çok memnun kaldık canım, andy wawa'dan 130'a aldık ama değer, 3 yaşına kadar kullanılabiliyor çünkü. kolları çıtçıtlı gerekirse takıp gerekirse çıkarabiliyorsun. Torba şeklinde, boyu açınca epey uzun ama kademeli, ilk başlarda katlaması var öyle kullanıyorsun sonra çocuk uzayınca açıp uzatıyorsun. Biz İzmirde olduğumuzdan mıdır bilmem, baktığımız her marka incecikti, üzerine yine örtmek gerekiyordu, en kalın ve kullanışlı bunu bulduk.
ya yemin ederim aynı kaynanadan bahsediyoruzvallahi istisnaları vardır mutlaka ama bizimkiler çok benziyormuşemziten kadına denecek laflarmı hiç, fikirsizler işte
senin annen mi bakıyor normalde canım? birde oğlun çok tatlı maşallah profilinde gördümresmen cool bir bebek onu beğenmeyenler saçına kurban olsun ayhh bizimkide oğlum için babası böyle pembe beyaz tenli yusyuvarlak yüzlüydü, ona benzeseydi yolda gelen geçen durdurur severdi deyip duruyor. bana benzemiş ya memnun değil haspam benide bir beğenemedi gitti zaten başından beri pehh
anneeem o bakışlarını yyerim ben senin, tırsmış kameradanEki Görüntüle 818074 Eki Görüntüle 818077 baksana benziyorlar valla.ama saçlarımızı kesmedik daha
ayyyyy bu kocakarılar başka bişii bilmiyoo yaw. emzir emzir emzir. aç bu çocuk aç aç aç....... fenalık basıyor beni valla. sen hiç dert etme canım hepsi aynı bunların. benimkide dili yalam olmuş gibi aynı şeyleri tekrar edip duruyoo
3 saatte bir emzirmek yeter bu aylarda hatta bazen 4 saat acıkmıyo benim oğlan gıkı çıkmıyoo valla. sen hiç üzülme sütün etkilenmesin psikolojini sağlam tut oğluşun için
kırmızı candırbenim de gönlüm kirmizidan yana canim carsambaya kadar birine karar verir almam lazim bakalim :26::26:
ay senin bu kayinvalide seni kiskanmiyor dimi?önceden anlattigin seylere falan bakarak sanki bir kiskanma gibi geldi bana :26: ac konusuna gelince benim kendi annem de öyle ne zaman gitsem emzirip cikiyorum 5 dk olmuyor "ayy ac bu cocuk kizim yaa, kilodami vermis ne zayif gözüktü gözüme"
simdi ogluna o baktigi icin fazla tepki de veremezsin sen.. kiz sen isteyken ac bu diye birseyler yedirmeye kalkmaz demi
oo sen olduğun yerden bak canım, yurt dışında süper modeller var isveç çakısı gibiya birde onlar var demi, hic bitmiyor masraflari canlari saolsun.. düzgün bir markaya karar verirsen bizahmet buraya da yaziver canim fikir olsun ben henüz hic bakmadim :26::26:
andy wawanın yan markası, malları gayet güzel fiyat performansı yüksek biz de aynı şeyleri düşündük bu son aldığımız tulumdan ziyade kamp yatağını andırıyorgüzelmiş. bende kollu olsun ve kolu çıksın stiyorum. bi c&a de gördüm ondan. ama ölçü olayı kafama yatmadı. katlanıyorsa 130 a değer dediğin gibi. çünkü ben bu aldığımı kullansam bi daha almam gerekecek bi kaç aya..
netten baktım bulamadım ama
sağol canım ona da bakayımikeanın yeni katalogları sizlere de gelmiştir, yeni bir mama sandalyeleri var siyah kırmızı çok ergonomik ve şık duruyor 169 tl idi. ben de onu araştırıyorum bu aralar sne de bir bak istersen güzel birşeydi.
biz arabayı arabanın bagajında tutuyoruz hep, eve getirmiyoruz tek çıkacaksam slingle çıkıyorum. O dediğin iyi fikirmiş ama gayet mantııklıaa bende onu alırım diye düşünüyordum ama benim oğluma da gelmez o zaman o. daha şimdiden beşiği yıkıyor mama sandalyesini ne yapar kimbilir. ben bebek arabasını kullanmıyorum. dün içeri aldık. temizlerken şunu farkettim ki aslında oğlumu ona oturtup mama da yedirebilirim. masada birlikte yiyemeyiz ama ilk etapta onunla denicem bakalım. kendi otursun deneyerek alıcam.
