oğlumun gündüz uykusu yoktu başından beri doğru düzgün. ama en azından gece uyuyordu.2 yada 3 kez kalıkıyordu. şimdi ise sık sık kalkıyor.bu sabahta 5 te uyandı o saatten beri ağlayıp duruyor. bende hal kalmadı
günaydın kızlar,
dün süt iznim vardı izinliydim, oğluşu doktora götürdüm.
canım ya herşeyden önce idrar tahlilinin temiz çıkmasına sevindim. ek gıdayada nasılsa geçilecekti kilo alımlarıda zaten artık azalacak tamam bu hafta az almış ana bebişler bi dönemden geçiyor diş falan
Yalnız bu ek mama işi çok karışık gelmeye başladı bana
Şimdiye kadar kim ek gıdaya geçtiyse önce sebzeye başladı yoğurda şimdilik erken meyveye başlarsa sebzeyi almaz gibi şeyler söylemiş doktorları seninkide tam tersi :44:neyse doktorunuz ne diyosa o
Bu da beni meleğim teteleri maşallahu la havle vela kuvvette illa billah aliyül azim :)
kızlar bide nutella falan diyorsunuz ya
hamileliğimde nutellayla ilgili bi azı okumuştum gazetede ondan sonra bıraktım nutellayı başka arayışlara girdim
nutellada palmiye yağı kullanılıyormuş o yağda kalp damar hastalıklarına ve obeziteye neden oluyormuş
(netten bi bakayım haberin orjinaline dedim palmiye yağını araştırdım bi site pek bi övmüş bu yağı yiyin gitsin gari
benimkide iş olsun taka taka nutellanın yağına taktım sanki diğer yediklerim çook sağlıklı, hamileliğimin başlarında paketlenmiş ürün kullanmıyodum sona doğru semeri boşalan sarı kafa gibiydim )
Bende seni öptümvede çok seviyoreeeee
aman madem ikisi de yakisikli hem sizden hem de bizden güzel olan kisimlari alsin super yakisikli birsey olsun:81::81::81: daha zamani var büyüdükce degisir zaten
fıstıklar ekledim resimleri yorumları buradan bekliyorum ama:))
Canım iyiyim cok sagol. .cümleten iyiyizz
Okula alıştı yavru..kacari yok
saga sola bi Koşuşu var, yetisemiorum..umarim durulur biraz
Sanada kolay gelsin canımm. .
Sen foto koydunmu ben seni göremedim ama
valla kızlar ben verdim verdim 63 de takıldım kaldımm
biraz ara verdimm galibaaa
kesilen saçları bana yollasaydın keltoş oğlumun kafasına yapıştırırdımmm
bende o avatardaki bebege bayılıyordumm
şekerim ben anasınıda görmeden talip olmuştummm
hissettim benn
kimsecikler yok ama ben bi günaydın diyiiim gidiyiiiim
gece iyi kaynatmışsınız alemsiniz kızlar ya öldüm gülmekten iyiki şu aşağıdaki sarı kafa var ona laf yok iyi anlatıyo duygularımı
Teşekkürler hullycim.oglusun cok tatli maşallah Allah analı babalı buyutsun inşallah. Bizimde bir saat kadar oldu evimize geleli. Lokal anestezi yapıldı igne olurken ağladı sadece. Doktor her alt degistirmede merhem sürüp avuc içi kadar Streç filmi koy dedi sanırım beze yapısmamasi için. Simdi iyi gibi yalnız hastaneden ciktigimizdan beri uyuyor anestezinin etkisimi ki acaba? Umarım gece de uyur böyle güzel güzel:)
günaydın kızlar,
canım ya herşeyden önce idrar tahlilinin temiz çıkmasına sevindim. ek gıdayada nasılsa geçilecekti kilo alımlarıda zaten artık azalacak tamam bu hafta az almış ana bebişler bi dönemden geçiyor diş falan
Yalnız bu ek mama işi çok karışık gelmeye başladı bana
Şimdiye kadar kim ek gıdaya geçtiyse önce sebzeye başladı yoğurda şimdilik erken meyveye başlarsa sebzeyi almaz gibi şeyler söylemiş doktorları seninkide tam tersi :44:neyse doktorunuz ne diyosa o
kızlar bu kadar stress yapmayın bizi büyüten annelerin hiç biri bizi drlarla büyütmedi benim gibi özel durumlar hariç benim bebekliğim gibide bi bebeklik hiç birimizin çocukları yaşamaz inşallah sadece bigünde yeni vereceğiniz gıda tek olmalı alerjisi olup olmadığını anlamak için ayrıca bebekleriniz size yardımcı olacaklardır doydukları zaman tükürerek ağzını sıkacak kafasını çevirecek doyduğunu anlatacak size onlar
Aldim canim cok sagol haber verdigin icinkiraz çekirdeği yastığı arayanlar butik bebede var 8 küsur lira
Cok gerilemis kilo almasi.Sutun de iyi degil miydi senin. Saglikla ya bosver ek gidayla telafi edersingünaydın kızlar,
malum gecen hafta 7.200 den 7.530 olmuştu, 1 ayda 330 gr için doktorumuz az demişti :26:
dün tekrar baktı kilosuna 1 haftada 30 gr almış 7560 olmuş
kilo alımı gerilemiş idrarına bakalım enfeksiyon olabilir dedi, 10.30 dan 14.30 a kadar hastanede çişini yapmasını bekledim
neyseki idrarı temiz çıktı, ek gıdaya başlıyoruz dedi
yanlız ilk yogurtla başlıcaz dedii :26: 1 hafta boyunca 11.00 civarı kendi yaptıgımız yogurttan verecekmişiz.
