tatlım ben tam bilmiyorum ama tokoyay yazmıştı sanırım meyve ve sebze suyu veriyorsun iki çay kaşığı sadece aklımda öyle kalmış. sen tokoyay ın yazılarını takip et o konuya oldukça hakim
bu rada hoş geldiiin
benim oğlumda 17 haziran da doğduu
hoşgeldiiinMerhaba haziran anneleri sizleri yaklaşık 1 senedir takip ediyorum kısmet bugüneymiş hepinizi çok yakından tanıyorum artık. Benimde 3ay 1haftalık bir kızım var.Şimdi uyuyor o uyudukça takip edebiliyorum.inşallah bundan sonra bende sizlerleyim :)))
Canım benimkide 3 ay12 günlük geceleri 3 saate bir uyanıyor seninki kesintisizmi uyuyor evet emmesi azaldı ama kilo alımı iyi gündüz uykusu yarım saat 1 saat valla bende anlamadım hangisi normal acaba diğer arkadaşlar ne durumda acaba
merhabalar,
bende haziran annesiyim 16 haziranda kız meleğimi kucağıma aldım sizleri üye olmadan takip ediyordum artık üye olup sizlerle paylaşımda da bulunmak istiyorum kabul ederseniz tabi
bu arada ilk sorumu sormak istiyorum benim gibi sadece mama ile yavrularını besleyenler 4.ayda hangi besinlerle başlayacaklar
arkadaşlar biliyorsunuz ben kızımı 4 aydır sağarak besliyorum,arada sadece 1 ay emdi,aslında sağlığı yerinde hep şükrediyorum,ama şu emzirmeliyim pskolojisinden bir türlü çıkamadım,sanki annelik yapamıyormusum gibi geliyor, niye böyle düşünüyorum ki(
gündüzleri uyumuyor-eskiye göre geceleri cok sık uyanip emmek istiyor-sürekli huysuz hep ilgi istiyor-emmemek icin direniyor birde simdi gece aglamak cikti veee tabi ben basindan beri tek basima oglumla ilgileniyorum
ben avent kullanıyorum, çiftli olması şartmış çalışanlar için ama onu farkettim çok uzun sürüyor sağmak.yalnız bu pompanın göğsümü tamamen boşaltmadığına eminim sağdıktan sonra oğlumu emziriyorum epey süt çekiyor:44: ben başkada kullanmadığımdan kıyas yapamıyorum canım
lansinohun çiftlisini al derim kesinlikle çok pratik ve güzel
hoşgeldiiin
anlat bakalım
nerelisin? kaç yaşındasın? burcun ne? ne iş yaparsın? eşinle nasıl tanıştınız? hayalini kuruduğun üç şey nediir?????
bizde seni tanıyalım ama di mii yanii
merhaba bende senin gibi aylar sonra üye oldum :)) 24 haziran doğumlu bir kızım var. benim de sütüm az olduğu ve kızıma yetmediği için birbuçuk aylıktan itibaren hem mama veriyorum hemde emziriyorum. burdaki arkadaşlar 3 gün sebze 3 gün meyva şeklinde başladılar
allerji riskine karşı
mama sandalyesi arayışındayım, aklımda hep hafif olur yer kaplamaz diye ikeanın antilopu vardı ama bana onu hep uslu uslu kızı olan arkadaşlar tavsiye etmişti. Sonra netten okurken anladım ki hareketli bebekler onu devirebiliyormuş:18:eğer devrilebiliyorsa ben o performansı oğlumdan da bekliyorum adam hoplayıp zıplarken ana kucağını devireyazdı geçen gün gözümün önündeeh iş böyle olunca da bir sürü özellik işin içine girdi. Araştır keep araştır
merhabalar,
bende haziran annesiyim 16 haziranda kız meleğimi kucağıma aldım sizleri üye olmadan takip ediyordum artık üye olup sizlerle paylaşımda da bulunmak istiyorum kabul ederseniz tabi
bu arada ilk sorumu sormak istiyorum benim gibi sadece mama ile yavrularını besleyenler 4.ayda hangi besinlerle başlayacaklar
hoşgeldin bende senin gibi bi kaç gündür aktifim.bebeğini Allah bağışlasın.benimde bi kızım var.
