2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
aman canım yaa kakasını yapamadıı gaz birikmişşş içindee patlamaya hazır bir volkan gibi olmuşş evlatcağızımm şimdii iyi allahtannn bütün kötülüklerin başı şuu gaz illetiii

Taliaa gene ağladı benim kız yazamadım sana
tahılli mama felan diyordun ya onu doktorun mu söyledi
BIde tam olarak ne onun adı kaşık maması mı hangi marka?
Sana zahmet yazsan:26:

alintinin altini bos görunce ben yazckatim unutmusun beni yine diye sonra bu yazini fark ettim
evet canim bildigin kasik mamasi olanlarindan icinde tahil urunleri ve meyveler fln oluyor muz elma fln cok da lezzetli oluyorlar cocuklardan kalani bende yiyordum:26::26:

aman canım yaa kakasını yapamadıı gaz birikmişşş içindee patlamaya hazır bir volkan gibi olmuşş evlatcağızımm şimdii iyi allahtannn bütün kötülüklerin başı şuu gaz illetiii

patlamya hazir volkanmi ahh canimyaa yazik yavruma nasil kivranmistir , su gaz olayi bir turlu gecmedi ya yine cok sükür bizde cok sorun yok ama hergun gaz sorunu yasayan arkadaslara cok uzuluyorum ( Insallah cabuk gecerler :)

bendee misafirlerim şimdi gitti
sen niye yorundun canım ?
aman canım ya bendede misafir ve çocuklar var yetiyoo derinde rahatsızlandıı dünn o yüzden biraz sıkıcı bi gündüüü sende yoktun bayadır bende yoktum hoşta iştee

bendeeeee bügün annemdeydim eve geldimmisafir ağırladım ölüyorum ve beni bekleyen uykusuz bir gece var önümde

aman bu uykusuz geceler zaten pek sıkıcı oluyooo büyüselerdi şunlarrr uyusaydık şöleeee pireler uçuşsaydı biyerlerimizdeee

patlamya hazir volkanmi ahh canimyaa yazik yavruma nasil kivranmistir , su gaz olayi bir turlu gecmedi ya yine cok sükür bizde cok sorun yok ama hergun gaz sorunu yasayan arkadaslara cok uzuluyorum ( Insallah cabuk gecerler :)

amin canım yaa bizim kız babaya çekmişşş gaz konusuındaaabu büyyüncede böle olurrr kesinnnsen naptın canım yaa görüşemedikk hafsa nasıl diğer çocukların nasıllarrr

evet canim haklisin hangi anne evladinin kötu olmasini ister , isteyen zaten anne olmamistir :) bende genc evlendim canim ama sen daha cok erken evlenmisin ben 20 yasinda evlendim 21 de kizimi kucagima almistim :)) valla bende pert oluyorum bazen sirf kafam dagilsin diye hic birseyle ugrasmayip buraya atiyorum kendimi yoksa cildiracagimm
Pazar pazar kimsecikler yok
kiz sen erken gelmisin ben o saate hala kizimla misil misil uyuyordum bu kizida kendim gibi uykucumu yapcam ne:26::44:

Ayın 11'inde gieecez kısmetse inşallah

ooooo cok az kalmis hadi bakalim hayirli olur insallah , guzelce gez dolas eglenn hee seyzende yazmis sana bol bol resim cek bizlede paylas oke

Sesimi duyan var mı:94::122::122::130::130:

varrrrrrrrrrrrrr benn varimmmmmmmmm ama sen cikmisinn gec kalmisimm

meselaa ben en çok paraşütlee atlamayı istiyorum
sonra bi dünyayı dolşamkkk
ve bunlardan sonra artık bi torun sevilir herhaldeeee
ayy çokmu şey istiyorumkiii

evet size soruyorummm hayatta en çok yapmak istediğiniz 3 şeyyy

hemen cevap veriimmm ben
1. büyük kizimi iyi yetistirip okutup guzel bir yere getirmek
2.oglumu okutup guzel biryere getirmek birde iyi bir gelin sahibi olmak

3. kücük kizimi büyütp guzelce yetistirip, okumasini saglamak insallah oda guzel yerlere gelir.
tabi hayirlisi olsun haklarinda.... iste benim 3 hayalim bu

meselaa ben en çok paraşütlee atlamayı istiyorum
sonra bi dünyayı dolşamkkk
ve bunlardan sonra artık bi torun sevilir herhaldeeee
ayy çokmu şey istiyorumkiii

himmm macerasii seniii

eeee tabii dunyayi gezdikten sonra yaslanacaksin haliyle ozamanda bir torun olmus olur sende artik macerayi birakip
toruna hirka kazak örersin

aslinda dünyayi dolasma hayali bendede vardi ama cocuklar buyudukce bunun imkansizligina daha cok inandim sanirim
neyse ben bir duusun bakim baska ne hayallerim varmis:)))

Son düzenleme:
amin canım yaa bizim kız babaya çekmişşş gaz konusuındaaabu büyyüncede böle olurrr kesinnnsen naptın canım yaa görüşemedikk hafsa nasıl diğer çocukların nasıllarrr

heheheh büyünce degisir insallahhbizimkide gaz man gibii hr yerde zart zurt cikartiyor

bazen öyle olmaz yerde cikartiyorki insani o an ne yapcagini sasirioyr:26:

evet ya bayadir görusemedik senle canim napalim bizde uyutmaya emzirmmeye ugrasip duruyoruz bildigin seyler yani
allahtan cok sorunlu bir kizim yok cok yormuyor beni.. inan buyukler daha cok yoruyor bazen sirf onlara laf anlatacam diye ugrasirken yoruliyorm

