Gene heyheylerim üstümde
K.valide 2 kaynim ve eşim facede grup kurmuşlar
Sohbet grubu. Az önce esimin facesindeydim
Bide silmiş konuşmayı ne saklıyorsa
Allahım hiç gitmek istemiyorum
Deli cinim çıktı tepeme gene
Kaynimin biriyle küsüm zaten
Şimdi yine kizimin ayagiyla ilgili konu açılacak
Aman sakla aman kapat diyecekler
BEnimde tepem atacak
Allahım ben niye böyleyim ya sevmiyorum onları
Yaşanmısliklar var boşa değil ama
Kafama takmama kararı almıştım
Gene takıyorum değiştiğimi sanmıştım
Gene heyheylerim üstümde
BEnimde tepem atacak
esraa
senin oğlanla benim oğlan birlerine ne çok benziyolar yaa
kardeş gibiler valla
Doğru söyledin aslında hissizlesmem lazım onlara karşıfransa güzel yer olsa gerek. herkesin gitmek isteyeceği bir yer. hiç gezini mahvetme böyle düşüncelerle. otel odası diye düşün. yol parasını siz bile verseniz en azından kalacak yer masrafınız olmayacak. bu da bişidir. onları kullandığını düşün sadece. detaylara takılma. keyfini çıkar
Sağolun kızlar rahatlattiniz beni
Ama ağlıyorum genede kızıma kiyamiyorum
Kizimi sakat gözünde görme fikirlerine katlanamuyorum
O gözle bakıyorlar kan beynime sicriyor. anlıyorsunuz değil mi beni???
Doğru söyledin aslında hissizlesmem lazım onlara karşı
Bir ara oyleydim ne güzel tekrar öyle olacağım
Yapabilirim. ..
doktor yok diyorsa kendini boş yere üzme bence.ama içini rahatlatmak adına başka bir doktora daha göster istersen.merhaba arkadşlar size danışmak istediğim bişey var bebegim dogdugu günden bugüne kadar kollarını başına doğru çevirip kıvırıyo ama oda ne kıvırmak ilk önce önceleri önemsemedik ama içime çok dert oldu şu son zamanlarda sonra gelen giden herkes bebegin kollarını neden bu kadar kıvıryo demeye başladı neyse dogdugu günden bugüne kadar her ay doktora götürüyorum herhangi bişey dememişlerdi en son sırf bunun için gittim ilk önce doktor kıvırır dedi sonra yatır bakalım dedi yatırdım doktor baktı vayyy baya kıvırıyor dedi ben allah korusun özür var diye korktum doktorun bize söylediğide şu evet her çocuk bunu yapamaz dedi kollarını aşağıya yukarıya her taraf çevirdi özürden korkuyorum dediğim de ise öyle bişey olsa ilk dogdudunda söylerler zaten dedi ve ayrıca bebeginizin kolları çok elastik bu bir yetenk dedi özür olsa kollarını muayene esnasında kıvıramaz aglar dedi acaba bir de ortapedi doktorunamı götürsem şaştım kaldım eşimde öyle bişey yok bebek daha o kolları çok esnek diyo ne yapıcamı şaşırdım siz ne dersiniz doktor bence bişey yok diyor
70 ya da 90 vardı zatn.80 yok sanırım.aman kullansın şimdilik belki rahat edemeyecek bile ayaklı olanlara geçicem.bana 80 cm ideal gelmişti ama 80 bulamadım. ben ayakları az boşta kalsın rahat haraket etsin istiyorum. gece kıpır kıpır çünkü. darlanırsa uyanabilir. 70 cm de şu an için ideal. aradaki 7-8 cm zaten hareket etmesi için lazım olan aralık bence. 5 aylık çocuklar 70 cm miş. 5 aylık olunca kullanamam o halde.
Aman allah korusun iyi ki yavrunda öyle bir sorun yokanlıyorum canım. benim eşim ortopedik bi rahatsızlıkla doğmuş. bebekken tedavi etmişler şimdi bişi yok. ama onun ailesinde böyle doğan bi kaç kişi daha vardı. benim oğlumda da olma durumu vardı yani. ve ben en çok milletten duycam laflar yüzünden sıkıntı duymuştum. neyse ki öyle bişi olmadı ama bu konularda çok baskı uyguluyor çevre. tedavi edilse bile başka bi gözle bakıyorlar. bu konuda yapacağın şey boşvermek. esranında dediği gibi tak tak cevap ver ki hem için rahatlasın hem de bi daha bişi söylemeye çekinsinler.
