Arkadaşımızın evinde kv.si varmış, yardımcı olmak için gelmiş.kendi annesi kolu catladigi icin gelemiyormus
waitingforyou canım sen bayagi misafir ağırlamışsın:26:
Insanin en yogun ve yorgun oldugu bu zamanda; Biraz isinin ucundan tutsa ne olur sanki.
neyse dönüş planı yapmış hanımannen:)
Kolay gelsinn sana..annenede cok geçmiş olsun cnm
kızlar merhaba
şimdi oğlumun aşı kartına baktımda hemşire bizi 29 ekime çağırmış yani bu ay için bir not yok
3.ay aşısı yok mu yanlış mı yazılmış :44:
birde bu rota aşısından ne doktor nede sağlık ocağı bahsetmedi kiminle muhatap olmamız gerek
ahada bi fıstık daha (ıslık çalan sarı kafa)Kızlar resim eklemeyi becerdim sanırım bakın bakalım
bunlar ayrı ayrı yapılan küçük köstebekler2 tane yedim derken
2 dilim mi
içmedim uykumu kaçırır diyyesonra sabaha kadar uyumam
zaten gündüz de oğlum uyutmaz
Aseeeee bu saatte senin burda ne isin varr kisss
ben cok hastayimmmmm
Grip olmusum galibaaa uyuyamiyorum
grip olunca benim cenem dislerim agrir.. suan agridan ölüyorum
Kızlar oğlum çok kötü grip oldu çok kötüyün ağlamak istiyorumuyuyamıyor yavrum zeynocum geçmiş olsun aman emire dikkat et onada geçirme :18: benim kızım hafta sonu gripdi ondan geçti
Ahahaaa şimdi eşlerinize 2. cisi zor geliyordur...o kadar emzirip uykusuz kalıp ev işleriyle uğraşıyorlarrr
yazık kızlar adamlara acıyın siz deee
şaka bi yana sizin gibi tatlı kızlarınız olur inşallah bidahakineeeee
ben o diziyi hiç izlemedim sevemedimgüneşi beklerken daha güzeldiiionun yerine bu diziyi hiç sevmedimm
sende izleme raitingleri düşsünnn kızzzz
Bildigin oksuruyor canim ya, nasil hasta olmaz. Normal sabah oksurugu falan degil gun iconde de oluyor. Atesi biraz yukseliyor.Simdi de soguk souk terliyo. Oda sicak, ustu iki kat ama baksan kapali yerler buz gibi, yuzu de donuyo. Gazin coklugu da usutmesinden, kotu kokuyor bi de.benimki de öksürüyor. ve çok gazı var. ama ben hasta diye düşünmemiştim. dün dr a götürmüştüm kontrole. o da hasta demedi. hastalık nasıl anlaşılıyor ben anlamıyorum ya
Tamam not aldim aksam vereyim. Insallah ise yarar ben kafayi yemedenGunaydin kizlar acemiperi; biogaia yi hergun ayni saatte vermen gerekiyor ben aksam 9 gibi veriyordum bize cok iyi geldi ahsen;rotavirusu asisini saglik ocagi yapmiyor devlet veya ozelde yaptirabilirsin ucretli asini kendn alip doktora goturuyorsun şimdi benim soruma gelelim benim oglum sabah en gec 10 gibi uyaniyor ve aksam 8 e kadar toplamda sadece 2 yada 3 saat uyuyor oda parca parca yarim saatte uyaniyor ve uyutmak icin cok ugrasmam gerekiyor sizin bebisler aksama kadar toplam kac saat uyuyor bukadar uyku cok az degilmi
canım ya hakkınızda hayırlısı olsunçocuk her yaşta çocuk arkadaş
26 yaşındayım 11 senedir anneme boşan diye tutturanda ben değilim sanki dün anlaşmalı boşanmaya karar vermişler içimde garip bi burukluk var
kardeşim benim kadar etkilenmedi o onları hiç ellele gözgöze görmediki aynı yatağı paylaştıklarını bile göremedi garibim belkide ii oldu görmemesi hiç etkilenmedi desem yeridir
annem adına artık kurtuluyor diyorum her zaman yanında olacağım ve biliyorumki benden çok eşim yanında olacak
babamı düşünüyorumda bi insan kendi kendini bu kadar mı rezil eder bilemiyorum
emniyette plaketleri olan adam hala bulunduğum şehirde hangi polise yaklaşsam sicilini söylesem bütün kapılarını açan insanlar dolu bu kadar sevilen bi adam bu kadar doğru bi adamdan emekli olduktan sonra bu kadar yanlış biri nasıl çıktı anlayamıyorum
