3 numara bile büyük gibi geliyor bana daha kızım 6 kilo 4 numara çok büyük olur sanırım.uyku tulumu için bende cvp bekliyorum
bez konusunda bende senin gibi primanın yeşilinide beyazınıda denedim kaka hep sırtındaydı
3 numara kullanıyorduk 4 numaraya geçtikten sonra hiç sırtından çıkmadı
sende kaç numara kullanıyorsan bi büyüğünü dene istersen belki sizinkide aynı nedendendir
uyku tulumu konusunda benım de fıkre ıhtıyacım var ama bez olarak molfıx kullanıyorum canım sımdıye kadar hıcbı sıkıntı yasamadım dene ıstersen
evet canım erzurumdayım sende ağrıdaydın sanırımAynı anda yazmısız aynı seylerı :)
Bende 4 numaraya gectım sıkıntı yok oglusumun totosu rahatladı :)
Ha bıde erzurumda oturan sen mıydın canım ? Ikı hafta kadar ıst da kaldık geldık buz olmus buralar korkuyorm oglumu hasta etcem dıye.kac kat gıydırıyosun mınıgını ?
3 numara bile büyük gibi geliyor bana daha kızım 6 kilo 4 numara çok büyük olur sanırım.
peki molfixinde prima gibi çeşitleri var mı hiç bakmadım marketlerde falan.
evet canım erzurumdayım sende ağrıdaydın sanırım
bende sana soracaktım
ben şuan üstten tek kat uzun kollu giydiriyorum alttanda külotlu çorap ve giysisini giydiriyorum bu aralar yelekte giydirmeye başladım ama kucağımıza aldığımızda ince bi battaniyeyi hep sarıyorum
ve 2 gündür sabah çok erken saatte kombiyi çalıştırıyorum öğlene kadar(mallığımdan akşam çalıştırmıyorum)
sen nasıl yapıyorsun
buradan okuduğumda batıdakiler bilek artık örgü yelek hırka giydirmeye başlmış ki bizim buralar daha soğuk
canım bizede 3 no büyüktü (6700 gr mız) ama 4 noya geçtim oda büyük ama onda bile lastik izi oluyo ve kaka çıkmıyo
Aynen sorsan kendi mükemmel ben is bilmez
İnşallah canim ya ben duyarsız lasiyorum galiba
önce bir markayı değiştireyim olmazsa 1 numara büyüğüne geçerim.başka forumlarda okudumda bu bazı dönemlerde olan bişeymiş.kaç kişi kaç marka değiştirmiş firmalara bile şikayet etmişler sonuç alamamışlar.benim kız sanırım gazla birliktepüskürterek yapıyor kakayı:))o da dışarı çıkmasına neden oluyor.
uconn maşallah avatrındaki kızının fotosu çok hoş
hep söyleyeceğim unutuyorum yazmayı
çok güzel bi bebek
seyzen ve hülyaerdem bayadır görünmüyo
ee tabi taliaa da
taliaa noldu kız sana topikte geceliyodun
ay yoksa ben mi görmüyorum
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar nerdesiniz
Bende var bir bereketsizlik bi geldim ayak basmaz oldu kızlar:44:
ben de bayram da sonra yaparımKizlar sizce Mevlüt yapmak için çok mu geç kaldım? Eğer yaparsam bayramdan sonra yapabilecegim.kararsiz kaldım yapıp yapmamakta.
ben uyku tulumunu çuval gibi olanlardan almak istiyorum daha rahat sankigeçenlerde sordum burda ama kimseden cevap alamadım.tekrar sorayım bari.uyku tulumlarında ayaklı mı yoksa çuval gibi olan mı kullanışlı?birde şu primaların yeşilinide beyazınıda denedim kızım ne zaman kaka yapsa sırtına kadar çıkıyor.başka hangi markayı önerirsiniz?
Kiz allah sizibiz Erva'nın adını doğduktan sanırım 2 hafta sonra koyduk
karı koca tembel olduğumuz için hep erteledik isim işini
hastaneye gidiyoruz adı kimliği yok Bebek B....(soyisim) olarak çağrılıyorduk
muhtemelen 2. çocuktada öyle olurdu
ama 2. si kız olursa babamız Defne ismini istemişti bide onun gönlünü yaparız
Ayy cok guldumBiraz önce facebookta okudum bayanin biri yazmis diyor ki "ek gidaya basladik ama oglum sebze yemiyor sebzeyle pekmezi karistirip yedirsem ne olur"
Yahu sebzeyle pekmezi karistirip cocuga nasil vermeyi düsünüyor anlamiyorum ki kendisinin hayatta yemeyecegi seyi daha 6-7 aylik cocuga yedirmeyi düsünüyor yazik ya cocukta damak tadi diye birsey birakmayacak, yanlis anlasilmasin bu yazdigim ama bazilari cidden cok sacmaliyor.. Kim yer bezelye-kabak üstüne pekmez
Aseeeee bu saatte senin burda ne isin varr kisss
ben cok hastayimmmmm
Grip olmusum galibaaa uyuyamiyorum
grip olunca benim cenem dislerim agrir.. suan agridan ölüyorum
geçenlerde sordum burda ama kimseden cevap alamadım.tekrar sorayım bari.uyku tulumlarında ayaklı mı yoksa çuval gibi olan mı kullanışlı?birde şu primaların yeşilinide beyazınıda denedim kızım ne zaman kaka yapsa sırtına kadar çıkıyor.başka hangi markayı önerirsiniz?
he ya e napalım hiç bişi içimize sinmediKiz allah siziiki hafta isimsiz mi durdu sizin bebek
canım biz kız kundaksiz uyumadığı için uyku tulumu fikrim yok
ama bez konusunda primadan başka denemedim henüz
bizim kız 6 kg bile değildi ben 4 numaraya geçtim
(hala 6 kg olmamıştır o da ayrı bi konu)
çok rahat etti bacaklarını sanki sıkıyo gibiydi
hatta bunda bile çok yapınca
yada oturur pozisyonda falansa özellikle
dışarı çıkıyor belden..
ama bu bezde sanki nemi dışarı veriyo gibi
çıtçıtlı body si sanki nemli gibi geliyor bana soğuk hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?