2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Bende katılamadım kaç gündür sohbete okudum kaçtım
kızım okuldan gribi kapmış:2: yavrum bütün hafta sonu bayıldı durdu odasında bende zaten rica ettim anlattım kardeşinde geçmesin die üzmedi anneyi fıstıgımama dün canı çok sıkıldı moral olsun diye oğlanı babaya verdik kurabiye yaptık baktı anne yumuşak bide krep yaptık yogundum yani
Eşimde işte belini incitmiş oda diğer odada ama kuz hasta olunca o pek nazlanamadı ben artık minikimize grip geçmesin diye herkesi başka bi odada idare ettim.sanırım şifayıbdnde kaptım oğluma bulaştırmadan nasıl atlatırım yarından sonrada aşımız var bide grip olunduğunda alınan ilaçlar varya emzirirkende içilebiliniyormu acep:44:

geçmiş olsun canım ailecek sizeeee
umarım oğluşuna geçmeden atlatırsınız...
bi de yerim o minnak elleriyle yapılan kurabileyeleriiii....
ayy harbi canım kurabiye çektiii

Siz begendiyseniz tamamdir sekerim o saclar yine uzar nasil olsa

Ayy daha cok merak ettim simdi :))) oglumu genel de erkek kardesime benzetirler dur bir fotografini ekleyeyim bak bakalim senin kardesle benim kardes benziyormu birbirine

Hayatım senin oğlana bayılıyorum ya nasıl tatlı nasıl yakışıklı bir şey o ya maşallah

Kuzum ayni sekil de bende senin kiza bayiliyorum inan görünce icime sokasim geliyor masallah :)
Rabbim kader güzelligi, cirkin sansi versin hepsine

evet canım bende sıkıldım bu tiplerden ama hepte beni bulur

kendisinin iki oğlu var biri 6 biri 4 yaşında acıdım o yavrucaklara ve bu hatun eğitimci birde düşün yaniiiii

Egitimci bunu yapiyorsa... Biz kendi bildigimiz yoldan sasmayalim aman ne demisler esegin kuyrugunu ortalik yerde kesersen kimi uzun der kimi kisa o hesap

canım çok çok geçmiş olsun kıyamam kuzuma ama mutlu etmiş annesi onu
bu aralar herkes grip ya
aman bizede bulaştırmayın

Benim arabada kolay siliniyor. .mutfakta kullanıyorum. .
Mama sandalyesi alayım, onu mutfaktan emekliye ayıracagm
bendeee bendee araba kurtarıcımmmm

assesulfam burcu kızlarrr kocaman maşallah fıstık gibisiniz

eddaaaaa seni göremedim kaldırdınmı albümünü
geridönüşüm seni de göremedimm
Teşekkür ederizz..
Ben seni goremedim ama, kacirdim:)
Lina bayagi fikir veriyorr amaannesinin kızı

Hic sorma kliplerine bakıyorum tosuncuk gibi
BBukadin bir ayda nasil zayifladi diyorum
Bide gecen gun gul diye bi diyetisyen var onu almış yanina
Kabak yedim baska bir sey yemedim cim suyu ictim diyor yalana bak hemde çift kuyruklu

Kulahimiza anlatsinlar bi gece liposuction yaptırıp koselerine çekiliyorlar
Simdi onları duyupta sadece kabak yiyip, ot suyu içerek gününü geçiren bi grup olacaktır

O ne yaa yok daha nelerrsanki yaşını geçmiş cocuk var karşısında
'Bu aksam kebapciya götürürüz teyzecim biz onu' deseydinn

Esraaa oglusun cok tatli hastayım zaten saçlarına. .maşallah maşallahAllahim esirgesin

Nirannnnn beni de ters köşe yaptın. ..canim maşallah cok hoş hatunsunnn cok formdasin sanki hamile olmuş olan hic sen değilsin(apışıp kalan sarı kafa:)
Kilo almadinmi anacım hic(niye almadin diyesim geldip )..hamilelikte cok yakismis ayrıca.maşallah
Senin bu sarı kafa betimlemlemelerine hayranım

Selam hanımlar
12 gunluk bır ıstanbul seyahatınden sonra yazlık bıraktıgımız ve suan bu kısa surede kışa koşarak gırmış buz memleket Agrı dan merhabaa
Bu surecte aılemle vakıt gecırmek ugruna yanlıs hatırlamıyorsam foruma yalnızca bır defa gırebıldım ama artık sıkı takıpteyım ıns,
Istanbulumdan ve aılemdden ayrılmanın buruklugu olsa da evımın sakınlıgını de ozlememıs degılım
Es dost anne baba ve ıst cok guzel ama herkesın hayatı farklı akısta.alıstım ve daha coook alısmalıyım

Neyse
Iyı kı oglum var kı onunla vakıt gecıyor
Canım oglumun 3.ayının dolmasına bır hafta kaldı gunden gune buyuyor farklı huylar edınıyor daha cok guluyor konusuyor.yaklasık 5 gundur sesı gıtmıstı bugun bıraz ıyı olmus ama agladıgı gıbı tekrardan azalıyor.yavru alısık degıl kalabalıkta cok huysuzlandı cok agladı olan sesıne oldu ama eskı duzenımıze donduk ıns kısa surede normale doner.

