ay canım senin yazıyı okuyunca anladım ben olayı bu kaynanaların hepsi aynı fabrikadan çıkma yoksa bu kadar benzemezlerdi di miiiiiiiii
ay canım senin yazıyı okuyunca anladım ben olayı bu kaynanaların hepsi aynı fabrikadan çıkma yoksa bu kadar benzemezlerdi di miiiiiiiii
çok memnun kaldık canım, andy wawa'dan 130'a aldık ama değer, 3 yaşına kadar kullanılabiliyor çünkü. kolları çıtçıtlı gerekirse takıp gerekirse çıkarabiliyorsun. Torba şeklinde, boyu açınca epey uzun ama kademeli, ilk başlarda katlaması var öyle kullanıyorsun sonra çocuk uzayınca açıp uzatıyorsun. Biz İzmirde olduğumuzdan mıdır bilmem, baktığımız her marka incecikti, üzerine yine örtmek gerekiyordu, en kalın ve kullanışlı bunu bulduk.bebe chocolate tan memnun musun. nerden ve kaça aldın. tipi nasıl. kollu kolsuz torba?
Kızlar yarın dersim başlıyor ve biz gel yerleş derken hic süt olayına girmemiştik
Sabah sabah bi deniyim dedim ve medela pompam vardi süt olmasia ragmen çekmiyor biraz sorun olmuştu zaten önceden bozuldu mu nolduysa
Yeni pompa alcam artik hangisini onerirsiniz bugun almam lazım yardim lütfen
Ciddimisin canim merak ettim simdi oglusunu tam bir fotografi yokmu eklesene.. Sapkadanmi benzettin acaba
Eki Görüntüle 817823
kızlar
bugün oğluşumu k.valideye bıraktım. demiştim ya "bakalım ne maceralar" diye dakka bir gol bir maceramı yazayım; oğlum k.valideye alışkın değil doğal olarak çok huysuzlandı benim gideceğimi anlayınca. Daha ben odadayım, çıkmamışım, k.valide ne dese beğenirsiniz çocuk huzursuzlandı dudak büktü;
"canııım, küsme anneye o da işe gidecek"yahu niye küssün çocuk bana, sadece seni yadırgadı çünkü doğumun öncesinde sonrasında demediğini bırakmadın o yüzden fazla görüşmedik çocuk da seni tanımıyor sen de suçunun farkındasın tedirginsin her kucağına alışında oğlan bu yüzden ağlıyor...diyemedim tabi sonra da bi açlık tutturdu, "aç bu ondan ağlıyor", emzirdim fazlasını kustu gazını çıkarmak için aldı oğlan ona gidince yine bastı yaygarayı hala "aç" diyor Ooof ooof gel anneannesi geeel geeel... diyemedim tabi çaresiz evden çıktım bu arada bizim oğlanın ne zayıflığı kaldı ne hiç büyümemişliği ne huysuzluğu biliyorum benim çocuğum da tosuncuk değil, sütüm de sorunlu bu aralar ama tam evden çıkarken ne alemi var..işte iki günlük maceramın bölüm 1'i böyle başladı
ay ne güzel işte kızcağız kendi önlemini almış söylemiş önceden..eh bu renklerin hepsi olur o zaman. Ben hiç uzun elbise giyemem boyum kısa çünkü ama uzun boylulara çok yakışıyor o yüzden dedim kırmızıyı.Senin boyun gayet iyi, kaldırır taş gibi olur:34
kızlar
bugün oğluşumu k.valideye bıraktım. demiştim ya "bakalım ne maceralar" diye dakka bir gol bir maceramı yazayım; oğlum k.valideye alışkın değil doğal olarak çok huysuzlandı benim gideceğimi anlayınca. Daha ben odadayım, çıkmamışım, k.valide ne dese beğenirsiniz çocuk huzursuzlandı dudak büktü;
"canııım, küsme anneye o da işe gidecek"yahu niye küssün çocuk bana, sadece seni yadırgadı çünkü doğumun öncesinde sonrasında demediğini bırakmadın o yüzden fazla görüşmedik çocuk da seni tanımıyor sen de suçunun farkındasın tedirginsin her kucağına alışında oğlan bu yüzden ağlıyor...diyemedim tabi sonra da bi açlık tutturdu, "aç bu ondan ağlıyor", emzirdim fazlasını kustu gazını çıkarmak için aldı oğlan ona gidince yine bastı yaygarayı hala "aç" diyor Ooof ooof gel anneannesi geeel geeel... diyemedim tabi çaresiz evden çıktım bu arada bizim oğlanın ne zayıflığı kaldı ne hiç büyümemişliği ne huysuzluğu biliyorum benim çocuğum da tosuncuk değil, sütüm de sorunlu bu aralar ama tam evden çıkarken ne alemi var..işte iki günlük maceramın bölüm 1'i böyle başladı
günaydııınn...günaydııınn.. güüünaaaayydııınnn..
huu huuuu !!! beenn geldiiimmm
özledinizmi kızlar benii..
kocam geçen hafta cumartesi günü bi telefon etti..
hadi hazırlan mersine gidiyoruz dedi.. koştur koştur hazırlandık.. hooop mersine..
pazar günü o geri döndü biz annemlerde kaldık..
salı günü de regl oldum ve kafamda bi ampul yandı
çarşamba günü ana sağlığa gittim ve spiral taktırdım..:26:
ilk iki gün yerimden kalkamadım.. çok ağrım vardı:2:
sonra giderek azaldı .. hafta sonu babamız geri geldi bizi aldı ve dün geri döndük..