ben aldım hello babyden 15 tl ye, gayet güzel ve işimi fazlası ile görüyortermos çanta alan var mı
canım yapamıyor değil yapmıyor da olabilir iyi ayırd etmek lazım. kafayı rahat kaldırıyorsa onu da yapıyordur büyük ihtimalle. Benim oğlan hastane çıkışında kafayı kaldırdı. 10 günlükken dönüyordu, gayet rahat tutar kafasını elleri üzerinde kalkar (hep yapıyordu bunlarıYuzustu yattiginda baya kaldiriyor kafasini govdesini dik te tutuyo birsure sonra sallaniyo ve kafasini birakiyo ama sirtustu ellerinden tuttugumda geriye atiyo kafasini kaldirmiyo yani tutamiyo degil anlatamadim sanirim tam
canım sorduğun şey bu mu bilmem ama şöyle bir hesap vardı buradaki arkadaşlar söylemişti= bebeğinkilosu X 20-30 ml bir öğün miktarı imişbebegini 3 saate besleyen arkdslar kac cc mama yada annd sutu veriyorsunuz 3 saatte bir.4, ayini bitirenler.
dolgulu ama içindeki elyaf mı bakmamışım hiç kağıdına , hipoalerjenik olduğunu biliyorum eve gidince bakayım:44:cnm seninki elyaf dolgulu mu
Birden daldim ama kusura bakmayin ben de bu kv olayindan dolayi cok doluyumya yemin ederim aynı kaynanadan bahsediyoruz,b
: ya bişi yedirme olayından ben de tırsıyorum, üzerine basa basa 5 defa fln sadece anne sütü doktor başka şey vermeyin dedi diyorum hala şunun çocuğu bundan 1,5 ay küçük daha toplu mama veriyorlarmış da bilmem ne anlatıyor da anlatıyor...eşim geldi onun yanında da dedi. Eşim de "anne keep alınmasın zaten kaygılı sütüm yetmiyor diye bi de sen böyle diyorsun" dedi, "o beni biliyor" demesin mitabi tabi ben bilmez miyim onuuuu
marmara forumda bir sürü var 90 beden bakabilirsin ama benim gözüme çok büyük geldi.kızım kaybolur içinde.vaktim olsa da kendim oğluma göre diksem. elimden gelir yapabilirm ama vakit yok. üst bedeni dar altı bol bişi diksem güzel olurdu..
90 ı görmedim aldığım mağazada. görseydim onu alırdım.
tupperware in mama tabağını çatal kaşığını mama kabını falan aldım ben.çok tatlılar ve çokta sağlıklı öneririm.kızlar mama sandalyesi ve mama kabı ne aldınız? (ay mama kabı denmiyormuş onlara yahu, yani mama tabağı kaşığı çatalı fln onu kast ediyorum :))))) mama kabı yazınca kedi köpek şeyleri çııktı töbe töbeee
Kızlar Günaydın benim bsbis 3,5 aylik boynunu tam tutamiyor yani 15 20 saniye falan tutuyo ellerinden tutup kaldirdigimda kafasini kaldirmiuyor sizinkiler nasil nette baktim kotu seyler yaziyor cok korkuyorum aylik kontrlumuze 15 gun var
bebegini 3 saate besleyen arkdslar kac cc mama yada annd sutu veriyorsunuz 3 saatte bir.4, ayini bitirenler.
oo sen olduğun yerden bak canım, yurt dışında süper modeller var isveç çakısı gibiama bi yandan paylaşırım tabi araştırma sonuçlarını
ya yemin ederim aynı kaynanadan bahsediyoruz,benim eşimin saçları neredeyse platin sarısı gözler ela ve topaç gibiymiş eh malum ben siyah saçlı buğday tenliyim aynı laflar bizde de dönüyor.Tabi ki asıl konu gelini beğenmemek, bi de ben bu kuşağın ilk dışarıdan geliniyim benden önce hep göçmen gelin alınmış ve benim kaynana bunu fena halde kafaya takmış (ben bunu daha yeni yeni anlıyorum şimdi düşününce evlenmeden önceden beri laf çakıyormuş ama ben safı fark etmiyormuşum bile o zamanlar epeyce lafı dönmüştü "makedonyadan gelin getirme" muhabbetleri fln ben şaka sanmıştım).Benim normalde annem bakıyor ama o iki günlüğüne anneannemi kontrole gitti mecburen kaldık babaneye
anneeem o bakışlarını yyerim ben senin, tırsmış kameradanöyle şekerim işte doğru söylüyorsun bu emme olayını
kırmızı candırya bişi yedirme olayından ben de tırsıyorum, üzerine basa basa 5 defa fln sadece anne sütü doktor başka şey vermeyin dedi diyorum hala şunun çocuğu bundan 1,5 ay küçük daha toplu mama veriyorlarmış da bilmem ne anlatıyor da anlatıyor...eşim geldi onun yanında da dedi. Eşim de "anne keep alınmasın zaten kaygılı sütüm yetmiyor diye bi de sen böyle diyorsun" dedi, "o beni biliyor" demesin mi tabi tabi ben bilmez miyim onuuuu
Kizlar hepinize merhaba ara ara girip takip ediyorum sizi ama aktif olamiyorum cogu zaman. Oglumun dunden beri burnu tikali burun aspiratoru ve serum fizyolojik yapmaktan bi hal olduk.yinede acilmiyoor.emerken deli gibi terliyor burnu tikali oldugundan zorlaniyoruykusu boluk boluk..off bu durumu yasayan oldumu hic aranizda?napcami sasirdim.doktor baska bisey veremem sadece serum fizy. Ve aspiratir diyor.. ((( Allah hepimizin cocuklarina saglik sifa versin.
