2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
yatmıştım ama düşün düşün uyuyamadım geri geldim..

vaktim olsa da kendim oğluma göre diksem. elimden gelir yapabilirm ama vakit yok. üst bedeni dar altı bol bişi diksem güzel olurdu..

90 ı görmedim aldığım mağazada. görseydim onu alırdım.

Son düzenleyen: Moderatör:

hosgeldin canim deniz sadinin böbrek rahatsizliginin sabit kalmis olmasida sevindirici bir haber, insallah tüm sorunlar ortadan kalkar bir an evvel iyilesir canim rabbim beterinden korusun insallah :))

cokkkkkkkkkkk tsk ederiz teyzesiiii güzel düsüncelerin icin, bilmiyorumki ayinin üstünden haretelermi sergiliyor ? insallah dedigin gibidir :)) bugunde beni sasirtan birsey yapti sanirim cok yakinda tay tay da durmaya basliyacagiz bugun bana kendisi tutunarak bir kac saniye ayakta kalmayi basardi daha önceleride ayaklarinin ustune cok iyi basiyordu ama ben koltuk altindan desteklyordum bu defa kendisi yapti :))
canim bizde öyle emsin diye yapmadigimiz kalmiyor bende seker surdum emsin diye:26:mememi banmadigim sey kalmayacka yakinda

gece gece hastaneden randevu aldım dua edin inşallah birşey yoktur

canim insallah korkulacak birsey yoktur ben yazini alintilar arasinda gördum okudugumdada hemen aklima elastik olabilcegi geldi ve yazinin sonlarina dogru okudugumda anladimki doktorunda öyle dusunmus birsey olsa kendisini belli ederdi
yalniz nasil kviriyor kolunu ne yöne dogru anlayamadim orasini iste:26:

denizkızı içinin rahat etmesi açısından kamera koy bence. bakıcıya da kamera var diye söylersin. hem kamera var diye daha özenli davranır kızına. hemde senin için rahat eder. gizli kameraya falan gerek yok bence. kızına bişi yaptıktan sonra tespit etmişsin etmemişsin büyük farklar olmaz. kameranın varlığını bilirse önleyici de olur..

Sağolun kızlar rahatlattiniz beni
Ama ağlıyorum genede kızıma kiyamiyorum
Kizimi sakat gözünde görme fikirlerine katlanamuyorum
O gözle bakıyorlar kan beynime sicriyor. anlıyorsunuz değil mi beni???

oyyy mervemm kiyamam sana üzmüsler yine senii yaaa
canim sen onlari bosver ne yazdilarsa yazdilar kafana takma acaba ne diyorlar ne konusuyorlar diye duusnme zaten insani kemiren bu düsünceler oluyor ervosa sakat demelerine gelincee onlar kendilerine baksinlar zihinsel özürlüler
ervos sakat flnda degil rabbim korusun gecici bir rahatsizlik o , bizim bir tanidigin kizi anne karsinda SIKIStigi icin ayaklari sorunlu dogmustu (Ikizdi bu bebekler ) ayaklarindan ameliyat fln oldu ortapedik ayakkabi fln kullandi en fazla sanirim 2 yasina kadar di sonra duzeldi eskisindende iyiydi artik yurumesi fln cok rahatti diyecegim su ki bu bir sakatlik degil gecici birsey artik herseyin tedavisi var

kimsenin dediigni kafana takma asla gez dolas eglen bosver canim birsey dediklerindede catir catir laflarini ver altinda kalma yoksa daha cok eziyorlar benm kizimada kv de hic bize benzememis digerleride benzemiyor dedi biraz afrali tafrali sekilde soyledi
bende evet cocuklarim cok guzell annelerine benzemisler dedim gug diye kesi sesi

