ben iki tanesini aldım, biri yazlık biri de kışlık ama kışlık olan çok ince, şimdi anca gündüzleri kullanıyoruz. Bir tane bebe chocolate diye marka var, onun kalın 6-36 aylık uyku tulumunu aldık uyku tulumu işini daha çok o görüyor
bel oyuntusu açısından hepsi hain modeller canım
Ben ortadakini begendim ama nerde gideceğinde onemli
merhaba arkadşlar size danışmak istediğim bişey var bebegim dogdugu günden bugüne kadar kollarını başına doğru çevirip kıvırıyo ama oda ne kıvırmak ilk önce önceleri önemsemedik ama içime çok dert oldu şu son zamanlarda sonra gelen giden herkes bebegin kollarını neden bu kadar kıvıryo demeye başladı neyse dogdugu günden bugüne kadar her ay doktora götürüyorum herhangi bişey dememişlerdi en son sırf bunun için gittim ilk önce doktor kıvırır dedi sonra yatır bakalım dedi yatırdım doktor baktı vayyy baya kıvırıyor dedi ben allah korusun özür var diye korktum doktorun bize söylediğide şu evet her çocuk bunu yapamaz dedi kollarını aşağıya yukarıya her taraf çevirdi özürden korkuyorum dediğim de ise öyle bişey olsa ilk dogdudunda söylerler zaten dedi ve ayrıca bebeginizin kolları çok elastik bu bir yetenk dedi özür olsa kollarını muayene esnasında kıvıramaz aglar dedi acaba bir de ortapedi doktorunamı götürsem şaştım kaldım eşimde öyle bişey yok bebek daha o kolları çok esnek diyo ne yapıcamı şaşırdım siz ne dersiniz doktor bence bişey yok diyor
sağolun kızlar, ara ara insan abuk düşüncelere kapılıyor işteee
ben de işte onu diyorum, abuk düşünceler bunlar geridönüşümcüm oğullarımız pek güzel pek şirin vee pek akıllısahi senin iş nasıl gidiyor?senin iş arkadaşları kaldıkları yerden tam gaz devam galiba
Cnm sen yarin mi basliyorsun ise..
bel oyuntusu açısından hepsi hain modeller canımama senin boy uzundu di mi, o zaman sondaki...diğer iki model kalçayı olduğundan daha büyük gösterir çünküm- gerçi kalça sorunun yoksa hepsi çok güzel, ben kendimi düşünüp söylüyorum
Beyaz 2 kirmizi 1 simdilik :)beyaz beyaz beyaz:124::124::124:
1- eskişehir de bahçeli bi evim, bozcaada da bi yazlığım olsun
2- kocam zengin olsun ben çalışmıyim
3- çocuklarımla eşimle sağlıklı bi şekilde 100 yaşıma kadar yaşayıp yatağımda eşimin kolunda so nefesimi vereyim
canım işin çok zor böyle giderse.
sen biraz rahatlasan oğlunda daha sakin olur eşinde de kv de de durur. hem artık büyüdüler ben bağlıyorum anakucağına veriyorum eline oyuncaklarını açıyorum müziğini sakin sakin oynuyor. arada konuşup ilgileniyorum uyuyana kadar vakit geçiyor ben de işime bakıyorum. sen de alıştır anakucağı gibi bişeye kv ne kadar az ellerse çocuğa o kadar iyi. (önceden yazmışsın hijyen konusunu ya)
yesinler vallaabu arada senin avartardaki resme de ben bayıldım nasıl yakaladınız öyle benim oğlan da çok hoş yüz ifadeleri yapıyor ama kamerayı alıp da çekene kadar ifadeyi kaçırıyorum
o neymiş ya öyle,münasebetsize bak senevet tam gaz devamlar. ben biraz hoşgörülü olduğumdan açıkça eşini sana yakıştıramadık diyebiliyorlar. hatta bi tanesi eşimi beğenmediği için inş bebk size benzer yakışıklı olur deyip duruyordu. 4 boyutlu da oğlum aynı babasına benziyordu. bu arkadaşta " aaa inanmıyorum şaka gibi aynı babası " deyip durdu. bende "neden şaşırıyorsunuz ki babası tabi ki benzicek" dedim, bozdum
işe bu hafta başlıcam. aynı iş ama başka yerde. evime yürüme mesafesinde. geçen yıl ki kadar dersim var. bu süt izinli haliymiş. mücadele edemicem kurcalamadım bende. eve gelip gideyim önemli olan o dedim. ama çok yorulcam. sadece oğlum ve iş olacak hayatımda sanırım.
kırmızı nişanda uygun olmayabilir,Türk mü nişanı olan?Kirmiziyi boyuna göre dikiyorlar canim o sorun degil boyum 167 kiz cokta uzun sayilmaz
Beyaz 2 kirmizi 1 simdilik :)
bence için rahat etsin git ama bence bişey yoktur doğuncada bakıyorlar sonrada kaç dr görüyor
isteklerini beğendim :)
yok canım durmayan çocuk durmuyor ya. bu baştan huysuzdu zaten. ne ara bana bu kadar alışmış bilmiyorum ama bağlanmış resmen bana. ben odaya gelince ifadesi değişiyor hemen. ee bide ben derdini daha kolay anlıyorum tabi. bu aşamaya gelene kadar baya uğraştım tabi. ilk başlarda da katıla katıla ağlıyordu. bugünde nefessiz kalıncaya kadar ağlayınca mecbur ben ilgilendim çocukla. yoksa kesinlikle emzirmek dışında yanına gitmeyecektim yokluğuma alışsın diye ama olmadı
yoktur canım Allahın izniyle içini rdrlar anlardı bişey olsaahat tut sen haber verirsin bizedegece gece hastaneden randevu aldım dua edin inşallah birşey yoktur
o neymiş ya öyle,münasebetsize bak senama dediğin doğru böyle şeyler söyleyebilmeleri için biz izin veriyoruz insanlara-tabi bu onun münasebetsiz olduğu gerçeğini değiştirmez o evinin yakınındaki yere mi geçtin peki, insanlar değişmedi mi yahu, aynı insanlar orada da mı çalışıyorlar?
kırmızı nişanda uygun olmayabilir,Türk mü nişanı olan?
o neymiş ya öyle,münasebetsize bak senama dediğin doğru böyle şeyler söyleyebilmeleri için biz izin veriyoruz insanlara-tabi bu onun münasebetsiz olduğu gerçeğini değiştirmez o evinin yakınındaki yere mi geçtin peki, insanlar değişmedi mi yahu, aynı insanlar orada da mı çalışıyorlar?
kırmızı nişanda uygun olmayabilir,Türk mü nişanı olan?
ya içime dert oluyo senin bu durum keşke anneler çalışmak zorunda olmasa. zaten anneliğin mesaisi yeterince ağır
ama elbet yoluna girecek herşey sen de oğluşunda biraz zorluk çekeceksiniz belki fakat zamanla bi düzen tutturursunuz canım.
Allah kolaylığını verir sana maaşallah çok dayanıklısın sen zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?