2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

cnm seninki elyaf dolgulu mu

ya yemin ederim aynı kaynanadan bahsediyoruz,benim eşimin saçları neredeyse platin sarısı gözler ela ve topaç gibiymiş eh malum ben siyah saçlı buğday tenliyim aynı laflar bizde de dönüyor.Tabi ki asıl konu gelini beğenmemek, bi de ben bu kuşağın ilk dışarıdan geliniyim benden önce hep göçmen gelin alınmış ve benim kaynana bunu fena halde kafaya takmış (ben bunu daha yeni yeni anlıyorum şimdi düşününce evlenmeden önceden beri laf çakıyormuş ama ben safı fark etmiyormuşum bile o zamanlar epeyce lafı dönmüştü "makedonyadan gelin getirme" muhabbetleri fln ben şaka sanmıştım).Benim normalde annem bakıyor ama o iki günlüğüne anneannemi kontrole gitti mecburen kaldık babaneye

anneeem o bakışlarını yyerim ben senin, tırsmış kameradan öyle şekerim işte doğru söylüyorsun bu emme olayını

kırmızı candır ya bişi yedirme olayından ben de tırsıyorum, üzerine basa basa 5 defa fln sadece anne sütü doktor başka şey vermeyin dedi diyorum hala şunun çocuğu bundan 1,5 ay küçük daha toplu mama veriyorlarmış da bilmem ne anlatıyor da anlatıyor...eşim geldi onun yanında da dedi. Eşim de "anne keep alınmasın zaten kaygılı sütüm yetmiyor diye bi de sen böyle diyorsun" dedi, "o beni biliyor" demesin mi tabi tabi ben bilmez miyim onuuuu

ya birde onlar var demi, hic bitmiyor masraflari canlari saolsun.. düzgün bir markaya karar verirsen bizahmet buraya da yaziver canim fikir olsun ben henüz hic bakmadim :26::26:
oo sen olduğun yerden bak canım, yurt dışında süper modeller var isveç çakısı gibi ama bi yandan paylaşırım tabi araştırma sonuçlarını

andy wawanın yan markası, malları gayet güzel fiyat performansı yüksek biz de aynı şeyleri düşündük bu son aldığımız tulumdan ziyade kamp yatağını andırıyor

ikeanın yeni katalogları sizlere de gelmiştir, yeni bir mama sandalyeleri var siyah kırmızı çok ergonomik ve şık duruyor 169 tl idi. ben de onu araştırıyorum bu aralar sne de bir bak istersen güzel birşeydi.
sağol canım ona da bakayım

biz arabayı arabanın bagajında tutuyoruz hep, eve getirmiyoruz tek çıkacaksam slingle çıkıyorum. O dediğin iyi fikirmiş ama gayet mantııklı

termos çanta alan var mı
ben aldım hello babyden 15 tl ye, gayet güzel ve işimi fazlası ile görüyor

Yuzustu yattiginda baya kaldiriyor kafasini govdesini dik te tutuyo birsure sonra sallaniyo ve kafasini birakiyo ama sirtustu ellerinden tuttugumda geriye atiyo kafasini kaldirmiyo yani tutamiyo degil anlatamadim sanirim tam
canım yapamıyor değil yapmıyor da olabilir iyi ayırd etmek lazım. kafayı rahat kaldırıyorsa onu da yapıyordur büyük ihtimalle. Benim oğlan hastane çıkışında kafayı kaldırdı. 10 günlükken dönüyordu, gayet rahat tutar kafasını elleri üzerinde kalkar (hep yapıyordu bunları) geçen aydan beri belini de tutuyor azar azar ama dediğin gibi kollarından çekince oğlum da geriye atmıştı kendini ne yapacağını bilemedi öyle yapılacak sandı. Onun için eşim omuzlarından tuttu kaldırdı bi de ben kafasını arkadan biraz ittirdim ondan sonra anladı yaptı, bi deneyin öyle yapmayı siz de.

bebegini 3 saate besleyen arkdslar kac cc mama yada annd sutu veriyorsunuz 3 saatte bir.4, ayini bitirenler.
canım sorduğun şey bu mu bilmem ama şöyle bir hesap vardı buradaki arkadaşlar söylemişti= bebeğinkilosu X 20-30 ml bir öğün miktarı imiş

cnm seninki elyaf dolgulu mu
dolgulu ama içindeki elyaf mı bakmamışım hiç kağıdına , hipoalerjenik olduğunu biliyorum eve gidince bakayım:44:

