2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
he ya e napalım hiç bişi içimize sinmedi
bide bizim kız 1 ay erken geldi
onun suçu zamanında gelseydi o zamana kadar isim bulurduk isimsiz dolaşmazdı 2 hafta

Hayır boşuna suç sizin
36. Haftaya kadar aklınız nerdeydi Bacimmm

5 den de gün alsan 6 dan da gün alsan 4 aylıksın işte

dr a ben sordum. o da 3-4 saatte bir beslenmeli bu ay dedi. belli bi süre her istediğinde verin diyorlar ama büyüdüler artık.

ben bu ara mama vemiyorum. az veriyorum. bazı günler hiç bazı günler bir kez.

ben işteyken ona yapılacak mama kimbilr nasıl yapılır. o yüzden ben işteyken mümkün olan en az ne idiği belirsiz mama alsın istiyorum. şimdiden alıştırmaya çalışıyorum bu sebeble.

birde ben bu zamana kadar ona hiç karışmadım. ne istediyse o oldu. istediği gibi yatıyor istediği gibi kalkıyor bu işlerin ince bi dengeyle kurulması gerektiğini düşünüyorum. yiyeceği şeye o karar versin dersem bi kaç yıl sonra sürekli cips yemek ister..

ama bu sürekli ona müdahale edeceğim anlamına gelmiyor. kırk yılın bi başı benim dediğim olsun yaaa 3 saatte beslencek o kadar inş yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben torba şeklinde olandan kullanıyorum, çok memnunum...
Markası ufaklık. Kolları fermuarlı, gerektiğinde çıkarabiliyorsunuz.
Bir tane de english home'dan almıştık. Onu henüz kullanmadık, o da torba şeklinde, kolsuz.
Alın rahat edin kızlar, üstü açılmış, açılmamış derdi yok.

ben oğluma 6 kilo olduğundna bu yana 4 numara bez kulanıyorum. büyük bez kullanmak kalça çıkıklığı olmasın diye de iyiymiş.

uygun fiyatlı bulduğumda prima, normal zamanda molfix kullanıyorum.

biraz daha büyüyünce daha ucuz bezleri araştırcam. şöyle bi 7-8 aylık olunca..

Bugun eşim bebek taklidi yapıyor
Bir baktım ervanin hareketlerini yapmaya başladı
Parmagini emiyor agucuk.sesler cikartiyor
Hadi benimlede ilgilen bende. Senin.bebegin sayılırim diyor
Sonra. Pijamasini getirdi hadi giydir bana bunu dedi
Bende giydirdim
Galiba ervayi kiskaniyor

benimki de hep üstünü açıyor. hep aklımda almak ama çıkıp alamadım. torbalar benim hoşuma gidiyor ama kullanış açısından hangisi daha iyidir bilemiyorum.

çocuk üşütecek diye çok korkuyorum. hep üstü açık. sen kaça aldın tulumları.. ufaklığı nerden aldın

Benim oğlum ilk 2 ay ne gündüz ne gece uyumuyordu. 2. Ayı bitti düzeldi. Gündüz 2 saatte bir 45 er dk uyuyor. Sadece öğlen 1 de yatıp 3-3,5 ğa kadar uzun uyuyor. Akşam 7 buçukta akşam uykusuna yatıyor. 12 de kaldırıp mamasını veriyorum uyandırmadan devam ediyor. 5-6 bazen de 7 de kalkıyor. Sonra tekrar yatıp 1 saat daha uyuyor.

Şimdilik düzenimiz bu şekilde.

burcu benimkide emmemezlik yaptı. herkes ve dr belli dönemlerde böyle olabileceğini söylüyor.

ben aç bıraktım. normalde mama veriyordum vermedim. rezeneyi biberonla veriyordum hiç vermedim. iyice soğumasın memeden diye. uykulu halde emdi çoğunlukla. bazen uykulu haldeyken bile almıyordu. ama direndim başka bişi vermedim. dün bugündür emiyor neyseki

Canım torba şeklinde alma fikri anneme ait. Bana ve kardeşime o şekilde kullanmış :) İnternetten butikbebe'den almıştık. Fiyatı da indirimli 25 falandı sanırım. Ama bebek hazırlıklarında, kış sezonu sonunda alınmıştı. Aynından bulursam bir beden büyüğünden bir tane daha almayı düşünüyorum. Yumuşacık ve terletme yapmıyor.

fiyatı çok iyiymiş. ben şu ana kadar bi c&a de gördüm

Bence çuval tipi daha iyi yandan fermuari var omuzdanda cit citli çuval daha pratik
Bezde bizde ayni seyi yasiyoruz
Kizim 6 kg ve 3 numara prima kullanıyorum

wait senin nickini hep waitingforgodot sanıyordum. tabi sonra farkettim.

resmini katalog resmi sandım. çooook güzel. gelinliğini çok beğendim. bi foto yetmez ama . daha yükle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…