2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım çok teşekkür ederim aslında pek çıtır sayılmam 30 olacağım yakında neden olgun hayal ettin ki merak ettim

Herşşeyden önce kesin bir sebebi yok hayal işte hayalde ne görülmez el adama ne demez misali
Sanırım yazılarını okuduğum gayet ustruplu aklı başında gelmiştin onun için sanırım
Kız sadec otuzu birli ikili Celal tahmin etmiştim tahmin nerdeyse doğru fotoların kandırdı beni

edaaa sende çokk fitsin hayatım
burda herkes kendine vakit ayıramamaktan şikayet ediyor
maşallah fotolar herkeste artist gibi

bende almak istiyorum kizicim ustunu aciyo hep

Denizkizi döndün mu evine
evt cnm 3 gundur evimdeyim ve hic durmadan temizlik yapiyorum kizimdan firsat buldukca ve kiyi kose duzeltiyorum evimin yuzune bakilacak hali yoktu ve valizlerimi yerlestirdim buraya girmeye firsatim olmnadi ancak isleri korledim , erva nasil cnm cok sukur dil bagindan da kurtulmussunuz artk rahat rahat emiyodur da cnm benm yaaa benim yerime op annesi ervayi, ben bir hafta k.validelerde kaldim ya esimin abisi kizimi severken yanlis tuttu ve az kalsin iki bacagida dizden kiriliyodu cok ama cok korktum doga eylul oyle bir agladi ki katila katila gozlerinden yaslar gelerek ve o aglarken icim eridi bittim resmen hemene bacaklarini oksayarak masaj yaptim ovaladim ve muayene ettim kendimcee Allahtan bisey olmadi ama elinden kapip havaya kaldirmasaydim kiriliyodu bacaklari:18: sonra k.biraderimde korktu ve uzuldu ama annesi ablasi falan diyolarki bisey olmadi o kendiliginden agliyo diyolar cocugu elimden almaya calisiyolar bi bagardim yeter ya uzak durun bi dedim cocuk katiliyo aglamaktan o sirada
kızlar uyku tulumlarından bahsedilmiş.peki ayaklı olanlar mı yoksa çuval gibi olanlar mı daha kullanışlı?
evet bende bunu merak ediyorum hangisi daha kullanisli ?

ay ben doğum sonrası fotomu koymaya utanıyorum valla esram sen ne güzel vermişsin kiloları
bu alkışlar sana gelsin şekerim

Tesekkür ederim canim.. Arabanin yaninda ki dogumdan sonra ki bakimsizligindan anlayamadimmi yalniz göbek falan kalmamis deme orda gizli bir korse var

korse mi

bence sen bakımsız kadın görmemişsin
saçlarına da maşallah
ben doğum yapıca koşa koşa gidip kestirdim

ay ben doğum sonrası fotomu koymaya utanıyorum valla esram sen ne güzel vermişsin kiloları
bu alkışlar sana gelsin şekerim

Sagol canimin ici 30 kilo aldim 31 kilo verdim 9 kilom daha var amaa sen suan hatirladigim kadariyla 62 falandin sanirim benden yine zayifsin

kızlar korse konusu açılmışken bende arada takıyorum ama
rahatsızlığınıda geçtim
sanırım tene yapışan kısmı eskimiş sürekli aşağı yuvarlanıyor o kısmı
ay yıldızdan aldım korse değilde esnek bişi o da aynı oldu
ne önerirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…