bazen insanlar babam çok ii biri kızım dedikleri zaman yüzlerine bağırasım geliyo o babamı geri getirin bana diye
biliyorum babam özünde hala ii biri ben o aşık olduğum adamı özlüyorum koşulsuz doğru adımlar atan adamı
insanlar kırkından sonra değişirmiş ama bu kadarını babamda gördüm ben
eşimden bile teretdüt ediyorum çoğu zaman ya onun 40ları nasıl olacak diye garip ama gerçek eşimde farkında durumun
arada söler son nefesimde bile şuanda olduğu gibi ilk günki gibi seveceğim özleyeceğim kıyamayacağım sana dokunmaya ama biliyorumki sen beni ne kadar sevsende ben 50 yaşıma gelmeden sen beni görmeden beni koşulsuzca sınırsızca sevemeyeceksin sen beni evimde çocuklarımla bekliyorsun ama inan ben seni yüreğimde bana tereddütsüz koşulsuz sınırca kendini kontrol etmeden sevgini bana anlatabileceğin günü tüm sabrımla tüm özlemimle tüm hasretimle bekliyorum der
umarım dediği gibi olur ve 50sinde balayımızda oluruz
neyse fazla yazdım sanırım herkesin bi derdi var benim derdimde kendi ailemle
Zeynomdan kaçmaz hiçbişeyyyytopiğin sahibesi ya arada bir kalkıp asayiş berkemal mi diye kontrol ediyordur
siz topik sahibi olmanın ne demek oldugunu nerden biliceksinizzzz
kolay mı öyleee buralarıı idare etmekk
yakalarımm ben gözüm hep üzerinizde ona göreeee ayagınızı denk alın ulennnnn
nerelerdesin kuzumm :125:
topigim bugunlerde fire veriyorrrbundan sonra her sabah yoklama alicammm
eşin senden ayrı dışarı çıktı diyemi böyle düşünüyorsunNaber kizlar size bi sıkıntımı soylemek istiyorum esimle giderek uzaklaşıyoruz gibi geliyor oysa ayri disari bile cikmazdi eskiden
ben bu güzelliği yerimdatlu oğluma bir kız bulamadım:) taliada kaçtı kızını vermemek için halbusi benim oğlum çok iyi bi damattı ama neysee
Eki Görüntüle 813360
datlu oğluma bir kız bulamadım:) taliada kaçtı kızını vermemek için halbusi benim oğlum çok iyi bi damattı ama neysee
Eki Görüntüle 813360
cnm bizde aşı sonrası böyle bir durum olmadı :26:
Biz iki doz yaptirdik suana kadar hic bir yan etki olmadi ama dönem dönem normale göre daha cok kustugu zamanlar olabiliyor, mesela oglum sirf gazi cikinca hafif kusardi gecen hafta günde 7-8 defa kusup durdu suan tekrar normal
Ben ütülemiyorum.. Zaten sürekli kiyafetlerini yikamak zorundayiz birde ütü yapsak hepsine yandik, sadece gömlekleri var oglumun onlari babasinin kiyafetlerini ütülerken ütülüyorum okadar
Rezene sana detayli cevap yazdim canim.
Ben bu oglusu gene hasta ettim ya oksurup duruyor cocuk, acayip de gazi var sanirim usuttugu icin. Kizlar biogaiayi hangi saatte verdigimiz onemli mi? EMdikten sonra mi herhangi bir zamanda mi veriyoruz?
Gunaydin kizlar acemiperi; biogaia yi hergun ayni saatte vermen gerekiyor ben aksam 9 gibi veriyordum bize cok iyi geldi ahsen;rotavirusu asisini saglik ocagi yapmiyor devlet veya ozelde yaptirabilirsin ucretli asini kendn alip doktora goturuyorsun şimdi benim soruma gelelim benim oglum sabah en gec 10 gibi uyaniyor ve aksam 8 e kadar toplamda sadece 2 yada 3 saat uyuyor oda parca parca yarim saatte uyaniyor ve uyutmak icin cok ugrasmam gerekiyor sizin bebisler aksama kadar toplam kac saat uyuyor bukadar uyku cok az degilmi
benimkinin gündüz uykusu yok. doğduğundan beri böyle. sadece bi hafta doğru düzgn uymuştu onda da sanırım hastaydı. ben pes ettm artık gündüz uyutmaya çalışmıyorum.
gece uykusu iyiydi aama bu ara gece de uyumuyor.
