2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Canim zaten uykusunu aldigi icin uykuya gecisin de sorun yasamazmisin? Belki aksam uykusuna yatti saniyor olabilir kendisini sen uyandirirsan ya uyutamazsin yada uykusunu böldügün icin aglar gibi geliyor bana.. Olmazsa bugün biraz ayni rituel de gec yatirirsin

Bizim de gece uykumuz fena bozuldu bende kotuyum ya

kızımı yine kevgire çevirdiler 5.ayımıza girdik aşılarımızı olduk
6700gr 62cm 39cm kafa çevresi
ya bizim kafa çevremiz düşük moralim bozuluyor

Kizlar sizce Mevlüt yapmak için çok mu geç kaldım? Eğer yaparsam bayramdan sonra yapabilecegim.kararsiz kaldım yapıp yapmamakta.
canım bende bayraamdan sonra yapacaam maksat Kur'an okunması
seni bilmem ama ben biraz geç kaldım ama napiiim illa şu zamanda olacak diye bişi yok sonuçta

Dr bi şey demediyse dert etme canim benim

beslenme aralığını uzatma çalışması bugün başarısızlıkla sonuçlandı. inş yarın sonuç alırım.

3 saatte bir beslense benim için harika olur..

bizim kafa çapı 40. bizimkinide küçük buldu dr. deviti onun için artırdı diye düşünüyorum. artık 4 damla vercem.

bıngılı çok az kalmış. socağındaki hemşire 2 ye düşürelim mi diye sor doktoruna dedi. ama doktor düşürmek yerine artırdı..

Konuşuyorum değişen bir şey yok en sonunda bende pes edecegim korkuyorum

sen şimdilik üstüne gitme eşinin
söylediklerinide yapabiliyorsan duymazdan gel
onun sana davrandığı gibi sende ona davran diyiceem ama o ters teper (hak ediyo ya nese)
daha da beter olur ilişkiniz
ay gıcık oluyorum bu erkeklere kaz kafalılar ya
dünya onlar için dönsün biz hizmetçileri olalım
biz herşeyi mükemmel yapmalıyız peki ya onlar
sanki kendileri kusursuz

Dr bi şey demediyse dert etme canim benim

cuma dr gidicem bakalım o ne diyecek
geçen ay salaklığımdan drumuza gitmedik şimdi onun pişmanlığını yaşıyorum
geridönüşüm biz 5. ayımıza girdik artık sen düşün %10daydık sanırım
deviti sorayım bakalım
ay benim kafamda biraz küçük bana çekmesin ya

beslenme aralığını uzatma çalışması bugün başarısızlıkla sonuçlandı. inş yarın sonuç alırım.

3 saatte bir beslense benim için harika olur..
canım sen ne diye uzatmaya çalışıyorsunki
çocuk kendi karar verir zaten
zamanla uzayacak aç kalmasın yavrucak
sonra kilo alımı yavaşlar bu sefer onun için üzülürsün
bizimki yakın zamanda 3-4 saatte bir beslenmeye (daha doğrusu beslenmemeye) başladı
bizim deliyede mama yediremiyorum ağlayarak yiyor

bizde yüzde 25 deymişiz.

ayy şu ayları büyük büyük söyleyip durmayın 4 aylıksınız sizz...

sarı kafalar içinde kızcaktımda çok popüler oldu kızamadım

dr dedi. hem zaten böyle daha dengesiz oluyor asıl böyle kilo alamıyor. süt fazla birikmediği için çabuk acıkıyor. tam karnı doymadığı için uyuyamıyor. aç ve uyumayan bebek nası kilo alsın.

hem yetişkinlerde de böyle değil mi. az az sık sık yemek yiyen kilo almaz. benimki de çok fit zaten az tombullaşsın..ağırlık olarak fena değil ama görünüm olarak tombiş değil. çok fit sinir bozucu. bebek dediğin az tombiş olmalı

birde ben işteyken en çok sorun ettiğim şey beslenmesi. ben işteyken 1 kez beslense daha iyi.ne kdar çok beslenirse o kadar sıkıntı benim için..

benim kızım başından beri uyku sorunu yaşıyordu ama son 1 haftadır tavan yaptı.internette baktım biraz sonbahar ayı yaparmış huzursuzluk.birde mevsim geçişi etkilemiştir çocukları.ayrıca bu aylarda tutma dönme gibi birçok beceriye ulaşıyorlar beyin uykuda bunları kaydediyor sonra rem uykusuna geçiş yapılabiliyor.tabi bu süre uzayınca bizimkiler rem uykusuna geçemeden tekrardan uyanıyorlar.

geçenlerde sordum burda ama kimseden cevap alamadım.tekrar sorayım bari.uyku tulumlarında ayaklı mı yoksa çuval gibi olan mı kullanışlı?birde şu primaların yeşilinide beyazınıda denedim kızım ne zaman kaka yapsa sırtına kadar çıkıyor.başka hangi markayı önerirsiniz?

bizde yüzde 25 deymişiz.

ayy şu ayları büyük büyük söyleyip durmayın 4 aylıksınız sizz...

sarı kafalar içinde kızcaktımda çok popüler oldu kızamadım
5. ayımızdan gün alıyoruz işte (ne kızıyon diyen sarı kafa)
hııı demek dr demiş siz drlamı büyüdünüz acıkıyodunuz veriyoduk memeyi diyen tontiş sarı kafa
canım eğer drunuz demişse diyecek bişi yok tabi
bide süt birikmesi için haklısın öle çabuk birikmiyor ama sen mamada veriyorsun sonuçta
kuzucuk açlıktan uyuyamazki belki biraz daha beklemek gerekli
bide bebişleri biz yetişkinler gibi düşünmemek lazım ne kadar ve ne zaman yiyeceğine onlar kara vermeliler valla bizim dr da böle demişti

Aynen sorsan kendi mükemmel ben is bilmez

uyku tulumu için bende cvp bekliyorum
bez konusunda bende senin gibi primanın yeşilinide beyazınıda denedim kaka hep sırtındaydı
3 numara kullanıyorduk 4 numaraya geçtikten sonra hiç sırtından çıkmadı
sende kaç numara kullanıyorsan bi büyüğünü dene istersen belki sizinkide aynı nedendendir

Uyku tulumu konusunda benım de fıkre ıhtıyacım var ama bez olarak molfıx kullanıyorum canım sımdıye kadar hıcbı sıkıntı yasamadım dene ıstersen

sen düşünüp ancak kendine zarar verirsin
umarım düzelir farkına varır ne yaptığının
ama senin dayanman lazım

Aynı anda yazmısız aynı seylerı :)
Bende 4 numaraya gectım sıkıntı yok oglusumun totosu rahatladı :)

Ha bıde erzurumda oturan sen mıydın canım ? Ikı hafta kadar ıst da kaldık geldık buz olmus buralar korkuyorm oglumu hasta etcem dıye.kac kat gıydırıyosun mınıgını ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…