aman canım yaa kakasını yapamadıı gaz birikmişşş içindee patlamaya hazır bir volkan gibi olmuşş evlatcağızımm şimdii iyi allahtannn bütün kötülüklerin başı şuu gaz illetiiihee tmm ozaman canim gönül rahatligiyla gönderirim kizimii
gecmis olsun canim ya nesi varmis derin bebeginahh bu bebisler anneleri cok korkutuyor :))
canimya hatirlarsan bizdede olmustu bir gun boyunca emmeyi reddetti ben ac kalmasin diye mama verdim ertesi gun emmeye basladi tekrar ama daha sonra baska gunlerdede tekrarladigi oldu dönem dönem bunu yasiyoruz bazen mememi8 almak istemiyor sütümü agzina sikiyorum elimle ozaman aliyorbazende mamayi veriyorun biraz alsin diye mamayi iciyor cekiyorum hemen memi veriyorum aliyor böyle durumlari yasadigimizda oluyor yani ne yapcagimi sasirdim bende emsin diye
oyyy masallahhh cok yakisikliymis bu beyfendigözleride mavis mavis masallahhh cok guzel rabbim nazarlalrdanm korusun
kizz biz okadar talip bekledik sen niye olmadin bize bugune kadar
Taliaa gene ağladı benim kız yazamadım sana
tahılli mama felan diyordun ya onu doktorun mu söyledi
BIde tam olarak ne onun adı kaşık maması mı hangi marka?
Sana zahmet yazsan:26:
aman canım yaa kakasını yapamadıı gaz birikmişşş içindee patlamaya hazır bir volkan gibi olmuşş evlatcağızımm şimdii iyi allahtannn bütün kötülüklerin başı şuu gaz illetiii
aman canım ya bendede misafir ve çocuklar var yetiyoo derinde rahatsızlandıı dünn o yüzden biraz sıkıcı bi gündüüü sende yoktun bayadır bende yoktum hoşta işteebendee misafirlerim şimdi gitti
sen niye yorundun canım ?
bendeeeee bügün annemdeydim eve geldimmisafir ağırladım ölüyorum ve beni bekleyen uykusuz bir gece var önümde
kızlar laptooptan kamera kayıtı yapabilir miyim ve nasıl. ben yokken pc yi açık bırakıp çocuğun ne halde olduğunu görmek istiyorum.
patlamya hazir volkanmiahh canimyaa yazik yavruma nasil kivranmistir , su gaz olayi bir turlu gecmedi ya yine cok sükür bizde cok sorun yok ama hergun gaz sorunu yasayan arkadaslara cok uzuluyorum ( Insallah cabuk gecerler :)
evet canim haklisin hangi anne evladinin kötu olmasini ister , isteyen zaten anne olmamistir :) bende genc evlendim canim ama sen daha cok erken evlenmisin ben 20 yasinda evlendim 21 de kizimi kucagima almistim :)) valla bende pert oluyorum bazen sirf kafam dagilsin diye hic birseyle ugrasmayip buraya atiyorum kendimi yoksa cildiracagimmbu-na cahillikmi dersin iyi niyetmi bilmiyorum çünkü bir anne yavrusnun kötü olmasını istermi ben 18 yaşında evlendim oğlum olduğunda 19 yaşındaydım ona hep en iyi şekilde bakmak için elimden gelenin en iyisini yaptım ama kızım da bende büyüdüm istemeyerekte olsa yaptığım hatalar varmış bu arada 3 çocuk maşallah allah bağışlasın ben 2ile pert oldum sendemi erken evlendin
kiz sen erken gelmisin ben o saate hala kizimla misil misil uyuyordumPazar pazar kimsecikler yok
Ayın 11'inde gieecez kısmetse inşallah
Sesimi duyan var mı:94::122::122::130::130:
evet size soruyorummm hayatta en çok yapmak istediğiniz 3 şeyyy
meselaa ben en çok paraşütlee atlamayı istiyorum