geçmişe bakmam lazım.. neler kaynattınız okumam lazım ..
yoksa çatlarım
abooo tam 117 sayfa var.. bugün bitermi acabaa:26:
Eki Görüntüle 818074 Eki Görüntüle 818077 baksana benziyorlar valla.ama saçlarımızı kesmedik daha
ayyyyy bu kocakarılar başka bişii bilmiyoo yaw. emzir emzir emzir. aç bu çocuk aç aç aç....... fenalık basıyor beni valla. sen hiç dert etme canım hepsi aynı bunların. benimkide dili yalam olmuş gibi aynı şeyleri tekrar edip duruyoo
3 saatte bir emzirmek yeter bu aylarda hatta bazen 4 saat acıkmıyo benim oğlan gıkı çıkmıyoo valla. sen hiç üzülme sütün etkilenmesin psikolojini sağlam tut oğluşun için
canım biz 2,5 aylıkken aldık.o gün bu gündür çok işimizi gördü.tabi ilk başlarda oyuncaklarına vuramıyordu, anlamıyordu.şimdi 3,5 aylık ve asılı oyuncaklarla çook eğleniyor, çığlıklar atıyorşiddetle tavsiye ederim.hem yorulduğu içinde güzel uyuyor
Kızlar Günaydın benim bsbis 3,5 aylik boynunu tam tutamiyor yani 15 20 saniye falan tutuyo ellerinden tutup kaldirdigimda kafasini kaldirmiuyor sizinkiler nasil nette baktim kotu seyler yaziyor cok korkuyorum aylik kontrlumuze 15 gun var
mama sandalyesi arayışındayım, aklımda hep hafif olur yer kaplamaz diye ikeanın antilopu vardı ama bana onu hep uslu uslu kızı olan arkadaşlar tavsiye etmişti. Sonra netten okurken anladım ki hareketli bebekler onu devirebiliyormuş:18:eğer devrilebiliyorsa ben o performansı oğlumdan da bekliyorum adam hoplayıp zıplarken ana kucağını devireyazdı geçen gün gözümün önündeeh iş böyle olunca da bir sürü özellik işin içine girdi. Araştır keep araştır
Kızlar Günaydın benim bsbis 3,5 aylik boynunu tam tutamiyor yani 15 20 saniye falan tutuyo ellerinden tutup kaldirdigimda kafasini kaldirmiuyor sizinkiler nasil nette baktim kotu seyler yaziyor cok korkuyorum aylik kontrlumuze 15 gun var
çok memnun kaldık canım, andy wawa'dan 130'a aldık ama değer, 3 yaşına kadar kullanılabiliyor çünkü. kolları çıtçıtlı gerekirse takıp gerekirse çıkarabiliyorsun. Torba şeklinde, boyu açınca epey uzun ama kademeli, ilk başlarda katlaması var öyle kullanıyorsun sonra çocuk uzayınca açıp uzatıyorsun. Biz İzmirde olduğumuzdan mıdır bilmem, baktığımız her marka incecikti, üzerine yine örtmek gerekiyordu, en kalın ve kullanışlı bunu bulduk.
mama sandalyesi arayışındayım, aklımda hep hafif olur yer kaplamaz diye ikeanın antilopu vardı ama bana onu hep uslu uslu kızı olan arkadaşlar tavsiye etmişti. Sonra netten okurken anladım ki hareketli bebekler onu devirebiliyormuş:18:eğer devrilebiliyorsa ben o performansı oğlumdan da bekliyorum adam hoplayıp zıplarken ana kucağını devireyazdı geçen gün gözümün önündeeh iş böyle olunca da bir sürü özellik işin içine girdi. Araştır keep araştır
bizimkilerde de henüz oturmadı ama doktorumuz gelişimlerini çok begendi.kafaasını bizimkiler de tam kaldıramıyorlar ama en azından yarıya kadar kaldırması lazım hiç mi kaldırmıyor senin bebegin ? ve doktorun bunu nasıl farketmedi şimdiye kadar ? bence kontrlounu öne çek geciktirmeden muayene ettir.
ya birde onlar var demi, hic bitmiyor masraflari canlari saolsun.. düzgün bir markaya karar verirsen bizahmet buraya da yaziver canim fikir olsun ben henüz hic bakmadim :26::26:
benim ki boynunu uzunca süre tutabiliyor, yattigi yerden kafasini kaldirip oturmaya calisiyor sürekli birde ellerinden tutup kaldirirken hemen kafasini öne dogru itiyor kaldirsin diye suan bizde tam 3.5 ayligiz amaaaa her bebek bir olmaz canim kiminin gelisimi önde kimi geride olabilir bizimki de elllerinden tutunca falan boynunu hic kaldirmiyordu 2 haftadir yapmaya basladi, gecen hafta doktardaydik 1 gün icin de bile degisebilir bebek dedi
Yuzustu yattiginda baya kaldiriyor kafasini govdesini dik te tutuyo birsure sonra sallaniyo ve kafasini birakiyo ama sirtustu ellerinden tuttugumda geriye atiyo kafasini kaldirmiyo yani tutamiyo degil anlatamadim sanirim tam
Canım benim bebeğim bugun tam 4 aylık daha 1haftadır ellerinden tutunca kalkıyo.esraya aynen katılıyorum bebekler 1günde bile değişebiliyor bozma moralini .geçen hafta kös kös yatan oğlum bu hafta dönmeye başladı mesela. Gün içinde ara ara yüzüstü yatır bıyun kasları güçlensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?