2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Benimki de son 4-5 gündür içli içli ağlıyor geceleri. Sanırım bu dönemdeki çocuklarda genelde oluyor bu.

esracım bendede oldu bu dediğinin aynısı, düzenlerimiz aynı sayılır. oğlum akşam 8-9 gibi uyuyup sabaha kadar 3-4 kez uyanarak 8 de uyanıyordu normalde. 2 yada 3 gece aynen dediğin gibi içli içli ağlayarak kalktı kaç kez, imkanı yok susturamadım annemde öbür odadan duyup geldi eşim kalktı filan. benimki sinirlenince memeyede yanaşmıyor, son çare dolaptan süt çıkarıp verdik biberonla onu içince sakinleşip uyudu ama yinede öyle deliksiz uyumamıştı. ay nasıl korkuyordum saat 7-8 olunca, bu gecede aynısımı olacak diye işyerinde uyukladım kaçkez ama tabiki buda dönemsel birşeydi ve geçti hamdolsun. muhakkak düzenine dönecek hiç üzülme

Benimki de son 4-5 gündür içli içli ağlıyor geceleri. Sanırım bu dönemdeki çocuklarda genelde oluyor bu.

desenize bugece de aynisi olabilir birkac gün sürdü dediginize göre :26::26: esim de evde yok bütün hafta
waitingforyou canim senin oglusla benimkinin dogum tarihi ayni buarada bizde 10.06 dogumluyuz

Arkadaşlar aranızda emzirdiği halde adet olan varmı? Dördüncü ay dolar dolmaz adet oldum. Sütüm azalırsa diye korkuyorum yada süt zaten azalmış o yüzden mi adet oldum acaba diyorum. Şimdiye kadar biberon dahi değmedi ağzına.

benim oglumun da burnu tıkalı idi ve hapşuruyordu. doktorum mustelanın yatıştırıcı gögüs balsamını verdi yalnız 40 ml tüp 35 tl. gögsünden itibaren yukarı dogru sür yanakları da dahil demişti. bir de cold mix isminde okaliptus ve ladin yagı karışımı verdi,yakasına yastıgına yattıgı yer günde 3 kere damlat demişti. belki faydasını görürsün doktorumun bana verdiklerinin.

gündüzleri uyumuyor-eskiye göre geceleri cok sık uyanip emmek istiyor-sürekli huysuz hep ilgi istiyor-emmemek icin direniyor birde simdi gece aglamak cikti veee tabi ben basindan beri tek basima oglumla ilgileniyorum

desenize bugece de aynisi olabilir birkac gün sürdü dediginize göre :26::26: esim de evde yok bütün hafta
waitingforyou canim senin oglusla benimkinin dogum tarihi ayni buarada bizde 10.06 dogumluyuz

ay ne hoş seneye aynı gün doğumgünü telaşı yaşıyıcaz seninle Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin onlara

Ben adet olmadım ama annem 40'ı çıktığında adet olmuş ve beni 6 ay emzirmiş. Sütüm azalır diye düşünme. Sadece şunu bil adet döneminde süt üretimi azalır sonra artar. Sütüm az diye mama verme bebeğine.

ay ne hoş seneye aynı gün doğumgünü telaşı yaşıyacaz demekki seninle

iyi etmisin canim anaogul bol bol vakit gecirin firsat buldukca , nede olsa buyuyunce buraya gelcek
aaaa damdim biraz kücük kaliyorr ozaman bizimki 20 mayis dogumlu aralarinda gün farki olmasi sorun degilr insallah sizin icinde
canim ben hergun 2 sise mama veriyorum , senin dediign su devam sütüyle biberon mamasi ayni sey degilmi ? ben ayni diye biliyorum:26: normal süt degil zaten bu deidgn bebek mamasi oluyor neyse. eger damadim guzel emiyorsa sutun yeterliyse devam sütüne mamaya fln gerek yok sen kasik mamasindan önce sebzeyle basla sebzeye damak tadi alissin daha sonra kasik mamasi verirsin.
burda tokoyay arkadasimin doktorunun tavsiyesini yazim sanada, kabak, havus ve bir cimdik pirinci bir bardak suda haslayip ezdikten sonra yediyoruz bunu 3 gun devam ediyoruz. 1. gun 3 kasik2. gun 6 kasik.3 gun.9 kasik olmak kaydiyla veriyoruz 3. gun sonunda meyve püresi yada kasik mamasi verebiliriz ama onuda 3 gun devam etmeliyiz alerjik durumu olup olmadigini anlamak icin

Kızlar sağlık ocağından geldik 4. Ayı doldu bugun oglumun. Aşıları yapıldı. Korkuyorum ateş yapıyormu bu aşı ? Fitil mi surup mu verdiniz?Buarada kilosu 6600g.boyda 64 cm. DoktorumuZa sordum ek gıdaya başlama daha kilosu iyi dedi.ama burda bizden iri bebekler ek gıdaya başladı. Sizce nasıl gelişimi?

5 gün sonra 4. ay bitecek oglum 100 cc kızım 75 cc içiyor.
canim senin ikizlerinmi vardi masallahhh ne kadar guzel birsey bu yaa hende biri kiz bir erkek masallahee tabi senin icin birza yorucudur dimi . fotolarini eklermisin görelim

ben varim canim canim 2 ayimi oldum bu hafta :26: benim sütümde azalmisti ama bundan dolayimi yoksa dedigin gibi azaldigi icinmi oldu bende dusunmedim degil bunu ama bir cok kiside 40 cikinca oluyor ve bol bolda meziriyor bebegini :)))

Haklısın tatlı şeyle başlarsam sebzeye arıza yapabilir süt konusu çok muallak kilo alımı iyi ama daha versem muhakkak yer, gözü boş biberonlarda böyle oluncada kıyamıyorum çok kararsız kaldım

Haklısın tatlı şeyle başlarsam sebzeye arıza yapabilir süt konusu çok muallak kilo alımı iyi ama daha versem muhakkak yer, gözü boş biberonlarda böyle oluncada kıyamıyorum çok kararsız kaldım

evet canim sebze yemek istemez sonra :)) kilo alimi iyise gerek yok bence mama vrme zaten doymamasa aglar surekli kendisini belloi eder seninde dedigin gibi o gözunun doymadigindan yapiyordur gelininde öyle yapiyor suan cok huyusz durmuyor bir bakim derdi neymis anlamaya calisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…