2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

fazlamı oluyorum bilmem ana Facebook tan tlf nasıl yükleniyor onu anlatsana bana lütfen o daha pratik olacak seni seviyoreee fıstık

evet işte ben de onu diyorum şekerim evde olmazsa yemem ben
canım çok çeker gözümün önünden tatlılar pastalar nutella kavanozları geçer ama gidip almam
ama benim koca deli mi ne anlamıyorum ne yapacaksa koca popolu karıyı

ay neyse orayı kendi bilir artık

ah benimde tek düşmanım ekmek hamur işi hamileyken bile hamur işi Aşerdim resmen bir kase çorbaya bi tane ekmeği yiyebilirim(ekmekle ye karnın doymaz diyen annemin kulaklarını çınlatan sarı kafa)

ah benimde tek düşmanım ekmek hamur işi hamileyken bile hamur işi Aşerdim resmen bir kase çorbaya bi tane ekmeği yiyebilirim(ekmekle ye karnın doymaz diyen annemin kulaklarını çınlatan sarı kafa)

kocam da senin gibidir tatlıyla hiç arası yok tuzlu sever
aah ne olacak halimiz
ne vardı zeynoyla esranın iradelerden azıcık da bizde olaydı
ben en iyisi gerçekçi olayım ve kocamın dediği gibi kilo vericem deyip durmak yerine şu anki bedenime göre giyecek bir şeyler alayım

Adam istediğine kavuşmuş senide yeni cıcılerine kavuşturup işi garantiye almak istiyor
geçenlerde Denoz'in paylaştığı bir resim vardı
biz kimiz,kadınız,ne istiyoruz ,zayıflamak ,ne zaman ,yemekten sonra
sanırım bizde o gruptanız zeyno ve Esra gibi olamayacağız galiba

Son düzenleme:
Kızım her gece mışıl mışıl uyuyodu ama 2 gecedir ık sık uyaniyo. bugece 2bucuk saatte bir gündüz gibi uyanıp emmek istiyo emzirince uyuyo tekrar ama bende hal kalmadı
Ayaklarıni havaya kaldirip küt küt birakiyo beşikte deprem oluyo :-D bu şekilde üstünü açıyo sürekli üstünü örtmekten de uyuyamadim. Bu huy değişikliği de neyin nesi?
Dun gece de böyleydi 2 gecedir bana kök söktürüyo sanırım nedeni uyku düzeni kurmaya çalışmam dun gece 10 da yatirdim bu gecede kendisi akşam 9 da uyumaj istedi bekletemedim 10a kadar bbile ve sanırım erken uyuduğu icinde acikip emmek istiyo ya her emmede baya emiyo ama sütüm tokmu tutmuyor ki:26: cok uykum var ama suan ayagimda sallıyorum o ise uyumuyo biraksam tv izleyecek

Günaydın kızlar Topigi ilk kez ben açıyorum kızım Sağolsun zombi anneye dönme yolundaydım böyle poposunu sıkıştırmak istiyorum elleeimi yiyorum ya bu kız çok zilli oldu ne yapicam bilmem uyurken bile beşiğini sallamami istiyo 2gecedir böyle tabi durunca uyanıp ağlıyo ayy sabahı ettirdi bana zilli simdi uyuttum umarım derin bir uykuya dalarda bende uyurum azcık

edaaa sende çokk fitsin hayatım
burda herkes kendine vakit ayıramamaktan şikayet ediyor
maşallah fotolar herkeste artist gibi

edaaa çım sende çok güzelsin bir boncukta sana(size)maşallah
Ogluşundan çok tatlıı tosuncuk