akşam üzeride 16.00 dan önce elma püresi..
bizde ek gıdaya gecmiş olduk :125::125:
Tu tu masallah
fazlamı oluyorum bilmem ana Facebook tan tlf nasıl yükleniyor onu anlatsana bana lütfen o daha pratik olacak seni seviyoreee fıstık
kocam da senin gibidir tatlıyla hiç arası yok tuzlu sever
aah ne olacak halimiz
ne vardı zeynoyla esranın iradelerden azıcık da bizde olaydı
ben en iyisi gerçekçi olayım ve kocamın dediği gibi kilo vericem deyip durmak yerine şu anki bedenime göre giyecek bir şeyler alayım
Adam istediğine kavuşmuş senide yeni cıcılerine kavuşturup işi garantiye almak istiyor
geçenlerde Denoz'in paylaştığı bir resim vardı
biz kimiz,kadınız,ne istiyoruz ,zayıflamak ,ne zaman ,yemekten sonra
sanırım bizde o gruptanız zeyno ve Esra gibi olamayacağız galiba
kesilen saçları bana yollasaydın keltoş oğlumun kafasına yapıştırırdımmm
bende o avatardaki bebege bayılıyordumm
şekerim ben anasınıda görmeden talip olmuştummm
hissettim benn
ayy ben de ben deeeeee çok seviyoreeeee
kuzucum sizdeki bu potansiyelle yakışıklı olmamasının bir nedeni yok...
yerim ben onun boncuk boncuk gözlerini...ahhhh yanımda olsaydı da şöyle mıncırsaydım yaaaa
ahhh sonunda gördüm canım...maşallah bu ne güzellik
tam tahmin ettiğim gibisin
ohhh iyi iyi alışsın kuzucum...
sana da kolay gelsin canımmmmm, valla iki çocuklu olanlara imreniyorum...helal olsun iyi yetişiyorsunuz...
ben kaldırmıştım tatlım ama yeniden koyayım bari
Ara yok ara yokkkkkkkkkkkk durmak yok yola devam
Ahahaaa ama ben de takıldım kaldımmmm :)))
yerim onun keltoşunu bennnnnn
ayy ben de kuzum yaaa..zeynoo yazsa da görsem o bebişi diye düşünürdüm
kardeşimi görmüş gibi olurdum o avatarı görünce
işte kayınvalidenin hasııııı
valla turnayı gözünden vurmuşşsun..yakışır benim emirimeeeee
günaydın canım sana daaaaa
günaydın kızlar,
malum gecen hafta 7.200 den 7.530 olmuştu, 1 ayda 330 gr için doktorumuz az demişti :26:
dün tekrar baktı kilosuna 1 haftada 30 gr almış 7560 olmuş
kilo alımı gerilemiş idrarına bakalım enfeksiyon olabilir dedi, 10.30 dan 14.30 a kadar hastanede çişini yapmasını bekledim
neyseki idrarı temiz çıktı, ek gıdaya başlıyoruz dedi
yanlız ilk yogurtla başlıcaz dedii :26: 1 hafta boyunca 11.00 civarı kendi yaptıgımız yogurttan verecekmişiz.
akşam üzeride 16.00 dan önce elma püresi..
bizde ek gıdaya gecmiş olduk :125::125:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?