2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ay canım senin yazıyı okuyunca anladım ben olayı bu kaynanaların hepsi aynı fabrikadan çıkma yoksa bu kadar benzemezlerdi di miiiiiiiii

vallahi istisnaları vardır mutlaka ama bizimkiler çok benziyormuş emziten kadına denecek laflarmı hiç, fikirsizler işte
senin annen mi bakıyor normalde canım? birde oğlun çok tatlı maşallah profilinde gördüm resmen cool bir bebek onu beğenmeyenler saçına kurban olsun ayhh bizimkide oğlum için babası böyle pembe beyaz tenli yusyuvarlak yüzlüydü, ona benzeseydi yolda gelen geçen durdurur severdi deyip duruyor. bana benzemiş ya memnun değil haspam benide bir beğenemedi gitti zaten başından beri pehh

ay canım senin yazıyı okuyunca anladım ben olayı bu kaynanaların hepsi aynı fabrikadan çıkma yoksa bu kadar benzemezlerdi di miiiiiiiii

vallahi istisnaları vardır mutlaka ama bizimkiler çok benziyormuş emziren kadına denecek laflarmı hiç, fikirsizler işte
senin annen mi bakıyor normalde canım? birde oğlun çok tatlı maşallah profilinde gördüm resmen cool bir bebek onu beğenmeyenler saçına kurban olsun ayhh bizimkide oğlum için babası böyle pembe beyaz tenli yusyuvarlak yüzlüydü, ona benzeseydi yolda gelen geçen durdurur severdi deyip duruyor. bana benzemiş ya memnun değil haspam benide bir beğenemedi gitti zaten başından beri pehh

bebe chocolate tan memnun musun. nerden ve kaça aldın. tipi nasıl. kollu kolsuz torba?
çok memnun kaldık canım, andy wawa'dan 130'a aldık ama değer, 3 yaşına kadar kullanılabiliyor çünkü. kolları çıtçıtlı gerekirse takıp gerekirse çıkarabiliyorsun. Torba şeklinde, boyu açınca epey uzun ama kademeli, ilk başlarda katlaması var öyle kullanıyorsun sonra çocuk uzayınca açıp uzatıyorsun. Biz İzmirde olduğumuzdan mıdır bilmem, baktığımız her marka incecikti, üzerine yine örtmek gerekiyordu, en kalın ve kullanışlı bunu bulduk.

kızlar mama sandalyesi ve mama kabı ne aldınız? (ay mama kabı denmiyormuş onlara yahu, yani mama tabağı kaşığı çatalı fln onu kast ediyorum :))))) mama kabı yazınca kedi köpek şeyleri çııktı töbe töbeee

Son düzenleme:

ben avent kullanıyorum, çiftli olması şartmış çalışanlar için ama onu farkettim çok uzun sürüyor sağmak.yalnız bu pompanın göğsümü tamamen boşaltmadığına eminim sağdıktan sonra oğlumu emziriyorum epey süt çekiyor:44: ben başkada kullanmadığımdan kıyas yapamıyorum canım

mama sandalyesi arayışındayım, aklımda hep hafif olur yer kaplamaz diye ikeanın antilopu vardı ama bana onu hep uslu uslu kızı olan arkadaşlar tavsiye etmişti. Sonra netten okurken anladım ki hareketli bebekler onu devirebiliyormuş:18:eğer devrilebiliyorsa ben o performansı oğlumdan da bekliyorum adam hoplayıp zıplarken ana kucağını devireyazdı geçen gün gözümün önünde eh iş böyle olunca da bir sürü özellik işin içine girdi. Araştır keep araştır

Kızlar Günaydın benim bsbis 3,5 aylik boynunu tam tutamiyor yani 15 20 saniye falan tutuyo ellerinden tutup kaldirdigimda kafasini kaldirmiuyor sizinkiler nasil nette baktim kotu seyler yaziyor cok korkuyorum aylik kontrlumuze 15 gun var

Ciddimisin canim merak ettim simdi oglusunu tam bir fotografi yokmu eklesene.. Sapkadanmi benzettin acaba
Eki Görüntüle 817823

baksana benziyorlar valla. ama saçlarımızı kesmedik daha

ayyyyy bu kocakarılar başka bişii bilmiyoo yaw. emzir emzir emzir. aç bu çocuk aç aç aç....... fenalık basıyor beni valla. sen hiç dert etme canım hepsi aynı bunların. benimkide dili yalam olmuş gibi aynı şeyleri tekrar edip duruyoo
3 saatte bir emzirmek yeter bu aylarda hatta bazen 4 saat acıkmıyo benim oğlan gıkı çıkmıyoo valla. sen hiç üzülme sütün etkilenmesin psikolojini sağlam tut oğluşun için

