2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
selam annışlerr benım nette problem olduğu ıçın gıremıyorum şımdı kaçak köçek telden gırıyorum retbull esra canım geçmış olsun zeynocum sanada geçmış olsunn valla kızlar geçmışı okuyamıyom maslfff off şu ınternet yapıllsın hemen gelcem dedıdkouya öptüm sızı özleyın benı

inş dönemseldir çalışırken zor oluyo ya ama genelde böyle galiba bebişler

bende dayanamıyorum işte önce beslenme düzenini oturtmak gerekiyormuş ama bütün uyku eğitimi yazılarında aynı şey var ben şimdi 1.5-2 satte bir emziriyorum onu bir değiştireceğim bakayım yavaş yavaş bu işler. sonra gece uykusu ile başlayayım diyorum artık en son gündüz uykusuna kv uğraşır bakalım nolcak..

yok kızlar ya ayrı takılıyor diye değil evdede beraber bişiler yapalım diyorum pek istekli değil ama başka işlerde ...... neyse..... durmadan bi laf sokmalar bi eleştiriler anlamadım kırıldığımıda söylüyorum tamam haklısın diyor ve bi iki gün sonra aynı şeyler. ne bileyim bozuğum biraz canım sıkkın. herşeyi elimden geldiğince iyi yapmaya çalışıyorum ama yine bi eksik buluyor

Bizim doktorumuz ACD3 diye bi vitamin vermisti.dogdugundan beri kullsniyorum. Saglik ocagindaki hemşire gunde 4 damla ver demisti tabi ben vitaminin adını soylememistim.bu zamsna kadar dört damla verdim meger bu vitaminin 0.5ml verilmesi gerekiyormuş. O da 15 damlaya falan tekabul ediyor. icinde A ve C vitamini oldugu icin D vitamini azmis o nedenle daha fazla veriliyormus:) umarim bi sey olmaz. Hemsire sadece d vitamini anne sutunde yok dedi.O nedenle bu şişe bitsin ben de sağlık ocaginin verecegi vitamini kullanacagim.sadece annessütü veriyorum çünkü.

Kizlar sizce Mevlüt yapmak için çok mu geç kaldım? Eğer yaparsam bayramdan sonra yapabilecegim.kararsiz kaldım yapıp yapmamakta.

Merhabalar burda kanguru markasi sorulmustu ben Baby Björn aldim internetten 189 lira alirken pahali diye tereddut etmistim ama simdi iyi ki almisim diyorum cok memnunum bilseydim bebek arabasi almazdim zaten kizim uyandiktan sonra arabasinda tekrar uyumuyor disarda sadece kangurusunda uyuyabiliyor
Uyku sorununa gelince benim bebegim 3,5 aylik... ilk 2 ay gunduzleri iki kere 3er saat uyurdu bir hafta icinde gunduz uykulari yok oldu simdi en fazla 30-40 dk uyuyor ve uyaniyor gunduzleri 3-4 kere uyutuyorum toplamda 2-3 saat uyumus oluyor iste. Uyutmazsam ciglik atarak agliyor ve bizde de dalma sorunu var emzik almadi bu nedenle dalmasi zorlasiyor. Bi ara memede uyuyordu simdi onu da birakti. Her uyutma benim icin ayri bi macera resmen
Doktor bize vitamin olarak Polivit vermisti istahini acmasi icin ama d vitamini miktari gunluk ihtiyacini karsiliyor mu bakmam lazim

ben o diziyi hiç izlemedim sevemedim
demek pek isteneni vermemiş saati değişmiş
saati değişmişse çaktırmadan yakında yürürlüktende kalkar

[TABLE="width: 96%, align: center"]
[TR]
[TD="class: rating, align: center"]

[TABLE="class: rating, width: 100%"]
[TR]
[TD="colspan: 6"]Hiçte bilem bikeremmm benim dizimin raitinglerii daha yukarılarda taaam mıııı

17 EYLÜL 2013 SALı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]TITLE[/TD]
[TD]CHANNEL[/TD]
[TD]START TIME[/TD]
[TD]END TIME[/TD]
[TD]RTG%(NET)[/TD]
[TD]SHARE%(NET)[/TD]
[TD]TVR%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]GALATASARAY-REAL MADRID UEFA SAMPIYONLAR LIGI KARSILASMASI[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]21:26:22[/TD]
[TD]2317[/TD]
[TD]16,73[/TD]
[TD]44,49[/TD]
[TD]37,61[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]GUNESI BEKLERKEN[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]2031[/TD]
[TD]23:18:45[/TD]
[TD]5,93[/TD]
[TD]15,21[/TD]
[TD]38,95[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]BENIM ICIN UZULME[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]19:44:18[/TD]
[TD]22:09:51[/TD]
[TD]4,45[/TD]
[TD]12,17[/TD]
[TD]36,58[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]IKI DUNYA ARASINDA[/TD]
[TD]SAMANYOLU TV[/TD]
[TD]1927[/TD]
[TD]2049[/TD]
[TD]3,59[/TD]
[TD]10,56[/TD]
[TD]34,01[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]SEKSENLER[/TD]
[TD]TRT 1[/TD]
[TD]20:26:46[/TD]
[TD]2259[/TD]
[TD]3,58[/TD]
[TD]9,24[/TD]
[TD]38,71[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TOTAL/TR>
[TABLE="class: rating, width: 100%"]
[TR]
[TD="colspan: 6"]24 EYLÜL 2013 SALı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]TITLE[/TD]
[TD]CHANNEL[/TD]
[TD]START TIME[/TD]
[TD]END TIME[/TD]
[TD]RTG%(NET)[/TD]
[TD]SHARE%(NET)[/TD]
[TD]TVR%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]O SES TURKIYE[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]2055[/TD]
[TD]2359[/TD]
[TD]9,22[/TD]
[TD]24,52[/TD]
[TD]37,60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]KACAK[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]20:00:34[/TD]
[TD]2153[/TD]
[TD]5,72[/TD]
[TD]15,24[/TD]
[TD]37,55[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]BENIM ICIN UZULME[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]1954[/TD]
[TD]2336[/TD]
[TD]4,17[/TD]
[TD]11,00[/TD]
[TD]37,91[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]O SES TURKIYE OZET[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]1929[/TD]
[TD]2055[/TD]
[TD]4,15[/TD]
[TD]11,97[/TD]
[TD]34,66[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]CALIKUSU[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]1916[/TD]
[TD]2250[/TD]
[TD]4,08[/TD]
[TD]10,68[/TD]
[TD]38,16[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Dogru soluyosun ole deniyim bari bende bide doydugunu bilmiyo bu çocuk ya yiyor yiyor sonra kusuyor biraz buyuselerde rahatlasak

