iyi geceler tatlı rüyalarkızlarrr herkeşlere iyi geceler
koçiş bekler ben yatar
Ben gögüs altina kadar oturan giyiyorum canim 2 tane almistim cok memnunum tabi türkiye de varmidir bilmem benim ki bu Eki Görüntüle 811673
Ben facebooktan tlf a kaydedip biraya yüklemistim canim faceden direk yapilmiyor sadece linkini verebilirsin onuda ulu orta yapma zaten herkes görür.. Önce albüm yapip sonra resimleri icine ekliyorsun eger ko hata veriyorsa resmin boyutu büyüktür kücültüp tekrar dene, eger nasil kücültücem dersen bildigimiz paint programin da resmi ac sadece bir nokta koy herhangi biryerine ve seceneklerden kaydet.. Bu sekil de yapabilirsin
evet işte ben de onu diyorum şekerim evde olmazsa yemem ben
ay bırakta gidiiim yatiiiim
öldüm yazdıklarını okuyunca çünkü hep beni anlatıyorsun
kocanda benim koca gibi
bizimkide kıvamdan memnun
bende bi pasta yemişim sabah gözümü açtığımda ve akşam kapamadan önce
ama evde olmasa o abur cuburlar yemeyiz ki
geçen hafta da zaman zaman yaptığım gibi yediklerime dikkat etmeye karar vermiştim
pazar günü arkadaş gelirken sevdiğimi bildiğinden tulumba tatlısı almış
dayanamadım yedim bir kilo tulumbayı bitirdim iki günde
kocama da bin kere dedim ki sakın eve nutella alma
gitmiş almış yine
hamileliğimde de böyle yapıyordu bu adam
ben de açmadım kavanozu çünkü biliyorum ki açarsam dibini görürüm
dün açmış bir de haber veriyor açtım ben yiyebilirsin diyor
dayanamadım bu sabah hem kahvaltıda yedim hem de demin gittim kaşık kaşık yuttum nutellacığımı
aslında iradeli sayılırım mesela o tulumba eve gelmeseydi yemezdim kocam nutella almasaydı yine yemezdim gidip almazdım yani
benim derdim çevremdekilerle onlar köstekliyorlar beni suçlu onlar
en iyisi bu kavanozu bitirmek ve bir daha almaması için kocayla ciddi ciddi konuşmak
utanmadan bugün diyor ki ünv deyken miniciktin cebime koyardım seni
şimdi kalçan memelerin büyüdü tam istediğim kıvama geldin
ama ben bu halimden inanılmaz rahatsız olmakla birlikte boğazımı tutamıyorum
ben de mi liposakşın yaptırsam
ah benimde tek düşmanım ekmek hamur işi hamileyken bile hamur işi Aşerdim resmen bir kase çorbaya bi tane ekmeği yiyebilirim(ekmekle ye karnın doymaz diyen annemin kulaklarını çınlatan sarı kafa)
kocam da senin gibidir tatlıyla hiç arası yok tuzlu sever
aah ne olacak halimiz
ne vardı zeynoyla esranın iradelerden azıcık da bizde olaydı
ben en iyisi gerçekçi olayım ve kocamın dediği gibi kilo vericem deyip durmak yerine şu anki bedenime göre giyecek bir şeyler alayım
edaaa sende çokk fitsin hayatım
burda herkes kendine vakit ayıramamaktan şikayet ediyor
maşallah fotolar herkeste artist gibi
edaaa çım sende çok güzelsin bir boncukta sana(size)maşallah
Ogluşundan çok tatlıı tosuncuk
günaydın canım ,Günaydın kızlar Topigi ilk kez ben açıyorumkızım Sağolsun zombi anneye dönme yolundaydım böyle poposunu sıkıştırmak istiyorum elleeimi yiyorum ya bu kız çok zilli oldu ne yapicam bilmem uyurken bile beşiğini sallamami istiyo 2gecedir böyle tabi durunca uyanıp ağlıyo ayy sabahı ettirdi bana zilli simdi uyuttum umarım derin bir uykuya dalarda bende uyurum azcık
Sanada günaydın cnm
Ben ilk defa senden duyuyorum dişli doğan bebek olduğunu ayy kiyamam ya canı yaniyordue tabi yavrucagin sen internette yazılanlara bakma orda hep abartıyorlar doktorun neyi gerekli görüyorsa odur insallahbi sıkıntı yaşatmaz cok gecmis olsun kuzuya
Aaa cok ilginc yaa. Masallah bebegine. Ailede vamiydi daha once boyle dogan. Doktorun hakli bence. Eger normal dis gibi degilse koku zayifsa bilemem ama zaten normalde de 6 ayda disler gelecek, neden bogazina kacsin ki?
Günaydın kızlar Topigi ilk kez ben açıyorumkızım Sağolsun zombi anneye dönme yolundaydım böyle poposunu sıkıştırmak istiyorum elleeimi yiyorum ya bu kız çok zilli oldu ne yapicam bilmem uyurken bile beşiğini sallamami istiyo 2gecedir böyle tabi durunca uyanıp ağlıyo ayy sabahı ettirdi bana zilli simdi uyuttum umarım derin bir uykuya dalarda bende uyurum azcık
aah ne olacak halimiz
ben en iyisi gerçekçi olayım ve kocamın dediği gibi kilo vericem deyip durmak yerine şu anki bedenime göre giyecek bir şeyler alayım
Adam istediğine kavuşmuş senide yeni cıcılerine kavuşturup işi garantiye almak istiyor
geçenlerde Denoz'in paylaştığı bir resim vardı
biz kimiz,kadınız,ne istiyoruz ,zayıflamak ,ne zaman ,yemekten sonra
sanırım bizde o gruptanız zeyno ve Esra gibi olamayacağız galiba
kesilen saçları bana yollasaydın keltoş oğlumun kafasına yapıştırırdımmmSaclarimiz kesilmeden önce ve sonra kendim kestim berber de durmayacagini bildigimden
ayy valla ben de merak ettim kardeşini şimdi..ekle de bakayım
bi de zeynonun avatarı vardı hani hamileyken, ona da çok benzetirdim ben kardeşimin küçüklüğünü...
Canım ben seni halaaaa göremedimmm..
aslında tahmin ettiğim gibi çok güzelmişsin ama yine de istiyomm istiyomm istiyommmmm
bi de zeynoo tam anasına bak kızını al yapmış heralde
ekmekle ye karnın doymaz diyen annemin kulaklarını çınlatan sarı kafa)
aah ne olacak halimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?