merhaba kızlar ben bişey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim bebegim 3 ay 12 günlük evimize gelen misafirler bebegimin artık sağa sola dönemsi gerektiğini söylüyor ama bebegim henüz dönmüyor bu normalmi ?
geçmiş olsun canım çabuk iyileşir inşallah
Teşekkür ederim canım
canım benim çok teşekkür ederimayy ben de ben deeeeee çok seviyoreeeee
kuzucum sizdeki bu potansiyelle yakışıklı olmamasının bir nedeni yok...
yerim ben onun boncuk boncuk gözlerini...ahhhh yanımda olsaydı da şöyle mıncırsaydım yaaaa
ahhh sonunda gördüm canım...maşallah bu ne güzellik
tam tahmin ettiğim gibisin
ohhh iyi iyi alışsın kuzucum...
sana da kolay gelsin canımmmmm, valla iki çocuklu olanlara imreniyorum...helal olsun iyi yetişiyorsunuz...
ben kaldırmıştım tatlım ama yeniden koyayım bari
Ara yok ara yokkkkkkkkkkkk durmak yok yola devam
Ahahaaa ama ben de takıldım kaldımmmm :)))
yerim onun keltoşunu bennnnnn
ayy ben de kuzum yaaa..zeynoo yazsa da görsem o bebişi diye düşünürdüm
kardeşimi görmüş gibi olurdum o avatarı görünce
işte kayınvalidenin hasııııı
valla turnayı gözünden vurmuşşsun..yakışır benim emirimeeeee
günaydın canım sana daaaaa
merhaba kızlar ben bişey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim bebegim 3 ay 12 günlük evimize gelen misafirler bebegimin artık sağa sola dönemsi gerektiğini söylüyor ama bebegim henüz dönmüyor bu normalmi ?
(Nutella kavanozunu zeynonun kafasinda kiran sari kafa)
/QUOTE]
sen söylenenlere bakma canım her bebeğin gelişimi farklı olur,benimde kızım 4 aylık yavaş yavaş başladı dönmeye.
Bugün bizim evlilik yıldönümümüzzz tam 8 yıl olmuş daha dün gibi bu sene 3 kişiyiz inanamıyorum bu benim için hayaldi bir zamanlar gerçek oldu
Kızım her gece mışıl mışıl uyuyodu ama 2 gecedir ık sık uyaniyo. bugece 2bucuk saatte bir gündüz gibi uyanıp emmek istiyo emzirince uyuyo tekrar ama bende hal kalmadı
Ayaklarıni havaya kaldirip küt küt birakiyo beşikte deprem oluyo :-D bu şekilde üstünü açıyo sürekli üstünü örtmekten de uyuyamadim. Bu huy değişikliği de neyin nesi?
Dun gece de böyleydi 2 gecedir bana kök söktürüyo sanırım nedeni uyku düzeni kurmaya çalışmam dun gece 10 da yatirdim bu gecede kendisi akşam 9 da uyumaj istedi bekletemedim 10a kadar bbile ve sanırım erken uyuduğu icinde acikip emmek istiyo ya her emmede baya emiyo ama sütüm tokmu tutmuyor ki:26: cok uykum var ama suan ayagimda sallıyorum o ise uyumuyo biraksam tv izleyecek
valla canım benimkiside 3.5 aylık zerre kadar dönme yok sadece kafasını çeviriyo :26: ellerini agzına götürmekten başka numarası yok iki elini bile birleştiremiyo:18:
Tebrik ederim canim evlilik yil dönümünüz kutlu olsun daha birlikte mutlu nice yillara insallah.. Bize de 8 yil olucak ins.
canım ya herşeyden önce idrar tahlilinin temiz çıkmasına sevindim. ek gıdayada nasılsa geçilecekti kilo alımlarıda zaten artık azalacak tamam bu hafta az almış ana bebişler bi dönemden geçiyor diş falan
Yalnız bu ek mama işi çok karışık gelmeye başladı bana
Şimdiye kadar kim ek gıdaya geçtiyse önce sebzeye başladı yoğurda şimdilik erken meyveye başlarsa sebzeyi almaz gibi şeyler söylemiş doktorları seninkide tam tersi :44:neyse doktorunuz ne diyosa o
kızlar bu kadar stress yapmayın bizi büyüten annelerin hiç biri bizi drlarla büyütmedi benim gibi özel durumlar hariç benim bebekliğim gibide bi bebeklik hiç birimizin çocukları yaşamaz inşallah sadece bigünde yeni vereceğiniz gıda tek olmalı alerjisi olup olmadığını anlamak için ayrıca bebekleriniz size yardımcı olacaklardır doydukları zaman tükürerek ağzını sıkacak kafasını çevirecek doyduğunu anlatacak size onlar
Cok gerilemis kilo almasi.Sutun de iyi degil miydi senin. Saglikla ya bosver ek gidayla telafi edersin
zeyno bnm oğlumda üç haftada 350 gramalmş dün dra götürmştk.az almş mama verebilirsn dedi.ama senin gibi ek gıdaya geçenlerde var.napsam kızlar
:18:
Ara yok ara yokkkkkkkkkkkk durmak yok yola devam
Ahahaaa ama ben de takıldım kaldımmmm :)))
yerim onun keltoşunu bennnnnn
ayy ben de kuzum yaaa..zeynoo yazsa da görsem o bebişi diye düşünürdüm
kardeşimi görmüş gibi olurdum o avatarı görünce
işte kayınvalidenin hasııııı
valla turnayı gözünden vurmuşşsun..yakışır benim emirimeeeee
Olur öle arada zeynocum bi mola nefes alırsın dinlenirsin sonra tam gaz devam edersin
aslında bizde tam gaz devam ediyoruz da ters yöne10: bu sarı kafanın öbür yöne uçanından)
Duraklama dönemine mi girmissin:44:kacamak mi yapıyorsun yoksa
Bende cook zamandir nutella yemiyorum .hamilelikte de yemedim
Ama burnumda tütüyorr o meret
simdide tatli ve çikolata tuketimi sıfır.yemiyorum yemeyecegim
Bu arada 2 kilo daha vermişimm5 kilo kaldı
(Nutella kavanozunu zeynonun kafasinda kiran sari kafa)
Viyanaya geleceksin ya hani ozaman bir parcacik verelim bari keloglana
Atmadim sakliyorum saclarini zaten
Bugün bizim evlilik yıldönümümüzzz tam 8 yıl olmuş daha dün gibi bu sene 3 kişiyiz inanamıyorum bu benim için hayaldi bir zamanlar gerçek oldu
Tebrik ederim canim evlilik yil dönümünüz kutlu olsun daha birlikte mutlu nice yillara insallah.. Bize de 8 yil olucak ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?