Talıa canım sende bızlerı sormussun bugun tevafuk oldu ve hatırlanmak cok mutlu ettı.buradakı muhabbet cok farklı cok faydalı bılgı yuklu.ıns olabıldıgınce sızlerleyım.

Bıkac sayfa harıcı okuyamadım ama bu sayfadan ıtıbaren takıpteyım.ıns hepınızde hersey yolundadır

Mektupvarı bır yazı oldu
Ilahı ben

ay esraaaa güldürdün beni nerden buluyorsun bu laflarııııı
aynen valla yeni doğum yapmış görünce bizi bişey bilmiyor zannediyorlar bilmiyorlar ki bizim topiği biz gayet araştırmacı anneleriz dimi ama

DenozzZzzz
Senin yoğunlugun cok olur artık canım
Nasıl yakalayacaksam seniiii nasılsınnn?

Ayy daha cok merak ettim simdi :))) oglumu genel de erkek kardesime benzetirler dur bir fotografini ekleyeyim bak bakalim senin kardesle benim kardes benziyormu birbirine

ayy valla ben de merak ettim kardeşini şimdi..ekle de bakayım

bi de zeynonun avatarı vardı hani hamileyken, ona da çok benzetirdim ben kardeşimin küçüklüğünü...

DenozzZzzz
Senin yoğunlugun cok olur artık canım
Nasıl yakalayacaksam seniiii nasılsınnn?

tatlım böyle işte arada derede girmeye çalışıyorum...bugün dersim yok en azından
iyiyim canım benim sen nasılsın??? minnoşların nasıl???
alıştı mı büyüğü okula bayaaa????

çok tkşler canım
acaba ne yazdım ki ben burda herkesler beni sarışın sanmış anacım kapiskara kaşlarım var
tatlım ya böle diyonuz ama valla hepiniz kilo almış değildiniz
ben geniş giyip örtüyorum
ay yoksa siz benim hamilelikten 1 yıl önceki fotolarımamı diyonuz
bende sizin sarı kafa betimlemlemelerine (yazması uzundu senden kopyala yapıştır yaptım ama bunu yazmak daha uzun oldu)
hayranım valla çok orjinal şeyler çıkıyo
aslında bizim bu yazdığımız sarı kafaları hayata geçirseler fena olmaz

Son düzenleme:

ya aslında öyle demek lazımdı da ben şaşkınlıktan sustum kaldım
canım kızımı bana benzetiyorlar eklerim birkaç resim sizler için

Canım ben seni halaaaa göremedimmm..
aslında tahmin ettiğim gibi çok güzelmişsin ama yine de istiyomm istiyomm istiyommmmm
bi de zeynoo tam anasına bak kızını al yapmış heralde

geçmiş olsun canım ailecek sizeeee
umarım oğluşuna geçmeden atlatırsınız...
bi de yerim o minnak elleriyle yapılan kurabileyeleriiii....
ayy harbi canım kurabiye çektiii

teşekkür ederim canım
İnşallahahh canım sen yeterli kurabiye iste kızım sana her gün kendi elleriyle yapar yedirir teyzesi ilgilide ilgilenmelidir çok sever
senmi gelirsin benmi kızı sana göndereyim seni kurabiyeye doyurmasına kalsın seninle (zeyno beni bu sefer kesin atacak topikten aman cok tın cokta fifi derim bende)

ayy valla ben de merak ettim kardeşini şimdi..ekle de bakayım

bi de zeynonun avatarı vardı hani hamileyken, ona da çok benzetirdim ben kardeşimin küçüklüğünü...

kuzum sirf kiz arkadasiyla olan resimlerini bulabildim onu da facesinden aldim, bak bakalim benzerlik varmi hic :44::44:

ayyy kuzum benim...koşa koşa gelirim ben onaaaa
severim o ilgilenmesini ben...saol annesi yemiş kadar oldum şimdi..
bunun üstüne spora gideyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…