Birden daldim ama kusura bakmayin ben de bu kv olayindan dolayi cok doluyum
Bunlarin amaci torunlarinin iyi olmasi degil gelinin yetersiz oldugunu ogullarina gostermek yoksa insan demez mi anne sutu daha saglikli diye... Benim bebegim yaklasik 1 aydir istahsiz kilo alimi cok azaldi doktora goturdum idrar yollari iltihabindan suphelendi bana hala diyor ki sutun yetmiyor senin ondan emmiyor zayif bu cocuk... Sut var diyorum anlatamadim... Aman kizlar benim bu kadin yuzunden gecen ay sutum azaldi sonra kafaya takmadim duzeldi cok sukur siz de bunlarin ac laflarini kafaya takmayin cunku acaba sutum yetmiyor mu diye dusundukce gercekten azaliyor sabah aramis telefonda agliyor gicik etti bi rahat birakmadi cocugumu(

vaktim olsa da kendim oğluma göre diksem. elimden gelir yapabilirm ama vakit yok. üst bedeni dar altı bol bişi diksem güzel olurdu..

90 ı görmedim aldığım mağazada. görseydim onu alırdım.
marmara forumda bir sürü var 90 beden bakabilirsin ama benim gözüme çok büyük geldi.kızım kaybolur içinde.
tupperware in mama tabağını çatal kaşığını mama kabını falan aldım ben.çok tatlılar ve çokta sağlıklı öneririm.
http://www................/urunalin...Kullanisli..?gclid=CKebl-b98rkCFUXKtAodXBYAwg
Kızlar Günaydın benim bsbis 3,5 aylik boynunu tam tutamiyor yani 15 20 saniye falan tutuyo ellerinden tutup kaldirdigimda kafasini kaldirmiuyor sizinkiler nasil nette baktim kotu seyler yaziyor cok korkuyorum aylik kontrlumuze 15 gun var

canım ben 2 aylık kontrollere gittiğimde doktorum kızımın başını tutmadığını ve artık yapması gerektiğini söyledi.acayip panik oldum internette baktım 3. ay falan diyordu.sağlık ocağına sordum daha erken dediler ve bende doktoru değiştirdim.başından b yana beni hep panik yaptırdı çünkü.yinede içinin rahat etmesi için başka bir doktora daha götür istersen.

bebegini 3 saate besleyen arkdslar kac cc mama yada annd sutu veriyorsunuz 3 saatte bir.4, ayini bitirenler.

oglum son 2 haftadir 3 saatte bir emiyor daha dogrusu hic emmek istemiyordu memeyi zorla emziriyordum bugün biraz kendiliginden aliyor.. sagip verince 90- 140 arasi iciyor kesin, 3.5 ayligiz suan

oo sen olduğun yerden bak canım, yurt dışında süper modeller var isveç çakısı gibi ama bi yandan paylaşırım tabi araştırma sonuçlarını

kiz usendinmi verdigin siparis yanlis gelir insallah da ugrasip durursun
ya bende baktim bugün sen yazdiktan sonra kaliteli olanlar cok pahali 200-250 euro ben salincak almistim ogluma onun icin de bile artik durmak istemiyor hem bu salincak oturma pozisyonuna da kurulabiliyor en iyisi biraz bununla deneyeyim duruma göre bakayim

zaten baskasinin cocuguyla kiyaslamasalar olmaz, aman canim madem ogluna bakacak baska kimse yok en iyi secenek kayinvaliden idare ediceksin artik, konussun dursun tamam de gec ama bu konularda da dikkatli ol birseyler yedirir falan emmeden de sogutur cocugu uyarman gereken yerde de uyar

benimde bebegim öyle olmuştu eger emerken felan morarma olmuyosa o ileri bi safha oluyo sanırım doktor serum fizyolojik verme iyice burunu kurutur tıkatır dedi odasında su kaynat nemli olsun biraz dedi yaptım hakikaten çocuk gününde iyileşti ateşinide sürekli ölç gün içinde geçmiş olsun canım

oo dünürüm burdaymış
gelin kızım nasıl annesi, yemesi içmesi uykusu yolundamı iyi bak fıstığıma (bunu ömer asaf dedi)

gerilerde gördüm renkli gözlü bir talip filan, bak oğlum profilimdeki pozu verdi anlatınca ona göre

canım panik yapma hemen nasıl kıvırıyo benim bebekte kıvıryo bebekler gerçekten elastik her şekle giriyolar ama yinede görün doktora için rahat etsin bi şey çıkmaz inşallah

ben kraft ın aldım memnunum canım

canım ben mama sandalyesi almayı düşünmüyorum ne biliyim böyle sofrayı önüme seriyim beraber yedireyim istiyorum yani o da müdahale etsin eline veriyim döksün ama yemeye çalışsın chicco nun sallanan yatak olabilen mama sandalyesini görmüştüm iyi bi şeye benziyodu 500 liraydı sanırım:26:

