2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
korse mi

bence sen bakımsız kadın görmemişsin
saçlarına da maşallah
ben doğum yapıca koşa koşa gidip kestirdim

Oyy bunlar ne güzel sözler canim tesekkürler niranin yaptigi gibi (simaran-takla atan sari kafa) :))
Bende ilk firsatta gidip kestiricem banyo yapmaya vaktim yokken taramasi kurutmasi cok ugrastiriyor bir an önce toparlanmam lazim ama oglumun cani sagolsun nefes aldirmiyor

Sagol canim benim o senin güzel gören gözlerin senide görebilecekmiyiz ??

ahh canım yaa sorma ben teknoloji özürlüyüm ekledim fotolar telefondan ve telefonumda benim hiç doğru dürüst resmim yok geçenlerde kendimi eklemek için pcden ve leptaptan uğraştım hata veriyor yükleyemedim eşime desem birsürü laf anlatmam lazım burası neresi siz kimsiniz falan ama Facebook ta var resimlerim nasıl yapsam sen kardeş inin resimlerini yüklemiştin bugün buraya nasıl yapıyorsun çok karışık değilse yada bi türlü ekleyeceğim tatlım ok

korse mi

bence sen bakımsız kadın görmemişsin
saçlarına da maşallah
ben doğum yapıca koşa koşa gidip kestirdim

aynen ben de kestirdim zira kel kalabilirdim
felaket saçım dökülüyor inşallah bir an önce eski halini alır
ayrıca ben zaten makyaj özürlü bir insanım
siyah göz kalemi ve azıcık kırmızı rujumdan başka bir şey süremem rahatsız ediyor beni çünkü
hele fondoten sürünce kendimi maske takmış gibi hissediyorum
Allah tan kocam da bayılmaz makyaja da ordan kurtarıyorum
yani ben zaten hiçbir zaman öyle aman aman bakımlı biri olamadım
krem de sürmem zaten
saçıma fön çektirdiğim bile nadirdir düğünlerde filan
öff ne biçim kadınım ben be
alican gibi gezeyim anca
sizi böyle güzel kıyafetlerle güzel saçlarla makyajlı filan gördükçe ne güzel diyorum ya ne hatunlar var
zavallı kocam kaldı benim gibi sümüklüye

Ben gögüs altina kadar oturan giyiyorum canim 2 tane almistim cok memnunum tabi türkiye de varmidir bilmem benim ki bu

Ben facebooktan tlf a kaydedip biraya yüklemistim canim faceden direk yapilmiyor sadece linkini verebilirsin onuda ulu orta yapma zaten herkes görür.. Önce albüm yapip sonra resimleri icine ekliyorsun eger ko hata veriyorsa resmin boyutu büyüktür kücültüp tekrar dene, eger nasil kücültücem dersen bildigimiz paint programin da resmi ac sadece bir nokta koy herhangi biryerine ve seceneklerden kaydet.. Bu sekil de yapabilirsin

kizlar hepinize selamlar demin selam vermeden direk alintilara yorum yapmisim
ranana,taliaa,ozgenim,waitingforyou,hully bebisler cok tatli yerim onlarin hepsinide ama madem taliaa ve hully popis ve pipisi acmis onlarindaq popisi ve pipisini yeyim adini yazmayi unuttugum varsa affola sanki unutmusum gibi bi his var ayrica sunnet olan oglisleri de tebrik ediyorum annelerine de gecmis olsun diliyorum.
xmalcomx ve pdnk gecmis olsun sizlere de cnm. benim kizim da dun yine hasta oldu gece ustunu actigindan usutmus burnu tikali, arada oksuruyo surekli hapsuruyo ve gozleri akiyodu doktora goturdum evdeki ilaclarimizi kullanin dedi daha oncde soguk alginligi olmustu peditus surup ve buruno burun damlasi kullaniyoruz insallah fazla ilerlemeden iyilesir kizcem.
bana gelince evim evim guzel evim huzurrr ...... Kizimla ask yasiyoruz basbasayiz genelde , kocis surekli gece mesaisi yapiyo buaralar ha bide kociskom teknik egitim fakultesi mezunu ve onlara muhendislik yolu acildi, gecen ay sinav yapildi Ankarada bitanecik zeki kocam ITU METALURJI MUHENDSLIGINI kazandi hayirlisiyla uzatmzsa 1 yada 1bucuk yil okuyup muhendis olacak ama devam zorunlulugu olursa isi biraknmak zorunda e haliyle bu yil zorlanabiliriz birde bakici masrafi olacak Allah yardimcimiz olur i nsallah
ha bideeeeeeee soylemeyi unutuyodum kocis bana tablet almis cok begendim ve suan tabletten nete girip yazyorum turkce karakterler yok klavyesinde artikim idare ediverin

Sana ozelden yazmistim ama buraya da yazayim. Bu sey sadece firinda mi isitiliyor? Kucuck torba icin koca firini mi yakacagim? Utuyle halledilmez mi? Bir de ben havluyu utuleyip isitiyorum karnina koyuyorum, bu cok daha etkili birsey mi?

