kuzum sirf kiz arkadasiyla olan resimlerini bulabildim onu da facesinden aldim, bak bakalim benzerlik varmi hic :44::44:
ay esraaaa güldürdün beni nerden buluyorsun bu laflarııııı
aynen valla yeni doğum yapmış görünce bizi bişey bilmiyor zannediyorlar bilmiyorlar ki bizim topiği biz gayet araştırmacı anneleriz dimi ama
teşekkür ederim canım
İnşallahahh canım sen yeterli kurabiye iste kızım sana her gün kendi elleriyle yapar yedirir teyzesi ilgilide ilgilenmelidir çok sever
senmi gelirsin benmi kızı sana göndereyim seni kurabiyeye doyurmasına kalsın seninle(zeyno beni bu sefer kesin atacak topikten aman cok tın cokta fifi derim bende )
Ben kaçar canlar..servise yetişeyim bari
hepinizi öpüyoreeeeeeee
biraz benzettim yüz hatlarını canım...çok da değil ama...kardeşin de yakışıklıymış canım...ailecek güzelsiniz siz desene :))))
bi de kardeşim sonradan değişti bayaa...küçüklüğüyle alakası yok şimdi :))))
Ben kaçar canlar..servise yetişeyim bari
hepinizi öpüyoreeeeeeee
ayyy kuzum benim...koşa koşa gelirim ben onaaaa
severim o ilgilenmesini ben...saol annesi yemiş kadar oldum şimdi..
bunun üstüne spora gideyim bari
fıstıklar ekledim resimleri yorumları buradan bekliyorum ama:))
kızlar ben sesi az çıkanlardanım ama takipteyim hep... bende göremez miyim sizleri nasıl bakıyonuz :S
yok cnm götürdük kaka idrar tahlili yaptırdık bşy çıkmadı kontrol ettiler doktor olabileceğini sesini tanımaya çalştığını ses denemeleri yapacağını söyledi erken konuşur bu bebiş dedi bide anne die şmdiden sıpa :)
mervecim; cnm kızın iyidir inş çok sevindim rabbim sıkıntı vermesin bi daha zilli uğraştırdı seni bayağı :) öp yerime minnoşumu
Doktorumuzu aradık sorduk canlar dedi ki kan ilacını kullanmayın 6. Ayda bir kan sayımı yaparız ona göre kullanırız ya da kullanmayız o zamana kadar gerek yok ilaca dedi
kızlar uyku tulumlarından bahsedilmiş.peki ayaklı olanlar mı yoksa çuval gibi olanlar mı daha kullanışlı?
Waaaaw işte bir fıstık daha kocaman bir maşallahta sana72: )
İşte bizim topik güzeller topiğiyalnız senide daha Olgun hayal etmiştim çıtırmışsın sen ters köşe yapan sarı kafa
tatlış çok yakışıklı oğluşun maşallahEki Görüntüle 811008
herkese günaydınn, bende sessiz takipçilerinizim, talia adımı zikretmesede geldim:) işe başladım, oğlumu sünnet ettirdim. epey zorlanıyoruz buaralarhepinizin bebeklerine maşallah, çok çok tatlılar. taliacım kızına biz talip olduk, yoksa damadınız
sünnetini yaptıran anneler vardı, kızlar sünnet sonrası bakımını nasıl yaptınız, ilk banyosu vs kafamı çok kurcalıyor.birde oğlum biberonu emdikçe beni emmeyi reddetmeye başladı, çok mücadele ediyorum çokta üzülüyorum. sadece sağarak verirsemde sütüm azalır diye üzülüyorum. böyle bir deneyim yaşayan ve önerisi olan varmı bana
Canlar dün gece kızım kusmuştu anlatmıştım. Bugün de sabah emzirmiştim mememde uyumuştu sonra birden ıkınarak ağlamaya başladı ama nasıl çığlık çığlığa ağlıyor ıkınıyor anlatamam hemen altını açtım dereceyle poposuna zeytinyağı sürdüm az bir şey kaka yaptı rahatladı ama o kadarcık kakayı yapana kadar ne eziyet çekti yavrucum ya ve yaparken suratı dudakları kireç gibi bembeyaz oldu ağzının etrafı morardı üf ya niye böyle oldu anlamıyorum.. şimdi halsiz halsiz uyuyor yavrum. Randevu alıcam doktora götürücez kuzumu inşallah bir şeyi yoktur
ay çok şükür bişisi yok ilacı niye erken başlatmış peki hemşireDoktorumuzu aradık sorduk canlar dedi ki kan ilacını kullanmayın 6. Ayda bir kan sayımı yaparız ona göre kullanırız ya da kullanmayız o zamana kadar gerek yok ilaca dedi
canım maşallah kocaman olmuş oğluşun Allah nazarlardan saklasın çook tatlıcanim ben 40 gunlukkn yaptrdim.hic telas yapma sikintisi yqrim gun.zaten bir merhem verio goz merhemi
onu suruosn ben ek olarak lipo aldim birde donusumlu suruodum.tek.dikkat etmen gereken beze yapismamasi.ikinci gun kizariklik gecio 4 gun sonundq banyo
yaptrdik ve 12 gun sonunda tamamen iyilEki Görüntüle 811122 Eki Görüntüle 811124 esti.ama cisini yaparken ilk cok agladi.sen sakinligini koru inan cabuk gecio
talia benide sormussun ben hep okuorm.ama inan yazamiorm
kolik bebek annesiyim 3 ay oldu aglama krizlerimiz gqz sancimiz bitmedi.inanin daha anne oldugumu bile.anlayamafim.
cunku koray uyanik oldugu her an aglio denemedigim.ilac yontem kalmadi.delirmek uzereyim.
kızlar kızıma ateş ölçer almak istiyorum kulaktan yada temassız olanlardan bugün 4 aylık aşılarımızı yaptırdık koltuk altından ölçmek çok zor oluyor varmı kullanıpta memnun kaldığınız markalar
Isi yastigi mi bu, unnadoda buna benzer bisey var.Kum torbasi yazinca bulamiyorumEki Görüntüle 810747
Bizim kurtarıcımız oldu kızlar bu. Fırında ya da mikrodalgada ısıtıp bebişin karnına koymamızı doktorumu söylemişti. Çok iyi geldi bize.
Fotoğrafını ekliyorum. Biz İstanbul Forumdaki Jujube mağazasından almıştık.
Eki Görüntüle 810746
Isi yastigi mi bu, unnadoda buna benzer bisey var.Kum torbasi yazinca bulamiyorum
pdnk ve xmalcomx cok gecmis olsun.Bu aralar bebislere biseyler oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?