2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
arkadaşlar biliyorsunuz ben kızımı 4 aydır sağarak besliyorum,arada sadece 1 ay emdi,aslında sağlığı yerinde hep şükrediyorum,ama şu emzirmeliyim pskolojisinden bir türlü çıkamadım,sanki annelik yapamıyormusum gibi geliyor, niye böyle düşünüyorum ki(

Çünkü "sadece anne bebeğini emzirerek bağ kurar" şeklinde gereksiz bir düşünce var. Bebekte bağ başka şekillerde de kurulabilir. Örneğin : Bebeğine hergün masaj yapabilirsin. Emzirmek anneliğin 10'da 1'i bence sadece. Etrafında bu yaşadığın şeyle ilgili yorum yapan oldu mu hiç?

evet canim ici cürümüs insan gercektende öyle ( bana bunu söyleyen annem söyledi ama hemen olaydan sonra degildi ben bunu duyali daha bir ay fln oldu ( o da onun ne kadar fesat kötü dusunceli oldugunu anlatmak icin söylemisti herhalde o an benim ne hisedecegimi kesitirememistir . canim bu arada görumcem degil gelinimiz oliyor ama yan yana görseler kesin beni gelin onu glrumce zannederler cunku okadar arsiz utanmaz cekinmez birisi :))

ooooo hülya kiz bir kayboldun tamm kayboldun haa gezmelere mi gittiniz siz kiz valla özledik seni bende nereye kkayboldu bu kiz diye merak edioyrdum hosgeldin canim keyifler yerinde kendimize gelmisiz sanirim küück bir tatil iyi gelmis sana :))
bu arada ben hic bir spiral fln kullanmadim hic birsey kullanmadim bundan sonrada dusunmuyorum kazaya kurban gidersek 4. dogurum artik napim dermisimm

Hiç sorun olurmu, hanım büyük olursa zengin olurmuş o çift hem o değilde bu oburcukların mutfak masrafı belimizi bükecek dünür

bende aynı düşüncedeyim malesef(

Cnm ben bastan beri adet oluyorum sadece bu ay adet doneminde sik sik emmek istedi yoksa sut azaldigin adet olmuyorsun allaha sukur suttum yetiyor oyle panik olupta mama verme saglik ocagina git tarttir kilo alimi nasilmis bir sorarsin.

bide ben çok yoruluyorm eski neşem hi yok.hiçbiyere gitmek istemiyorm aklımda sürekli süt sağmak var.işlerim yetişmiyo.saçım başım darmaduman seninde öylemi

bide ben çok yoruluyorm eski neşem hi yok.hiçbiyere gitmek istemiyorm aklımda sürekli süt sağmak var.işlerim yetişmiyo.saçım başım darmaduman seninde öylemi

Aynen canım inan 4 aydır kızımın birseyinden anlamadım evde konu hep süt. sen elekrikliyle mi sağıyorsun,çiftli lansinoh,bende onunla ama birde bebedorun pompasını aldım, elle,ama birkere balon gibi birseyi var sıkıyorsun o kadar,işte onu kullanıyorum evde sofrada bile yemek yerken sağabiliyorum o biraz beni rahtlatıyor,günde 2 kerede elektrikli,sen hiç mi emziremedin.bende sadece 1 ay oda yarı yamalak valla bende çok yoruluyorum,eşimle bile ilgilenecek halim kalmıyor (

Son düzenleme:
aaaa ay bunlar cidden cok benziyorlar, hayatim akrabalik falan yok aramiz da degilmi :26::26:
vallahi cok sasirdim simdi, benden sonra dogurmus olsan hani diyecegim hamileyken yatip kalip oglumun fotograflarinami baktin diye

nerden akraba olcaz canıım. ben balıkesirli yim annem göçmen gerçi bi tarafm avrupalı sayılır
hamileyken hep eşime baktım ama çocuk babama benziyor. babamıda 1,5 yıldır görmedim bakmakla diil demek ki...işte insanlar çift yaratılırmış yaa
bu arada senin oğlan kaç haziran da doğdu ya asıl senin oğlanın adı ne yaw ben bilmiyorum :44:

Saclar gittiiii haftasonu da boyatiyorum kahve olacak bakalim

ooooh iyi yapmışsın değişiklik iyidir her zaman

Son düzenleme:

kızlaar neden emmedi sizin minikler bilmiyorum ama ben de bu sağma işine zorunlu kalmanın kıyısından döndüm.
göğüs ucum var dı ama tam çıkmamıştı ve oğlumun çenesi güçsüzdü düşük doğum kilosu yüzünden. 15 gün yarım yamalak emzirdim derken hastalandı sıvı kaybından hastaneye yatırdılar serum falan zor günler geçirdim sütüm azaldı. oğlum hiç tutmmaya başladı ve tabii mamaya başladık günde 1 veya iki kere anne sütü alıyordu sadece çok üzülüyordum. hergün ağlıyordum.oğlum 1 aylık olmuştu. dr um 3 sa aç bırak acıkınca herşey tatlı gelir dedi ve silikon göğüs uclarını da kullanabileceğimi söyledi. tavsiyesin euydum vee mucize gibi oğlum göğsümü şıp diye tuttu ve güzel güzel emdi. başalrda sütüm azdı ama artık hiç bir sorunum yok. sadece gece mama veriyorum uykusu bölünmesin diye. onun dışında güzel güzel emiyor ve emzirirken çok iyi vakit geçiriyoruz. silikon göğüs uçlarını herkese sordum. dr lar emzirme uzmanları kullananlar. kimse sıkıntı yaratacağını söylemedi. burda birkaç arkadaş gaz yapar falan dedi ama bizim böyle bi sorunumuz olmadı. ayrıca emsin yeterki gazını çıkartırız bi şekilde.
bence sizde vazgeçmeyin ne güzel sütünüzde var. deneyin şu uçları. memeyi biberona dönüştürmüş oluyorsunuz her markada şekil şekil model model var ben üç çeşit aldım ama oğlum avent i tercih etti. vazgeçmeyin noolur. emzirmek çok güzeeel

kızlar çok şükür hamile değilim bugün test yaptırdım çok sevindim valla en çok bebeğimi emziremeyecem diye korktum

merhabalar,

bende haziran annesiyim 16 haziranda kız meleğimi kucağıma aldım sizleri üye olmadan takip ediyordum artık üye olup sizlerle paylaşımda da bulunmak istiyorum kabul ederseniz tabi

bu arada ilk sorumu sormak istiyorum benim gibi sadece mama ile yavrularını besleyenler 4.ayda hangi besinlerle başlayacaklar

pazartesi sendromuuuu
tükenmişlik sendromuuu:111:
korkuyoruuum yalnız kaldıım:18:
nerdesiniiiiz

tatlım ben tam bilmiyorum ama tokoyay yazmıştı sanırım meyve ve sebze suyu veriyorsun iki çay kaşığı sadece aklımda öyle kalmış. sen tokoyay ın yazılarını takip et o konuya oldukça hakim

bu arada hoş geldiiin
benim oğlumda 17 haziran da doğduu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…