- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
bir farklı bugün
çoooook uzun bir zamandır ilk defa bugün 4 gibi uyudu hala uyanmadı.
gidip gidip bakıyorum neden uyanmadı diye
banyosunu hazırladım.
bazen mızırdanıyor bacaklarını kaldırıp karnına çekiyor. hehhh diyorum şimdi uyanacak. gidip bacaklarını tutuyorum karnına masaj yapıyorum. yok uyanmadı. sizce uyandırsam huzursuzlanır mı?
uyandırmazsam da akşam uykusunun saati kaymış olacak
offfffffffff anlamadım gitti bu işi:26:
ne yapsam acaba:44:
Bizim de gece uykumuz fena bozuldu bende kotuyum yaOglumu uyku sorunu artik cekilmez oldu gündüzleri zorla uyutuyorum hooop 30-40 dk sonra uykuyu alamadan uyaniyor buda yetmiyor yorgun oldugu icin ne emmek ne biberon istemiyor 1-2 dk sulu sütü aliyor memeyi birakiyor uyku yok, gündüzleri birde karnini tam doyurmuyor kilo alamayacak böyle giderse diye korkuyorum.. Bütün gün huzursuz uykusuzluktan 5 dk gülüyorsa yarim saat agliyor, aksam uyku saati yaklastikca 5-6 gibi resmen ortaligi yikiyor, emzik almiyor diye hic üzülmeyin emzikte care degil emzigi diliyle itip arkadindan tekrar istiyor..
Bebegi 4-5 aylik olanlar bu sorunu yasayipta gündüz uykusu tekrar düzene girdimi? Bende artik güc kalmadi
canım bende bayraamdan sonra yapacaam maksat Kur'an okunmasıKizlar sizce Mevlüt yapmak için çok mu geç kaldım? Eğer yaparsam bayramdan sonra yapabilecegim.kararsiz kaldım yapıp yapmamakta.
Dr bi şey demediyse dert etme canim benimkızımı yine kevgire çevirdiler 5.ayımıza girdik aşılarımızı olduk6700gr 62cm 39cm kafa çevresiya bizim kafa çevremiz düşük moralim bozuluyorcanım bende bayraamdan sonra yapacaam maksat Kur'an okunması seni bilmem ama ben biraz geç kaldım ama napiiim illa şu zamanda olacak diye bişi yok sonuçta
Konuşuyorum değişen bir şey yok en sonunda bende pes edecegim korkuyorum
Dr bi şey demediyse dert etme canim benim
bizim kafa çapı 40. bizimkinide küçük buldu dr. deviti onun için artırdı diye düşünüyorum. artık 4 damla vercem.
bıngılı çok az kalmış. socağındaki hemşire 2 ye düşürelim mi diye sor doktoruna dedi. ama doktor düşürmek yerine artırdı..
canım sen ne diye uzatmaya çalışıyorsunkibeslenme aralığını uzatma çalışması bugün başarısızlıkla sonuçlandı. inş yarın sonuç alırım.
3 saatte bir beslense benim için harika olur..
cuma dr gidicem bakalım o ne diyecek
geçen ay salaklığımdan drumuza gitmedik şimdi onun pişmanlığını yaşıyorum
geridönüşüm biz 5. ayımıza girdik artık sen düşün %10daydık sanırım
deviti sorayım bakalım
ay benim kafamda biraz küçük bana çekmesin ya
canım sen ne diye uzatmaya çalışıyorsunki
çocuk kendi karar verir zaten
zamanla uzayacak aç kalmasın yavrucak
sonra kilo alımı yavaşlar bu sefer onun için üzülürsün
bizimki yakın zamanda 3-4 saatte bir beslenmeye (daha doğrusu beslenmemeye) başladı
bizim deliyede mama yediremiyorum ağlayarak yiyor
Ben anneme gitsem de fayda etmiyor kimsenin kucagin da durmuyor cocuk arabasin da uyuttum 40 dk önce 5 dk olmadi tekrar uyandi sürekli ellerini-etrafi inceliyor, beyni bu aylar da cok hizli gelisiyor onun gözünden bakinca da kolay degil evet ama bende kafayi yiyecegim bu gidisle, dogdugu günden beri her aksam ayni saatler de banyo-masaj-emzirme-yatis olarak uyku ritueli yaptigim halde aksamlarida uyutmam 1-2 saatimi aliyor
5. ayımızdan gün alıyoruz işte (ne kızıyon diyen sarı kafabizde yüzde 25 deymişiz.
ayy şu ayları büyük büyük söyleyip durmayın4 aylıksınız sizz...
sarı kafalar içinde kızcaktımda çok popüler oldu kızamadım
hııı demek dr demiş siz drlamı büyüdünüz acıkıyodunuz veriyoduk memeyi diyen tontiş sarı kafadr dedi. hem zaten böyle daha dengesiz oluyor asıl böyle kilo alamıyor. süt fazla birikmediği için çabuk acıkıyor. tam karnı doymadığı için uyuyamıyor. aç ve uyumayan bebek nası kilo alsın.
hem yetişkinlerde de böyle değil mi. az az sık sık yemek yiyen kilo almaz. benimki de çok fit zaten az tombullaşsın..ağırlık olarak fena değil ama görünüm olarak tombiş değil. çok fit sinir bozucu. bebek dediğin az tombiş olmalı
birde ben işteyken en çok sorun ettiğim şey beslenmesi. ben işteyken 1 kez beslense daha iyi.ne kdar çok beslenirse o kadar sıkıntı benim için..
sen şimdilik üstüne gitme eşinin
söylediklerinide yapabiliyorsan duymazdan gel
onun sana davrandığı gibi sende ona davran diyiceem ama o ters teper (hak ediyo ya nese)
daha da beter olur ilişkiniz
ay gıcık oluyorum bu erkeklere kaz kafalılar ya
dünya onlar için dönsün biz hizmetçileri olalım
biz herşeyi mükemmel yapmalıyız peki ya onlar
sanki kendileri kusursuz
geçenlerde sordum burda ama kimseden cevap alamadım.tekrar sorayım bari.uyku tulumlarında ayaklı mı yoksa çuval gibi olan mı kullanışlı?birde şu primaların yeşilinide beyazınıda denedim kızım ne zaman kaka yapsa sırtına kadar çıkıyor.başka hangi markayı önerirsiniz?
geçenlerde sordum burda ama kimseden cevap alamadım.tekrar sorayım bari.uyku tulumlarında ayaklı mı yoksa çuval gibi olan mı kullanışlı?birde şu primaların yeşilinide beyazınıda denedim kızım ne zaman kaka yapsa sırtına kadar çıkıyor.başka hangi markayı önerirsiniz?
uyku tulumu için bende cvp bekliyorum
bez konusunda bende senin gibi primanın yeşilinide beyazınıda denedim kaka hep sırtındaydı
3 numara kullanıyorduk 4 numaraya geçtikten sonra hiç sırtından çıkmadı
sende kaç numara kullanıyorsan bi büyüğünü dene istersen belki sizinkide aynı nedendendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?