2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

bebe chocolate tan memnun musun. nerden ve kaça aldın. tipi nasıl. kollu kolsuz torba?

Ben ortadakini begendim ama nerde gideceğinde onemli

bence için rahat etsin git ama bence bişey yoktur doğuncada bakıyorlar sonrada kaç dr görüyor

evet tam gaz devamlar. ben biraz hoşgörülü olduğumdan açıkça eşini sana yakıştıramadık diyebiliyorlar. hatta bi tanesi eşimi beğenmediği için inş bebk size benzer yakışıklı olur deyip duruyordu. 4 boyutlu da oğlum aynı babasına benziyordu. bu arkadaşta " aaa inanmıyorum şaka gibi aynı babası " deyip durdu. bende "neden şaşırıyorsunuz ki babası tabi ki benzicek" dedim, bozdum

işe bu hafta başlıcam. aynı iş ama başka yerde. evime yürüme mesafesinde. geçen yıl ki kadar dersim var. bu süt izinli haliymiş. mücadele edemicem kurcalamadım bende. eve gelip gideyim önemli olan o dedim. ama çok yorulcam. sadece oğlum ve iş olacak hayatımda sanırım.

Kirmiziyi boyuna göre dikiyorlar canim o sorun degil boyum 167 kiz cokta uzun sayilmaz

beyaz beyaz beyaz:124::124::124:
Beyaz 2 kirmizi 1 simdilik :)

isteklerini beğendim :)

yok canım durmayan çocuk durmuyor ya. bu baştan huysuzdu zaten. ne ara bana bu kadar alışmış bilmiyorum ama bağlanmış resmen bana. ben odaya gelince ifadesi değişiyor hemen. ee bide ben derdini daha kolay anlıyorum tabi. bu aşamaya gelene kadar baya uğraştım tabi. ilk başlarda da katıla katıla ağlıyordu. bugünde nefessiz kalıncaya kadar ağlayınca mecbur ben ilgilendim çocukla. yoksa kesinlikle emzirmek dışında yanına gitmeyecektim yokluğuma alışsın diye ama olmadı

yesinler vallaabu arada senin avartardaki resme de ben bayıldım nasıl yakaladınız öyle benim oğlan da çok hoş yüz ifadeleri yapıyor ama kamerayı alıp da çekene kadar ifadeyi kaçırıyorum

eşim yakalamış valla görünce ben de bayıldım şebelek oğlum benim

o neymiş ya öyle,münasebetsize bak sen ama dediğin doğru böyle şeyler söyleyebilmeleri için biz izin veriyoruz insanlara-tabi bu onun münasebetsiz olduğu gerçeğini değiştirmez o evinin yakınındaki yere mi geçtin peki, insanlar değişmedi mi yahu, aynı insanlar orada da mı çalışıyorlar?

Kirmiziyi boyuna göre dikiyorlar canim o sorun degil boyum 167 kiz cokta uzun sayilmaz

Beyaz 2 kirmizi 1 simdilik :)
kırmızı nişanda uygun olmayabilir,Türk mü nişanı olan?

ya içime dert oluyo senin bu durum keşke anneler çalışmak zorunda olmasa. zaten anneliğin mesaisi yeterince ağır
ama elbet yoluna girecek herşey sen de oğluşunda biraz zorluk çekeceksiniz belki fakat zamanla bi düzen tutturursunuz canım.
Allah kolaylığını verir sana maaşallah çok dayanıklısın sen zaten

yok yok bu sefer yeni insanlar olcak. daha mesafeli olmayı düşünüyorum bu sefer. hoşgörüyü münasabetsizliğe vardırıyorlar işte.. orada kitaplarım vardı uğradım sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yok canim avusturyali davetiye de yesil giyecegi yaziyor ( bunlarin davetiyesi bayagi detayli oluyor)

Gene heyheylerim üstümde
K.valide 2 kaynim ve eşim facede grup kurmuşlar
Sohbet grubu. Az önce esimin facesindeydim
Bide silmiş konuşmayı ne saklıyorsa

Allahım hiç gitmek istemiyorum
Deli cinim çıktı tepeme gene
Kaynimin biriyle küsüm zaten
Şimdi yine kizimin ayagiyla ilgili konu açılacak
Aman sakla aman kapat diyecekler
BEnimde tepem atacak
Allahım ben niye böyleyim ya sevmiyorum onları
Yaşanmısliklar var boşa değil ama
Kafama takmama kararı almıştım
Gene takıyorum değiştiğimi sanmıştım

esraa
senin oğlanla benim oğlan birlerine ne çok benziyolar yaa
kardeş gibiler valla

Son düzenleme:

zamanla alışcağını umuyorum ama ilk haftalar çok zor olacak. bayrama kadar dayansak bayramdan dönüşe 4 aylık olcak. şu gaz olayı bitseydi en azından. gaz da işin içine girince çok bilinmeyenli bi denklem oluyor ağlaması. ilk gün ilk ders kitap falan bahanesiiyle kısa kısa dersler yapıp eve koşmayı planlıyorum. 2. gün mecburen tam ders yaparım. o gün de komşuya bi ilgilenir misiniz falan demeyi düşünüyorum. sonra da pazar çalışcam. o gün eşim olcak zaten. gerektiğinde yanıma getirir falan .

sonraki haftada kardeşimin iyi anına denk gelirse onu çağırmak istiyorum. ona daha alışkın. hem kardeşimde gerektiğinde yanıma getirebilir oğlumu. bakalım nasıl olcak.

çalışma saatlerim hayalimdeki gibi olmadı. umarım bunlar olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…