Bizdende iyilik cok şükür. .uğraşıyorum iste

Biraktigin gibiyim.kardese alıştı abimiz,ama yinede eskisi gibi daha fazla vakit geçirelim istiyor.o da su durumda ne mümkün
Bebek zaten kucagimdan inmiyor, islerimi ucu ucuna yetiştiriyorum
Internete bile onu ayağımda sallayıp uyuturken girebiliyorum yada suanki gibi herkes uyuyunca
Okulda iyi gidiyor. Kac zamandir alışkın olunca, seve seve heyecanla gidiyor
Ama müthiş hareketli kendisi.biraz durulur ins.aklim onda kalıyor hep
Demek kızın da yarin başlıyor hi krese..ona da iyi gelecektir, sanada kolay gelsinn canım.daha sık bekliyorum artık öp yavruları benim için

Son düzenleyen: Moderatör:
tşkler teyzesi (şımaran sarı kafa)
benim popo ve göbek olduğu gibi duruyo abartmıyorum da
öncelikle tşkler tatlış
sonra(son satır için)

makinen varsa sağmalısın bence yoksa sadece taş gibi değil aynı zamanda ateşli bi hatun olursun benden demesi
çıldırazaaağııım
aaa biri beni mi anlatmış
Bende albüm yükledim duyurulur
edaa çok hoşsunuz kuzucuklarında çok tatlı maşallah analarına çekmiş
ben neden kimsenin albümünü göremiyorummmmmmmm
canım benim albüm duruyo ama sende albüm görmedim

esra yeni foto yüklemişin hiç haberimiz olmadı hıı (mahalle kadını çok bilmiş sarı kafa)

Sana ozelden yazmistim ama buraya da yazayim. Bu sey sadece firinda mi isitiliyor? Kucuck torba icin koca firini mi yakacagim? Utuyle halledilmez mi? Bir de ben havluyu utuleyip isitiyorum karnina koyuyorum, bu cok daha etkili birsey mi?

canım bende sana simdi msj yazdım geç oldu sorry
havludan daha pratik geç soğuyor en azından
asıl mikro dalgada ısıtılıyor pratik olduğu için hemen bir dk kullanıma hazır
mikrodalga yada fırın denmesindeki mantıkta bence yaşatmadan kuru ısıtılması için nemlenmemesi lazım hem bozulmamalı hemde bebişe değecek sonuçta.sihirli bişey değil ama çok pratik sen istersen taneli olanları var baya bildigin kiraz çekirdekleri tüm tüm onun özelliği ısıtp onunla bebeğini karnına msj yapıyorsun ama sanırım üzerine tamamen yüzmüştü yatıramazsın
ben onu hep oğlumu koluma yatırdım karnı avcımın içine yüzü dirseğimin iç yüzüne gelecek şekilde yastığında ısıtın aldım avcıma oğlum karında orda zaten çok seviyordu rahatlıyordu sonra pıtır pıtır ayaklarınısıcsk tut bide ebem bana yazın o sıcagındahrp öle diyodu.hdmencik iyileşsin öğrensin pıtırdamayı minnoşun

geçen hafta da zaman zaman yaptığım gibi yediklerime dikkat etmeye karar vermiştim
pazar günü arkadaş gelirken sevdiğimi bildiğinden tulumba tatlısı almış
dayanamadım yedim bir kilo tulumbayı bitirdim iki günde
kocama da bin kere dedim ki sakın eve nutella alma
gitmiş almış yine
hamileliğimde de böyle yapıyordu bu adam
ben de açmadım kavanozu çünkü biliyorum ki açarsam dibini görürüm
dün açmış bir de haber veriyor açtım ben yiyebilirsin diyor
dayanamadım bu sabah hem kahvaltıda yedim hem de demin gittim kaşık kaşık yuttum nutellacığımı
aslında iradeli sayılırım mesela o tulumba eve gelmeseydi yemezdim kocam nutella almasaydı yine yemezdim gidip almazdım yani
benim derdim çevremdekilerle onlar köstekliyorlar beni suçlu onlar
en iyisi bu kavanozu bitirmek ve bir daha almaması için kocayla ciddi ciddi konuşmak
utanmadan bugün diyor ki ünv deyken miniciktin cebime koyardım seni
şimdi kalçan memelerin büyüdü tam istediğim kıvama geldin
ama ben bu halimden inanılmaz rahatsız olmakla birlikte boğazımı tutamıyorum
ben de mi liposakşın yaptırsam

Fazla birsey yok canim bende 167 im uzun sayilmam

Masallah canim senide gördük sonun da kizinda ne sirinmis öyle gelinligini sevsinler onun
saol canım

sen yine iyisin bizdede tam tersi..
bizimki nöbette bugün bi kilo sütten sütlaç yaptım sekiz kasenin altısını yedim.. nutellayı bizimkinden habersiz alıyoruz. akşam yemek yapma çorba salata yeter diyo ben tam ekmek banmalık yemekler yapıyorum
ya ben napıym şimdi, ancak resimlere bakınca görüyorum halimi

ay bırakta gidiiim yatiiiim
öldüm yazdıklarını okuyunca çünkü hep beni anlatıyorsun
kocanda benim koca gibi
bizimkide kıvamdan memnun
bende bi pasta yemişim sabah gözümü açtığımda ve akşam kapamadan önce
ama evde olmasa o abur cuburlar yemeyiz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…