Üç ay üç hf oluncaya kadar benim kızda iki saatte bir emiyordu sonra birden bire üç dört saatte bir emmeye başladı. Bence dört ay dolunca emme sıklığı azalıyor kendiliğinden

Multitaps ve acd3 damla ikiside muadil. D vitaminin yanında A ve C vit içeriyor

Hakliysam, neden tekrar tekrar ayni seyi yapıyorsun-de.. icinde bulundugun durumu anlamasini, biraz empati yapmasını bekledigini söyle
Ayni zamanda Çalışıyorsunda sen; yeni bir duzen kurdunuz ve bu duzene adapte olmak icin birbirinizi desteklemelisiniz.eksik, kusur bulmak olmamali
Belki baska bi sıkıntısı vardır da o sebepten sana sariyordur .oturup konussan da bi sorsan:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
Oglumu uyku sorunu artik cekilmez oldu gündüzleri zorla uyutuyorum hooop 30-40 dk sonra uykuyu alamadan uyaniyor buda yetmiyor yorgun oldugu icin ne emmek ne biberon istemiyor 1-2 dk sulu sütü aliyor memeyi birakiyor uyku yok, gündüzleri birde karnini tam doyurmuyor kilo alamayacak böyle giderse diye korkuyorum.. Bütün gün huzursuz uykusuzluktan 5 dk gülüyorsa yarim saat agliyor, aksam uyku saati yaklastikca 5-6 gibi resmen ortaligi yikiyor, emzik almiyor diye hic üzülmeyin emzikte care degil emzigi diliyle itip arkadindan tekrar istiyor..

Bebegi 4-5 aylik olanlar bu sorunu yasayipta gündüz uykusu tekrar düzene girdimi? Bende artik güc kalmadi

canım ya bende kafayı yicem artık çare 3 4 günlüğüne anneme gitmekte buldum yoksa kafayı tırlatıcam mesela dün gece saat 10.30da uyutmaya başladım emzirme falan derken uykuya dalması tam 12.30 du. uykudan geberiyo gözler kan çanağı gibi ama uyumuyo çocuk uyumadığı gibi acayip huysuzlanıyo.ayakta salladım yok göğsümde yatırdım yok dolaşarak uyutmaya çalıştım yok emzirirken uykuya dalar dedim yok oğlu yok. en sonunda yoruldu sanırım uyudu ama ben çıldırmak üzereydim.umarım yakın zamanda geçer bu durumları

Ben anneme gitsem de fayda etmiyor kimsenin kucagin da durmuyor cocuk arabasin da uyuttum 40 dk önce 5 dk olmadi tekrar uyandi sürekli ellerini-etrafi inceliyor, beyni bu aylar da cok hizli gelisiyor onun gözünden bakinca da kolay degil evet ama bende kafayi yiyecegim bu gidisle, dogdugu günden beri her aksam ayni saatler de banyo-masaj-emzirme-yatis olarak uyku ritueli yaptigim halde aksamlarida uyutmam 1-2 saatimi aliyor

kız zeyno öldürdün beni
ay üşenmemiş bulmuş suratıma şak diye yapıştırmış (üşenmeyen zeyno kafa)(araştırmacı zeyno kafa)(CSI Newyork zeyno kafa)
e neyse anladığım kadarıyla çalıkuşuda 3. sırada

aynı şeyleri ben de yaşıyorum yanlız değilsiniz

bir farklı bugün
çoooook uzun bir zamandır ilk defa bugün 4 gibi uyudu hala uyanmadı.
gidip gidip bakıyorum neden uyanmadı diye
banyosunu hazırladım.
bazen mızırdanıyor bacaklarını kaldırıp karnına çekiyor. hehhh diyorum şimdi uyanacak. gidip bacaklarını tutuyorum karnına masaj yapıyorum. yok uyanmadı. sizce uyandırsam huzursuzlanır mı?
uyandırmazsam da akşam uykusunun saati kaymış olacak
offfffffffff anlamadım gitti bu işi:26:
ne yapsam acaba:44:

Konuşuyorum değişen bir şey yok en sonunda bende pes edecegim korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…