dr bana her gün 10-15 dk öteleyerek 3 saate çıkar deedi. ağlasa da bekledim.2 saat 15 dakka sonra emzirdim. bugün böyle yapcam. evde olsam sorun değil ama işş
Benimkide hala iki iki bucuk saatte bir emmek istiyor ve iki gundur geceleri cok huzursuz durmadan yuzunu gözünü yoluyor uyaniyor dalmakta zorluk cekiyor
Yarim kundak yap kollarini hareket ettiremiyince rahat uyuyorlar ve uzun sure uyanmiyor tabi cok sikma ben tulbent ile yapiyorum.emzigide agzina verdim mi paket.
canım çok geçmiş olsun gel sen biz linayla bakarız sanaAseeeee bu saatte senin burda ne isin varr kisss
ben cok hastayimmmmm
Grip olmusum galibaaa uyuyamiyorum
grip olunca benim cenem dislerim agrir.. suan agridan ölüyorum
canım çok geçmiş olsun oğluşuna bu arada bir ters köşede bana yaptın fıstk gibisin maşallah kim der iki çocuk annesiKızlar oğlum çok kötü grip oldu çok kötüyün ağlamak istiyorumuyuyamıyor yavrum zeynocum geçmiş olsun aman emire dikkat et onada geçirme :18: benim kızım hafta sonu gripdi ondan geçti
nazr değiyor canım size... çok geçmiş olsun ihmal etme ayağını canım ilk fırsatta git doktoraBenim ki toparlandi sayilir sükür nadir öksürmesi var okadar, oglumun da pamukcugu gecti ama uykusuzluk ve dis sorunun getirdigi huzursuzlukla ugrasiyoruz hala.. Bende ayagimdan rahatsizim son birkac gündür yürürken tam altindan bir kemik kiriliyormus gibi aci veriyor.. Hastalik bizim ev halkini cok sevdi anlayacagin gitmeye niyeti yok
Senin günler nasil geciyor? Oglunu okula hep senmi götür-getir yapiyorsun?
Aman eşinden bişey kapmadan atlatinda cnm.. bebisinki bi süre devam eder
Uykusuzluk ta mi disten?umarım Geceleri rahat uyuyordur.senin iş zor yoksa canım
Sanada geçmiş olsun. .cok rahatsızsan dr.a git bi. Dedigin durum bende yüksek topuk giydikten sonra zaman zaman oluyor
Incittinmi acaba :S
Iyi bak kendine amannn..
Evet oğlumu okula ben götürüp getiriyorum
Detayli temizlik var bugun bende, bi yandan iş yapıp bi yandan burayi yokluyorumm cnm
Ben aksama rahat rahat gelirim inşş
datlu oğluma bir kız bulamadım:) taliada kaçtı kızını vermemek için halbusi benim oğlum çok iyi bi damattı ama neysee
Eki Görüntüle 813360
Oyy oyy ..cok tatlı yaaa
Maşallah
Allahim esirgesin..
Kıss waitingforyou kimseye söz vermee, ben bu yakışıklıya en guzelinden bi kız doğururum
Şöyle bi kac yıl beklesin .. hem arada yaş farkı olması daha makbuldürr
Eki Görüntüle 813360
kızlar oğluma düzgün bi diş kaşıyıcı bulamadım daha doğrusu o pek beğenmedi gibi geliyo meşhur diş kaşıyıcı zürafa sophie kulanan varmı ondan mı alsam acaba
kızlar sizce uyku eğitimi vermek için çok mu erken? yani benim oğlum kucakta uyuyor dolanarak sallayarak ama artık onu da istemiyor bu ara memede uyuya kalıyor ben uyandırırsamda çok uzun süre dalamıyor tabi ben 3-4 haftaya işe başlayacağım için artık bu mümkün olmayacak biraz alıştırayım kendi kendine uyumaya dedim ama 2 dk sonra yırtıyor kendini bende o yürek yok valla dayanamadım.. çok okudum ama uyutma yöntemlerinin hepsinde ağlama olayı var sonuçta ama kv nasıl uyutacak yine ağlayacak bilemedim ki ne yapsam sizce?
benim de diş kaşıyıcı ve uyku tulumu almam lazım ama çıkamadım bir türlü.. annem uyku tulumuna ne gerek var diyor o bize yeleklerimizi ters giydirip çözmüş üstümüzü açma sorunumuzu :) valla dedim çok yaratıcısınız..
Kızlarrrrr:79:
Bir bebişiniz daha olsa ne koyardınız adını????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?