1-) Çocuklarımın sağlıklı bir şekilde büyütüp saygın, helal ve bol kazançlı bir meslek sahibi olduklarını ve helalinden kendilerini seven eş sahibi olduklarını görmek.
2-) Tüm dünyada adından söz ettiren başarı bir iş kadını olmak
3-) Elden ayaktan düşmeden,çocuğumun ailemin acısını yaşamadan, kimseye yük olmadan, fazla acı çekmeden bu dünyadan göçüp gitmek

Pazar pazar kvalideyiz
bu arada Deniz Sadi icin capada sintigrafi cektirdik bobregi icin
sonuc, sol bobrekteki buyume sabit bundan kaynakli bosaltimi diger
bobrege gore daha gec yapiyor ama bu da simdilik ciddi bir sorun degil
idrar yolu enfeksiyonu gecirmemesi lazim 6ayda bir de ultrasonla takip verdiler
buyume devam ederse mudahale edecekler olmazsa duzelene kadar 6 ayda bir ultrasonla
takip edilecek bu arada enfeksiyon gecirirse acil getirin dediler

allah acil şifalar versin kendiliğinden geçsin inşallah

slm bacılarım nasılsınız bir emmeme sorunu aldı başını gidio ama biz ucuna reçel sürüp tutturuyoruz bu dönem bebeklerde olurmuş bnm kide dün başladı acıkmıo çocuk mama veriyorum yiyo sanırım sütü sağıp vermeninde kötü yanı var azaltmayı planladım mamayıda bu arada artık daha uzun süre acıkmıolar süt her halukarda yetecektir.Oğlum dışarı istiyo sürekli kapıya gidince sevinio balkona çıkınca çırpınıo resmen bgn parka gttk 2 gündür anneannemizle abimin eşi bendeydi çok güzeldi ama gittiler üzüldüm.oğluşumla başbaşayım

buu arada bebişlerini gördüklerim talia moonletter maşallah çok şirin bebişler.
Talia annem senin kız cin gibi valla çok ayının üstünde hareketler sergiliyor maşallah kızıma.

Bizde durumlar böyle.Oğlumun gündüz uykuları toplasan 1 saat ama gece 10dan snra sabh 7ye kdr 8.30a kdr uyuyor sıkıntısız 1 kere kalkıp 2 memeyi boşaltıo bende 1 bardak süt içip uykuya geçiyorum büyüseler şu sıpalarda rahat etsek az

kızlar, dün bugün süt kampımsı bişi yaptık, gece daha çok eşim baktı ben dinlendim. Dereotu, malt içeceği, yarım litre süt, bol su, laktamil derken bugün birazcık da olsa azalan sütüm 15-20 ml yerine geldi, daha çok yolumuz var ama...4 mama denedik bi de, sadece bebelacı kabul etti, onu da 30 ml içti ve yarım saat kadar sonra çok şiddetli kustu. Eşimle çok korktuk, bu dönemi mamasız atlatmaya karar verdik.Biz de az önce söyledğim gibi sütü arttırmaya abandık.. Bakalım doktor ne diyecek...

canım kilosu önemli, kilo alımını dikkatlice takip et gelinimin aynını benim de yapmam gerek, valla bi diyettir almış başını gidiyor bu bebişlerde

arkadaşlar 2. ayda yapılan verem aşısı omuzda sizde yara oldu mu,benim kızımın kızarık ve kabuk bağlıyor sanki.
hıı, yarın benimkini doktora bi göstereceğiz, kızarıklıkla kalmadı ortasında sarı sarı mikrop mu kaptı acaba:18:

Ben hala adet olmadım
ben deeeve çok mutluyum böyle

evet size soruyorummm hayatta en çok yapmak istediğiniz 3 şeyyy
1)dünyayı uzaydan görmek (şöyle bi 50 seneye aya turlar olur umarum)
2)torun sevmek ve bu esnada oğlumun mutlu, başarılı,huzurlu olduğunu görmek
3)eşimle şöyle bir sene fln güney amerikayı dolaşmak (bu eşimin hayali esasen ama düşününce güzel geldi kopyaladım)

1- ailem ile ömrümüzu saglikli huzurlu vee mutlu bir sekilde nihayete erdirmek.
2- bodruma yerlesmek denize sifir olmasi sartt
3- sayisali tek basima tutturmakkk

Hayallerimde mütevazı olamicammm

Kızlar nasılsınız ben hala hastayım ana bugün ataklandim kendimi motive ediyorum kalk silkin de usini gücünü yap diyorum kendi kendime de işte idarw ettim günü gecirdim simdi gecmisi okuyim az birikmiş
evet cnm geldim evimdeyim artık hala eski duzenimi yapmaya çalışıyorum malum 2 ay evde olmayinca birde bebisle ilk defa yalnız başıma ev idare ediyorum başta zorlandim tabi ama şimdi iyiyim . Şu gribide atlatabilseydim dun değil önceki gün baya yatağa düştüm esimde yoktu gececiydi arkadasim ve eşi geldi bizi aldilar bi gun onlarda kaldim eylül e baktilar bende dinlendim . Bu sefer gribi çok ağır geçiriyorum çocuklugumdan beri hic boyle olmamistim ilaç kullanamamak da cabası... kv.den cocugun bi yeri sakatlanmadan dönmek de ayrı içimi rahatlattı, okadat çocuk büyümüş ler ama bebek tutmaktan habersizler ya oturturlar ya cicugun atallari altta ters döner gelen giden öper ay neyse geçti gitti soimdi mutluyum yavaş yavaş kiz uyuduukca isimi gücümu yapiyom kafama göre yatıp kalkıyorum iyiyim insanın kendi evi gibi yomus
Cnm sen kimseye bak.a Oğluşun cok tatlı o yenge patavatsizini da sil gitsin yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…