- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
korse mi
bence sen bakımsız kadın görmemişsin
saçlarına da maşallah
ben doğum yapıca koşa koşa gidip kestirdim
Sagol canim benim o senin güzel gören gözlerin senide görebilecekmiyiz ??
korse mi
bence sen bakımsız kadın görmemişsin
saçlarına da maşallah
ben doğum yapıca koşa koşa gidip kestirdim
Sagol canimin ici 30 kilo aldim 31 kilo verdim 9 kilom daha var amaa sen suan hatirladigim kadariyla 62 falandin sanirim benden yine zayifsin
kızlar korse konusu açılmışken bende arada takıyorum ama
rahatsızlığınıda geçtim
sanırım tene yapışan kısmı eskimiş sürekli aşağı yuvarlanıyor o kısmı
ay yıldızdan aldım korse değilde esnek bişi o da aynı oldu
ne önerirsiniz
ahh canım yaa sorma ben teknoloji özürlüyüm ekledim fotolar telefondan ve telefonumda benim hiç doğru dürüst resmim yok geçenlerde kendimi eklemek için pcden ve leptaptan uğraştım hata veriyor yükleyemedim eşime desem birsürü laf anlatmam lazım burası neresi siz kimsiniz falan ama Facebook ta var resimlerim nasıl yapsam sen kardeş inin resimlerini yüklemiştin bugün buraya nasıl yapıyorsun çok karışık değilse yada bi türlü ekleyeceğim tatlım ok
ama benim boyum 1.60 kuzucum
Bende albüm yükledim duyurulur
Sana ozelden yazmistim ama buraya da yazayim. Bu sey sadece firinda mi isitiliyor? Kucuck torba icin koca firini mi yakacagim? Utuyle halledilmez mi? Bir de ben havluyu utuleyip isitiyorum karnina koyuyorum, bu cok daha etkili birsey mi?Aynısı bendede var lakin adı ne daha dogrusu türkçesi ne bilmiyorum kumtorbası değil kiraz çekirdeğinden yapılıyor türkçeye çevrilince kirazçekirdeği yastığı oluyor buna benzer isimlerle bi ara istersen
ah asemmm canım gerçekten çok yorucu geçiyor günler..aklımdasın inan..msjını okudum cevap bile yazamadım..iki kez niyet ettim malesef kapatmak zorunda kaldım...
sen nasılsın nasıl oğluşlar..alışabildimi kardeşe..okul nasıl gidiyor..bizimkide yarın kreşe başlıyor..biraz daha kendime vakit kalırsa sık sık gelirim inş. öptümm seni
Taliaa kızın çok tatlı maş. kime benziyor? bu arada ne kadar içten bi çağrı olmuşki..herkes çağıdığını hissetmiş gelmiş
tşkler teyzesi (şımaran sarı kafa)Canım iyiyim cok sagol. .cümleten iyiyizz
Okula alıştı yavru..kacari yok
saga sola bi Koşuşu var, yetisemiorum..umarim durulur biraz
Sanada kolay gelsin canımm. .
