evet canım, bak bu tür sitelerde anlatılıyorkızlar laptooptan kamera kayıtı yapabilir miyim ve nasıl. ben yokken pc yi açık bırakıp çocuğun ne halde olduğunu görmek istiyorum.
sağol canım sana da geçmiş olsun çabucak iyileşKızlar nasılsınız ben hala hastayım ana bugün ataklandim kendimi motive ediyorum kalk silkin de usini gücünü yap diyorum kendi kendime de işte idarw ettim günü gecirdim simdi gecmisi okuyim az birikmiş
evet cnm geldim evimdeyim artık hala eski duzenimi yapmaya çalışıyorum malum 2 ay evde olmayinca birde bebisle ilk defa yalnız başıma ev idare ediyorum başta zorlandim tabi ama şimdi iyiyim . Şu gribide atlatabilseydim dun değil önceki gün baya yatağa düştüm esimde yoktu gececiydi arkadasim ve eşi geldi bizi aldilar bi gun onlarda kaldim eylül e baktilar bende dinlendim . Bu sefer gribi çok ağır geçiriyorum çocuklugumdan beri hic boyle olmamistim ilaç kullanamamak da cabası... kv.den cocugun bi yeri sakatlanmadan dönmek de ayrı içimi rahatlattı, okadat çocuk büyümüş ler ama bebek tutmaktan habersizler ya oturturlar ya cicugun atallari altta ters döner gelen giden öper ay neyse geçti gitti soimdi mutluyum yavaş yavaş kiz uyuduukca isimi gücümu yapiyom kafama göre yatıp kalkıyorum iyiyim insanın kendi evi gibi yomus
Cnm sen kimseye bak.a Oğluşun cok tatlı o yenge patavatsizini da sil gitsin yaaa
kızlar, dün bugün süt kampımsı bişi yaptık, gece daha çok eşim baktı ben dinlendim. Dereotu, malt içeceği, yarım litre süt, bol su, laktamil derken bugün birazcık da olsa azalan sütüm 15-20 ml yerine geldi, daha çok yolumuz var ama ...4 mama denedik bi de, sadece bebelacı kabul etti, onu da 30 ml içti ve yarım saat kadar sonra çok şiddetli kustu. Eşimle çok korktuk, bu dönemi mamasız atlatmaya karar verdik.Biz de az önce söyledğim gibi sütü arttırmaya abandık.. Bakalım doktor ne diyecek...
canım kilosu önemli, kilo alımını dikkatlice takip et geliniminaynını benim de yapmam gerek, valla bi diyettir almış başını gidiyor bu bebişlerde
hıı, yarın benimkini doktora bi göstereceğiz, kızarıklıkla kalmadı ortasında sarı sarımikrop mu kaptı acaba:18:
ben deeeve çok mutluyum böyle
hadi ya, biz de telaşlanmıştık sağol canımyok merak etme netten okuduğuma göre akıntı yaparmış ve 6 aya kadar devam bile edebilirmiş.
Ben geldim sen cikmissin canim..
Millete ne bakiyorsun sen canim ya herkesin yavrusu kendi gözün de dünya güzelidir ama senin oglun gercekten cok tatli ilk foto. ekledigin de kac kisi ne kadar yakisikli demisti hatirlamiyomusun ben cok begeniyorum masallah, begenmeyener pipisine kurban olsun
sağolun kızlar, ara ara insan abuk düşüncelere kapılıyor işteeeşekerim nesi var senin oğlanın anlamadım ki mis gibi yavru işte yakışıklı küçük adam kurban olsunlar onun totosuna da saçına da
geridönüşüm senin oğlanınkini de yesinler
totosunu yani
aaa deli mi ne el kadar çocuktan külhanbeyi mi olacakmış
sen de de ağzını yırtarım kulağına kadar görürsün de
ben de işte onu diyorum, abuk düşünceler bunlar geridönüşümcüm oğullarımız pek güzel pek şirin vee pek akıllıben beğeniyorum senin oğlunu. çok tatlı.
ama bu kuzgun durumunu geçen bende düşündüm.işe gitmiştim. herkes oğlumu babasına benzetti. (eşim yakışıklı değildir, hatta bana yakıştırmazlar yakışıksız bulurlar) birde öylesine , genel olarak aa çok tatlı denir ya öyle dediler. ama benim oğlum bana çok yakışıklı geliyor. dedim heralde benim oğlum olduğu için.
ben iki tanesini aldım, biri yazlık biri de kışlık ama kışlık olan çok ince, şimdi anca gündüzleri kullanıyoruz. Bir tane bebe chocolate diye marka var, onun kalın 6-36 aylık uyku tulumunu aldık uyku tulumu işini daha çok o görüyorikea nın uyku tulumunu alan gören bile var mı?
dün ölesiye alışveriş yaptım. avm kapanana kadar koştur koştu bişiler almaya çalıştm.
yan koruyucu alamadım. oğlum hep gece başını çarpıyor. çok endişeleniyorum. uyku tulumu c&a den 50 tl ye aldım. bugün farkettim ki defosu var. hemde 70 cm. 1-2 ay anca kullanabilirim gibi. geri iade edeceğim. başladığım noktadayım yani. ihtiyaçlarımı alamamış oldum :
evet size soruyorummm hayatta en çok yapmak istediğiniz 3 şeyyy
meselaa ben en çok paraşütlee atlamayı istiyorum
sonra bi dünyayı dolşamkkk
ve bunlardan sonra artık bi torun sevilir herhaldeeee
ayy çokmu şey istiyorumkiii
sıkılıyorum. çocuk durmadı bugün.
bir odam var görseniz perişan. değil bebek insan yaşamaz o odada. erkek öğrenci evinden daha beter.bugün eşime bırakıp temizleyecektim odayı. yok gene olmadı. durmadı eşimde de. ne kayınvaklie de ne eşimde uzun süreli durmuyor. ben işteyken nasıl olacak
sağolasın canım, zaten bebek çirkin olmaz kikeep daha önce yazamamıştım ama foto koyduğun zamanlardada söyledim şimdiden çok yakışıklı maşallah
sağolasın canım, zaten bebek çirkin olmaz kiinsan bi bebeği şu veya bu şekilde çirkin buluyorsa kendi çirkinliğinin yansımasını görüyor olmalı...biz de bazen olanca hassasiyetle bu negatif insanların kafa bulandırmasına izin veriyoruz herhalde
sen de sağol zeynocum, ağzı olan konuşmakta işte :))))
yesinler vallaakesinlikle bebekler çirkin olmaz katılıyorum sana. ayrıca zeynoyada katılıyorum hatta doymazlarsa gelsinler benim totomu yesinler
ben de senin oğluşu eşime göstermiştim sen resim ekleyince. bak şuna nasıl tatlı minik kuş demiştimokuyunca şaşırdım aynı çocuktan mı bahsediyolar diye :44:
bende bugün aldım c&a dan uyku tulumu aynen dediğin gibi 70 cm.ama birde 90 cm olanlar vardı onların içinde kaybolur kızım ya.63 cm benim kızım 7 cm var daha 2-3 ay kullanır herhalde.90 büyük olmaz mı ya kafam karıştı.birde defo falan bakmadım ben bakıyım eniyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?