maşallah çok tatlııı:))beresine de bayıldım:)nerden aldınız??
bizde niye böyle oldu anlamadım belki de başka bişeyle alakalı bilmiyorum ki. sağolun kızlar cvplar için...
ıhlamur yap ver bence az az günde 1 kere 3 çay kaşığı veriyorum ben öksürünce.. geçmiş olsun canım
aynı benim oğlum da bu ara böyle eskiden sabah yarım saat öğleden sonra en az 2.5 saat uyurdu şimdi bütün uykuları yarım saati geçmiyor dün öğleden sonra 1.5 saat uyudu ama 12.30 dan 15.30 a kadar uyutmaya çalıştım aralarda emzirerek birde emerken uyumaya alıştı ki onu engellemeye çalışıyorum ama zor valla..
benim doktorum bişey demedi ama bu ayda artık 3-4 saatte bir mi yemesi gerekiyormuş?
aynı canım ya dönemsel mi acaba bunlar? ben de gece uykusuna kolay geçerdi gerçi bir düzen kuramadım hala ama yine de zor uyumazdı 2-3 gündür uyutuyorum hem gece hem gündüz 10 dk ya ağlayarak uyanıyor dalamıyor ne yapsak bilemedim?
ben birkaç kere denedim yarım kundak yapmayı daha çok sıkıldı sanki doğduğundan beri hiç yapmadım ondan sanırım alışır mı ki acaba bu saatten sonra? emzik de almıyo ona da hala arada uğraşıyorum..
bugün ben de deneyim dedim ama dayanadım(kucakta uyuyo benimkide kollarım kopuyo.yatırdım bağırmaya başladı,odaya gittim sakinleşsin diye konuştum vs ama ağlamaya başladı durmadı.kıyamadım kucağa aldım kollafımda hemen uyudu:)bence ideal zaman eğitim için ama biraz sabırlı olmak gerekiyo.dün kapıcımızın karısı geldi bebek görmeye 7 aylık oğluyla.doğduğundan beri emzirip yatağına atıyorum kendi uyuyo tabi ağlıyo başlarda ama alışıyo dedi.bence önce kendimi hazırlamalıyım bu olaya,bayılıyorum oğlumun sıcaklığını hissetmeye,bebek kokusunu içime çekmeye:)))
Ahahaa supermıs
Benım oglum bu hafta tam 3 aylık oluyor ne zaman ıhtıyacımız olcak dıs kasıyıcısına ?
Demek rota asısıyla bızzat bız ılgılenıyoruz bı gıdelım soralım bakalım bızım doktor amca nıye bıze soylememıs bu asıyı bı hesap soralım
Bıde kızlar bı sorum var benım oglum sadece anne sutuyle beslenıyor ve hergun kaka yapmıyor.bazen gun asırı bazense 3 gunu buldugu bıle oluyor.bu bı sorun mu sızce doktora danısmalı mıyım? Kılo alımı normal sevıyede az alsa doymuyo dıcem ama oyle de gorunmuyor ne yapmalı
Benim kızım da sadece anne sütü alıyor ama her gün iki ç kere kakasını yapıyor normal mi ki? Bir de sağlık ocağının verdiği d vitamininin yerine başka vitaminler tavsiye ediyormuş ya bazılarınızın doktorları, isimlerini yazabilir misiniz. Multitaps i biliyorum ben sadece yine burada biriniz yazmıştınız.
Benim kızım da sadece anne sütü alıyor ama her gün iki ç kere kakasını yapıyor normal mi ki? Bir de sağlık ocağının verdiği d vitamininin yerine başka vitaminler tavsiye ediyormuş ya bazılarınızın doktorları, isimlerini yazabilir misiniz. Multitaps i biliyorum ben sadece yine burada biriniz yazmıştınız.
ben o diziyi hiç izlemedim sevemedim
demek pek isteneni vermemiş saati değişmiş
saati değişmişse çaktırmadan yakında yürürlüktende kalkar
Dogru soluyosun ole deniyim bari bende bide doydugunu bilmiyo bu çocuk ya yiyor yiyor sonra kusuyor biraz buyuselerde rahatlasak
yok kızlar ya ayrı takılıyor diye değil evdede beraber bişiler yapalım diyorum pek istekli değil ama başka işlerde ......neyse..... durmadan bi laf sokmalar bi eleştiriler anlamadım kırıldığımıda söylüyorum tamam haklısın diyor ve bi iki gün sonra aynı şeyler. ne bileyim bozuğum biraz canım sıkkın. herşeyi elimden geldiğince iyi yapmaya çalışıyorum ama yine bi eksik buluyor
Oglumu uyku sorunu artik cekilmez oldu gündüzleri zorla uyutuyorum hooop 30-40 dk sonra uykuyu alamadan uyaniyor buda yetmiyor yorgun oldugu icin ne emmek ne biberon istemiyor 1-2 dk sulu sütü aliyor memeyi birakiyor uyku yok, gündüzleri birde karnini tam doyurmuyor kilo alamayacak böyle giderse diye korkuyorum.. Bütün gün huzursuz uykusuzluktan 5 dk gülüyorsa yarim saat agliyor, aksam uyku saati yaklastikca 5-6 gibi resmen ortaligi yikiyor, emzik almiyor diye hic üzülmeyin emzikte care degil emzigi diliyle itip arkadindan tekrar istiyor..
