- 12 Aralık 2011
- 1.440
- 290
- 173
- 40
kizlar oglum bugün gecenin 4 ünde birden aglayarak uyandi ama nasil icli agliyor gözlerinden yaslar aka aka ilk defa böyle gördüm 1 saat her yolu denedim sakinlestirene kadar, ne emzik nede meme almadi ne oldu bu cocuga anlamadim normal de aksam 7-8 arasi uyur her 2-3 saatte emerek sabah 7-8 gibi uyanirdi.. bu gece de aynisi olmaz insallah
kizlar oglum bugün gecenin 4 ünde birden aglayarak uyandi ama nasil icli agliyor gözlerinden yaslar aka aka ilk defa böyle gördüm 1 saat her yolu denedim sakinlestirene kadar, ne emzik nede meme almadi ne oldu bu cocuga anlamadim normal de aksam 7-8 arasi uyur her 2-3 saatte emerek sabah 7-8 gibi uyanirdi.. bu gece de aynisi olmaz insallah
bebegini 3 saate besleyen arkdslar kac cc mama yada annd sutu veriyorsunuz 3 saatte bir.4, ayini bitirenler.
Benimki de son 4-5 gündür içli içli ağlıyor geceleri. Sanırım bu dönemdeki çocuklarda genelde oluyor bu.
Benimki de son 4-5 gündür içli içli ağlıyor geceleri. Sanırım bu dönemdeki çocuklarda genelde oluyor bu.
esracım bendede oldu bu dediğinin aynısı, düzenlerimiz aynı sayılır. oğlum akşam 8-9 gibi uyuyup sabaha kadar 3-4 kez uyanarak 8 de uyanıyordu normalde. 2 yada 3 gece aynen dediğin gibi içli içli ağlayarak kalktı kaç kez, imkanı yok susturamadım annemde öbür odadan duyup geldi eşim kalktı filan. benimki sinirlenince memeyede yanaşmıyor, son çare dolaptan süt çıkarıp verdik biberonla onu içince sakinleşip uyudu ama yinede öyle deliksiz uyumamıştı. ay nasıl korkuyordum saat 7-8 olunca, bu gecede aynısımı olacak diye işyerinde uyukladım kaçkezama tabiki buda dönemsel birşeydi ve geçti hamdolsun. muhakkak düzenine dönecek hiç üzülme
Kizlar hepinize merhaba ara ara girip takip ediyorum sizi ama aktif olamiyorum cogu zaman. Oglumun dunden beri burnu tikali burun aspiratoru ve serum fizyolojik yapmaktan bi hal olduk.yinede acilmiyoor.emerken deli gibi terliyor burnu tikali oldugundan zorlaniyoruykusu boluk boluk..off bu durumu yasayan oldumu hic aranizda?napcami sasirdim.doktor baska bisey veremem sadece serum fizy. Ve aspiratir diyor.. ((( Allah hepimizin cocuklarina saglik sifa versin.
desenize bugece de aynisi olabilir birkac gün sürdü dediginize göre :26::26: esim de evde yok bütün hafta
waitingforyou canim senin oglusla benimkinin dogum tarihi ayni buarada bizde 10.06 dogumluyuz
Arkadaşlar aranızda emzirdiği halde adet olan varmı? Dördüncü ay dolar dolmaz adet oldum. Sütüm azalırsa diye korkuyorum yada süt zaten azalmış o yüzden mi adet oldum acaba diyorum. Şimdiye kadar biberon dahi değmedi ağzına.
desenize bugece de aynisi olabilir birkac gün sürdü dediginize göre :26::26: esim de evde yok bütün hafta
waitingforyou canim senin oglusla benimkinin dogum tarihi ayni buarada bizde 10.06 dogumluyuz
ay ne hoş seneye aynı gün doğumgünü telaşı yaşıyıcaz seninle Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin onlara
cumartesi bir toplantı çıkarttılar başıma ömeri yine anneme götürdüm sinirden kendi kendimi yedim
bizde pazar günü hasret giderdik oğlumla, hiç fırsat bulamadım başka birşeye
şimdide ofiste debelleşiyorum. çoook çalışmam lazım çok gelinimde var artık oğlumla beraber
hafsanın doğum tarihi kaçtı canım, o gün dergi incelerkenki fotoda maşallah farkındalığı epey yüksek göründü bana
benim oğluş 10 haziran doğumlu, anne sütü veriyorum sadece ama artık ufaktan bişeylere başlamak istiyorum, nerden başlıyacağımı bilmiyorum. devam sütümü, biberon mamasımı, kaşık mamasımı, şu gece karışımlarımı ( tahıl ve meyvelilerden) yoksa kendim sebze meyve pürelerimi yapmalıyım:26: senin tecrübelerine güveniyorum banada biraz akıl versenyabancıda değil yani damadını besliyorum
canim senin ikizlerinmi vardi masallahhh ne kadar guzel birsey bu yaa hende biri kiz bir erkek masallah5 gün sonra 4. ay bitecek oglum 100 cc kızım 75 cc içiyor.
Arkadaşlar aranızda emzirdiği halde adet olan varmı? Dördüncü ay dolar dolmaz adet oldum. Sütüm azalırsa diye korkuyorum yada süt zaten azalmış o yüzden mi adet oldum acaba diyorum. Şimdiye kadar biberon dahi değmedi ağzına.
iyi etmisin canim anaogul bol bol vakit gecirin firsat buldukca , nede olsa buyuyunce buraya gelcek
aaaa damdim biraz kücük kaliyorr ozamanbizimki 20 mayis dogumlu aralarinda gün farki olmasi sorun degilr insallah sizin icinde
canim ben hergun 2 sise mama veriyorum , senin dediign su devam sütüyle biberon mamasi ayni sey degilmi ? ben ayni diye biliyorum:26: normal süt degil zaten bu deidgn bebek mamasi oluyor neyse. eger damadim guzel emiyorsa sutun yeterliyse devam sütüne mamaya fln gerek yok sen kasik mamasindan önce sebzeyle basla sebzeye damak tadi alissin daha sonra kasik mamasi verirsin.
burda tokoyay arkadasimin doktorunun tavsiyesini yazim sanada, kabak, havus ve bir cimdik pirinci bir bardak suda haslayip ezdikten sonra yediyoruz bunu 3 gun devam ediyoruz. 1. gun 3 kasik2. gun 6 kasik.3 gun.9 kasik olmak kaydiyla veriyoruz 3. gun sonunda meyve püresi yada kasik mamasi verebiliriz ama onuda 3 gun devam etmeliyiz alerjik durumu olup olmadigini anlamak icin
Haklısın tatlı şeyle başlarsam sebzeye arıza yapabilirsüt konusu çok muallak kilo alımı iyi ama daha versem muhakkak yer, gözü boş biberonlarda böyle oluncada kıyamıyorum çok kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?