2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Benim doktorumda en az 3 saat dedi ama benimkide 2 saatten sonra basliyor zirlamaya onceden saat basiydi zorla 2:saate cektik ama uyumadigi icin oyaliyip 3 saat bekletmek zor gibi bide senin bebiste uyumuyodu sanirim bnmki kadar azmi uyuyor cok merak ediyorum

benimkinin gündüz uykusu yok. doğduğundan beri böyle. sadece bi hafta doğru düzgn uymuştu onda da sanırım hastaydı. ben pes ettm artık gündüz uyutmaya çalışmıyorum.

gece uykusu iyiydi aama bu ara gece de uyumuyor.

dr bana her gün 10-15 dk öteleyerek 3 saate çıkar deedi. ağlasa da bekledim.2 saat 15 dakka sonra emzirdim. bugün böyle yapcam. evde olsam sorun değil ama işş

Aynen benimkide dogdugundan beri gunduz uyumuyor ama uyumalari gerekmezmi ya offf cok sinir bozucu hiçbişey de yapimiyorum benimki acikincs sadece aglamiyo gozlerini oymaya calisiyo tirmaliyo kendini oyuzden cok fazla zapdedemiyorum:)))))

Aynen benimkide dogdugundan beri gunduz uyumuyor ama uyumalari gerekmezmi ya offf cok sinir bozucu hiçbişey de yapimiyorum benimki acikincs sadece aglamiyo gozlerini oymaya calisiyo tirmaliyo kendini oyuzden cok fazla zapdedemiyorum:)))))

uyumaları gerekio ama napalım. hr çocuk farklı demekki. sen de 5 dk beş dk ötele. her gün 5 dk sonraya alıştırsan 10 gün sonra 3 saat olur.

Benimkide hala iki iki bucuk saatte bir emmek istiyor ve iki gundur geceleri cok huzursuz durmadan yuzunu gözünü yoluyor uyaniyor dalmakta zorluk cekiyor

Naber kizlar size bi sıkıntımı soylemek istiyorum esimle giderek uzaklaşıyoruz gibi geliyor oysa ayri disari bile cikmazdi eskiden

Benimkide hala iki iki bucuk saatte bir emmek istiyor ve iki gundur geceleri cok huzursuz durmadan yuzunu gözünü yoluyor uyaniyor dalmakta zorluk cekiyor

Yarim kundak yap kollarini hareket ettiremiyince rahat uyuyorlar ve uzun sure uyanmiyor tabi cok sikma ben tulbent ile yapiyorum.emzigide agzina verdim mi paket.

ikinci kez ısıtmaman gerekiyor,ben kalan sütün derecesini ölçüyorum dr. oda sıcaklığında verebilirsin demişti,kolumuzla ölçtüğümüzde vucüt ısımız sıcak olduğu için bize soğuk geliyor,sonra aletle ölçüyorum 27-28 derece veriyorum,önemli olan çok soğuk olmaması.

cnm çok tşkler

ben anlamadım şimdi annenin mi k.v denin mi kolu kırıkkk kim kimi idare ediyooo bir daha yaz litfennn

Naber kizlar size bi sıkıntımı soylemek istiyorum esimle giderek uzaklaşıyoruz gibi geliyor oysa ayri disari bile cikmazdi eskiden

niye böyle düşünüyosun canım :26:
belkii oda arada cıkıp rahatlamak istiyordur, biliyosun erkek milleti pek sıkıya gelemiyorrr

cnm sanada çok gecmiş olsun, bir an önce göster ayagını doktoraaa

cnm çok tşkler

ben anlamadım şimdi annenin mi k.v denin mi kolu kırıkkk kim kimi idare ediyooo bir daha yaz litfennn
Arkadaşımızın evinde kv.si varmış, yardımcı olmak için gelmiş.kendi annesi kolu catladigi icin gelemiyormus

waitingforyou canım sen bayagi misafir ağırlamışsın:26:
Insanin en yogun ve yorgun oldugu bu zamanda; Biraz isinin ucundan tutsa ne olur sanki.
neyse dönüş planı yapmış hanımannen:)
Kolay gelsinn sana..annenede cok geçmiş olsun cnm

Son düzenleyen: Moderatör:
bzm oğlan çok gazlı çekiniyorm öyle vermeye.snn dr çok iyiymş bizmki hiç bilgilendrmyo

sağol canım
ayrılmalarının doğruluğu konusunda bi şüphem yok zaten sadece resmi olarak birlikteler bence ayrı oldukları zaman diliminde daha iyi anlaşabileceklerinide biliyorum sadece bilmek hisleri etkileyemiyor
babam kendini toparlasın diye 1 sene ne ben konuştum ne çocukları gösterdim ve olmadı o saatten sonra anladım ki benim mükemmel babam sadece anılarımda gizli kalacak artık ve artık sadece yaşadığın pişmanlığı yaşamamak için sadece bunun için hiç bişiy sölemiyorum aradığı zaman görüşürüyoruz zamana ve akışına bırakmanın en doğrusu olabileceğini düşünüyorum
ve hergün dua etmekten başka sanşım olmadığını biliyorum rabbim onu razı olacağı kullarından eylesin

bzmki kucakta yüzü dışa bakarak gezdirince oyalanıyo cnm sende öle dene istersen

Bebegi aldigim gibi evden ciksam kolay olacak ama dedigin gibi hazirlikla çıkıyorum biraz zor oluyor
Canım ev isleride birden olmuyor detayli. .en iyisi oda oda yapmak, her gun bir oda yani. Kac parcaya bolunuyoruz vallahi
Kolay gelsin sanada..
Dr.unuda ihmal etme ama
Sen evdekilere lazimsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…