bu insanlar niye birsey odugunda hemen bir menfat pesine dusuyorlar anlamsi degilim. yasanan üzücü aci bir olaydan keyif cikartiyorlar sevinc duyuyorlar ya. benim kizimda dogum esnasinda cok zorlandigi icin ve tabi doktorun o an bebegi kaybediyoruz telasina duserek bir an evvel kizimi cikartmaya calisma esnasinda kizimi ters cevirirken kolunu cikarti
doktor kizimi inceliyordu ne esim nede annem almanca bilemdikleri icin doktorla hemsirenin arasinda konustuklarini anlamiyorlardi o an ben guluyordum cok mutluydum neden mi ? cünkü esime ve annemi o an telasa düsürmek istemedim ve en önemlisi kizimi kaybediyorduk ve cok sükür ki kizim kurtulmustu yasiyordu kollarimdaydi artik kolu mos mordu kimildadamiyordu hareket etirince agliyordu ben ilk snyden itibaren suna inandim kizimin kolu iyilelsecek gececekk düzelecekk. doktorlar incelerken benim uyanik annem hemen olayi anladi koluna birseymi oldu bebegin diye sordu ve o an cok telas yapti ya sakat kalirsa ya iyilesmese diye bana bir yandan moral verirken bir yandadan moralimi bozuyordu farkinda degildi. neyse sonuna gelim cok sükür kizim hic bir müdehaleye gerek kalmadan iyilesti duzeldi kolu bu olayi kardesim esine demis bebegin koluna böyle olmus diye
ne demis biliyormusun ohh olmus beter olsun demis beni istemiyorlarla allah basina belayi vermis demis . hem suclu hemde güclü olanlar varya iste tam bu bizim geline yakisiyor valla :) neyse bende dedim o kendi gelecegni garantilemismi o da hamile basina ne gelcegini biliyormuymus ki böyle demis yinede o benim yegenim birsey olmaz insallah yegenim olmasada ben küück bir masumun basina gelenlere sevinecek vijdansiz degilim dedim simdi mervenin bebegine bunu diyenlerde vijdansizin önde gideni
kendi öfkelerini onun basina gelenlere sevinerek atiyorlar

keep senin oglusuna cirkinmi dedilr onlarinda kesinlikle kalpleri cirkinlesmis bu masuma nasil cirkin derler ya ben ilk görudugumde ne kadar cok sevmistim hatta ilk gördugum resimde gözleri mavi gibiydi ozaman lar mavisim diye sevdim valla
o yuzden hic unutmuyorum onu cok yakisikli bir bebek diyenler halt yemis zeynonun ve seyzenin totosu yetmezse butun topiki sunariz
geridönüsümkutusu senin oglunadami dediler ya inanmiyorum kesinlikle manyak yada kör olmali bunu diyinler senin oglunda cok yakisikli rabbim nazarlardan korusun bu topikte cirkin bebek görmedim ben cirkin bebekte olurmuymus ya hic

denizkizi canim gecmis olsun daha iyilesmemisiniz ( allah acil sifalar versin bir an evvel kendini toparla zencefil fln ic canim
birde bakici ariyormusun rabbim gönlüne göre iyi huylu akilli terbiyeli anlayisli bebegine iyi bakcabilcek birisini göndersin insallah :))
canm geridönusumkutusuda yazmis kamera koy ve oldugunuda soyle bencede cok mantikli geldi yaziklari

ilk günaydın benden olsun. bu sabah ilk defa ben evden çıkarken oğlumu ağlarken bıraktım, ne ben yola sığabildim ne arabaya, ne içim içime. ofise geldim ağlamamak için dudaklarımı kemiriyorum. Allah yardımcımız olsun , ne zaman alışılır bu duruma bilmiyorum

merve yazdıklarını ve arkadaşlarında yorumlarını okudum zaten duygusaldım iyice hassaslaştım, ben çocuğum doğduğunda şunu anladım, babası dahil olmak üzere hiçkimse onu dünyada benim kadar sevemez, koruyamaz, fedakarlık yapamaz. belki doğru değil bu düşüncem ama benim içim böyle söylüyor. o yüzden ervana sakın ama sakın kimseye laf söyletme. belki eşin ailem deyip cevap veremiyordur ama kızının aileside sizsiniz bu gerçeği unutturma ona.
güçlü olmak zorundayız, artık bir köşede pısmak, söyleneni yutmak, sessizce ağlamak gibi seçeneklerimiz yok bizim, çünkü anneyiz

geridönüşüm ve denizkızı işe başlamak üzeresiniz sanırım, sizleri çok iyi anlıyorum, sadece zaman diyorum, Allah iyilerle karşılaştırsın sabrınıda versin inşallah.

