2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar bide nutella falan diyorsunuz ya
hamileliğimde nutellayla ilgili bi azı okumuştum gazetede ondan sonra bıraktım nutellayı başka arayışlara girdim
nutellada palmiye yağı kullanılıyormuş o yağda kalp damar hastalıklarına ve obeziteye neden oluyormuş
(netten bi bakayım haberin orjinaline dedim palmiye yağını araştırdım bi site pek bi övmüş bu yağı yiyin gitsin gari
benimkide iş olsun taka taka nutellanın yağına taktım sanki diğer yediklerim çook sağlıklı, hamileliğimin başlarında paketlenmiş ürün kullanmıyodum sona doğru semeri boşalan sarı kafa gibiydim )

Ayy ölcemm şimdi semeri boşaltsan sarı kafa
şu sarı kafalarda olmasa napardık kim bilir(Tarkan'a benzeyen sarı kafa )

Bende seni öptümvede çok seviyoreeeee

ayy ben de ben deeeeee çok seviyoreeeee

aman madem ikisi de yakisikli hem sizden hem de bizden güzel olan kisimlari alsin super yakisikli birsey olsun :81::81::81: daha zamani var büyüdükce degisir zaten

kuzucum sizdeki bu potansiyelle yakışıklı olmamasının bir nedeni yok...
yerim ben onun boncuk boncuk gözlerini...ahhhh yanımda olsaydı da şöyle mıncırsaydım yaaaa

fıstıklar ekledim resimleri yorumları buradan bekliyorum ama:))

ahhh sonunda gördüm canım...maşallah bu ne güzellik
tam tahmin ettiğim gibisin

Canım iyiyim cok sagol. .cümleten iyiyizz
Okula alıştı yavru..kacari yok
saga sola bi Koşuşu var, yetisemiorum..umarim durulur biraz
Sanada kolay gelsin canımm. .
Sen foto koydunmu ben seni göremedim ama

ohhh iyi iyi alışsın kuzucum...
sana da kolay gelsin canımmmmm, valla iki çocuklu olanlara imreniyorum...helal olsun iyi yetişiyorsunuz...
ben kaldırmıştım tatlım ama yeniden koyayım bari

valla kızlar ben verdim verdim 63 de takıldım kaldımm
biraz ara verdimm galibaaa

Ara yok ara yokkkkkkkkkkkk durmak yok yola devam
Ahahaaa ama ben de takıldım kaldımmmm :)))

kesilen saçları bana yollasaydın keltoş oğlumun kafasına yapıştırırdımmm

yerim onun keltoşunu bennnnnn

bende o avatardaki bebege bayılıyordumm

ayy ben de kuzum yaaa..zeynoo yazsa da görsem o bebişi diye düşünürdüm
kardeşimi görmüş gibi olurdum o avatarı görünce

şekerim ben anasınıda görmeden talip olmuştummm
hissettim benn

işte kayınvalidenin hasııııı
valla turnayı gözünden vurmuşşsun..yakışır benim emirimeeeee

kimsecikler yok ama ben bi günaydın diyiiim gidiyiiiim

gece iyi kaynatmışsınız alemsiniz kızlar ya öldüm gülmekten iyiki şu aşağıdaki sarı kafa var ona laf yok iyi anlatıyo duygularımı

günaydın canım sana daaaaa

Kilolardan bahsedilmis ben hamilelikte 11 kilo aldm 55 le hamile kaldm suan 57 yim ama gel gorki eski hicbir kiyafetime giremiyorum neden bole ki pantolonlarim basenlerden yukari cikmiyo o iki kilo ordami toplandi acaba (pantolonlari olmayan sari kafa)

Duraklama dönemine mi girmissin:44:kacamak mi yapıyorsun yoksa
Bende cook zamandir nutella yemiyorum .hamilelikte de yemedim
Ama burnumda tütüyorr o meret
simdide tatli ve çikolata tuketimi sıfır.yemiyorum yemeyecegim
Bu arada 2 kilo daha vermişimm 5 kilo kaldı

