2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Merhaba haziran anneleri sizleri yaklaşık 1 senedir takip ediyorum kısmet bugüneymiş hepinizi çok yakından tanıyorum artık. Benimde 3ay 1haftalık bir kızım var.Şimdi uyuyor o uyudukça takip edebiliyorum.inşallah bundan sonra bende sizlerleyim :)))

teşekkürler hoşbulduk takip ederim tokoyay arkadaşı

allah bağışasın

hoşgeldiiin
anlat bakalım
nerelisin? kaç yaşındasın? burcun ne? ne iş yaparsın? eşinle nasıl tanıştınız? hayalini kuruduğun üç şey nediir?????

bizde seni tanıyalım ama di mii yanii

evet kesintisiz uyuyor. mesela akşam 8 gib uyuyor 5 te falan uyanıyor. gündüzde pek uykusu yok yarım saat bi saat seninki gibi.

merhaba bende senin gibi aylar sonra üye oldum :)) 24 haziran doğumlu bir kızım var. benim de sütüm az olduğu ve kızıma yetmediği için birbuçuk aylıktan itibaren hem mama veriyorum hemde emziriyorum. burdaki arkadaşlar 3 gün sebze 3 gün meyva şeklinde başladılar
allerji riskine karşı

canım senin anneliğin sadece emzirmekle olmaz ki emzirmek onun küçük bir parçası sadece annelik ömür boyu süren bir şey ve ona ömür boyu destek olman şefkat göstermen önemli olan.. şimdi de onu kucaklaman kokunu duyması bile yeterli bence.

gündüzleri uyumuyor-eskiye göre geceleri cok sık uyanip emmek istiyor-sürekli huysuz hep ilgi istiyor-emmemek icin direniyor birde simdi gece aglamak cikti veee tabi ben basindan beri tek basima oglumla ilgileniyorum

benim oğlan 2 haftadır falan gündüzleri ağkayarak uyanıyor gece de 1-2 kez yapıyor doktora sordum ilk 3 ay anneye yapışık zannediyorlar ya kendilerini şimdi artık birey olduğunu anlamaya başlıyor ve bununla beraber kendini güvensiz hissediyor dedi. ama tek başına çocuk bakmak zor canım benim de öyle gerçi memnunum keşke çalışmayıp bakabilseydim ama yine de zor tabi..

bende işe başlayacağım aventim var ama en dolu haliyle bir göğsümü yarım saatte sağıyorum ve dediğin gibi üstüne oğlum bi 10 dk emiyor hatta masaj kısmını çıkardım yine aynı bende başka bakacağım sanırım

lansinohun çiftlisini al derim kesinlikle çok pratik ve güzel

canım çiftli nasıl sağıyorsun yani hiç göğsüne masaj yapmıyor musun? bir de kaç dk sağabiliyorsun göğsünü?

hoşgeldiiin
anlat bakalım
nerelisin? kaç yaşındasın? burcun ne? ne iş yaparsın? eşinle nasıl tanıştınız? hayalini kuruduğun üç şey nediir?????

bizde seni tanıyalım ama di mii yanii

hoşbulduk canım aslen Antalyalıyım ama evlenince eşim Denizlili olduğu için buraya yerleştim.1 hafta içinde 30 olucam :)) burcumda terazi.şimdilik evdeyim evlenmeden önce çalışıyodum .hayalime gelince bebeğimle eşimle mutlu huzurlu sağlıklı bir yuva :))

benim ilk hafta sütüm gelmedi sonra azar azar geldi kanlı bir şekilde makina kiraladık sağdığımı atmak zorunda kaldım o dönemde hayatta en çok sevdiğim güvendiğim eşim beni hayal kırıklığına uğrattı kayınvalidemle beraber hayatımın en kötü günlerini bana yaşattılar bütün zorluklara rağmen sütüm gelsin diye deliriyordum bebeğim hem beni hemde mayayı alıyordu artık mayayı azartmamla bebeğimin uykusu çok oldu meğer beni doyacak kadar emmiyormuş sağlık ocağına götürdüm kan şekerine bakıldı çok düşük çıktı tekrar mamayı attırdım sonra bir süre böyle geçti birgün hastanelik oldum ilaçlar iğneler derken kızımı emziremedim şimdi tamamen bitti sütüm

arkadasım ben bebeğim doğduğundan berı kraft dondybeşik kullanıyorum.gerçekten çok kullanışlı.bebeğimin yatağıda var ama en başından berı onda yatıyo.Kolik olduğu içinde sallanması çok iyiydı ve inşallah mama sandalyesı olarakta kullanacağım.Almadıysan tavsıye edebilirim.

