2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
olamazzzz olamazzzz emir bizimmmmmm vermiyoruz kimseye
hep talianın başının altından çıktı bu provakasyona gelmeyelim talia çık aradan başka damat bul kendine benimkine sulanmaaaaa
kizzz ben girmedimk arayakii melinnaza daha önce söz vermemis olsaydin ben alirdim kizima dedim yani talip olmadim canim
Yuuk cesaret edemedim yine ben yemege :S

benim yerime de yeseydin canim malum ben yiyemiyorum ama kendine güveniyorsan emzirme bittikten sonra veririm bu kilolari diyorsan bosver, ben 1 yil icinde veremezsem daha da cesaretimi kaybeder veremem diye bukadar üzerine düsüyorum

sizz varyaa sizzz hele esraaa dun okadar cikolata dedinizki gittim nutellayi surdum ekmegime yedim gece gece napim ben dayanamiyorummmmm cikolatayaa:26::26:as erdim sandim resmenn yaa

ayyy canim masallahh ya cok tatliii oglusunn ben daha önce oglusunun resmini görunce ilk gözume gözlerinin rengi carpmisti hemen dikkatimi cekmisti mas mavi duruyorllardi senin oglusunda benim kiz gibi kandirmis bizii desen sonradan degisti renkleri ama böylede cok guzel gözleri var öylede benimkiler tmm karma suan biri mavi biri kahve buda ya ela yada yesil olcak suan icin degisiyor önemli olan ne renk oldugu degil önemli olan guzel bakmasi ve görmesii
ayrica kayinvalidende hic normal degilmss cok istiyorsa renkli gözlu kendisi yapaydiya kesin ozaman tutardii

Bende hoş buldum CNm sagolasin iyiyim cok şükür sen nasılsın
Teşekkür ederizteyzesi ben beklemiyordum o yüzden oldu sanırım ama rüyamda renkli gözlü bebekler görüyordum hep çıktı rüyam
Elada güzel CNm sağlıklı oldunlarda göz rengi sekli mühim değil
Bencede ara ara an ismimizi tatlım unutmayalım birbirimizi sık sık gelemeseler aklimizdasiniz
Bu ara biraz önce paylaşımında bı arkadasin kakasinda sorun çıkmış aynı şey benim kızın kanadında da var akışkan ve köpüklü ben normal birseydir diye doktora gitmedim şimdi görünce doktora bı göstermem lazım inşallah birsey çıkmaz

Estağfurullah
Kendi kendime yazıyorum gibi hissettim diye dedimm
Napiyoon pekiii
Çocuklar uyuyorr
.bana bak bide:)
.uyumam lazim.Sabah kötü olacam walaa..2 olmuş saat:26:

saol canim iyi olmaya calisoyrum bende ayni sekidle bizdede cocuklar uyuyor bende biraz sohbet edim diye girdim ama bende dayanmiyacam daha fazla alisverise gittk birde bugun kizima birseyler aldim yine dayanamadim:26: :))

saol canim iyi olmaya calisoyrum bende ayni sekidle bizdede cocuklar uyuyor bende biraz sohbet edim diye girdim ama bende dayanmiyacam daha fazla alisverise gittk birde bugun kizima birseyler aldim yine dayanamadim:26: :))

Amann elimiz durmaz bizimm
Almayacagim diye tembihliyorum kendimi ama yine alıyorum; )
Gule gule kullansın fıstığınn
Kaslara el atıldı mı
Beraber takılalim, uyarr.. kis benim iki tel kaşım var zaten, ama yinede takilalim

Son düzenleyen: Moderatör:

saol canim bizde iyiz evimizde suan herkes grip durmunda kizimin burnu fln tikaniyordu ama cok sukur bugun cok fzala birsey görmedim sanki birden bire kizimda bende iyilesi verdik ama tabi halsizlkik fln var hala :))
Birde herkesde oldugu gibi dis cikartma sorunu var iki elimizi ayni anda agzimiza sokuyoruz yetmiyor bizim elleride istiyoriuzz
evet cnm mühim olan rengi degil özeliigii :)) saglikli olsunlar yeterr :))
bu arada cokkk cok gecmis olsun sizede insallahh önemli birsey degildir bende sizde okudukca endiselendim sankki biz dede varmis gibi bundan sonra bende ayri ayri inceleyim kakasini:26::26::26:hic öyle degisik birsey gözume carpmadi ama olsa dikkatimi cekerdi dimii :26:

Taliaa gideyimde kuzu neyin sayayımda, uykum gelsinn
Sabah kötü olacak walaa:111::111:
Ben kaçayım. .Allah rahatlık versin. Iyi geceler canım:79:

ay evet yaa ciktimmi illaki birseyler almam lazimis gibi almadan duramyiorum eismde kiziyor yinemi aldin diye:26:
#birde trden gelince bundan sonra daha cok tutumlu olmaya calisadam demistim ama nerde mumkunmu kizima kislik birseyler almam gerekiyord disi cikiyor dis kasiyici almam gerekti simdide mama sandalyemiz yok onu almam lazim yürütecimiz vardi digerlerindne ama bodrum katta dura dura küf tutmus mecburen yenisini almam gerekecek:26: almasam olmaz yürütec ne kadar saglikli degil deselerde benim cok buyuk kurtaricim oluyordu icine atiyordum isimi rahat rahat yapiyordum onlarda yanimda Arkamda geziyordu:) anliyacagin bitmiyorr bitmiyor aaaa nerde canimm yaa daha el atamadim artik kendim halledecem simdi birde ona 5 euro verip ek masraf yapmayim bizimkii daha fazla kudurmasin ammada cok kistim dimii cok tutumluyum cokkkkkkkkkkkk:26: canim cidden senin kaslarin masallah cok ince bencede hic gerek yok senin almana byle cok guzeler dikkatimi cekmisti fotoda bakmistim

tamam canim allah rahatlik versin iyi geceler kuzulari kacirma guzel guzel sayy

Hee kıss cok tutumluymuşsuunnnaynı ben
Yurutec iyi oluyor, ama bebisi bindirecegim zaman evde hali olacak yerlerde:26:
Ya kaldiracagim bazi halılari yada bindirmeyecegim:44: bakalım
Ama yeni bi mama sandalyesi alacağım bu ara.cok kullanışlı oluyor ve şart
Alayım, kullanmaya baslayayim

Evet kaşlarım seyrek ve ince
Alttan bi kac tel alıyorum inan.almasam bile göze gelmeZ
Tuysuzum accık
bıyık da hic aldırmadım simdiye kadar
, yok çünkü almaya deger bişi:)
Hee ben gideyim kacmasin kuzularrr

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sitede albüm bölümü neden var ? Neden albüme ekleyip özel yapıp sadece arkadaşlarınızın görmesini sağlamıyorsunuz ?

evet cnm yurutec iyi oluyorr babamiza ek masraf cikartik yani yine evde var diye umutlaniyorduk aradan 10 yil gecmis hic saglam kalirmi diye dusunmedik keske birisine verseydimde ise yarasaydi bari neyse olan oldu artik ( aa evet hali olunca surmesi zor olcak bizde cok fazla hali yok sadece oturugumuz yerde var o da masanin altinda kaliyor sorun degil yani antreye almayi dusunuyordum ertelesem daha iyi olcak snairim yada sermem yurutecten inen kadar :)) mama sandalyesi olmazsa olmaz artik bize sart durumda anneme dedim gecen gun mama sandalyesi alcam diyee hemen kizmaya basladi sanki siz mama sandalyesindemi buyudunuz fln filann bir suru saydi
seni tüysuz seniiiiiiayy ne guzell yaa keske bende tüyüsz olsam baska yerlerimde yok ama biyiklarim berbat oluyor anneminde öyle sanirim kizlariminda olcak kaslarimda ince sayilirdi aldigim icinben kendim etttim kalinlastirdim malesef seklini bozdum ( dikkat et sende benim dustugum duruma dusme :))

bende kacar artik cnmmm baya gec oldu yeter bugunluk bukadarr

bunlar mevlid sekerlerimiz oglumun sünneti, kizimin bebek mevlidi icin yaptirdiklarim turkiyede yaptracaktim mevlidini ama nasip olmaid insallah burda olur yapabiliriz :)) haa bu arada bunlarin sadece adi seker sekerle alakasi yok yaa icleri bos
icine koymak icin badem sekeri alcaktim esim napcaksin ne gerek var dedi her zamanki gibi bende sesimi cikartamadim yine
neyse napalim bizde sekerlerimizi yaninda tutariz artik mecburen bu arada kizimin bebek sekerleri ismiyle arasinda baglantili oldugu icin cok sevdim

Emziği D vitaminine batırıp veriyorum bayılıyor. Gerçi benim kullandığım vitamin sağlık ocağında verilen D vit değil. İçinde A ve C vit olan multitaps diye bir damla. Emziği almadığı dönemde kurtarıcımız olmuştu. Ucuna bir damla sürüyorduk hemen kapıyordu emziği

maşaallah büyümüş ya
bacak boyundan belli oluyorbizim ki de mi böyle olacak. bu arada ikimizin bebekleri arasında 1 ay var.
ben oğlumu öyle bıraksam ortalığı b. götürür.geçen gün alt değiştirme bölümünü göle çevirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…