merhaba arkadşlar size danışmak istediğim bişey var bebegim dogdugu günden bugüne kadar kollarını başına doğru çevirip kıvırıyo ama oda ne kıvırmak ilk önce önceleri önemsemedik ama içime çok dert oldu şu son zamanlarda sonra gelen giden herkes bebegin kollarını neden bu kadar kıvıryo demeye başladı neyse dogdugu günden bugüne kadar her ay doktora götürüyorum herhangi bişey dememişlerdi en son sırf bunun için gittim ilk önce doktor kıvırır dedi sonra yatır bakalım dedi yatırdım doktor baktı vayyy baya kıvırıyor dedi ben allah korusun özür var diye korktum doktorun bize söylediğide şu evet her çocuk bunu yapamaz dedi kollarını aşağıya yukarıya her taraf çevirdi özürden korkuyorum dediğim de ise öyle bişey olsa ilk dogdudunda söylerler zaten dedi ve ayrıca bebeginizin kolları çok elastik bu bir yetenk dedi özür olsa kollarını muayene esnasında kıvıramaz aglar dedi acaba bir de ortapedi doktorunamı götürsem şaştım kaldım eşimde öyle bişey yok bebek daha o kolları çok esnek diyo ne yapıcamı şaşırdım siz ne dersiniz doktor bence bişey yok diyor
Kızlar yarın dersim başlıyor ve biz gel yerleş derken hic süt olayına girmemiştik
Sabah sabah bi deniyim dedim ve medela pompam vardi süt olmasia ragmen çekmiyor biraz sorun olmuştu zaten önceden bozuldu mu nolduysa
Yeni pompa alcam artik hangisini onerirsiniz bugun almam lazım yardim lütfen
mama sandalyesi arayışındayım, aklımda hep hafif olur yer kaplamaz diye ikeanın antilopu vardı ama bana onu hep uslu uslu kızı olan arkadaşlar tavsiye etmişti. Sonra netten okurken anladım ki hareketli bebekler onu devirebiliyormuş:18:eğer devrilebiliyorsa ben o performansı oğlumdan da bekliyorum adam hoplayıp zıplarken ana kucağını devireyazdı geçen gün gözümün önündeeh iş böyle olunca da bir sürü özellik işin içine girdi. Araştır keep araştır
aynen canim ya bizdede oyleee oluyorbende giydiriyom kuşandırıyommm insan içinde pata küte bide okadar sesliki insanlar ben yapıyom sanıyoooo
mama sandalyesi arayışındayım, aklımda hep hafif olur yer kaplamaz diye ikeanın antilopu vardı ama bana onu hep uslu uslu kızı olan arkadaşlar tavsiye etmişti. Sonra netten okurken anladım ki hareketli bebekler onu devirebiliyormuş:18:eğer devrilebiliyorsa ben o performansı oğlumdan da bekliyorum adam hoplayıp zıplarken ana kucağını devireyazdı geçen gün gözümün önündeeh iş böyle olunca da bir sürü özellik işin içine girdi. Araştır keep araştır
Kızlar Günaydın benim bsbis 3,5 aylik boynunu tam tutamiyor yani 15 20 saniye falan tutuyo ellerinden tutup kaldirdigimda kafasini kaldirmiuyor sizinkiler nasil nette baktim kotu seyler yaziyor cok korkuyorum aylik kontrlumuze 15 gun var
Yuzustu yattiginda baya kaldiriyor kafasini govdesini dik te tutuyo birsure sonra sallaniyo ve kafasini birakiyo ama sirtustu ellerinden tuttugumda geriye atiyo kafasini kaldirmiyo yani tutamiyo degil anlatamadim sanirim tam
zor giriyorum oglumdan fırst bulup geçmişi okuyup ancak geldim benim kuzu dün gece yarım saatte bir uyandı emdi e sürekli emzirmeyin diyolar gecenin bi yarısı uyanan çocuga kitap mı okuyayım yani anlamadımki:26:
oo dünürüm burdaymış
gelin kızım nasıl annesi, yemesi içmesi uykusu yolundamıiyi bak fıstığıma (bunu ömer asaf dedi )
gerilerde gördüm renkli gözlü bir talip filan, bak oğlum profilimdeki pozu verdi anlatıncaona göre
Oyyy yesinler onun pozunu ya masallah ya ne tatli bebekker var elimden gelse isircam hepsinioo dünürüm burdaymış
gelin kızım nasıl annesi, yemesi içmesi uykusu yolundamıiyi bak fıstığ
ma (bunu ömer asaf dedi)
gerilerde gördüm renkli gözlü bir talip filan, bak oğlum profilimdeki pozu verdi anlatıncaona göre
ooo düsürcüm hosgeldin özlettin kendini yoktun 2 gündür( gelinin iyi masallah keyfi yerinde ömercigim merak etmesin iyi bakiyorum :)sende iyi bak damdimi karismam ona göre
kiz yok renkli gözlu fln ben damdimin gözlerini sevim ay canimya ne guzelde poz vermis onun gözleir daha guzell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?