2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Ben niye evlendimki tamamen ayrı dünyaların insanlariyiz
COk kabalar cok gorgusuzler nereden düştüm bunlara
Aglamak istiyorum ağlamak hickira hickira
Güya bizim gelme masraflarimizi onlar karşılayacakti
ORtada bir.sey yok hani nerede
Madem. Söz verdiniz tutun o zaman
Sonrada oglumuzu bbizgetirttirdik olacak:13:

eşinin yaptığı hiç hoş diil ama sen ona gerekeni yaparsın

diğerlerinin düşüncelerini de hiiiç takma tatlım. onların o tavrı veya salakça düşünceleri senin kızına karşı olan hislerini etkiler mi. etkilemeeez... o zaman ne önemi var öyle saçma tavırlar yaparlarsa ver cevaplarını otur yerine. kötü ol gerekirse ama kendini sakın üzme canım. git gez tadını çıkarmaya bak

merve doğru demiyorum ama eski zaman ve eski insan düşüncesi işte. annemde kardeşimdeki çok basit ve herkeste olabilecek bi rahatsızlığı ısrarla kimseye söylemeyin derdi. eski düşünceler de takma. gerektiğinde de pat pat cevap ver. için rahatlar en azından.

Son düzenleyen: Moderatör:
fransa güzel yer olsa gerek. herkesin gitmek isteyeceği bir yer. hiç gezini mahvetme böyle düşüncelerle. otel odası diye düşün. yol parasını siz bile verseniz en azından kalacak yer masrafınız olmayacak. bu da bişidir. onları kullandığını düşün sadece. detaylara takılma. keyfini çıkar

canım seninkiler de bi ayrı alem ya boşver canım takmamaya çalış biliyorum zor ama bebişin için dene önemli olan ikinizin morali ben üzülünce böyle düşünmeye çalışıyorum

birde insan ailesine bişi diyemiyor. benimkilerde eşim hakkında durmadan bişi derler bana. bazen savunurum bazen savunmaktan yorulur bişi demem. genellikle de ters bi tepki vermem. ailem olduğu için. eşinde de durum böyledir belki. ondan silmiştir konuşmayı. herşekilde boşver yani.. şu boşvermeyi yapabilsek herşey çok güzel olurdu sanırım

Canim daha gitmeden düsünme bukadar biri cikar birsey söylerse ver agzinin payini kizina laf söyletme bastan terslersen daha konusamazlar.. Birisi birsey söyler zoruna gider ses etmezsen sonra icine dert olur..
Seninki de sildiyse belki kizinin ayagi hakkin da konusmus olabilirler bence

İnsallah gönül rahatligiyla gider gelirsiniz, senin kizina kurban olsun hepsi

esraa
senin oğlanla benim oğlan birlerine ne çok benziyolar yaa
kardeş gibiler valla

Ciddimisin canim merak ettim simdi oglusunu tam bir fotografi yokmu eklesene.. Sapkadanmi benzettin acaba

Sağolun kızlar rahatlattiniz beni
Ama ağlıyorum genede kızıma kiyamiyorum
Kizimi sakat gözünde görme fikirlerine katlanamuyorum
O gözle bakıyorlar kan beynime sicriyor. anlıyorsunuz değil mi beni???

Doğru söyledin aslında hissizlesmem lazım onlara karşı
Bir ara oyleydim ne güzel tekrar öyle olacağım
Yapabilirim. ..

esraaaaaaaaa oğlun çooooooooooookkkkkkk tatlı yaaaaaa

mervem canım ver hakkaten ağızlarının payını sana dert olacağına onlara olsun sende bak bak onlara içinin yağları erisin

anlıyorum canım. benim eşim ortopedik bi rahatsızlıkla doğmuş. bebekken tedavi etmişler şimdi bişi yok. ama onun ailesinde böyle doğan bi kaç kişi daha vardı. benim oğlumda da olma durumu vardı yani. ve ben en çok milletten duycam laflar yüzünden sıkıntı duymuştum. neyse ki öyle bişi olmadı ama bu konularda çok baskı uyguluyor çevre. tedavi edilse bile başka bi gözle bakıyorlar. bu konuda yapacağın şey boşvermek. esranında dediği gibi tak tak cevap ver ki hem için rahatlasın hem de bi daha bişi söylemeye çekinsinler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğru söyledin aslında hissizlesmem lazım onlara karşı
Bir ara oyleydim ne güzel tekrar öyle olacağım
Yapabilirim. ..

evet evet yapabilirsin.

benim kardeşim bu konuda çok güzel tavır akınıyor. mesela şu şöyle yapmıştı sana şimdi neden gidip görüşüyorsun diyorum. amann ne takcam diyor ben onu kullanıyorum :) tabi kullanmak dediği o anlık yaptığı şeyler, sohbet etmek vs gibi. sohbet etme ihtiyacımı gideriyorum diye düşünüyor. karşımdaki bana falancayı yapan kişi gibi düşünmüyor.

sende sana bilet almayan kızına kötü şeyler söyleyen kayınvalide gibi düşünme. fransadaki muhteşem gezin için konaklama yeri diye düşün. biraz kusurlu bi yer olabilir ama olsun.

doktor yok diyorsa kendini boş yere üzme bence.ama içini rahatlatmak adına başka bir doktora daha göster istersen.
70 ya da 90 vardı zatn.80 yok sanırım.aman kullansın şimdilik belki rahat edemeyecek bile ayaklı olanlara geçicem.

