doktor yok diyorsa kendini boş yere üzme bence.ama içini rahatlatmak adına başka bir doktora daha göster istersen.
70 ya da 90 vardı zatn.80 yok sanırım.aman kullansın şimdilik belki rahat edemeyecek bile ayaklı olanlara geçicem.
Pazar pazar kvalideyiz
bu arada Deniz Sadi icin capada sintigrafi cektirdik bobregi icin
sonuc, sol bobrekteki buyume sabit bundan kaynakli bosaltimi diger
bobrege gore daha gec yapiyor ama bu da simdilik ciddi bir sorun degil
idrar yolu enfeksiyonu gecirmemesi lazim 6ayda bir de ultrasonla takip verdiler
buyume devam ederse mudahale edecekler olmazsa duzelene kadar 6 ayda bir ultrasonla
takip edilecek bu arada enfeksiyon gecirirse acil getirin dediler
cokkkkkkkkkkk tsk ederiz teyzesiiiislm bacılarım nasılsınız bir emmeme sorunu aldı başını gidio ama biz ucuna reçel sürüp tutturuyoruz bu dönem bebeklerde olurmuş bnm kide dün başladı acıkmıo çocuk mama veriyorum yiyo sanırım sütü sağıp vermeninde kötü yanı var azaltmayı planladım mamayıda bu arada artık daha uzun süre acıkmıolar süt her halukarda yetecektir.Oğlum dışarı istiyo sürekli kapıya gidince sevinio balkona çıkınca çırpınıo resmen bgn parka gttk 2 gündür anneannemizle abimin eşi bendeydi çok güzeldi ama gittiler üzüldüm.oğluşumla başbaşayım
buu arada bebişlerini gördüklerim talia moonletter maşallah çok şirin bebişler.
Talia annem senin kız cin gibi valla çok ayının üstünde hareketler sergiliyor maşallah kızıma.
Bizde durumlar böyle.Oğlumun gündüz uykuları toplasan 1 saat ama gece 10dan snra sabh 7ye kdr 8.30a kdr uyuyor sıkıntısız 1 kere kalkıp 2 memeyi boşaltıo bende 1 bardak süt içip uykuya geçiyorum büyüseler şu sıpalarda rahat etsek az
gece gece hastaneden randevu aldım dua edin inşallah birşey yoktur
Gene heyheylerim üstümde
K.valide 2 kaynim ve eşim facede grup kurmuşlar
Sohbet grubu. Az önce esimin facesindeydim
Bide silmiş konuşmayı ne saklıyorsa
Allahım hiç gitmek istemiyorum
Deli cinim çıktı tepeme gene
Kaynimin biriyle küsüm zaten
Şimdi yine kizimin ayagiyla ilgili konu açılacak
Aman sakla aman kapat diyecekler
BEnimde tepem atacak
Allahım ben niye böyleyim ya sevmiyorum onları
Yaşanmısliklar var boşa değil ama
Kafama takmama kararı almıştım
Gene takıyorum değiştiğimi sanmıştım
Ben niye evlendimki tamamen ayrı dünyaların insanlariyiz
COk kabalar cok gorgusuzler nereden düştüm bunlara
Aglamak istiyorum ağlamak hickira hickira
Güya bizim gelme masraflarimizi onlar karşılayacakti
ORtada bir.sey yok hani nerede
Madem. Söz verdiniz tutun o zaman
Sonrada oglumuzu bbizgetirttirdik olacak:13:
Sağolun kızlar rahatlattiniz beni
Ama ağlıyorum genede kızıma kiyamiyorum
Kizimi sakat gözünde görme fikirlerine katlanamuyorum
O gözle bakıyorlar kan beynime sicriyor. anlıyorsunuz değil mi beni???
