2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

hehh aynen böyle canım annem haftaiçi hep bizde kalıyor ömere bakmak için öyle rahat ediyorumki Allah razı olsun. Kayınvaldede sağolsun doğumdan birgün sonra bastı gitti yazlığa. canım annem benim evimde dolabın üstünü düzeltirken düşüp kolunu çatlattı benimkide annesini arayıp bir fırçaladı apar topar geldi kayınanam varlığımı yokluğumu daha hayırlı oldu orası meçhulde az kaldı yarın gidiyor zaten.
bende sizi görmek istiyorum resmimide eklemek istiyorum nasıl oluyo o işler raconu varmı

datlu oğluma bir kız bulamadım:) taliada kaçtı kızını vermemek için halbusi benim oğlum çok iyi bi damattı ama neysee

3. ayda sağlık bakanlığının aşısı yok ama eğer rota virüs 2. ayda yaptırmadıysan ilk dozunu 3. ayda yaptırabilirsin gecektirirsen zamanı geçiyo o zaman da yapılmıyo sağlık bakanlığın bundan sonraki aşıları 4-6-12. aylarda

Kızlar resim eklemeyi becerdim sanırım bakın bakalım
ahada bi fıstık daha (ıslık çalan sarı kafa)
kiss 2 çocuğu nerenden pırtlattın maşallah hoş kadınsın
2 tane yedim derken
2 dilim mi
içmedim uykumu kaçırır diyyesonra sabaha kadar uyumam
zaten gündüz de oğlum uyutmaz
bunlar ayrı ayrı yapılan küçük köstebekler
büyük 2 köstebeği artık ben bile yiyemem

Aseeeee bu saatte senin burda ne isin varr kisss
ben cok hastayimmmmm
Grip olmusum galibaaa uyuyamiyorum
grip olunca benim cenem dislerim agrir.. suan agridan ölüyorum

Kızlar oğlum çok kötü grip oldu çok kötüyün ağlamak istiyorum uyuyamıyor yavrum zeynocum geçmiş olsun aman emire dikkat et onada geçirme :18: benim kızım hafta sonu gripdi ondan geçti

kızlar çok çok geçmiş olsun bi an önce iyileşin

güneşi beklerken daha güzeldiii onun yerine bu diziyi hiç sevmedimm
sende izleme raitingleri düşsünnn kızzzz
ben o diziyi hiç izlemedim sevemedim
demek pek isteneni vermemiş saati değişmiş
saati değişmişse çaktırmadan yakında yürürlüktende kalkar

benimki de öksürüyor. ve çok gazı var. ama ben hasta diye düşünmemiştim. dün dr a götürmüştüm kontrole. o da hasta demedi. hastalık nasıl anlaşılıyor ben anlamıyorum ya
Bildigin oksuruyor canim ya, nasil hasta olmaz. Normal sabah oksurugu falan degil gun iconde de oluyor. Atesi biraz yukseliyor.Simdi de soguk souk terliyo. Oda sicak, ustu iki kat ama baksan kapali yerler buz gibi, yuzu de donuyo. Gazin coklugu da usutmesinden, kotu kokuyor bi de.

Tamam not aldim aksam vereyim. Insallah ise yarar ben kafayi yemeden

canım ya hakkınızda hayırlısı olsun
çokta söylenecek bişi yok
bazen olmayınca olmuyor
umarım bundan sonra herşey daha iyi olur sizin için
Zeynomdan kaçmaz hiçbişeyyyy topiğin sahibesi ya arada bir kalkıp asayiş berkemal mi diye kontrol ediyordur

siz topik sahibi olmanın ne demek oldugunu nerden biliceksinizzzz
kolay mı öyleee buralarıı idare etmekk

yakalarımm ben gözüm hep üzerinizde ona göreeee ayagınızı denk alın ulennnnn

nerelerdesin kuzumm :125:

topigim bugunlerde fire veriyorrr bundan sonra her sabah yoklama alicammm

Naber kizlar size bi sıkıntımı soylemek istiyorum esimle giderek uzaklaşıyoruz gibi geliyor oysa ayri disari bile cikmazdi eskiden
eşin senden ayrı dışarı çıktı diyemi böyle düşünüyorsun
eğer öyleyse bu çok doğal elbette ayrı hayatlarınız olmalı
ama başka sebeplerde varsa bence bu bi süreç
sende burda eşiyle normalde çok çok iyi olan insanların yaşadığı sıkıntıları okudun ve teselli verdin
aynı şey senin içinde geçerli tatlım
yeni bir hayatımız var çocuk yapmak hem bedensel hem ruhsal olarak zor bir süreç
yeni bir hayata adapte olmaya çalışıyoruz
birbirinize destek olarak zorlukları aşmalısınız
öyle çok detaylı düşünme erkekler biraz yüzeysel yaklaşıyor hayata
biz kadınlar bazen karmaşıklaştırıyoruz hayatımızı
datlu oğluma bir kız bulamadım:) taliada kaçtı kızını vermemek için halbusi benim oğlum çok iyi bi damattı ama neysee

Eki Görüntüle 813360
ben bu güzelliği yerim
beresini yerim
totosunu yerii
çok tatlı maşallah

Eki Görüntüle 813360

Oyy oyy ..cok tatlı yaaa
Maşallah
Allahim esirgesin..
Kıss waitingforyou kimseye söz vermee, ben bu yakışıklıya en guzelinden bi kız doğururum
Şöyle bi kac yıl beklesin .. hem arada yaş farkı olması daha makbuldürr

cnm bizde aşı sonrası böyle bir durum olmadı :26:

bizde niye böyle oldu anlamadım belki de başka bişeyle alakalı bilmiyorum ki. sağolun kızlar cvplar için...

Rezene sana detayli cevap yazdim canim.

Ben bu oglusu gene hasta ettim ya oksurup duruyor cocuk, acayip de gazi var sanirim usuttugu icin. Kizlar biogaiayi hangi saatte verdigimiz onemli mi? EMdikten sonra mi herhangi bir zamanda mi veriyoruz?

ıhlamur yap ver bence az az günde 1 kere 3 çay kaşığı veriyorum ben öksürünce.. geçmiş olsun canım

aynı benim oğlum da bu ara böyle eskiden sabah yarım saat öğleden sonra en az 2.5 saat uyurdu şimdi bütün uykuları yarım saati geçmiyor dün öğleden sonra 1.5 saat uyudu ama 12.30 dan 15.30 a kadar uyutmaya çalıştım aralarda emzirerek birde emerken uyumaya alıştı ki onu engellemeye çalışıyorum ama zor valla..

benim doktorum bişey demedi ama bu ayda artık 3-4 saatte bir mi yemesi gerekiyormuş?

Benimkide hala iki iki bucuk saatte bir emmek istiyor ve iki gundur geceleri cok huzursuz durmadan yuzunu gözünü yoluyor uyaniyor dalmakta zorluk cekiyor

aynı canım ya dönemsel mi acaba bunlar? ben de gece uykusuna kolay geçerdi gerçi bir düzen kuramadım hala ama yine de zor uyumazdı 2-3 gündür uyutuyorum hem gece hem gündüz 10 dk ya ağlayarak uyanıyor dalamıyor ne yapsak bilemedim?

Yarim kundak yap kollarini hareket ettiremiyince rahat uyuyorlar ve uzun sure uyanmiyor tabi cok sikma ben tulbent ile yapiyorum.emzigide agzina verdim mi paket.

ben birkaç kere denedim yarım kundak yapmayı daha çok sıkıldı sanki doğduğundan beri hiç yapmadım ondan sanırım alışır mı ki acaba bu saatten sonra? emzik de almıyo ona da hala arada uğraşıyorum..

kızlar sizce uyku eğitimi vermek için çok mu erken? yani benim oğlum kucakta uyuyor dolanarak sallayarak ama artık onu da istemiyor bu ara memede uyuya kalıyor ben uyandırırsamda çok uzun süre dalamıyor tabi ben 3-4 haftaya işe başlayacağım için artık bu mümkün olmayacak biraz alıştırayım kendi kendine uyumaya dedim ama 2 dk sonra yırtıyor kendini bende o yürek yok valla dayanamadım.. çok okudum ama uyutma yöntemlerinin hepsinde ağlama olayı var sonuçta ama kv nasıl uyutacak yine ağlayacak bilemedim ki ne yapsam sizce?