bende giydiriyom kuşandırıyommm insan içinde pata küte bide okadar sesliki insanlar ben yapıyom sanıyoooobenmde büyük beni acayip yoruyo ciddenn 2 gün evdeydi kafayı yiyodum bendeeee
canımm geçmöiş olsunnn inşallah bu süreci sorunsuz atlatırsınızz damadımı öperim kocamannn

yok yok bu sefer yeni insanlar olcak. daha mesafeli olmayı düşünüyorum bu sefer. hoşgörüyü münasabetsizliğe vardırıyorlar işte.. orada kitaplarım vardı uğradım sadece.
evet canım, en azından başlarda insanları iyice tanıyıncaya kadar az mesafeli durmak en iyisi, herkes iyi niyetli olmuyor

Yok canim avusturyali davetiye de yesil giyecegi yaziyor ( bunlarin davetiyesi bayagi detayli oluyor)
ay ne güzel işte kızcağız kendi önlemini almış söylemiş önceden..eh bu renklerin hepsi olur o zaman. Ben hiç uzun elbise giyemem boyum kısa çünkü ama uzun boylulara çok yakışıyor o yüzden dedim kırmızıyı.Senin boyun gayet iyi, kaldırır taş gibi olur

merve o sakat lafını bir daha duymayayım ervanın saklayacak hiç bir şeyi yok, gayet güzel bir bebek eminim büyüdüğünde de çok güzel olacak ve sen yetiştirdiğin için çok da akıllı olacak. Çok iyi düşünüyorsun kesinlikle sonuna kadar savun kızını, kimselere ezdirme. Baştan nasıl başlarsa öyle gider, onun özgüvenini kırmalarına hiç izin verme. Gör bak ne kadar güzel, başarılı bir hanım olacak büyüyünce hepsini utandıracak
kızlar çok çok iyi niyetle dendi biliyorum ama zihin özürlü de demeyelim ne olur. O çocuklar da birilerinin evlatları ve inanın onların da anneleri babaları onları çok seviyor. Herkes kadar onlar da sevilmeyi hak ediyor. İçleri çirkin, anlayışsız, başkalarının mutluluğunu istemeyen insanlar asla zihin özürlü olamazlar, zira zihinsel farklılıkları olanlar sıklıkla bu tür insanlarla karşılaştıklarından daha duyarlı olurlar, bu kadar kötü olmazlar. Bu farklılıklarla ilgili bir kitap okumuştum (Mervecim tavsiye ederim canım) adı "araba aldım kadın oldum", yazarı da nazmiye güçlü.Ortopedik engeli var ama hayatından bütün engelleri kaldırabilen bir kadın. Gerçekten de soy adı gibi çok güçlü, bilgili ve kültürlü bir kadın, çok saygı duyduğum bir insandır. Tam metni hatırlayamıyorum ama demişti ki özel gereksinimi olan, farklılıkları olan çocuklar için, "hiç biri savaş başlatmamış, insan ezmeye çalışmamış, insanların sırtından para kazanmamış, yalan söylememiş böyleyken nasıl kötü, istenmeyen insanlar olabilirler"

ayyyyyyyy içi çürümüş ya o kadınınyalnız sana bunu aktaranda da var bir düşüncesizlik, yahu lohusa kadına böyle denir mi....amaan taliacım boş ver bunlar mutsuz insanlar, başkalarını da kendileri gibi mutsuz etmeye çalışıyorlar ama biliyor musun, ne kadar uğraşırsa uğraşsın,elindeki etrafındaki ne olursa olsun mutsuz insan hep mutsuz kalır.Görümcenin de cezası bu sanırım, hep başkaları ile kendini karşılaştıracak ve hep mutsuz kalacak

ah canım ya, aynı aynı aynı durumdayım şu an. Evden çıktığımda oğlum katıla katıla ağlıyordu.

Kızlar iyi ki varsınız, şurada sizlerle paylaşmak insanın tüm sıkıntısını alıyor valla, çok seviyorum sizleri

Kızlar yarın dersim başlıyor ve biz gel yerleş derken hic süt olayına girmemiştik
Sabah sabah bi deniyim dedim ve medela pompam vardi süt olmasia ragmen çekmiyor biraz sorun olmuştu zaten önceden bozuldu mu nolduysa
Yeni pompa alcam artik hangisini onerirsiniz bugun almam lazım yardim lütfen

ikea nın uyku tulumunu alan gören bile var mı?