bende giydiriyom kuşandırıyommm insan içinde pata küte bide okadar sesliki insanlar ben yapıyom sanıyooooheheheh büyünce degisir insallahhbizimkide gaz man gibii hr yerde zart zurt cikartiyor
bazen öyle olmaz yerde cikartiyorki insani o an ne yapcagini sasirioyr:26:
evet ya bayadir görusemedik senle canim napalim bizde uyutmaya emzirmmeye ugrasip duruyoruz bildigin seyler yani
allahtan cok sorunlu bir kizim yok cok yormuyor beni.. inan buyukler daha cok yoruyor bazen sirf onlara laf anlatacam diye ugrasirken yoruliyorm
canımm geçmöiş olsunnn inşallah bu süreci sorunsuz atlatırsınızz damadımı öperim kocamannnPazar pazar kvalideyiz
bu arada Deniz Sadi icin capada sintigrafi cektirdik bobregi icin
sonuc, sol bobrekteki buyume sabit bundan kaynakli bosaltimi diger
bobrege gore daha gec yapiyor ama bu da simdilik ciddi bir sorun degil
idrar yolu enfeksiyonu gecirmemesi lazim 6ayda bir de ultrasonla takip verdiler
buyume devam ederse mudahale edecekler olmazsa duzelene kadar 6 ayda bir ultrasonla
takip edilecek bu arada enfeksiyon gecirirse acil getirin dediler
evet canım, en azından başlarda insanları iyice tanıyıncaya kadar az mesafeli durmak en iyisi, herkes iyi niyetli olmuyoryok yok bu sefer yeni insanlar olcak. daha mesafeli olmayı düşünüyorum bu sefer. hoşgörüyü münasabetsizliğe vardırıyorlar işte.. orada kitaplarım vardı uğradım sadece.
Yok canim avusturyali davetiye de yesil giyecegi yaziyor ( bunlarin davetiyesi bayagi detayli oluyor)
merve o sakat lafını bir daha duymayayımGene heyheylerim üstümde
K.valide 2 kaynim ve eşim facede grup kurmuşlar
Sohbet grubu. Az önce esimin facesindeydim
Bide silmiş konuşmayı ne saklıyorsa
Allahım hiç gitmek istemiyorum
Deli cinim çıktı tepeme gene
Kaynimin biriyle küsüm zaten
Şimdi yine kizimin ayagiyla ilgili konu açılacak
Aman sakla aman kapat diyecekler
BEnimde tepem atacak
Allahım ben niye böyleyim ya sevmiyorum onları
Yaşanmısliklar var boşa değil ama
Kafama takmama kararı almıştım
Gene takıyorum değiştiğimi sanmıştım
ayyyyyyyy içi çürümüş ya o kadınınbu insanlar niye birsey odugunda hemen bir menfat pesine dusuyorlar anlamsi degilim. yasanan üzücü aci bir olaydan keyif cikartiyorlar sevinc duyuyorlar ya. benim kizimda dogum esnasinda cok zorlandigi icin ve tabi doktorun o an bebegi kaybediyoruz telasina duserek bir an evvel kizimi cikartmaya calisma esnasinda kizimi ters cevirirken kolunu cikarti
doktor kizimi inceliyordu ne esim nede annem almanca bilemdikleri icin doktorla hemsirenin arasinda konustuklarini anlamiyorlardi o an ben guluyordum cok mutluydum neden mi ? cünkü esime ve annemi o an telasa düsürmek istemedim ve en önemlisi kizimi kaybediyorduk ve cok sükür ki kizim kurtulmustu yasiyordu kollarimdaydi artik kolu mos mordu kimildadamiyordu hareket etirince agliyordu ben ilk snyden itibaren suna inandim kizimin kolu iyilelsecek gececekk düzelecekk. doktorlar incelerken benim uyanik annem hemen olayi anladi koluna birseymi oldu bebegin diye sordu ve o an cok telas yapti ya sakat kalirsa ya iyilesmese diye bana bir yandan moral verirken bir yandadan moralimi bozuyordu farkinda degildi. neyse sonuna gelim cok sükür kizim hic bir müdehaleye gerek kalmadan iyilesti duzeldi kolubu olayi kardesim esine demis bebegin koluna böyle olmus diye
ne demis biliyormusun ohh olmus beter olsun demisbeni istemiyorlarla allah basina belayi vermis demis . hem suclu hemde güclü olanlar varya iste tam bu bizim geline yakisiyor valla :) neyse bende dedim o kendi gelecegni garantilemismi o da hamile basina ne gelcegini biliyormuymus ki böyle demis yinede o benim yegenim birsey olmaz insallah yegenim olmasada ben küück bir masumun basina gelenlere sevinecek vijdansiz degilim dedim simdi mervenin bebegine bunu diyenlerde vijdansizin önde gideni
kendi öfkelerini onun basina gelenlere sevinerek atiyorlar
ah canım ya, aynı aynı aynı durumdayım şu an. Evden çıktığımda oğlum katıla katıla ağlıyordu.ilk günaydın benden olsun. bu sabah ilk defa ben evden çıkarken oğlumu ağlarken bıraktım, ne ben yola sığabildim ne arabaya, ne içim içime. ofise geldim ağlamamak için dudaklarımı kemiriyorum. Allah yardımcımız olsun , ne zaman alışılır bu duruma bilmiyorum
merve yazdıklarını ve arkadaşlarında yorumlarını okudum zaten duygusaldım iyice hassaslaştım, ben çocuğum doğduğunda şunu anladım, babası dahil olmak üzere hiçkimse onu dünyada benim kadar sevemez, koruyamaz, fedakarlık yapamaz. belki doğru değil bu düşüncem ama benim içim böyle söylüyor. o yüzden ervana sakın ama sakın kimseye laf söyletme. belki eşin ailem deyip cevap veremiyordur ama kızının aileside sizsiniz bu gerçeği unutturma ona.