Son düzenleme:

benim de gönlüm kirmizidan yana canim carsambaya kadar birine karar verir almam lazim bakalim :26::26:

ay senin bu kayinvalide seni kiskanmiyor dimi? önceden anlattigin seylere falan bakarak sanki bir kiskanma gibi geldi bana :26: ac konusuna gelince benim kendi annem de öyle ne zaman gitsem emzirip cikiyorum 5 dk olmuyor "ayy ac bu cocuk kizim yaa, kilodami vermis ne zayif gözüktü gözüme"
simdi ogluna o baktigi icin fazla tepki de veremezsin sen.. kiz sen isteyken ac bu diye birseyler yedirmeye kalkmaz demi

hosgeldin canim özlettin kendini

aaaa ay bunlar cidden cok benziyorlar, hayatim akrabalik falan yok aramiz da degilmi :26::26:
vallahi cok sasirdim simdi, benden sonra dogurmus olsan hani diyecegim hamileyken yatip kalip oglumun fotograflarinami baktin diye

Son düzenleme:

ben de aldım dün :) henüz tam adapte olamadılar ama dikkatlerini çekti tabii ki :) inşllah bizimkiler de yorulup sızarlar :)

Kızlar Günaydın benim bsbis 3,5 aylik boynunu tam tutamiyor yani 15 20 saniye falan tutuyo ellerinden tutup kaldirdigimda kafasini kaldirmiuyor sizinkiler nasil nette baktim kotu seyler yaziyor cok korkuyorum aylik kontrlumuze 15 gun var

bizimkilerde de henüz oturmadı ama doktorumuz gelişimlerini çok begendi.kafaasını bizimkiler de tam kaldıramıyorlar ama en azından yarıya kadar kaldırması lazım hiç mi kaldırmıyor senin bebegin ? ve doktorun bunu nasıl farketmedi şimdiye kadar ? bence kontrlounu öne çek geciktirmeden muayene ettir.

ya birde onlar var demi, hic bitmiyor masraflari canlari saolsun.. düzgün bir markaya karar verirsen bizahmet buraya da yaziver canim fikir olsun ben henüz hic bakmadim :26::26:

benim ki boynunu uzunca süre tutabiliyor, yattigi yerden kafasini kaldirip oturmaya calisiyor sürekli birde ellerinden tutup kaldirirken hemen kafasini öne dogru itiyor kaldirsin diye suan bizde tam 3.5 ayligiz amaaaa her bebek bir olmaz canim kiminin gelisimi önde kimi geride olabilir bizimki de elllerinden tutunca falan boynunu hic kaldirmiyordu 2 haftadir yapmaya basladi, gecen hafta doktardaydik 1 gün icin de bile degisebilir bebek dedi

güzelmiş. bende kollu olsun ve kolu çıksın stiyorum. bi c&a de gördüm ondan. ama ölçü olayı kafama yatmadı. katlanıyorsa 130 a değer dediğin gibi. çünkü ben bu aldığımı kullansam bi daha almam gerekecek bi kaç aya..

netten baktım bulamadım ama

Son düzenleyen: Moderatör:

ikeanın yeni katalogları sizlere de gelmiştir, yeni bir mama sandalyeleri var siyah kırmızı çok ergonomik ve şık duruyor 169 tl idi. ben de onu araştırıyorum bu aralar sne de bir bak istersen güzel birşeydi.

aa bende onu alırım diye düşünüyordum ama benim oğluma da gelmez o zaman o. daha şimdiden beşiği yıkıyor mama sandalyesini ne yapar kimbilir. ben bebek arabasını kullanmıyorum. dün içeri aldık. temizlerken şunu farkettim ki aslında oğlumu ona oturtup mama da yedirebilirim. masada birlikte yiyemeyiz ama ilk etapta onunla denicem bakalım. kendi otursun deneyerek alıcam.

Yuzustu yattiginda baya kaldiriyor kafasini govdesini dik te tutuyo birsure sonra sallaniyo ve kafasini birakiyo ama sirtustu ellerinden tuttugumda geriye atiyo kafasini kaldirmiyo yani tutamiyo degil anlatamadim sanirim tam

Yuzustu yattiginda baya kaldiriyor kafasini govdesini dik te tutuyo birsure sonra sallaniyo ve kafasini birakiyo ama sirtustu ellerinden tuttugumda geriye atiyo kafasini kaldirmiyo yani tutamiyo degil anlatamadim sanirim tam

Canım benim bebeğim bugun tam 4 aylık daha 1haftadır ellerinden tutunca kalkıyo.esraya aynen katılıyorum bebekler 1günde bile değişebiliyor bozma moralini .geçen hafta kös kös yatan oğlum bu hafta dönmeye başladı mesela. Gün içinde ara ara yüzüstü yatır bıyun kasları güçlensin

Canim tesekkur ederim bugun saglik ocagina gidicem ordakilerede bir sorarim ben biraz evhamli ve sabirsizim sanirim herseyi biranonce yapsin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…