hoşgeldin bende senin gibi bi kaç gündür aktifim.bebeğini Allah bağışlasın.benimde bi kızım var.

üzülme canım yaa onlar sağlıklı olsun önemli olan bizim için o. bende ilk mamaya başladığım zaman suçluluk duygusu hissediyodum ama şimdi alıştım. zaten bu etraftakiler loğusa kadınla uğraşmaktan ne anlıyolarsa hiç anlamış değilim. banada hep senin sütün az bu çocuk doymuyo sürekli eli ağzındaydı çünkü. onlar öle sölediği zaman üzüntüden benimde azalıyodu sütüm ama kızımla başbaşa kaldığımızda normale dönüyodu. emzirme döneminde en önemli şey yiyecek içecekten öte moral moral moral :)))

ya doktora gidemedim bugün eşimle tartıştık çok abarttıgımı soledi kolunu başına dogru kıvırıyor canım yani deniyorum aynı hareketi ben bile yapamıyorum o kadar nasıl çeviriyor anlamadım.

Amanin bu nee bugun topige ugramamis kimseee
Herkes tek tek mazeret bildirsinnn bakimmm ortaligi bos birakirsanizzz sataramm topigiii heeee

Hoşgeldin canim. Burda olmak iy geliyo herhkese. Eee hadi yaz bakalim kimler hakkinda neler dusunuyor ve biliyorsun

Hoşgeldin tanisalim cnm ben topigin sahibesi zeyyno

canim senin ikizlerinmi vardi masallahhh ne kadar guzel birsey bu yaa hende biri kiz bir erkek masallahee tabi senin icin birza yorucudur dimi . fotolarini eklermisin görelim

ikizler evet ama yalnız bakamamak gibi bir sorunsalım var o yüzden nispeten sizinle aynıyım :) avatardaki kızım profildeki oglum :) zor olmaz mı hem de nasıl zor, ama yalnız bakan da çook arkadaş var bu forumda. ama ben o kadar cesaretli degilim maalesef :)

Hoşgeldin canim. Burda olmak iy geliyo herhkese. Eee hadi yaz bakalim kimler hakkinda neler dusunuyor ve biliyorsun

dediğin gibi gerçektende iyi geliyo burası bebekle ilgili bi sıkıntım yada aklıma takılan bişeyler olduğunda açıyorum topiği öğreniyorum rahatlıyorum :)) sizlerin sohbetleri hoşuma gidiyo daha fazla ayrı kalamam bu sohbetlerden dedim dayanamadım geldim. burdaki herkes çok iyi birbirimiz satesinde öğreniyoruz herşeyi herkesin mi bebişleri güzel ve yakışıklı olur ne hoş bir topiğimz var bu konuda şanslıyız :1

birde arkdaşlar bu ara kızım çok iştahsız sabah 7 den beri sadece 400 ml içti,
bnmde az içiyo..
valla cnm bende aldm çeşit çeşit hala deniyorum bi kaç çekiyo snra öyle bi ağlıyoki görmen lazım,biberona çok alıştı keşke emse;(

hiç emmedi bnmki tutamadı başlarda.kv vardı yanmda bi şerbet bile denemediler.snra biberon verdiler halada emmiyo hiç.avent kullandm 4 aydr.pratik olsn die lansinoh aldrdm acıttı çok.hem aventle diğer elimlede uyarıyorm göğsümü.dediğin bebedor hangisi cnm ya baktm netten sarı var bi tane omu.özel adı yada resmi varsa koyarmısn bide onu deneyim.sürekli pompalamıyosn değilmi kendisimi yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…