Eki Görüntüle 818458 Eki Görüntüle 818457
ömercimmm senin üzüldügünü duyunca atladim cok konforlu ucagima geliyorumm yanina
arkadaşlar biliyorsunuz ben kızımı 4 aydır sağarak besliyorum,arada sadece 1 ay emdi,aslında sağlığı yerinde hep şükrediyorum,ama şu emzirmeliyim pskolojisinden bir türlü çıkamadım,sanki annelik yapamıyormusum gibi geliyor, niye böyle düşünüyorum ki(
ayyyyyyyy içi çürümüş ya o kadınınyalnız sana bunu aktaranda da var bir düşüncesizlik, yahu lohusa kadına böyle denir mi....amaan taliacım boş ver bunlar mutsuz insanlar, başkalarını da kendileri gibi mutsuz etmeye çalışıyorlar ama biliyor musun, ne kadar uğraşırsa uğraşsın,elindeki etrafındaki ne olursa olsun mutsuz insan hep mutsuz kalır.Görümcenin de cezası bu sanırım, hep başkaları ile kendini karşılaştıracak ve hep mutsuz kalacak
günaydııınn...günaydııınn.. güüünaaaayydııınnn..
huu huuuu !!! beenn geldiiimmm
özledinizmi kızlar benii..
kocam geçen hafta cumartesi günü bi telefon etti..
hadi hazırlan mersine gidiyoruz dedi.. koştur koştur hazırlandık.. hooop mersine..
pazar günü o geri döndü biz annemlerde kaldık..
salı günü de regl oldum ve kafamda bi ampul yandı
çarşamba günü ana sağlığa gittim ve spiral taktırdım..:26:
ilk iki gün yerimden kalkamadım.. çok ağrım vardı:2:
sonra giderek azaldı .. hafta sonu babamız geri geldi bizi aldı ve dün geri döndük..
geçmişe bakmam lazım.. neler kaynattınız okumam lazım ..
yoksa çatlarım
abooo tam 117 sayfa var.. bugün bitermi acabaa:26:
iyi etmisin canim anaogul bol bol vakit gecirin firsat buldukca , nede olsa buyuyunce buraya gelcek
aaaa damdim biraz kücük kaliyorr ozamanbizimki 20 mayis dogumlu aralarinda gün farki olmasi sorun degilr insallah sizin icinde
canim ben hergun 2 sise mama veriyorum , senin dediign su devam sütüyle biberon mamasi ayni sey degilmi ? ben ayni diye biliyorum:26: normal süt degil zaten bu deidgn bebek mamasi oluyor neyse. eger damadim guzel emiyorsa sutun yeterliyse devam sütüne mamaya fln gerek yok sen kasik mamasindan önce sebzeyle basla sebzeye damak tadi alissin daha sonra kasik mamasi verirsin.
burda tokoyay arkadasimin doktorunun tavsiyesini yazim sanada, kabak, havus ve bir cimdik pirinci bir bardak suda haslayip ezdikten sonra yediyoruz bunu 3 gun devam ediyoruz. 1. gun 3 kasik2. gun 6 kasik.3 gun.9 kasik olmak kaydiyla veriyoruz 3. gun sonunda meyve püresi yada kasik mamasi verebiliriz ama onuda 3 gun devam etmeliyiz alerjik durumu olup olmadigini anlamak icin
arkadaşlar biliyorsunuz ben kızımı 4 aydır sağarak besliyorum,arada sadece 1 ay emdi,aslında sağlığı yerinde hep şükrediyorum,ama şu emzirmeliyim pskolojisinden bir türlü çıkamadım,sanki annelik yapamıyormusum gibi geliyor, niye böyle düşünüyorum ki(
Arkadaşlar aranızda emzirdiği halde adet olan varmı? Dördüncü ay dolar dolmaz adet oldum. Sütüm azalırsa diye korkuyorum yada süt zaten azalmış o yüzden mi adet oldum acaba diyorum. Şimdiye kadar biberon dahi değmedi ağzına.
bide ben çok yoruluyorm eski neşem hi yok.hiçbiyere gitmek istemiyorm aklımda sürekli süt sağmak var.işlerim yetişmiyo.saçım başım darmaduman seninde öylemi
birde arkdaşlar bu ara kızım çok iştahsız sabah 7 den beri sadece 400 ml içti,
Eki Görüntüle 818458 Eki Görüntüle 818457
ömercimmm senin üzüldügünü duyunca atladim cok konforlu ucagima geliyorumm yanina
aaaaay bunlar cidden cok benziyorlar, hayatim akrabalik falan yok aramiz da degilmi :26::26:
vallahi cok sasirdim simdi, benden sonra dogurmus olsan hani diyecegim hamileyken yatip kalip oglumun fotograflarinami baktin diye
Saclar gittiiii haftasonu da boyatiyorum kahve olacak bakalim
4aylik bebekler destekli oturabilirmis bugun doktor soyleditaliaaaaa kız daha 4 aylık çocuğu oturtturma öyle beli batacak.içim bir hoş oldu valla.ama çok tatlı ya bu veletler çok komik oluyorlar ya:)
Aynen canım inan 4 aydır kızımın birseyinden anlamadım evde konu hep süt. sen elekrikliyle mi sağıyorsun,çiftli lansinoh,bende onunla ama birde bebedorun pompasını aldım, elle,ama birkere balon gibi birseyi var sıkıyorsun o kadar,işte onu kullanıyorum evde sofrada bile yemek yerken sağabiliyorum o biraz beni rahtlatıyor,günde 2 kerede elektrikli,sen hiç mi emziremedin.bende sadece 1 ay oda yarı yamalak valla bende çok yoruluyorum,eşimle bile ilgilenecek halim kalmıyor(
kızlaar neden emmedi sizin minikler bilmiyorum ama ben de bu sağma işine zorunlu kalmanın kıyısından döndüm.bide ben çok yoruluyorm eski neşem hi yok.hiçbiyere gitmek istemiyorm aklımda sürekli süt sağmak var.işlerim yetişmiyo.saçım başım darmaduman seninde öylemi
merhabalar,
bende haziran annesiyim 16 haziranda kız meleğimi kucağıma aldım sizleri üye olmadan takip ediyordum artık üye olup sizlerle paylaşımda da bulunmak istiyorum kabul ederseniz tabi
bu arada ilk sorumu sormak istiyorum benim gibi sadece mama ile yavrularını besleyenler 4.ayda hangi besinlerle başlayacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?