Arama Sonuçları | IKEA Türkiye

ikea internet sitesinden alışveriş yapılabiliyormuş.aratınca bunlar çıktı...Sözde bizde geçen uyku tulumu alalım diye çıktık, mothercare outlet e gittik ama hep büyük boyları vardı yeni mallar henüz gelmemiş...onun yerine 2 tane kışlık mont gibi tulum aldık.biri pembe kumaş,diğeri daha kokoş pembe peluş gibi...hiç anlamam kumaş çeşitlerinden, anlatamadım
140tan 60 a düşmüş, e güzel olmuş
8 tane uzun kollu body aldım yavrumun body si yoktu...8 tanede normal tulum aldık.mevcuttakiler küçük geliyor artık.malum kızım geçen ay birden kilo almıştı.dengesiz bir gelişim sergiliyor deniz hanım
uyku tulumu içinde ayrıca gidicez 7 gün sonra kontrolümüz var. o zaman alırız artık geldiyse...

bebeğimi beğenen arkadaşlar, teşekkür ederim...Allah yavrularımızı bize bağışlasın, sağlıklı olsunlar yeter...

kızlar
bugün oğluşumu k.valideye bıraktım. demiştim ya "bakalım ne maceralar" diye dakka bir gol bir maceramı yazayım; oğlum k.valideye alışkın değil doğal olarak çok huysuzlandı benim gideceğimi anlayınca. Daha ben odadayım, çıkmamışım, k.valide ne dese beğenirsiniz çocuk huzursuzlandı dudak büktü;
"canııım, küsme anneye o da işe gidecek" yahu niye küssün çocuk bana, sadece seni yadırgadı çünkü doğumun öncesinde sonrasında demediğini bırakmadın o yüzden fazla görüşmedik çocuk da seni tanımıyor sen de suçunun farkındasın tedirginsin her kucağına alışında oğlan bu yüzden ağlıyor...diyemedim tabisonra da bi açlık tutturdu, "aç bu ondan ağlıyor", emzirdim fazlasını kustu gazını çıkarmak için aldı oğlan ona gidince yine bastı yaygarayı hala "aç" diyorOoof ooof gel anneannesi geeel geeel... diyemedim tabi çaresiz evden çıktım bu arada bizim oğlanın ne zayıflığı kaldı ne hiç büyümemişliği ne huysuzluğu biliyorum benim çocuğum da tosuncuk değil, sütüm de sorunlu bu aralar ama tam evden çıkarken ne alemi var..işte iki günlük maceramın bölüm 1'i böyle başladı

Son düzenleme:
günaydııınn... günaydııınn.. güüünaaaayydııınnn..

huu huuuu !!! beenn geldiiimmm

özledinizmi kızlar benii..

kocam geçen hafta cumartesi günü bi telefon etti..
hadi hazırlan mersine gidiyoruz dedi.. koştur koştur hazırlandık.. hooop mersine..
pazar günü o geri döndü biz annemlerde kaldık..
salı günü de regl oldum ve kafamda bi ampul yandı
çarşamba günü ana sağlığa gittim ve spiral taktırdım..:26:
ilk iki gün yerimden kalkamadım.. çok ağrım vardı:2:
sonra giderek azaldı .. hafta sonu babamız geri geldi bizi aldı ve dün geri döndük..
geçmişe bakmam lazım.. neler kaynattınız okumam lazım ..
yoksa çatlarım
abooo tam 117 sayfa var.. bugün bitermi acabaa:26:

ah canım ya aynı benimde kayınvalde doğumdan birgün sonra gitmişti tatile, annem kolunu çatlattığı için yardıma geldi anneme annemi gönderemedim vallaha evine en azından yanında dursun çünkü çocuğu tutmaktan bihaber, lap diye oturtuyor dizlerini büküp diz çöktürüyoor güya yardım tabi detaylarına girmiyim, ikide bir senden daha iyi bakılıyor emin ol sen böyle bakamazsın deyip duruyor birde o bıraktığın sütler az geliyor bir o kadar daha versek içerdi çocuk kaç kez süt bunalımına girdim çıktım mamamı alsam ek gıdayamı geçsem diye tırlatıyordum. sağolsun annem ve eşim sakinleştirdiler. mama elbette kötü birşey değil ama benim oğlumun kilosunda bir bebek için gerekli değil. bu hafta çıkacak annemin alçısı gün sayıyorum resmen

ay canım senin yazıyı okuyunca anladım ben olayı bu kaynanaların hepsi aynı fabrikadan çıkma yoksa bu kadar benzemezlerdi di miiiiiiiii

lansinohun çiftlisini al derim kesinlikle çok pratik ve güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…