Bebegi 4-5 aylik olanlar bu sorunu yasayipta gündüz uykusu tekrar düzene girdimi? Bende artik güc kalmadi
canım ya bende kafayı yicem artık çare 3 4 günlüğüne anneme gitmekte buldum yoksa kafayı tırlatıcam mesela dün gece saat 10.30da uyutmaya başladım emzirme falan derken uykuya dalması tam 12.30 du. uykudan geberiyo gözler kan çanağı gibi ama uyumuyo çocuk uyumadığı gibi acayip huysuzlanıyo.ayakta salladım yok göğsümde yatırdım yok dolaşarak uyutmaya çalıştım yok emzirirken uykuya dalar dedim yok oğlu yok. en sonunda yoruldu sanırım uyudu ama ben çıldırmak üzereydim.umarım yakın zamanda geçer bu durumları
kız zeyno öldürdün beni
[TABLE="width: 96%, align: center"]
[TR]
[TD="class: rating, align: center"]
[TABLE="class: rating, width: 100%"]
[TR]
[TD="colspan: 6"]Hiçte bilem bikeremmmbenim dizimin raitinglerii daha yukarılarda taaam mıııı
17 EYLÜL 2013 SALı
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]TITLE[/TD]
[TD]CHANNEL[/TD]
[TD]START TIME[/TD]
[TD]END TIME[/TD]
[TD]RTG%(NET)[/TD]
[TD]SHARE%(NET)[/TD]
[TD]TVR%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]GALATASARAY-REAL MADRID UEFA SAMPIYONLAR LIGI KARSILASMASI[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]21:26:22[/TD]
[TD]2317[/TD]
[TD]16,73[/TD]
[TD]44,49[/TD]
[TD]37,61[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]GUNESI BEKLERKEN[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]2031[/TD]
[TD]23:18:45[/TD]
[TD]5,93[/TD]
[TD]15,21[/TD]
[TD]38,95[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]BENIM ICIN UZULME[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]19:44:18[/TD]
[TD]22:09:51[/TD]
[TD]4,45[/TD]
[TD]12,17[/TD]
[TD]36,58[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]IKI DUNYA ARASINDA[/TD]
[TD]SAMANYOLU TV[/TD]
[TD]1927[/TD]
[TD]2049[/TD]
[TD]3,59[/TD]
[TD]10,56[/TD]
[TD]34,01[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]SEKSENLER[/TD]
[TD]TRT 1[/TD]
[TD]20:26:46[/TD]
[TD]2259[/TD]
[TD]3,58[/TD]
[TD]9,24[/TD]
[TD]38,71[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
TOTAL/TR>[TABLE="class: rating, width: 100%"]
[TR]
[TD="colspan: 6"]24 EYLÜL 2013 SALı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]TITLE[/TD]
[TD]CHANNEL[/TD]
[TD]START TIME[/TD]
[TD]END TIME[/TD]
[TD]RTG%(NET)[/TD]
[TD]SHARE%(NET)[/TD]
[TD]TVR%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]O SES TURKIYE[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]2055[/TD]
[TD]2359[/TD]
[TD]9,22[/TD]
[TD]24,52[/TD]
[TD]37,60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]KACAK[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]20:00:34[/TD]
[TD]2153[/TD]
[TD]5,72[/TD]
[TD]15,24[/TD]
[TD]37,55[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]BENIM ICIN UZULME[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]1954[/TD]
[TD]2336[/TD]
[TD]4,17[/TD]
[TD]11,00[/TD]
[TD]37,91[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]O SES TURKIYE OZET[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]1929[/TD]
[TD]2055[/TD]
[TD]4,15[/TD]
[TD]11,97[/TD]
[TD]34,66[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]CALIKUSU[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]1916[/TD]
[TD]2250[/TD]
[TD]4,08[/TD]
[TD]10,68[/TD]
[TD]38,16[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
aynı şeyleri ben de yaşıyorum yanlız değilsinizOglumu uyku sorunu artik cekilmez oldu gündüzleri zorla uyutuyorum hooop 30-40 dk sonra uykuyu alamadan uyaniyor buda yetmiyor yorgun oldugu icin ne emmek ne biberon istemiyor 1-2 dk sulu sütü aliyor memeyi birakiyor uyku yok, gündüzleri birde karnini tam doyurmuyor kilo alamayacak böyle giderse diye korkuyorum.. Bütün gün huzursuz uykusuzluktan 5 dk gülüyorsa yarim saat agliyor, aksam uyku saati yaklastikca 5-6 gibi resmen ortaligi yikiyor, emzik almiyor diye hic üzülmeyin emzikte care degil emzigi diliyle itip arkadindan tekrar istiyor..
Bebegi 4-5 aylik olanlar bu sorunu yasayipta gündüz uykusu tekrar düzene girdimi? Bende artik güc kalmadi
Konuşuyorum değişen bir şey yok en sonunda bende pes edecegim korkuyorumHakliysam, neden tekrar tekrar ayni seyi yapıyorsun-de.. icinde bulundugun durumu anlamasini, biraz empati yapmasını bekledigini söyle
Ayni zamanda Çalışıyorsunda sen; yeni bir duzen kurdunuz ve bu duzene adapte olmak icin birbirinizi desteklemelisiniz.eksik, kusur bulmak olmamali
Belki baska bi sıkıntısı vardır da o sebepten sana sariyordur .oturup konussan da bi sorsan:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?