2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
merhaba kızlar ben bişey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim bebegim 3 ay 12 günlük evimize gelen misafirler bebegimin artık sağa sola dönemsi gerektiğini söylüyor ama bebegim henüz dönmüyor bu normalmi ?

Benim oglumda 3ay 6gunluk.benimki de hic dönmüyor daha.gelisimde bireysel farklılıklar olabilir o yüzden normal bence.biraz daha beklemek lazım bir kaç haftaya donmeye baslarlar herhalde.

canım benim çok teşekkür ederim

sen söylenenlere bakma canım her bebeğin gelişimi farklı olur,benimde kızım 4 aylık yavaş yavaş başladı dönmeye.

Bugün bizim evlilik yıldönümümüzzz tam 8 yıl olmuş daha dün gibi bu sene 3 kişiyiz inanamıyorum bu benim için hayaldi bir zamanlar gerçek oldu

valla canım benimkiside 3.5 aylık zerre kadar dönme yok sadece kafasını çeviriyo :26: ellerini agzına götürmekten başka numarası yok iki elini bile birleştiremiyo:18:

Bugün bizim evlilik yıldönümümüzzz tam 8 yıl olmuş daha dün gibi bu sene 3 kişiyiz inanamıyorum bu benim için hayaldi bir zamanlar gerçek oldu

Tebrik ederim canim evlilik yil dönümünüz kutlu olsun daha birlikte mutlu nice yillara insallah.. Bize de 8 yil olucak ins.

aynen benim kızımda 3-4 gecedir anlattığın gibi 2 saatte bir kalkıp emmek istiyor ellerini kollarını yatağına pat pat vuruyor.ağlamıyorda ben o seslere uyanıyorum:26:sütüm yetmiyor herhalde diye düşünmeye başladım ben.

merve,pdnk,xmalcomx

geçmiş olsun kızlar geçmişi tam okuyamadım ama sizi gördüm çok çok geçmiş olsun...

Tebrik ederim canim evlilik yil dönümünüz kutlu olsun daha birlikte mutlu nice yillara insallah.. Bize de 8 yil olucak ins.

canım çok teşekkür ederim hepimizin uzum ve mutlu evlilikleri olur inşallah aramızda az zaman varmış aynı zamanlarda evlenmişiz 8 yıl uzun zaman ama ne hızlı geçmiş dimi....

vallahi kızlar ben bu işden hiç bişi anlamadım bu ek gıda olayı bende stres yaptııı, hiç geçesim yok
az önce doktoru aradım siz bana yogurtla başlıcaz dediniz akşama dogruda elma püresi.. herkes 1 tanesini 3 gün veriyormuş diye sordum adam diyor ki ben sana 1 hafta yogurt vericeksin 1 hafta sonrada elma püresii dedim diyor
ben o söylerken neremden anlamışım çok merak ettim :78::82:

valla ben kafama göre takılmaya karar verdim, herkes sebzeyle başlıyor bende sebze vercem :125:
şimdi biriniz bana tarif versin akşam hazırlıcam :2:

patates, havuç ve pirinci suya koyup ne kadar kaynatmam lazım, yani süre olarak :26:
bide pirinç 1 çay bardagı yeterli olur muu :44:
bide kalan karısımı dolapta ne kadar saklayabilirim :26:

Cok gerilemis kilo almasi.Sutun de iyi degil miydi senin. Saglikla ya bosver ek gidayla telafi edersin

sütüm iyi işe başladıgım halde süt alıyor ama kilo almıyor :44: boyu uzuyor bence boyuna veriyor
bu doktorların bişiden anladıgı yok yaaa sinirlendim bak yinee

zeyno bnm oğlumda üç haftada 350 gramalmş dün dra götürmştk.az almş mama verebilirsn dedi.ama senin gibi ek gıdaya geçenlerde var.napsam kızlar
:18:

canım günde 1 kere mama ver 1 ögünde ufaktan ufaktan başla ek gıdaya olsun bitsinnn :125:
zira ben kafama göre takılmaya karar verdimm

Son düzenleme:

valla cnm bu gidişle bizim iddia yalan olacakkk :125:
demek sırf o resmi görmek için yazmamı bekledinnn kullanmışsın benii
aramızdakiler o söylediklerin yazdıklarım yalanmış meğerrr

Olur öle arada zeynocum bi mola nefes alırsın dinlenirsin sonra tam gaz devam edersin
aslında bizde tam gaz devam ediyoruz da ters yöne10: bu sarı kafanın öbür yöne uçanından)

ohh ne güzellll

ben pazar günü izin verdim kendime
madem kilo vermede duraklama dönemindeyim, 1 gün ödüllendirim kendimi didimm
mantı yedim, cips yedim kola içtim :125: :125:
bide yetmedi 1 tabak dolusu un kurabiyesi yedimmm :125: ohhhh yarasınnnnnn

(Nutella kavanozunu zeynonun kafasinda kiran sari kafa)

Viyanaya geleceksin ya hani ozaman bir parcacik verelim bari keloglana
Atmadim sakliyorum saclarini zaten

benim kadar kafana taş düşsün emiiiii :122::122::86::86::86:

canım tebrik ederimm nice 8 yıllara inşşş

Ohhh götürmüşsünnn
O bir güne yemisken pizza ve hamburgerde sıkıştırsaydınn keske
Afiyet olsunn canim ama fazla yaramasin
Cips demişken oda kolayla güzel oluyor yaf

bizde haziranda ikinci yılımıza 3 kişi girdik. Daha dün gibi hatırlıyorum tuvalette sabırsızlıkla sonucu bekliyordum çift çizgiyi görünce resmen dünyam yıkıldı. günlerce ağladım ben bu çocuğu istemiyorum ben hazır değilim benim daha hayallerim var diye zırlıyordum. Çocuk düşsün diye zıplayıp duruyordum :26: Ama o bütün inatçılığı ile bana tutundu şükürler olsun Rabbime. düşününce ne kadar salakmışım ben ya kendimi dövesim geldi Şimdi bütün sevimliliği ile kucağımda paşam benimm Rabbim bizi ayırmasın

Melinnaz yıldönümünüz kutlu olsun cnm
ailece geçireceğiniz daha nice güzel yıllarınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…