çok tşkler canım
demek sende
Bende katılamadım kaç gündür sohbete okudum kaçtım
kızım okuldan gribi kapmış:2: yavrum bütün hafta sonu bayıldı durdu odasında bende zaten rica ettim anlattım kardeşinde geçmesin dieüzmedi anneyi fıstıgım ama dün canı çok sıkıldı moral olsun diye oğlanı babaya verdik kurabiye yaptık baktı anne yumuşak bide krep yaptık yogundum yani
Eşimde işte belini incitmiş oda diğer odada ama kuz hasta olunca o pek nazlanamadı ben artık minikimize grip geçmesin diye herkesi başka bi odada idare ettim.sanırım şifayıbdnde kaptım oğluma bulaştırmadan nasıl atlatırım yarından sonrada aşımız var bide grip olunduğunda alınan ilaçlar varya emzirirkende içilebiliniyormu acep:44:
Tu tuu maşallah benim damadıma pekte yakışıklı kiz dünür niye kestin sen benim damadımın saclarını nasıl kıydın o kara saclara yav neyse her haliyle yakışıklı benim oğluşum:)))
Sanada günaydın sekerim nasılsın iyimisin bakalım
Teşekkür ederiz teyzesi övgülerinize layık olmaya çalışıyorum:)))
cuma gittiler canım...
alışmıştım ne güzel evde olmalarına :)))
kardeşim diye demiyorum çok yakışıklı oldu kerata
seninki de öyle olacak eminim :)))
böyle aynı senin oğluşun gibi saçları vardı onun da..bi ara annem bayaa bi uzatmıştı..
sokakta severler dönüp bi daha severlerdi :)))
hatta ilk saçını annem de saklar...
İyiyim şekerim yoğunluktan frısat buldukça soluğu burda alıyorum
sen nasılsın prensesinle??? gerçi yoruluyorsun bayaa galiba:44:
Hayatım senin oğlana bayılıyorum ya nasıl tatlı nasıl yakışıklı bir şey o ya maşallah
evet canım bende sıkıldım bu tiplerden ama hepte beni bulur
kendisinin iki oğlu var biri 6 biri 4 yaşında acıdım o yavrucaklara ve bu hatun eğitimci birde düşün yaniiiii
Bende katılamadım kaç gündür sohbete okudum kaçtım
kızım okuldan gribi kapmış:2: yavrum bütün hafta sonu bayıldı durdu odasında bende zaten rica ettim anlattım kardeşinde geçmesin dieüzmedi anneyi fıstıgım ama dün canı çok sıkıldı moral olsun diye oğlanı babaya verdik kurabiye yaptık baktı anne yumuşak bide krep yaptık yogundum yani
Eşimde işte belini incitmiş oda diğer odada ama kuz hasta olunca o pek nazlanamadı ben artık minikimize grip geçmesin diye herkesi başka bi odada idare ettim.sanırım şifayıbdnde kaptım oğluma bulaştırmadan nasıl atlatırım yarından sonrada aşımız var bide grip olunduğunda alınan ilaçlar varya emzirirkende içilebiliniyormu acep:44:
Benim arabada kolay siliniyor. .mutfakta kullanıyorum. .Olmaz ama yaz arada
aksam aksam gönlümü caldinn artik hep isterim bakkk
merve-melinnaz-geridonusum
kızlar bebek arabalari sadece disarda kullanilir diye bi zorunluluk mu var canimiz nerde isterse orda kullaniriz dimi
Ztn benimkinin tekerlekleri cok yumusak hemen siliniyor ugrastirmiyor
Teşekkür ederizz..bendeee bendee araba kurtarıcımmmm
assesulfam burcu kızlarrr kocaman maşallahfıstık gibisiniz
eddaaaaa seni göremedim kaldırdınmı albümünü
geridönüşüm seni de göremedimm
Hic sorma kliplerine bakıyorum tosuncuk gibi
BBukadin bir ayda nasil zayifladi diyorum
Bide gecen gun gul diye bi diyetisyen var onu almış yanina
Kabak yedim baska bir sey yemedim cim suyu ictim diyor yalana bak hemde çift kuyruklu
O ne yaaamannnnn boşver tatlım önemli olan bebişin rahatlığı terleyip hasta olur havalarda soğudu allah korusun herkeste herşeye karışmaya bayılıyor zaten bugün arkadaşın kızının doğum gününe gittim kadın bana bebeğe ne yediriyorsun dedi bende hiçbirşey daha küçük sadece anne sütü veriyorum dedim çok nadirde mama veriyorum emziremediğim yada sütüm azaldığında dedim aaa olurmu hiç öyle şey sen ne yiyorsan ver diyo bana çatlak tutturmuş masadaki pasta börekten tattır canı ister sonra yemez geç kalırsan ddedi allahım ya el kadar bebeğin hiç yemediği şeyleri nasıl canı çekecekse artık
Siz begendiyseniz tamamdir sekerim o saclar yine uzar nasil olsa
Ayy daha cok merak ettim simdi :))) oglumu genel de erkek kardesime benzetirler dur bir fotografini ekleyeyim bak bakalim senin kardesle benim kardes benziyormu birbirine
Kuzum ayni sekil de bende senin kiza bayiliyorum inan görünce icime sokasim geliyor masallah :)
Rabbim kader güzelligi, cirkin sansi versin hepsine
Egitimci bunu yapiyorsa... Biz kendi bildigimiz yoldan sasmayalim aman ne demisler esegin kuyrugunu ortalik yerde kesersen kimi uzun der kimi kisa o hesap
Ayy daha cok merak ettim simdi :))) oglumu genel de erkek kardesime benzetirler dur bir fotografini ekleyeyim bak bakalim senin kardesle benim kardes benziyormu birbirine
canım çok çok geçmiş olsun kıyamam kuzuma ama mutlu etmiş annesi onu
bu aralar herkes grip ya
aman bizede bulaştırmayın
DenozzZzzz
Senin yoğunlugun cok olur artık canım
Nasıl yakalayacaksam seniiiinasılsınnn?
