2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
sıkılıyorum. çocuk durmadı bugün.

bir odam var görseniz perişan. değil bebek insan yaşamaz o odada. erkek öğrenci evinden daha beter.bugün eşime bırakıp temizleyecektim odayı. yok gene olmadı. durmadı eşimde de. ne kayınvaklie de ne eşimde uzun süreli durmuyor. ben işteyken nasıl olacak

sağol canım sana da geçmiş olsun çabucak iyileş

yok merak etme netten okuduğuma göre akıntı yaparmış ve 6 aya kadar devam bile edebilirmiş.

dün ölesiye alışveriş yaptım. avm kapanana kadar koştur koştu bişiler almaya çalıştm.

yan koruyucu alamadım. oğlum hep gece başını çarpıyor. çok endişeleniyorum. uyku tulumu c&a den 50 tl ye aldım. bugün farkettim ki defosu var. hemde 70 cm. 1-2 ay anca kullanabilirim gibi. geri iade edeceğim. başladığım noktadayım yani. ihtiyaçlarımı alamamış oldum :

şekerim nesi var senin oğlanın anlamadım ki mis gibi yavru işte yakışıklı küçük adam kurban olsunlar onun totosuna da saçına da
geridönüşüm senin oğlanınkini de yesinler
totosunu yani
sağolun kızlar, ara ara insan abuk düşüncelere kapılıyor işteee

aaa deli mi ne el kadar çocuktan külhanbeyi mi olacakmış

sen de de ağzını yırtarım kulağına kadar görürsün de

ben de işte onu diyorum, abuk düşünceler bunlar geridönüşümcüm oğullarımız pek güzel pek şirin vee pek akıllı sahi senin iş nasıl gidiyor?senin iş arkadaşları kaldıkları yerden tam gaz devam galiba

keep daha önce yazamamıştım ama foto koyduğun zamanlardada söyledim şimdiden çok yakışıklı maşallah

bende bugün aldım c&a dan uyku tulumu aynen dediğin gibi 70 cm.ama birde 90 cm olanlar vardı onların içinde kaybolur kızım ya.63 cm benim kızım 7 cm var daha 2-3 ay kullanır herhalde.90 büyük olmaz mı ya kafam karıştı.birde defo falan bakmadım ben bakıyım eniyisi.

merhaba arkadşlar size danışmak istediğim bişey var bebegim dogdugu günden bugüne kadar kollarını başına doğru çevirip kıvırıyo ama oda ne kıvırmak ilk önce önceleri önemsemedik ama içime çok dert oldu şu son zamanlarda sonra gelen giden herkes bebegin kollarını neden bu kadar kıvıryo demeye başladı neyse dogdugu günden bugüne kadar her ay doktora götürüyorum herhangi bişey dememişlerdi en son sırf bunun için gittim ilk önce doktor kıvırır dedi sonra yatır bakalım dedi yatırdım doktor baktı vayyy baya kıvırıyor dedi ben allah korusun özür var diye korktum doktorun bize söylediğide şu evet her çocuk bunu yapamaz dedi kollarını aşağıya yukarıya her taraf çevirdi özürden korkuyorum dediğim de ise öyle bişey olsa ilk dogdudunda söylerler zaten dedi ve ayrıca bebeginizin kolları çok elastik bu bir yetenk dedi özür olsa kollarını muayene esnasında kıvıramaz aglar dedi acaba bir de ortapedi doktorunamı götürsem şaştım kaldım eşimde öyle bişey yok bebek daha o kolları çok esnek diyo ne yapıcamı şaşırdım siz ne dersiniz doktor bence bişey yok diyor

evet size soruyorummm hayatta en çok yapmak istediğiniz 3 şeyyy

meselaa ben en çok paraşütlee atlamayı istiyorum
sonra bi dünyayı dolşamkkk
ve bunlardan sonra artık bi torun sevilir herhaldeeee
ayy çokmu şey istiyorumkiii

1- eskişehir de bahçeli bi evim, bozcaada da bi yazlığım olsun
2- kocam zengin olsun ben çalışmıyim
3- çocuklarımla eşimle sağlıklı bi şekilde 100 yaşıma kadar yaşayıp yatağımda eşimin kolunda so nefesimi vereyim

canım işin çok zor böyle giderse.
sen biraz rahatlasan oğlunda daha sakin olur eşinde de kv de de durur. hem artık büyüdüler ben bağlıyorum anakucağına veriyorum eline oyuncaklarını açıyorum müziğini sakin sakin oynuyor. arada konuşup ilgileniyorum uyuyana kadar vakit geçiyor ben de işime bakıyorum. sen de alıştır anakucağı gibi bişeye kv ne kadar az ellerse çocuğa o kadar iyi. (önceden yazmışsın hijyen konusunu ya)

Cnm biri senin oglusa cirkin mi dedi orayi tam algilayamadim.. eger oyleyse totonu yesinler senin benim gordugum senin bebis gayet yakışıklı karizmatik bir bebektiii
Allah sana bagislasin kuzunuuu

keep daha önce yazamamıştım ama foto koyduğun zamanlardada söyledim şimdiden çok yakışıklı maşallah
sağolasın canım, zaten bebek çirkin olmaz kiinsan bi bebeği şu veya bu şekilde çirkin buluyorsa kendi çirkinliğinin yansımasını görüyor olmalı...biz de bazen olanca hassasiyetle bu negatif insanların kafa bulandırmasına izin veriyoruz herhalde

sen de sağol zeynocum, ağzı olan konuşmakta işte :))))

Son düzenleme:

kesinlikle bebekler çirkin olmaz katılıyorum sana. ayrıca zeynoyada katılıyorum hatta doymazlarsa gelsinler benim totomu yesinler
ben de senin oğluşu eşime göstermiştim sen resim ekleyince. bak şuna nasıl tatlı minik kuş demiştim okuyunca şaşırdım aynı çocuktan mı bahsediyolar diye :44:

yesinler vallaabu arada senin avartardaki resme de ben bayıldım nasıl yakaladınız öyle benim oğlan da çok hoş yüz ifadeleri yapıyor ama kamerayı alıp da çekene kadar ifadeyi kaçırıyorum

bana 80 cm ideal gelmişti ama 80 bulamadım. ben ayakları az boşta kalsın rahat haraket etsin istiyorum. gece kıpır kıpır çünkü. darlanırsa uyanabilir. 70 cm de şu an için ideal. aradaki 7-8 cm zaten hareket etmesi için lazım olan aralık bence. 5 aylık çocuklar 70 cm miş. 5 aylık olunca kullanamam o halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…