Aman allah korusun iyi ki yavrunda öyle bir sorun yok
Daha önce öbür topikte yazmistin korkuyorum oglumda öyle dogarsa diye.
Baska konuda saygısızlık yapmayayim
Ama bu konuda kendime hakim olmam
Ben sahip çıkmazsam eger yavruma herkes ezmeye kalkar

evet çok şükür oğlumda olmadı ama korkuyorum zaman zaman. ya başka çocuk yaparsam ve onda olursa diye. birde ayağını kırarark tedavi ediyorlarmış. eskiden öyleymiş en azından. küçücük bebeklere hastane yakışmıyor. sünnette bile zorlandım. bunlar yeterince zorken birde çevreden sakla et demeleri gerçekten çok can sıkıcıdır eminim. ve benim oğlumda da dediğim durum olsaydı en başta kendi ailemden bişiler işitirdim sanırım. yada bişi diyecekler korkusuyla içim içimi yerdi. ama dik durmak lazım. aileden olmasa bile başka zaman başka yerde çocuğun büyüdüğünde bile bişi diyecek densiz çok olur. tavrın net olursa ilerde erva nın da tavrı net olur.

Geri dönüşüm canım çok teşekkür ederim
Fikirlerini bejimle paylaştığın için
Çok rahatladım gerçektende

Anneme anlatmama kararı aldim anne olunca anladım o bendene çok üzülüyor sorunlarıma
Hiç arkadaşım yok sizler varsınız sadece
Size anlatayim dedim
Ervayi emzirmem lazım öpüyorum sizi

Canim kim olsa ayni seyleri hisseder senin yerin de senin yasadigin durumu inan senin kadar olmasa da anliyorum, bak benim babamin kulaklari hic duymuyor birileri sohbet ederken cocuk gibi gözünün icine bakar anlayabilmek icin, benim kayinpeder dügün olduktan sonra babamdan bahsederken allahin sagari demeye baslamisti okadar zoruma gittiki suan hala düsündükce sinirlerim tepeme cikiyor.. Kimseye laf söyletme kizin icin erva degil onlarin beyni özürlü

Son düzenleme:
Yine geldim bu akşam kızım cok huzursuz du kucağımda n indiremedim hiç cok yordu beni uyutamiyodum da ce emzirirken çığlığı basıyodu sonra anladım ki sütüm azalmış bugün yavrum doymadikcada uyuyamamis akşam saat 11 de mama aldirttim 4 ölçek mamayi nefes almadab içti ve uyudu zavallım ama sütüm boldu hep bugün neden azaldı anlayamadim simdi bol bol süt yapan şeyler içiyorum ve anca uyutabildigim için buraya uğrayayim dedim.

Merve senin şu k.valide ve kayinlarini boğasim gelio esra çok güzel demis esas onların beyinleri özürlü ve geri dönüşüm de cok güzel yorumlar yapmış kızlara katılıyorum hiç altta kslma içinde kalmasin güzeller güzeli ervosumuza laf söyletme sakin ayağını da saklamaya kalkma once onlar o özürlü beyinlerini saklasinlar hey allahim ya akıl fikir veu şu kullarina....
cnm Allah yardımcın olsun inşallah herşey istediğin gibi yolunda gider .senin anlattıklarini okuyorum üzülüyorum çünkü benimde kızıma bakacak kimse yok ve ven elin yabancısina birakicam mecburen ve dahada hala bulamadım aklıma geldikçe üzülüyorum garip garip şeyler geliyor aklıma bide ya öyle olur sa ya böyle olursa dite düşünmekten alı koyamiyorum kendimi....

inş güvenilir bi bakıcı bulursun. benim arkadaşlarımdan bir iki tanesi komuşusuyla anlaştı. hem ücret olarak daha uygun oluyor hemde daha güveniyolar. insanın rahatça güvenebileceği birine çocuğunu bırakamaması kötü. annem baksa işe gitmeyi bu kadar sorun etmezdim. hatta evde insan çok bunalıyor iyi bile olurdu. hem işteyken daha dengeli besleniyorum, süt yapıcı çaylarımı falan daha rahat içerim. ama güvendiğim birinin bakmaması kötü.

umarım sende güvenebileceğin birini bulursun. bence sende bi komşunla anlaşsan daha iyi olur. bu işi meslek olarak yapanlar hem daha fiyatlı olur, hemde bebeğe alışkın oldukları için belki daha merhametsiz olabilir. ama ilk defa çocuk bakacak biri daha sabırlı ve anlayışlı olabilir belki. o yüzden iyi bi komşuya ücret karşılığı baktırmak bana daha mantıklı geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…