Cok tesekkurler:) ay kizlar iyiki burasi varda biraz iltifat duyuyoruz yoksa evde kocadan baska kimseyi gordugumuz yok

günaydın canım ,
bu dediğin durum bendede olmuştu 3 gün üstüste, oğlum sürekli uyanıp emiyordu gece, beşikte aynen dediğin gibi deprem oluyordu ama geçti kendiliğinden, bir düzen oturacak yavaş yavaş.Olumsuz birşey olunca sanki hep öyle kalacakmış gibi düşünüyoruz, benimki bir gün reddetti memeyi 2 çeşit biberon daha aldım, üzüntüden bütün günüm berbat geçti işte ama sonra sonra almaya başladı gibi tekrar. hiç üzülme sadece dayanıklı ve sabırlı olmaya gayret et

aynen bende benimkinde olana kadar duymamıştım ama sonra araştırdım nadirde olsa görünüyomuş bu durum gerçi genelde 3 ay içinde düşüyolarmış ama bizimkisi düşmedi hala düşecegede benzemiyo

Aaa cok ilginc yaa. Masallah bebegine. Ailede vamiydi daha once boyle dogan. Doktorun hakli bence. Eger normal dis gibi degilse koku zayifsa bilemem ama zaten normalde de 6 ayda disler gelecek, neden bogazina kacsin ki?

yok ailede yoktu bende 4 aylıkken çıkarmışım ilk dişimi. bilemedimki uykuda düşerse felan bogazına kaçabilir diyolardı:26:

bende zombi olma yolunda ilerliyoken otomatik sallanan beşik aldım ama hiç bi işe yaramadı alırken oglum durmazsa geri getiririm dedim 2 gün deneme süresi istedim 250 tl çöpemi gitsin dedim adam tamam dedi götürüp geri verdim başka bi yerde elle sallanan hamak beşik aldım 100 liraya onada durmazsa geri getircem dedim çok şükür durdu gibi çokta sallamak istemiyorum çok kamandıgımda koyuyorum rahatlıyo en azından

valla kızlar ben verdim verdim 63 de takıldım kaldımm
biraz ara verdimm galibaaa

Saclarimiz kesilmeden önce ve sonra kendim kestim berber de durmayacagini bildigimden
kesilen saçları bana yollasaydın keltoş oğlumun kafasına yapıştırırdımmm

ayy valla ben de merak ettim kardeşini şimdi..ekle de bakayım

bi de zeynonun avatarı vardı hani hamileyken, ona da çok benzetirdim ben kardeşimin küçüklüğünü...

bende o avatardaki bebege bayılıyordumm
Canım ben seni halaaaa göremedimmm..
aslında tahmin ettiğim gibi çok güzelmişsin ama yine de istiyomm istiyomm istiyommmmm
bi de zeynoo tam anasına bak kızını al yapmış heralde

şekerim ben anasınıda görmeden talip olmuştummm
hissettim benn

Son düzenleme:
oğlumun gündüz uykusu yoktu başından beri doğru düzgün. ama en azından gece uyuyordu.2 yada 3 kez kalıkıyordu. şimdi ise sık sık kalkıyor.bu sabahta 5 te uyandı o saatten beri ağlayıp duruyor. bende hal kalmadı

günaydın kızlar,

dün süt iznim vardı izinliydim, oğluşu doktora götürdüm.
malum gecen hafta 7.200 den 7.530 olmuştu, 1 ayda 330 gr için doktorumuz az demişti :26:
dün tekrar baktı kilosuna 1 haftada 30 gr almış 7560 olmuş
kilo alımı gerilemiş idrarına bakalım enfeksiyon olabilir dedi, 10.30 dan 14.30 a kadar hastanede çişini yapmasını bekledim
neyseki idrarı temiz çıktı, ek gıdaya başlıyoruz dedi

yanlız ilk yogurtla başlıcaz dedii :26: 1 hafta boyunca 11.00 civarı kendi yaptıgımız yogurttan verecekmişiz.
akşam üzeride 16.00 dan önce elma püresi..

bizde ek gıdaya gecmiş olduk :125::125:

kimsecikler yok ama ben bi günaydın diyiiim gidiyiiiim

gece iyi kaynatmışsınız alemsiniz kızlar ya öldüm gülmekten iyiki şu aşağıdaki sarı kafa var ona laf yok iyi anlatıyo duygularımı
ekmekle ye karnın doymaz diyen annemin kulaklarını çınlatan sarı kafa)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…