canim ben 40 gunlukkn yaptrdim.hic telas yapma sikintisi yqrim gun.zaten bir merhem verio goz merhemi
onu suruosn ben ek olarak lipo aldim birde donusumlu suruodum.tek.dikkat etmen gereken beze yapismamasi.ikinci gun kizariklik gecio 4 gun sonundq banyo
yaptrdik ve 12 gun sonunda tamamen iyilEki Görüntüle 811122 Eki Görüntüle 811124 esti.ama cisini yaparken ilk cok agladi.sen sakinligini koru inan cabuk gecio
talia benide sormussun ben hep okuorm.ama inan yazamiorm
kolik bebek annesiyim 3 ay oldu aglama krizlerimiz gqz sancimiz bitmedi.inanin daha anne oldugumu bile.anlayamafim.
cunku koray uyanik oldugu her an aglio denemedigim.ilac yontem kalmadi.delirmek uzereyim.
aynen ya benimde ihtiyacım var koltuk altı çok zor
ben yaptırdım bi sıkıntı olmuyor. ilk günler şişiyor o biraz ürkütücü. bide yeni hali güzel olmuyor
Waaaaw işte bir fıstık daha kocaman bir maşallahta sana72: )
İşte bizim topik güzeller topiğiyalnız senide daha Olgun hayal etmiştim çıtırmışsın sen ters köşe yapan sarı kafa
erken konuşur o canım benimde öyleydi tek sıkıntı 1 yaşına gelince 2li 3lü cümleler koruyor çok nazara geliyo
yaşını büyük söylüyordum boyu kısa diyordum
Bizde kızımın dil bağını Kestrdik
Cok şükür. Kurtuldu bebeğim. Artik cuk.cuk emiyor
Ama cok agladi kesilirken hastane ayaga kalktı
Ve cokta kanadı surekli elimle.tampon yaptım
Simdi.sesler. çıkarıyor oyun halisindaki oyuncaklariyla konuşuyor resmen
Baska.dil bagi olan var miydi
Basit bir operasyonmus o yuzden yazmak istedim
tatlım böyle işte arada derede girmeye çalışıyorum...bugün dersim yok en azından
iyiyim canım benim sen nasılsın???minnoşların nasıl???
alıştı mı büyüğü okula bayaaa????
çok tkşler canım
acaba ne yazdım ki ben burda herkesler beni sarışın sanmış anacım kapiskara kaşlarım var
tatlım ya böle diyonuz ama valla hepiniz kilo almış değildiniz
ben geniş giyip örtüyorum
ay yoksa siz benim hamilelikten 1 yıl önceki fotolarımamı diyonuz
bende sizin sarı kafa betimlemlemelerine (yazması uzundu senden kopyala yapıştır yaptım ama bunu yazmak daha uzun oldu)
hayranım valla çok orjinal şeyler çıkıyo
aslında bizim bu yazdığımız sarı kafaları hayata geçirseler fena olmaz
ya aslında öyle demek lazımdı da ben şaşkınlıktan sustum kaldım
canım kızımı bana benzetiyorlar eklerim birkaç resim sizler için
hımm dün ben de gördüm 70 olanını c&a da ama fiyatı fazlaydıCanım Sağol
Ben baktım 70 cm yazıyor üstünde 3 ay felan daha giyer muhtemelen suan benim kiz 60 cm 10 cm daha hakkımız var:)
Senin bebek 3 aylığı geçmiş hala gaz sorununuz mu var
Allah yardımcin olsun
39.95 e nerede satılıyorkızlar uyku tulumu bahsi geçmiş bende oğluşkoma almayı düşünüyorum,çünkü üstünü örttürmüyor.yan yatırma yastığında yatıyor bende battaniyesinin koltukaltından geçirip yastığın altına sıkıştırıyorum anca öle ama yinede ayaklarıyla ittiriyor
H&M lerde her boy var büyük bebelere göre bile var bir de c&a larda var.fiyatları da 39.95 civarında. aklınızda bulunsun
o konuya daha gelmedik biz, bilmediğimiz yerden soruyorsunKızlar şimdi ben oğlumma milupanın sütlü pirinçli kaşık mamasından vericem. Üstünde 140 cc suya 5 tepeleme yemek kaşığı diyor. Yaptım epey fazla oldu koca kase. Bunun ne kadarını vericem.
Ve baya kıvamlı oldu. Az daha sulu yapıp biberonla versem. Kaç cc vermek mantıklı olur. Doktoruma bu kısmı sormayı unutmuşum. Yardımlarınızı bekliyorum. :44:
canım çokk teşekkür ederimmmmCanım iyiyim cok sagol. .cümleten iyiyizz
Okula alıştı yavru..kacari yok
saga sola bi Koşuşu var, yetisemiorum..umarim durulur biraz
Sanada kolay gelsin canımm. .
Sen foto koydunmu ben seni göremedim ama
Canim ben sarisin degilde, siyah sacli beyaz tenli ama biraz daha kilolu düşünmüştüm (düşünen ve sasiran sarı kafa)
Iyisin iyisin , gizlediğin hic bir kilo yok.yeme bizi..erva da çok tatlı masallah
Melinnazzz..vallahi dedim yaa..linaya bakinca annesi fikir veriyoranasının kızı:))
Bu ne güzellik
Maşallah
Maşallah
niran, merve çok hoşsunuz sizde zayıfsınız
güzellerden geçilmiyor anacım topic
bu arada hızlı bir giriş oldu selam veremedim ,
hepicinize iyi geceler bir yaramazlık yoktur umarım
benim sağ göğsüm çok acıyor ve sertleşti taş gibi sanırım mastit bu
yoksa taş gibi hatun dedikleri boyle mi oluyor
makinen varsa sağmalısın bence yoksa sadece taş gibi değil aynı zamanda ateşli bi hatun olursun benden demesi
melinnaz sende süper bi hatunmuşsun
yaa başka kimin albümü var eklesin beni merak ediyorum sizi
edaa, asesulfam, geri dönüşüm, esra, zeyno, denoz
işte hepiciniz
Son defa olmak üzere fotog. Yüklüyorum canim madem merak ettin yalniz fotografin altina yorum yapmayin lütfen malum bütün forum görebiliyormus
Canım resimler görünmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?