benim ilk hafta sütüm gelmedi sonra azar azar geldi kanlı bir şekilde makina kiraladık sağdığımı atmak zorunda kaldım o dönemde hayatta en çok sevdiğim güvendiğim eşim beni hayal kırıklığına uğrattı kayınvalidemle beraber hayatımın en kötü günlerini bana yaşattılar bütün zorluklara rağmen sütüm gelsin diye deliriyordum bebeğim hem beni hemde mayayı alıyordu artık mayayı azartmamla bebeğimin uykusu çok oldu meğer beni doyacak kadar emmiyormuş sağlık ocağına götürdüm kan şekerine bakıldı çok düşük çıktı tekrar mamayı attırdım sonra bir süre böyle geçti birgün hastanelik oldum ilaçlar iğneler derken kızımı emziremedim şimdi tamamen bitti sütüm
canim insallah korkulacak birsey yoktur ben yazini alintilar arasinda gördum okudugumdada hemen aklima elastik olabilcegi geldi ve yazinin sonlarina dogru okudugumda anladimki doktorunda öyle dusunmusbirsey olsa kendisini belli ederdi
yalniz nasil kviriyor kolunu ne yöne dogru anlayamadim orasini iste:26:
Merhaba haziran anneleri sizleri yaklaşık 1 senedir takip ediyorum kısmet bugüneymiş hepinizi çok yakından tanıyorum artık. Benimde 3ay 1haftalık bir kızım var.Şimdi uyuyor o uyudukça takip edebiliyorum.inşallah bundan sonra bende sizlerleyim :)))
Merhaba haziran anneleri sizleri yaklaşık 1 senedir takip ediyorum kısmet bugüneymiş hepinizi çok yakından tanıyorum artık. Benimde 3ay 1haftalık bir kızım var.Şimdi uyuyor o uyudukça takip edebiliyorum.inşallah bundan sonra bende sizlerleyim :)))
Bugunde düşünmüştüm sen her topigi satarim dediginde bana bi gulme krizi geliyoAmanin bu nee bugun topige ugramamis kimseee
Herkes tek tek mazeret bildirsinnn bakimmmortaligi bos birakirsanizzz sataramm topigiii heeee
canim senin ikizlerinmi vardi masallahhh ne kadar guzel birsey bu yaa hende biri kiz bir erkek masallahee tabi senin icin birza yorucudur dimi . fotolarini eklermisin görelim
Hoşgeldin canim. Burda olmak iy geliyo herhkese. Eee hadi yaz bakalim kimler hakkinda neler dusunuyor ve biliyorsun
bnmde az içiyo..birde arkdaşlar bu ara kızım çok iştahsız sabah 7 den beri sadece 400 ml içti,
valla cnm bende aldm çeşit çeşit hala deniyorum bi kaç çekiyo snra öyle bi ağlıyoki görmen lazım,biberona çok alıştı keşke emse;(kızlaar neden emmedi sizin minikler bilmiyorum ama ben de bu sağma işine zorunlu kalmanın kıyısından döndüm.
göğüs ucum var dı ama tam çıkmamıştı ve oğlumun çenesi güçsüzdü düşük doğum kilosu yüzünden. 15 gün yarım yamalak emzirdim derken hastalandı sıvı kaybından hastaneye yatırdılar serum falan zor günler geçirdim sütüm azaldı. oğlum hiç tutmmaya başladı ve tabii mamaya başladık günde 1 veya iki kere anne sütü alıyordu sadece çok üzülüyordum. hergün ağlıyordum.oğlum 1 aylık olmuştu. dr um 3 sa aç bırak acıkınca herşey tatlı gelir dedi ve silikon göğüs uclarını da kullanabileceğimi söyledi. tavsiyesin euydum vee mucize gibi oğlum göğsümü şıp diye tuttu ve güzel güzel emdi. başalrda sütüm azdı ama artık hiç bir sorunum yok. sadece gece mama veriyorum uykusu bölünmesin diye. onun dışında güzel güzel emiyor ve emzirirken çok iyi vakit geçiriyoruz. silikon göğüs uçlarını herkese sordum. dr lar emzirme uzmanları kullananlar. kimse sıkıntı yaratacağını söylemedi. burda birkaç arkadaş gaz yapar falan dedi ama bizim böyle bi sorunumuz olmadı. ayrıca emsin yeterki gazını çıkartırız bi şekilde.
bence sizde vazgeçmeyin ne güzel sütünüzde var. deneyin şu uçları. memeyi biberona dönüştürmüş oluyorsunuzher markada şekil şekil model model var ben üç çeşit aldım ama oğlum avent i tercih etti. vazgeçmeyin noolur. emzirmek çok güzeeel
Aynen canım inan 4 aydır kızımın birseyinden anlamadım evde konu hep süt. sen elekrikliyle mi sağıyorsun,çiftli lansinoh,bende onunla ama birde bebedorun pompasını aldım, elle,ama birkere balon gibi birseyi var sıkıyorsun o kadar,işte onu kullanıyorum evde sofrada bile yemek yerken sağabiliyorum o biraz beni rahtlatıyor,günde 2 kerede elektrikli,sen hiç mi emziremedin.bende sadece 1 ay oda yarı yamalak valla bende çok yoruluyorum,eşimle bile ilgilenecek halim kalmıyor(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?