2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Canım bn yine göremedim
Bir daha koysan olur mu:26:
Cok merak ediyorum catlayacagim ayol

Fotoğrafini göremedim mrrak ediyorum seni

Neden ben yokken koyuyorsunuZ fotolari
Kustum işte : 63: : 63:

50 sayfa geçmiş birikmiş daha 5 sayfasini okudum
Biri bana özet geçsin cebukkkkk

Bende yoğundum baya giremedim ama hepinizi cok özledim
Ervanın dil bagini kestirdik baya zorlandı yavrucugum
Babam geldi onunla ilgilendim sonra kizim grip oldu
Sonra babam gitti depresyona girdim en iyisi kızlarla bir sohbet edeyimde kendime geleyim dedim
Buraya geldim

Hoşgeldiniz:79:
Geçmiş olsun canım
Nasil oldu erva simdi?
Birde grip olmus cnm yaa..

Taliaa napıyosunnn görüşmeyeli
Görüşmeyeli uyuduk uyandık, pek bisey kaçırmamisizdir ama

Son düzenleyen: Moderatör:
Taliaa napıyosunnn görüşmeyeli
Görüşmeyeli uyuduk uyandık, pek bisey kaçırmamisizdir ama

Ayol bugün pazar milletin kocası evde
Benimkide apartman toplantısında birazdan gelir ise gider
SIz ne yapıyorsun pazar günü çıkmadniz mi bir yere

Ases de gitmiş iyi mi tek kaldım
Bende kalkayim ev işlerine bakayım minnosu banyo yaptırdık uyuyor mışıl mışıl

Cnm cok gecmis olsunn nasil simdi ervos
iyi yapmışsın ams yine kimse yokken gelmisssin galiba yoksunn yinee

Kiz taliaaa allah seni ne etmesinnn
Kizz niye minnosunu ciplak ciplak ulu orta koyuyosun
Erkek anneleri daha da talip olmaz bakkkk
Herkes gördü derler ayıp ayippppp

Son düzenleme:
Ayol bugün pazar milletin kocası evde
Benimkide apartman toplantısında birazdan gelir ise gider
SIz ne yapıyorsun pazar günü çıkmadniz mi bir yere

Canım pazar günleri gezme günümüz aslinda ama beyiiimm evde yok
Bi kac gundur Sehir dışında. Yani Evde yalnızız
Ama aksama doğru çıkarız. Bebeğime bi kac tane tulum alayim
Oglumun küçük kıyafetlerini çıkardımda ne var ne yok bebisime diye
Öldüm yaa geri toplayıp yerleştireyim diye.her yer hurç

offf offf annem 3 haftadır burdaydı.bugün gittiler ve ben yine ilk defa ayrılıyormuuz gibi ağladım sabahtan beri.kaldım yine yaramaz kızımla başbaşa.bizimki yine bir huysuz.acaba hissetti mi anneannesinin gittiğini?saatlerdir uyumadı.dün gecede doğru düzgün uyumadı.biraz önce omzumda bangır bangır alibaba şarkısını söylerken uyuyakaldı.cins bu çocuk valla.bakalım kaç dakika sürecek bu eferki uyksu.vallaha şu uyku saatlerini yazanlara hayret ediyor ve deli gibi özeniyorum.

Merhaba Kızlar
Taliacım adımı gördüm geldim hemen sizi takip ediyordum ancak yazmaya pek vakit bulamıyorum
Benim prensesim uslu çok şükür sıkıntımız yok sayılır biraz resim paylaşiim sizle
İşte benim ballı lokmammm

Son düzenleme:
bi sorunumuz var kızlar bnm oğlan yaklaşık 10 gündür çığlık atıo hep bi sıkıntısıda yok karnıda doyuyo gazıda çıkıo ama susmadan çığlık atıo sürekli beynim tırmalanıo resmen sizde de var mı böyle bi durum sevinincede çığlık ağlayıncada çığlık bazen başımın ağrısından ölüorum

slm kızlar bayagıdır giremiyorum malum yazmıştım bebegimin topuk kanında degerler yüksek çıkınca hacettepeye yönlendirildik Allah a şükür şimdilik bi sorunumuz yok ama takip ediliyoruz her ay. bebegim hiç uyumuyorortak sorunumuz mu bilemiyorum bazen girip okuyorum aynı dertten muzdarip olanlarda var gerçi tek derdimiz bu olsun ama hiç enerji kalmadı bende gündüzleri toplasan en fazla 4 saat uyuyor o da ya sallayarak yada emerek uyuya kalıyo gecede akşam 7 den sabah 5 e kadar 2 aatte 1 saatte hatta yarım saatte bir uyanıyo 5dk emip yatıyor çok uykusuz ve yorgunum uyku düzeninizi nasıl oluşturdunuz bide şu emme konusu zorla bugun oyala oyala 3 saat dayandırdım en fazla 1 saatte bir emmek istiyo az az emiyo sütüm yetmiyo desem kilosu iyi şu an tam 3.5 aylıgız ve 7.5 kilo emzirme ritüeliniz ne sizlerin. bu arada kayınvalidem kilolarıma takmış durumda yata yata şişiyomuşum ev işi yapamıyorum çocuga bakmaktan diye yatıyorum sanıyo herhalde sanki kendisi adriana lima gebelikte 28 kilo almıştım dogumda 15 gitti 13 hala benimle

Canim arkadasim; bizim kizda ayni. Asla uyku duzeni yok. Ne zaman yatar ne zaman kalkar belli degil. İlkinden tecrubeyle yeme duzeni oturunca uyku duzeni de oturur diye umuyorum. Bu da anca 6-7 aylar demek. Sabiretmekten baska care yok sanirim. Annenin gitmesine de uzulme. Aslinda sen gitsen bir iki ay sonra biraz annene, prenses biraz memleket havasi alsa?

Takip edip yazamayanlardan biri olarak, talianin cagrisiyla bir merhaba diyeyim. Tesekkurler taliacim. Hatirlanmal ne guzel.
Kizim 3 ay 3 haftalik, uyku duzeni disinda masallah pek problemimiz yok gibi cok sukur. Ablamizin kiskacliklari daha fazla yoruyr bizi. Hic yasamadigimiz seyler yapti, kiskacliktan kustu, yemedi, bana da yedirin dedi. Zaten zayifti iyice zayifladi. Kucugu sevemiyorduk bile yaninda simdi daha iyi gibi. Zamanla alisiyor biraz biraz. Ama bu kadar bizi yoracagini hic dusunmemistik. Kucucuk kilotlu ciraplari giymeye kalkti, versem obur memeyi de o emecekti yani o derece:))
Neyseki gecti o gunler sukurler olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…