Denozummm..vayy hemsoma bak be . fıstık fıstık
tüü tüü tüü maşallah
Ne desem bilemedimmm.. (ıslık calan sarı kafa )

geçmiş olsun canım çabuk iyileşir inşallah

hepinizin bebişleri çok tatlı maşallah
bu gidişle iki erkekten sonra ya kız olursa diye tekrar hamileliği göze alacağım bu gidişle
Allah oğluşlarıma ömür versin banada kızım gibi sevebileceğim gelinler nasip etsin inşallah

kiraz çekirdeği yastığı arayanlar butik bebede var 8 küsur lira
Aldim canim cok sagol haber verdigin icin

Cok gerilemis kilo almasi.Sutun de iyi degil miydi senin. Saglikla ya bosver ek gidayla telafi edersin

Tu tu masallah Saclara tokalara bak Allahim ya

Semizotu cidden guzel sut yapiyor. Gece oglumu emzirmeye kalktim daha dogrusu kalkamadim memeler sut dolmus feci agriyordu. Emzirdikten sonra sagdim ikisinden toplam 220 cc sut cikti Burada bi seferde 300 cc sut saganlari okumustum da bana ulasilamaz imkansiz bir rakam gibi gelmisti.

Buun oglusumun hafif atesi var, biraz huzursuz. Aslinda cok da uyudu sikayet etmemem lazim. Simdi kucagimda yari uyur vaziyette gaz cikariyor. Kokuttu evi

slm kızlar haftasonu yoktum giremedim dün geldik ama dün oğum beni mahveti gece 5 de bir kalktı akşam 8.30 da uyudu bir ara kafayı yiyordum sürekli mızmız dı. gece fena uyumadı ama bugün yine uyumuyor sabah 7 den beri ayaktayız şimdi uykusuzluktan esneyip duruyor ama her zaman kucağımda sallardım uyurdu birkaç gündür kucağıma alıp uyuyacağı pozisyona geçince ağlamaya başklıyor kendi kendi zaten mümkün değil uyumuyor bekle ağlayıp duruyor ayağımda sallayayım dedim onu da istemedi 10dk sallandıktan sonra bastı çığlığı. pusette denedim habire etrafa bakınıp ayaklarını oynatıp duruyor niye uyumuyo ki bu çocuk siz nasıl uyutuyorsunuz noldu ki benim oğluma anlamadım...

Normalde buradaki bebekler iyiyken benimki gazdan cigliklar atiyor, bugun de diger bebisler huysuz benimki daha sakin Siz uyuyamadim diye yazdikca uzuluyorum, uykusuzluk cok fena

fazlamı oluyorum bilmem ana Facebook tan tlf nasıl yükleniyor onu anlatsana bana lütfen o daha pratik olacak seni seviyoreee fıstık

Canim sen hangi telefonu kullaniyorsun? Her telefon ayni degil ben iphone kullaniyorum facebook uygulamasindan giriyorum genel de face e fotografi acinca üzerine basili tutuyorsun secenekler cikiyor kaydet diyorsun bitti.. Simdi tlf a kaydedip ordan buraya albüm yapmakla ugrasmaktansa en iyisi pc veya laptop dan dene daha kolay..

Kizlar siz böyle yazinca kendimi kötü hissett simdi yaa

(Nutella kavanozunu zeynonun kafasinda kiran sari kafa)

kesilen saçları bana yollasaydın keltoş oğlumun kafasına yapıştırırdımmm

bende o avatardaki bebege bayılıyordumm

şekerim ben anasınıda görmeden talip olmuştummm
hissettim benn

Viyanaya geleceksin ya hani ozaman bir parcacik verelim bari keloglana
Atmadim sakliyorum saclarini zaten

Canim benim
Cok tesekkürler ins. <3

zeyno bnm oğlumda üç haftada 350 gramalmş dün dra götürmştk.az almş mama verebilirsn dedi.ama senin gibi ek gıdaya geçenlerde var.napsam kızlar
:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…