Aman allah korusun iyi ki yavrunda öyle bir sorun yok
Daha önce öbür topikte yazmistin korkuyorum oglumda öyle dogarsa diye.
Baska konuda saygısızlık yapmayayim
Ama bu konuda kendime hakim olmam
Ben sahip çıkmazsam eger yavruma herkes ezmeye kalkar
Sağolun kızlar rahatlattiniz beni
Ama ağlıyorum genede kızıma kiyamiyorum
Kizimi sakat gözünde görme fikirlerine katlanamuyorum
O gözle bakıyorlar kan beynime sicriyor. anlıyorsunuz değil mi beni???
Merve senin şu k.valide ve kayinlarini boğasim gelio esra çok güzel demis esas onların beyinleri özürlü ve geri dönüşüm de cok güzel yorumlar yapmış kızlara katılıyorum hiç altta kslma içinde kalmasin güzeller güzeli ervosumuza laf söyletme sakin ayağını da saklamaya kalkma once onlar o özürlü beyinlerini saklasinlar hey allahim ya akıl fikir veu şu kullarina....Gene heyheylerim üstümde
BEnimde tepem atacak
cnm Allah yardımcın olsun inşallah herşey istediğin gibi yolunda gider .senin anlattıklarini okuyorum üzülüyorum çünkü benimde kızıma bakacak kimse yok ve ven elin yabancısina birakicam mecburen ve dahada hala bulamadım aklıma geldikçe üzülüyorum garip garip şeyler geliyor aklıma bide ya öyle olur sa ya böyle olursa dite düşünmekten alı koyamiyorum kendimi....zamanla alışcağını umuyorum ama ilk haftalar çok zor olacak. bayrama kadar dayansak bayramdan dönüşe 4 aylık olcak. şu gaz olayı bitseydi en azından. gaz da işin içine girince çok bilinmeyenli bi denklem oluyor ağlaması. ilk gün ilk ders kitap falan bahanesiiyle kısa kısa dersler yapıp eve koşmayı planlıyorum. 2. gün mecburen tam ders yaparım. o gün de komşuya bi ilgilenir misiniz falan demeyi düşünüyorum. sonra da pazar çalışcam. o gün eşim olcak zaten. gerektiğinde yanıma getirir falan .
sonraki haftada kardeşimin iyi anına denk gelirse onu çağırmak istiyorum. ona daha alışkın. hem kardeşimde gerektiğinde yanıma getirebilir oğlumu. bakalım nasıl olcak.
çalışma saatlerim hayalimdeki gibi olmadı. umarım bunlar olur..
Yine geldim bu akşam kızım cok huzursuz du kucağımda n indiremedim hiç cok yordu beni uyutamiyodum da ce emzirirken çığlığı basıyodu sonra anladım ki sütüm azalmış bugün yavrum doymadikcada uyuyamamis akşam saat 11 de mama aldirttim 4 ölçek mamayi nefes almadab içti ve uyudu zavallım ama sütüm boldu hep bugün neden azaldı anlayamadim simdi bol bol süt yapan şeyler içiyorum ve anca uyutabildigim için buraya uğrayayim dedim.
Merve senin şu k.valide ve kayinlarini boğasim gelio esra çok güzel demis esas onların beyinleri özürlü ve geri dönüşüm de cok güzel yorumlar yapmış kızlara katılıyorum hiç altta kslma içinde kalmasin güzeller güzeli ervosumuza laf söyletme sakin ayağını da saklamaya kalkma once onlar o özürlü beyinlerini saklasinlar hey allahim ya akıl fikir veu şu kullarina....
cnm Allah yardımcın olsun inşallah herşey istediğin gibi yolunda gider .senin anlattıklarini okuyorum üzülüyorum çünkü benimde kızıma bakacak kimse yok ve ven elin yabancısina birakicam mecburen ve dahada hala bulamadım aklıma geldikçe üzülüyorum garip garip şeyler geliyor aklıma bide ya öyle olur sa ya böyle olursa dite düşünmekten alı koyamiyorum kendimi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?