Sen foto koydunmu ben seni göremedim ama
Canim ben sarisin degilde, siyah sacli beyaz tenli ama biraz daha kilolu düşünmüştüm (düşünen ve sasiran sarı kafa)
Iyisin iyisin , gizlediğin hic bir kilo yok.yeme bizi..erva da çok tatlı masallah
Melinnazzz..vallahi dedim yaa..linaya bakinca annesi fikir veriyoranasının kızı:))
Bu ne güzellik
Maşallah
Maşallah
öncelikle tşkler tatlışniran, merve çok hoşsunuz sizde zayıfsınız
güzellerden geçilmiyor anacım topic
bu arada hızlı bir giriş oldu selam veremedim ,
hepicinize iyi geceler bir yaramazlık yoktur umarım
benim sağ göğsüm çok acıyor ve sertleşti taş gibi sanırım mastit bu
yoksa taş gibi hatun dedikleri boyle mi oluyor
makinen varsa sağmalısın bence yoksa sadece taş gibi değil aynı zamanda ateşli bi hatun olursun benden demesi
aaa biri beni mi anlatmışaynen ben de kestirdim zira kel kalabilirdim
felaket saçım dökülüyor inşallah bir an önce eski halini alır
ayrıca ben zaten makyaj özürlü bir insanım
siyah göz kalemi ve azıcık kırmızı rujumdan başka bir şey süremem rahatsız ediyor beni çünkü
hele fondoten sürünce kendimi maske takmış gibi hissediyorum
Allah tan kocam da bayılmaz makyaja da ordan kurtarıyorum
yani ben zaten hiçbir zaman öyle aman aman bakımlı biri olamadım
krem de sürmem zaten
saçıma fön çektirdiğim bile nadirdir düğünlerde filan
öff ne biçim kadınım ben be
alican gibi gezeyim anca
sizi böyle güzel kıyafetlerle güzel saçlarla makyajlı filan gördükçe ne güzel diyorum ya ne hatunlar var
zavallı kocam kaldı benim gibi sümüklüye
edaa çok hoşsunuz kuzucuklarında çok tatlı maşallah analarına çekmişBende albüm yükledim duyurulur
canım benim albüm duruyo ama sende albüm görmedimben neden kimsenin albümünü göremiyorummmmmmmm
Sana ozelden yazmistim ama buraya da yazayim. Bu sey sadece firinda mi isitiliyor? Kucuck torba icin koca firini mi yakacagim? Utuyle halledilmez mi? Bir de ben havluyu utuleyip isitiyorum karnina koyuyorum, bu cok daha etkili birsey mi?
saol canımFazla birsey yok canim bende 167 im uzun sayilmam
Masallah canim senide gördük sonun da kizinda ne sirinmis öyle gelinligini sevsinler onun
tşkler teyzesi (şımaran sarı kafa)
benim popo ve göbek olduğu gibi duruyo abartmıyorum da
öncelikle tşkler tatlış
sonra(son satır için)
çıldırazaaağııım
aaa biri beni mi anlatmış
edaa çok hoşsunuz kuzucuklarında çok tatlı maşallah analarına çekmiştesekkür ederim canım
canım benim albüm duruyo ama sende albüm görmedim
esra yeni foto yüklemişin hiç haberimiz olmadı hıı (mahalle kadını çok bilmiş sarı kafa)
geçen hafta da zaman zaman yaptığım gibi yediklerime dikkat etmeye karar vermiştim
pazar günü arkadaş gelirken sevdiğimi bildiğinden tulumba tatlısı almış
dayanamadım yedim bir kilo tulumbayı bitirdim iki günde
kocama da bin kere dedim ki sakın eve nutella alma
gitmiş almış yine
hamileliğimde de böyle yapıyordu bu adam
ben de açmadım kavanozu çünkü biliyorum ki açarsam dibini görürüm
dün açmış bir de haber veriyor açtım ben yiyebilirsin diyor
dayanamadım bu sabah hem kahvaltıda yedim hem de demin gittim kaşık kaşık yuttum nutellacığımı
aslında iradeli sayılırım mesela o tulumba eve gelmeseydi yemezdim kocam nutella almasaydı yine yemezdim gidip almazdım yani
benim derdim çevremdekilerle onlar köstekliyorlar beni suçlu onlar
en iyisi bu kavanozu bitirmek ve bir daha almaması için kocayla ciddi ciddi konuşmak
utanmadan bugün diyor ki ünv deyken miniciktin cebime koyardım seni
şimdi kalçan memelerin büyüdü tam istediğim kıvama geldin
ama ben bu halimden inanılmaz rahatsız olmakla birlikte boğazımı tutamıyorum
ben de mi liposakşın yaptırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?