güçlü olmak zorundayız, artık bir köşede pısmak, söyleneni yutmak, sessizce ağlamak gibi seçeneklerimiz yok bizim, çünkü anneyiz
geridönüşüm ve denizkızı işe başlamak üzeresiniz sanırım, sizleri çok iyi anlıyorum, sadece zaman diyorum, Allah iyilerle karşılaştırsın sabrınıda versin inşallah.
ikea nın uyku tulumunu alan gören bile var mı?
aaa hulya sen nerelerdesin bakim
kızlar
bugün oğluşumu k.valideye bıraktım. demiştim ya "bakalım ne maceralar" diye dakka bir gol bir maceramı yazayım; oğlum k.valideye alışkın değil doğal olarak çok huysuzlandı benim gideceğimi anlayınca. Daha ben odadayım, çıkmamışım, k.valide ne dese beğenirsiniz çocuk huzursuzlandı dudak büktü;
"canııım, küsme anneye o da işe gidecek"yahu niye küssün çocuk bana, sadece seni yadırgadı çünkü doğumun öncesinde sonrasında demediğini bırakmadın o yüzden fazla görüşmedik çocuk da seni tanımıyor sen de suçunun farkındasın tedirginsin her kucağına alışında oğlan bu yüzden ağlıyor...diyemedim tabi sonra da bi açlık tutturdu, "aç bu ondan ağlıyor", emzirdim fazlasını kustu gazını çıkarmak için aldı oğlan ona gidince yine bastı yaygarayı hala "aç" diyor Ooof ooof gel anneannesi geeel geeel... diyemedim tabi çaresiz evden çıktım bu arada bizim oğlanın ne zayıflığı kaldı ne hiç büyümemişliği ne huysuzluğu biliyorum benim çocuğum da tosuncuk değil, sütüm de sorunlu bu aralar ama tam evden çıkarken ne alemi var..işte iki günlük maceramın bölüm 1'i böyle başladı
ooooh yaramış valllaaaa gez gez bizim için de gezgezmelerdeyim güzelim.. itiraf edin çok özlediniz beni dimiiiii
ah canım ya aynı benimde kayınvalde doğumdan birgün sonra gitmişti tatile, annem kolunu çatlattığı için yardıma geldi annemeannemi gönderemedim vallaha evine en azından yanında dursun çünkü çocuğu tutmaktan bihaber, lap diye oturtuyor dizlerini büküp diz çöktürüyoor güya yardım tabi detaylarına girmiyim, ikide bir senden daha iyi bakılıyor emin ol sen böyle bakamazsın deyip duruyor birde o bıraktığın sütler az geliyor bir o kadar daha versek içerdi çocuk kaç kez süt bunalımına girdim çıktım mamamı alsam ek gıdayamı geçsem diye tırlatıyordum. sağolsun annem ve eşim sakinleştirdiler. mama elbette kötü birşey değil ama benim oğlumun kilosunda bir bebek için gerekli değil. bu hafta çıkacak annemin alçısı gün sayıyorum resmen
lansinohun çiftlisini al derim kesinlikle çok pratik ve güzelKızlar yarın dersim başlıyor ve biz gel yerleş derken hic süt olayına girmemiştik
Sabah sabah bi deniyim dedim ve medela pompam vardi süt olmasia ragmen çekmiyor biraz sorun olmuştu zaten önceden bozuldu mu nolduysa
Yeni pompa alcam artik hangisini onerirsiniz bugun almam lazım yardim lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?