zor giriyorum oglumdan fırst bulup geçmişi okuyup ancak geldim benim kuzu dün gece yarım saatte bir uyandı emdi e sürekli emzirmeyin diyolar gecenin bi yarısı uyanan çocuga kitap mı okuyayım yani anlamadımki:26:

bende giydiriyom kuşandırıyommm insan içinde pata küte bide okadar sesliki insanlar ben yapıyom sanıyoooo
aynen canim ya bizdede oyleee oluyor:26::26:

ya ben bu konuyu bir kac gün önce sordum hatta resimde ekledim herkesin ilgisini ceksin yorum yapsinlar diye bir iki kisinin disinda kimse yorum yapmamisti ((( canimya bulursan banada yardimci olurmusun :26::26:

Kızlar Günaydın benim bsbis 3,5 aylik boynunu tam tutamiyor yani 15 20 saniye falan tutuyo ellerinden tutup kaldirdigimda kafasini kaldirmiuyor sizinkiler nasil nette baktim kotu seyler yaziyor cok korkuyorum aylik kontrlumuze 15 gun var

Yuzustu yattiginda baya kaldiriyor kafasini govdesini dik te tutuyo birsure sonra sallaniyo ve kafasini birakiyo ama sirtustu ellerinden tuttugumda geriye atiyo kafasini kaldirmiyo yani tutamiyo degil anlatamadim sanirim tam

canim hemen ediselenlenme bazi bebekler tembellik yapiyor hemen herseyi yapmiyorlar basini kaldirabiliyormus ama uzun sure tutamiyormus sanirim senin bebis anladiigim kadariyla en önemliside zaten yuz ustu yattiginda basini kaldirip etrafa bakiyorsa bir sorun yoktur

zor giriyorum oglumdan fırst bulup geçmişi okuyup ancak geldim benim kuzu dün gece yarım saatte bir uyandı emdi e sürekli emzirmeyin diyolar gecenin bi yarısı uyanan çocuga kitap mı okuyayım yani anlamadımki:26:

Bu uzmanlara da uyuz oluyorum. Herşeyi biliyorlar zaten. Herkesin evladı, evinin düzeni vs farklıdır. Kimi bebek atıştırmayı sever kimi bir anda emip bitirmeyi. Herkesi kalıba sokmaya çalışanlardan hoşlanmıyorum. Büyüme atağı geçiriyor olabilir benim oğlum gibi. Gece değişik saatlerde uyanıp emiyor. Sen annelik iç güdülerine bak, boşver uzmanları. Aç olup olmadığını sen daha iyi bilirsin. Çocuğun kendi biyolojik saati var. Doğal olanı bozuyorlar maalesef.

ooo düsürcüm hosgeldin özlettin kendini yoktun 2 gündür ( gelinin iyi masallah keyfi yerinde ömercigim merak etmesin iyi bakiyorum :)sende iyi bak damdimi karismam ona göre

kiz yok renkli gözlu fln ben damdimin gözlerini sevim ay canimya ne guzelde poz vermis onun gözleir daha guzell

Oyyy yesinler onun pozunu ya masallah ya ne tatli bebekker var elimden gelse isircam hepsini

kizlar oglum bugün gecenin 4 ünde birden aglayarak uyandi ama nasil icli agliyor gözlerinden yaslar aka aka ilk defa böyle gördüm 1 saat her yolu denedim sakinlestirene kadar, ne emzik nede meme almadi ne oldu bu cocuga anlamadim normal de aksam 7-8 arasi uyur her 2-3 saatte emerek sabah 7-8 gibi uyanirdi.. bu gece de aynisi olmaz insallah

cumartesi bir toplantı çıkarttılar başıma ömeri yine anneme götürdüm sinirden kendi kendimi yedim
bizde pazar günü hasret giderdik oğlumla, hiç fırsat bulamadım başka birşeye
şimdide ofiste debelleşiyorum. çoook çalışmam lazım çok gelinimde var artık oğlumla beraber
hafsanın doğum tarihi kaçtı canım, o gün dergi incelerkenki fotoda maşallah farkındalığı epey yüksek göründü bana
benim oğluş 10 haziran doğumlu, anne sütü veriyorum sadece ama artık ufaktan bişeylere başlamak istiyorum, nerden başlıyacağımı bilmiyorum. devam sütümü, biberon mamasımı, kaşık mamasımı, şu gece karışımlarımı ( tahıl ve meyvelilerden) yoksa kendim sebze meyve pürelerimi yapmalıyım:26: senin tecrübelerine güveniyorum banada biraz akıl versen yabancıda değil yani damadını besliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…