2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kuzum sirf kiz arkadasiyla olan resimlerini bulabildim onu da facesinden aldim, bak bakalim benzerlik varmi hic :44::44:

biraz benzettim yüz hatlarını canım...çok da değil ama...kardeşin de yakışıklıymış canım...ailecek güzelsiniz siz desene :))))
bi de kardeşim sonradan değişti bayaa...küçüklüğüyle alakası yok şimdi :))))

:86::86::86::86::86: aynen canim ama onlar daha analarinin karnin da ögrenmisler cocuk bakmayi

canim sana da cok gecmis olsun biran önce toparlarsiniz ins..bu ayi hastalik ayi ilan edicem yakin da

aman madem ikisi de yakisikli hem sizden hem de bizden güzel olan kisimlari alsin super yakisikli birsey olsun :81::81::81: daha zamani var büyüdükce degisir zaten

kızlar ben sesi az çıkanlardanım ama takipteyim hep... bende göremez miyim sizleri nasıl bakıyonuz :S

erken konuşur o canım benimde öyleydi tek sıkıntı 1 yaşına gelince 2li 3lü cümleler koruyor çok nazara geliyo
yaşını büyük söylüyordum boyu kısa diyordum

Doktorumuzu aradık sorduk canlar dedi ki kan ilacını kullanmayın 6. Ayda bir kan sayımı yaparız ona göre kullanırız ya da kullanmayız o zamana kadar gerek yok ilaca dedi

pnk benim iki oğlanında midesi kabul etmedi dr verme düzenli kan değerlerine bakarız dedi yerine pekmez içirdim bol bol kan değerleride sükür düşük çıkmadı hiç kimi çocuğun bünyesi kabul etmiyormuş canım

kızlar uyku tulumlarından bahsedilmiş.peki ayaklı olanlar mı yoksa çuval gibi olanlar mı daha kullanışlı?

kızlar birde uyku tulumu alanlar memnun olanlar nerden aldıklarını yazsalar markasını falan çokk ii olur valla bende almak istiyorum ama bende 2 çocuk olunca büyük olanın okulu dersleri evdi küçükte huysuz olunca ve yalnız olunca öyle arayıp gezemiyorum gidiyorum varsa alıyorum yoksa kalıyor o sebepten çok makbule geçer saolun şimdidennn :))

kızlar kızıma ateş ölçer almak istiyorum kulaktan yada temassız olanlardan bugün 4 aylık aşılarımızı yaptırdık koltuk altından ölçmek çok zor oluyor varmı kullanıpta memnun kaldığınız markalar

tatlış çok yakışıklı oğluşun maşallahçok güzel gülmüş

Doktorumuzu aradık sorduk canlar dedi ki kan ilacını kullanmayın 6. Ayda bir kan sayımı yaparız ona göre kullanırız ya da kullanmayız o zamana kadar gerek yok ilaca dedi
ay çok şükür bişisi yok ilacı niye erken başlatmış peki hemşire
canım maşallah kocaman olmuş oğluşun Allah nazarlardan saklasın çook tatlı

kızlar kızıma ateş ölçer almak istiyorum kulaktan yada temassız olanlardan bugün 4 aylık aşılarımızı yaptırdık koltuk altından ölçmek çok zor oluyor varmı kullanıpta memnun kaldığınız markalar

Isi yastigi mi bu, unnadoda buna benzer bisey var.Kum torbasi yazinca bulamiyorum

pdnk ve xmalcomx cok gecmis olsun.Bu aralar bebislere biseyler oluyo

Isi yastigi mi bu, unnadoda buna benzer bisey var.Kum torbasi yazinca bulamiyorum

pdnk ve xmalcomx cok gecmis olsun.Bu aralar bebislere biseyler oluyo

Aynısı bendede var lakin adı ne daha dogrusu türkçesi ne bilmiyorum kumtorbası değil kiraz çekirdeğinden yapılıyor türkçeye çevrilince kirazçekirdeği yastığı oluyor buna benzer isimlerle bi ara istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…