sonra bi dünyayı dolşamkkk
ve bunlardan sonra artık bi torun sevilir herhaldeeee
ayy çokmu şey istiyorumkiii
amin canım yaa bizim kız babaya çekmişşş gaz konusuındaaabu büyyüncede böle olurrr kesinnn sen naptın canım yaa görüşemedikk hafsa nasıl diğer çocukların nasıllarrr
Pazar pazar kvalideyiz
bu arada Deniz Sadi icin capada sintigrafi cektirdik bobregi icin
sonuc, sol bobrekteki buyume sabit bundan kaynakli bosaltimi diger
bobrege gore daha gec yapiyor ama bu da simdilik ciddi bir sorun degil
idrar yolu enfeksiyonu gecirmemesi lazim 6ayda bir de ultrasonla takip verdiler
buyume devam ederse mudahale edecekler olmazsa duzelene kadar 6 ayda bir ultrasonla
takip edilecek bu arada enfeksiyon gecirirse acil getirin dediler
canım kilosu önemli, kilo alımını dikkatlice takip et geliniminYa kızlar benim bebegim 6-7 saat emmedigi oluy
Buradakileri okuyunca üzüldüm sinirleniyor ve emmiyo
Hatta bugun tam 10 saat emmedi ne yapacağım ben bununla
SÜT var biliyorum çünkü göğsum şişiyor ve acıyor
Ne yapsam bilemedim:26:
hıı, yarın benimkini doktora bi göstereceğiz, kızarıklıkla kalmadı ortasında sarı sarıarkadaşlar 2. ayda yapılan verem aşısı omuzda sizde yara oldu mu,benim kızımın kızarık ve kabuk bağlıyor sanki.
ben deeeBen hala adet olmadım
1)dünyayı uzaydan görmek (şöyle bi 50 seneye aya turlar olur umarumevet size soruyorummm hayatta en çok yapmak istediğiniz 3 şeyyy
evet cnm geldim evimdeyim artık hala eski duzenimi yapmaya çalışıyorum malum 2 ay evde olmayinca birde bebisle ilk defa yalnız başıma ev idare ediyorum başta zorlandim tabi ama şimdi iyiyim . Şu gribide atlatabilseydim dun değil önceki gün baya yatağa düştüm esimde yoktu gececiydi arkadasim ve eşi geldi bizi aldilar bi gun onlarda kaldim eylül e baktilar bende dinlendim . Bu sefer gribi çok ağır geçiriyorum çocuklugumdan beri hic boyle olmamistim ilaç kullanamamak da cabası... kv.den cocugun bi yeri sakatlanmadan dönmek de ayrı içimi rahatlattı, okadat çocuk büyümüş ler ama bebek tutmaktan habersizler ya oturturlar ya cicugun atallari altta ters döner gelen giden öper ay neyse geçti gitti soimdi mutluyum yavaş yavaş kiz uyuduukca isimi gücümu yapiyom kafama göre yatıp kalkıyorum iyiyim insanın kendi evi gibi yomusZeynocum boşver yinede olumlu yönden bak
Bedava bakıcı istehemde güvendiğin biri demi
Gözün arkada kalmasın bence ama bal olayı iyi olmamış allah esirgesin
Canim evune gelmisssin hoşgeldingeçmiş olsun grip olmuşsun iyi misin şimdi gorumcene çok sinir oldum okurken yüreğim ılidi resmen alah esirgemis
Cnm sen kimseye bak.a Oğluşun cok tatlı o yenge patavatsizini da sil gitsin yaaaal bir facebk saçmalığı daha, oğlanın resmini koymuştum. Benim kuzen yengenin oğluna (o da başka bi kuzen) benzetmiş yenge inatla benzemiyor diye tutturmuş zati gördüğünde de beğenmemişti oğlumu abuk abuk konuşmuştu (kendi üniversitedeki eşek kadar oğluyla benim miniğimi karşılaştırıyor da kıskanıyor ya yuh)napıyım engelleyim mi ben şimdi bu yengeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?