çok tkşler canımBenim arabada kolay siliniyor. .mutfakta kullanıyorum. .
Mama sandalyesi alayım, onu mutfaktan emekliye ayıracagm
Teşekkür ederizz..
Ben seni goremedim ama, kacirdim:)
Lina bayagi fikir veriyorr amaannesinin kızı
Kulahimiza anlatsinlarbi gece liposuction yaptırıp koselerine çekiliyorlar
Simdi onları duyupta sadece kabak yiyip, ot suyu içerek gününü geçiren bi grup olacaktır
O ne yaayok daha nelerr sanki yaşını geçmiş cocuk var karşısında
'Bu aksam kebapciya götürürüz teyzecim biz onu' deseydinn
Esraaa oglusun cok tatlihastayım zaten saçlarına. .maşallah maşallah Allahim esirgesin
Nirannnnn beni de ters köşe yaptın...canim maşallah cok hoş hatunsunnn cok formdasin sanki hamile olmuş olan hic sen değilsin(apışıp kalan sarı kafa:)
Kilo almadinmi anacım hic(niye almadin diyesim geldip )..hamilelikte cok yakismis ayrıca .maşallah
Senin bu sarı kafa betimlemlemelerine hayranım
Benim arabada kolay siliniyor. .mutfakta kullanıyorum. .
Mama sandalyesi alayım, onu mutfaktan emekliye ayıracagm
Teşekkür ederizz..
Ben seni goremedim ama, kacirdim:)
Lina bayagi fikir veriyorr amaannesinin kızı
Kulahimiza anlatsinlarbi gece liposuction yaptırıp koselerine çekiliyorlar
Simdi onları duyupta sadece kabak yiyip, ot suyu içerek gününü geçiren bi grup olacaktır
O ne yaayok daha nelerr sanki yaşını geçmiş cocuk var karşısında
'Bu aksam kebapciya götürürüz teyzecim biz onu' deseydinn
Esraaa oglusun cok tatlihastayım zaten saçlarına. .maşallah maşallah Allahim esirgesin
Nirannnnn beni de ters köşe yaptın...canim maşallah cok hoş hatunsunnn cok formdasin sanki hamile olmuş olan hic sen değilsin(apışıp kalan sarı kafa:)
Kilo almadinmi anacım hic(niye almadin diyesim geldip )..hamilelikte cok yakismis ayrıca .maşallah
Senin bu sarı kafa betimlemlemelerine hayranım
geçmiş olsun canım ailecek sizeeee
umarım oğluşuna geçmeden atlatırsınız...
bi de yerim o minnak elleriyle yapılan kurabileyeleriiii....
ayy harbi canım kurabiye çektiii
ayy valla ben de merak ettim kardeşini şimdi..ekle de bakayım
bi de zeynonun avatarı vardı hani hamileyken, ona da çok benzetirdim ben kardeşimin küçüklüğünü...
teşekkür ederim canım
İnşallahahh canım sen yeterli kurabiye iste kızım sana her gün kendi elleriyle yapar yedirir teyzesi ilgilide ilgilenmelidir çok sever
senmi gelirsin benmi kızı sana göndereyim seni kurabiyeye doyurmasına kalsın seninle(zeyno beni bu sefer kesin atacak topikten aman cok tın cokta fifi derim bende )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?