2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Teşekkürler hullycim.oglusun cok tatli maşallah Allah analı babalı buyutsun inşallah. Bizimde bir saat kadar oldu evimize geleli. Lokal anestezi yapıldı igne olurken ağladı sadece. Doktor her alt degistirmede merhem sürüp avuc içi kadar Streç filmi koy dedi sanırım beze yapısmamasi için. Simdi iyi gibi yalnız hastaneden ciktigimizdan beri uyuyor anestezinin etkisimi ki acaba? Umarım gece de uyur böyle güzel güzel:)

aynen ya benimde ihtiyacım var koltuk altı çok zor

Evet benimde ihtiyacım var bende bekliyorum tavsiyeleri bizimde iki gün sonra aşımız var acil almam lazım.geçenlerde bi yazı okudum en iyi ateş ölçer çuvalı olan yazıyordu ben kullanımı kolay gibi gelen braunun kulaktan ölçeni akacaktım tazı okuyunca kafam karıştı:44:

Waaaaw işte bir fıstık daha kocaman bir maşallahta sana72:)
İşte bizim topik güzeller topiği yalnız senide daha Olgun hayal etmiştim çıtırmışsın sen ters köşe yapan sarı kafa

canım çok teşekkür ederim aslında pek çıtır sayılmam 30 olacağım yakında neden olgun hayal ettin ki merak ettim

erken konuşur o canım benimde öyleydi tek sıkıntı 1 yaşına gelince 2li 3lü cümleler koruyor çok nazara geliyo
yaşını büyük söylüyordum boyu kısa diyordum

hehehe :) erken konuşursa bnde öle derim artık cnm inş konuşur erken ya böyle hep cırlaması sinir bozucu kafa kalmıo valla babasının hoşuna gidio 7/24 yannda değil ya

ahsennn;hg cnm tatilin güzel geçmiş ne kdrda olsa insan evini arıyor anne evi farklı 1 dediğin 2 edilmio ama kendi düzenini özlüo insan sakinlik dediğin gibi şmdi sen güzel bi temzlik yaparsın mis gibi minik kuzunla oturursun :)

Geçmiş olsun mervecim. bugün oğlumu sünnet yapan doktor oğlum ağlarken dilini gördü muayene etti dil bağı var sünneti iyileşşin ona da bakalım dedi. aslında ben farketmiştim daha önceden.emerken sürekli genzine süt kaçıyordu.çocuk doktoruna göstermiştim az var gerek yok operasyona demişti. ama bugünkü çocuk cerrahı mutlaka operasyon dedi. sanırım genetik bişey bu dil bağı bende de varmış küçükken.sünnetimiz iyileşsin de sonra onun çaresine bakacaz artık.

tatlım böyle işte arada derede girmeye çalışıyorum...bugün dersim yok en azından
iyiyim canım benim sen nasılsın??? minnoşların nasıl???
alıştı mı büyüğü okula bayaaa????

Canım iyiyim cok sagol. .cümleten iyiyizz
Okula alıştı yavru..kacari yok
saga sola bi Koşuşu var, yetisemiorum..umarim durulur biraz
Sanada kolay gelsin canımm. .
Sen foto koydunmu ben seni göremedim ama

Canim ben sarisin degilde, siyah sacli beyaz tenli ama biraz daha kilolu düşünmüştüm (düşünen ve sasiran sarı kafa)
Iyisin iyisin , gizlediğin hic bir kilo yok.yeme bizi..erva da çok tatlı masallah
ya aslında öyle demek lazımdı da ben şaşkınlıktan sustum kaldım
canım kızımı bana benzetiyorlar eklerim birkaç resim sizler için

Melinnazzz..vallahi dedim yaa..linaya bakinca annesi fikir veriyoranasının kızı:))
Bu ne güzellik
Maşallah
Maşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım Sağol
Ben baktım 70 cm yazıyor üstünde 3 ay felan daha giyer muhtemelen suan benim kiz 60 cm 10 cm daha hakkımız var:)
Senin bebek 3 aylığı geçmiş hala gaz sorununuz mu var
Allah yardımcin olsun
hımm dün ben de gördüm 70 olanını c&a da ama fiyatı fazlaydı
gazımız son gaz devam ben gaz için ilaç da vermiyorum

39.95 e nerede satılıyor
dün C&A dan baktım 60 civarı fiyatı vardı
o konuya daha gelmedik biz, bilmediğimiz yerden soruyorsun
küçüküz biz daha

canım çokk teşekkür ederimmmm (utanan sarı kafa)

melinnaz sende süper bi hatunmuşsun
yaa başka kimin albümü var eklesin beni merak ediyorum sizi
edaa, asesulfam, geri dönüşüm, esra, zeyno, denoz
işte hepiciniz

niran, merve çok hoşsunuz sizde zayıfsınız
güzellerden geçilmiyor anacım topic

bu arada hızlı bir giriş oldu selam veremedim ,
hepicinize iyi geceler bir yaramazlık yoktur umarım
benim sağ göğsüm çok acıyor ve sertleşti taş gibi sanırım mastit bu
yoksa taş gibi hatun dedikleri boyle mi oluyor

bu arada albümüme yorum yapan sevgili arkadaşlarıma teşekkür eder saygılarımı sunar bebişlerinden öperim
hepsini oludum ama alıntı yapmayı unutmuşum
iki çocuklu bir hatun olunca haliyle kafa kalmadı bende
bizim kız hala uyanık bu arada ben kangru arıyorum
sürekli gezme halindeyiz bel ağrısı yapmayan fiyatı makul ve kullanışlı bi şey arıyorum
önerileriniz var mı :26:

makinen varsa sağmalısın bence yoksa sadece taş gibi değil aynı zamanda ateşli bi hatun olursun benden demesi

makinen varsa sağmalısın bence yoksa sadece taş gibi değil aynı zamanda ateşli bi hatun olursun benden demesi

ateşli bir hatun olmayı tercih ederim :111:
bayağı bir süre emzirdim sağ tarafı sanırım çok az kaldı
yatmadan sağacağım en son yoksa gece ateşli bir gece bekler beni

çok çok geçmiş olsun
mervecim çok sevindim
sünnet olan bebişler de hayırlı olsun

ek gıda konuna gelince biz daha 3, 5 aylığız
ama doktorumuz tattırmamı söyledi
iki gündür taze yaptığım yoğurttan bir kaç çay kaşığı veriyorum
ilk yoğurtla başlanıyor diye biliyorum
sonra sebze, meyve ve muhallebi
meyve suyu çok fazla şeker içerdiğinden posasıyla verilmesi daha iyidir
anne çocuk sağlığı ve beslenmesi dersi aldım ben
ama tabi en doğrusunu doktor amca bilir
hatta bizim kitaplarda bebek anne sütü almıyorsa
doğumdan itibaren yoğurt verilebilir yazar
(not:ben kitabın yalancısıyım)

melinnaz sende süper bi hatunmuşsun
yaa başka kimin albümü var eklesin beni merak ediyorum sizi
edaa, asesulfam, geri dönüşüm, esra, zeyno, denoz
işte hepiciniz

Son defa olmak üzere fotog. Yüklüyorum canim madem merak ettin yalniz fotografin altina yorum yapmayin lütfen malum bütün forum görebiliyormus yorum yapilinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…