Aseeeee bu saatte senin burda ne isin varr kisss
ben cok hastayimmmmm
Grip olmusum galibaaa uyuyamiyorum
grip olunca benim cenem dislerim agrir.. suan agridan ölüyorum
canım çok geçmiş olsun gel sen biz linayla bakarız sana

Kızlar oğlum çok kötü grip oldu çok kötüyün ağlamak istiyorum uyuyamıyor yavrum zeynocum geçmiş olsun aman emire dikkat et onada geçirme :18: benim kızım hafta sonu gripdi ondan geçti
canım çok geçmiş olsun oğluşuna bu arada bir ters köşede bana yaptın fıstk gibisin maşallah kim der iki çocuk annesi
nazr değiyor canım size... çok geçmiş olsun ihmal etme ayağını canım ilk fırsatta git doktora

kolay gelsin canım

Eki Görüntüle 813360

maşallah kuzuyanazar:

hülyaaaaa nerdesin kııııııızzzz özledik umarım bir sorun yokturrrr........

ay bi tarafımız havalandı teyzesi, teşekkür ederiz.. bu topiğin bebekleri ayrı ayrı balküpü maşallah annelerden olsa gerek

kızlar oğluma düzgün bi diş kaşıyıcı bulamadım daha doğrusu o pek beğenmedi gibi geliyo meşhur diş kaşıyıcı zürafa sophie kulanan varmı ondan mı alsam acaba

kızlar oğluma düzgün bi diş kaşıyıcı bulamadım daha doğrusu o pek beğenmedi gibi geliyo meşhur diş kaşıyıcı zürafa sophie kulanan varmı ondan mı alsam acaba

benim de diş kaşıyıcı ve uyku tulumu almam lazım ama çıkamadım bir türlü.. annem uyku tulumuna ne gerek var diyor o bize yeleklerimizi ters giydirip çözmüş üstümüzü açma sorunumuzu :) valla dedim çok yaratıcısınız..

bugün ben de deneyim dedim ama dayanadım(kucakta uyuyo benimkide kollarım kopuyo.yatırdım bağırmaya başladı,odaya gittim sakinleşsin diye konuştum vs ama ağlamaya başladı durmadı.kıyamadım kucağa aldım kollafımda hemen uyudu:)bence ideal zaman eğitim için ama biraz sabırlı olmak gerekiyo.dün kapıcımızın karısı geldi bebek görmeye 7 aylık oğluyla.doğduğundan beri emzirip yatağına atıyorum kendi uyuyo tabi ağlıyo başlarda ama alışıyo dedi.bence önce kendimi hazırlamalıyım bu olaya,bayılıyorum oğlumun sıcaklığını hissetmeye,bebek kokusunu içime çekmeye:)))

Ahahaa supermıs
Benım oglum bu hafta tam 3 aylık oluyor ne zaman ıhtıyacımız olcak dıs kasıyıcısına ?

Demek rota asısıyla bızzat bız ılgılenıyoruz bı gıdelım soralım bakalım bızım doktor amca nıye bıze soylememıs bu asıyı bı hesap soralım

Bıde kızlar bı sorum var benım oglum sadece anne sutuyle beslenıyor ve hergun kaka yapmıyor.bazen gun asırı bazense 3 gunu buldugu bıle oluyor.bu bı sorun mu sızce doktora danısmalı mıyım? Kılo alımı normal sevıyede az alsa doymuyo dıcem ama oyle de gorunmuyor ne yapmalı

kızlar ya oğlum parmağımı ağzına götürüp ısırmak istiyor diş kaşıyıcıları ağzına sokamıyor meşhur diş kaşıyıcı zürafa sophie kullanan varmı ondan alsammı acaba

Benim kızım da sadece anne sütü alıyor ama her gün iki ç kere kakasını yapıyor normal mi ki? Bir de sağlık ocağının verdiği d vitamininin yerine başka vitaminler tavsiye ediyormuş ya bazılarınızın doktorları, isimlerini yazabilir misiniz. Multitaps i biliyorum ben sadece yine burada biriniz yazmıştınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…