın son fotolarından koymuştum, dur bi daha koyayım ve de üzerinden bir olay anlatayım;aha benim oğlan böyleEki Görüntüle 809864 hatırlarsanız bizim doğumda bi göz tartışması olmuştu. Kayınvalide "gözleri babanesi gibi mavi olcaaak, babanesinin gözleri çok güzeeel" demiştiOğlanın gözleri ortada, valla bence çok güzeller, kayınvalidenin dediği gibi mavi değiller.Bugün akraba ziyaretine gittik eşimin amcasına, orada bir sürü insan var kadın demesin mi gözleri yeşil olacak diye..herkes bi durdu ben "yok anne, benimki gibi bal rengi olur bundan yeşil mavi olmaz dedim" kadın demesin mi "yoo güzel olacak gözleri, yeşil olacak" diye sonra insanlara döndü "ben öyle istiyorum yeşil ya da mavi olsun" dedi sonra da bana dönüp güldü Akrabalar da kalakaldılar bişi diyemediler...Şimdi ben hamile olsam hadi babanedir istesin ama artık çocuk çıkmış, gözler ortada..Çok kızdım ben bu yaptığına, eşim de bana fesatsın iyi niyetli o diyor hala...bende mi bi gariplik var acaba bi bana mı garip geliyor bu tavır???
Kendi kendime konuşuyorum sankii
Yalnızmıyımm
ben neyim burda napiyorummm kizzz
hosbulduk canim sende hsgeldinn nasilsuinn bakim tatli kizinin gözleride cidden cok guzell masallah bizde mavi diye bekliyorduk ama sonunda ya yesil kalcak yada babasi ve benimki gibi ela olcak
hahahhah canim bundan sonra canim SIKILDIKCA Topigin basindaki listedeki isimleri tek tek yazcam buraya kulagi cinlayan gelsinki sohbte edelim
Estağfurullah
Kendi kendime yazıyorum gibi hissettim diye dedimm
Napiyoon pekiii
Çocuklar uyuyorr
.bana bak bide:)
.uyumam lazim.Sabah kötü olacam walaa..2 olmuş saat:26:
saol canim iyi olmaya calisoyrum bende ayni sekidle bizdede cocuklar uyuyor bende biraz sohbet edim diye girdim ama bende dayanmiyacam daha fazla alisverise gittk birde bugun kizima birseyler aldim yine dayanamadim:26: :))
Bende hoş buldum CNm sagolasin iyiyim cok şükür sen nasılsın
Teşekkür ederizteyzesi ben beklemiyordum o yüzden oldu sanırım ama rüyamda renkli gözlü bebekler görüyordum hep çıktı rüyam
Elada güzel CNm sağlıklı oldunlarda göz rengi sekli mühim değil
Bencede ara ara an ismimizi tatlım unutmayalım birbirimizi sık sık gelemeseler aklimizdasiniz
Bu ara biraz önce paylaşımında bı arkadasin kakasinda sorun çıkmış aynı şey benim kızın kanadında da var akışkan ve köpüklü ben normal birseydir diye doktora gitmedim şimdi görünce doktora bı göstermem lazım inşallah birsey çıkmaz
Amann elimi durmaz bizimm
Almayacagim diye tembihliyorum kendimi ama yine alıyorum; )
Gule gule kullansın fıstığınn
Kaslara el atıldı mı
Beraber takılalim, uyarr.. kis benim iki tel kaşım var zaten, ama yinede takilalim
Taliaa gideyimde kuzu neyin sayayımda, uykum gelsinn
Sabah kötü olacak walaa:111::111:
Ben kaçayım. .Allah rahatlık versin. Iyi geceler canım:79:
ay evet yaa ciktimmi illaki birseyler almam lazimis gibi almadan duramyiorum eismde kiziyor yinemi aldin diye:26:
#birde trden gelince bundan sonra daha cok tutumlu olmaya calisadam demistim ama nerde mumkunmu kizima kislik birseyler almam gerekiyord disi cikiyor dis kasiyici almam gerekti simdide mama sandalyemiz yok onu almam lazim yürütecimiz vardi digerlerindne ama bodrum katta dura dura küf tutmus mecburen yenisini almam gerekecek:26:almasam olmaz yürütec ne kadar saglikli degil deselerde benim cok buyuk kurtaricim oluyordu icine atiyordum isimi rahat rahat yapiyordum onlarda yanimda Arkamda geziyordu:) anliyacagin bitmiyorr bitmiyor aaaa nerde canimm yaa daha el atamadim artik kendim halledecem simdi birde ona 5 euro verip ek masraf yapmayim bizimkii daha fazla kudurmasin ammada cok kistim dimii cok tutumluyum cokkkkkkkkkkkk:26: canim cidden senin kaslarin masallah cok ince bencede hic gerek yok senin almana byle cok guzeler dikkatimi cekmisti fotoda bakmistim
tamam canim allah rahatlik versin iyi geceler kuzulari kacirma guzel guzel sayy
evet cnm yurutec iyi oluyorr babamiza ek masraf cikartik yani yine evde var diye umutlaniyorduk aradan 10 yil gecmis hic saglam kalirmi diye dusunmedikHee kıss cok tutumluymuşsuunnnaynı ben
Yurutec iyi oluyor, ama bebisi bindirecegim zaman evde hali olacak yerlerde:26:
Ya kaldiracagim bazi halılari yada bindirmeyecegim:44: bakalım
Ama yeni bi mama sandalyesi alacağım bu ara.cok kullanışlı oluyor ve şart
Alayım, kullanmaya baslayayim
Evet kaşlarım seyrek ve ince
Alttan bi kac tel alıyorum inan.almasam bile göze gelmeZ
Tuysuzum accık
bıyık da hic aldırmadım simdiye kadar
, yok çünkü almaya deger bişi:)
Hee ben gideyim kacmasin kuzularrr
b,zde de benzer sorun var ama bakıcıhya bırakmak zorunda olduğumdan alıştırmaya çalışıyorum,
geceleri değilde gündüzleri başta ne kadar ağlasa da emzirmiyorum sadece sakinleşmesi için kucağıma alıp sonra tekrar yatıryorum yinde ağlamaya devam edersegöğsümü verip bir-iki çektiriyorum sonra araya emziği sıkıştırıyorum.
emziği meyve sularına yada tatlı herhangi bişeye batırıp vermekte genelde olumlu sonuç veriyo
maşaallah büyümüş yaEki Görüntüle 810117 bi guzel kaka yaptiktan sonra annesi üstünü degisirken o da aynada kendisine bakmaya calsiyordu hanfendi ciplak nasl gözuktugunu cok merak etti sanirimEki Görüntüle 810125 Eki Görüntüle 810124 saskin kizimm Eki Görüntüle 810123 Eki Görüntüle 810122 Eki Görüntüle 810121 telefonun kameraqsinda kendini görunce cok sasirdi bu sekillere girdi Eki Görüntüle 810120 en cok bu haline bayiliyorum Eki Görüntüle 810119 elimizin disinda kemirecek yeni seyler kesfetigimiz zamanlarEki Görüntüle 810118 tr den geldikten sonra doktora gittik zavalli kizim basina gelceklerden habersiz etrafinna bakiyordu sonra cisss diye asi yapti doktor amcasi kuzucugum nasil agladii ogun yikt ortaligiEki Görüntüle 810126 teyzeleri ogluslarinizin gözöerini kapatin bu halimizi görmesinlerr:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?