benim ilk hafta sütüm gelmedi sonra azar azar geldi kanlı bir şekilde makina kiraladık sağdığımı atmak zorunda kaldım o dönemde hayatta en çok sevdiğim güvendiğim eşim beni hayal kırıklığına uğrattı kayınvalidemle beraber hayatımın en kötü günlerini bana yaşattılar bütün zorluklara rağmen sütüm gelsin diye deliriyordum bebeğim hem beni hemde mayayı alıyordu artık mayayı azartmamla bebeğimin uykusu çok oldu meğer beni doyacak kadar emmiyormuş sağlık ocağına götürdüm kan şekerine bakıldı çok düşük çıktı tekrar mamayı attırdım sonra bir süre böyle geçti birgün hastanelik oldum ilaçlar iğneler derken kızımı emziremedim şimdi tamamen bitti sütüm
bebegini 3 saate besleyen arkdslar kac cc mama yada annd sutu veriyorsunuz 3 saatte bir.4, ayini bitirenler.
Bugunde düşünmüştüm sen her topigi satarim dediginde bana bi gulme krizi geliyo
ne bileyim ben 6. ayda oturabiliyorlar diye biliyordum ama doktor söylediyse bildiği vardır.birde boyun gelişiminden sonra bel gelişmi başlıyormuş.aslında bu çocuğun hazırbulunuşluğu ilede ilgili olabilir.4aylik bebekler destekli oturabilirmis bugun doktor soyledi
benim oğlan 2 haftadır falan gündüzleri ağkayarak uyanıyor gece de 1-2 kez yapıyor doktora sordum ilk 3 ay anneye yapışık zannediyorlar ya kendilerini şimdi artık birey olduğunu anlamaya başlıyor ve bununla beraber kendini güvensiz hissediyor dedi. ama tek başına çocuk bakmak zor canım benim de öyle gerçi memnunum keşke çalışmayıp bakabilseydim ama yine de zor tabi..
ya senin oğlan ne zaman doğdu.ne desen aynı şeyleri bende yaşıyorum aynı zamanlarda.dünden bu yaa gündüz ne zaman uyansa çığlık çığlığa ağlıyarak uyanıyor kızım.
resmini çekip koysana belki daha iyi yorum yapabiliriz.ya doktora gidemedim bugün eşimle tartıştık çok abarttıgımı soledi kolunu başına dogru kıvırıyor canım yani deniyorum aynı hareketi ben bile yapamıyorum o kadar nasıl çeviriyor anlamadım.
satma hanım ağam
marabaların halı noolur sonraa
dimi ama cok tatli bir cift oldular masallah ikisinedeOyy benim pamuğuma maşallahay ben bu çifte bayıldım bayıldım güzel gelinim benim bir salındı herkesler hayran kaldı
aaa bak bunu bede duymusttuim daha önce desene bizimkilerde zengin olcakHiç sorun olurmu, hanım büyük olursa zengin olurmuş o çift hemo değilde bu oburcukların mutfak masrafı belimizi bükecek dünür
kiz kendinde diyorsun 4 aylik diye birsey olmaz artik korkmataliaaaaa kız daha 4 aylık çocuğu oturtturma öyle beli batacak.içim bir hoş oldu valla.ama çok tatlı ya bu veletler çok komik oluyorlar ya:)
ya doktora gidemedim bugün eşimle tartıştık çok abarttıgımı soledi kolunu başına dogru kıvırıyor canım yani deniyorum aynı hareketi ben bile yapamıyorum o kadar nasıl çeviriyor anlamadım.
ikizler evet ama yalnız bakamamak gibi bir sorunsalım var o yüzden nispeten sizinle aynıyım :) avatardaki kızım profildeki oglum :) zor olmaz mı hem de nasıl zor, ama yalnız bakan da çook arkadaş var bu forumda. ama ben o kadar cesaretli degilim maalesef :)
saol datlım .. özlenmek güzel..ooooo hülya kiz bir kayboldun tamm kayboldun haa gezmelere mi gittiniz siz kiz valla özledik seni bende nereye kkayboldu bu kiz diye merak edioyrdum hosgeldin canim keyifler yerinde kendimize gelmisiz sanirim küück bir tatil iyi gelmis sana :))
bu arada ben hic bir spiral fln kullanmadim hic birsey kullanmadim bundan sonrada dusunmuyorum kazaya kurban gidersek 4. dogurum artik napim dermisimm
bnmde az içiyo..
valla cnm bende aldm çeşit çeşit hala deniyorum bi kaç çekiyo snra öyle bi ağlıyoki görmen lazım,biberona çok alıştı keşke emse;(
hiç emmedi bnmki tutamadı başlarda.kv vardı yanmda bi şerbet bile denemediler.snra biberon verdiler halada emmiyo hiç.avent kullandm 4 aydr.pratik olsn die lansinoh aldrdm acıttı çok.hem aventle diğer elimlede uyarıyorm göğsümü.dediğin bebedor hangisi cnm ya baktm netten sarı var bi tane omu.özel adı yada resmi varsa koyarmısn bide onu deneyim.sürekli pompalamıyosn değilmi kendisimi yapıyo
Yeni gelen may 07 yi yarin topige almayinn benimle tanismadan cekmis gitmisss
hic olur muu koskoca topigin sahibesi selam veriyor almiyor cok ayiipp
ay bugun totom havalar da yinee
burayida boyle gördüm hepten siyirdim
en iyisi ben gidim uyim yine koltuga talimmm
Hadi ii geceler
Yeni gelen may 07 yi yarin topige almayinn benimle tanismadan cekmis gitmisss
hic olur muu koskoca topigin sahibesi selam veriyor almiyor cok ayiipp
ay bugun totom havalar da yinee
burayida boyle gördüm hepten siyirdim
en iyisi ben gidim uyim yine koltuga talimmm
Hadi ii geceler
totonu sevsinler .. yer görmüyo ki toton naapsın havalara alışkın
evet evet yeni arkadaş hakkında endişelerim var..:44:
niran ın kocası olmasın sakın ..
:113::113::113::123::123::123::123::123::123:
hosgeldin canim kimi tanyorsun hee söyle bakalimmMerhaba haziran anneleri sizleri yaklaşık 1 senedir takip ediyorum kısmet bugüneymiş hepinizi çok yakından tanıyorum artık. Benimde 3ay 1haftalık bir kızım var.Şimdi uyuyor o uyudukça takip edebiliyorum.inşallah bundan sonra bende sizlerleyim :)))
masallah seyzenn iyiki pazartesi sendromuna girmisin sorulacak soru birakmamisin bize alinti yapmistim kiza hosgeldin dedim takildim kaldim orda sayendehoşgeldiiin
anlat bakalım
nerelisin? kaç yaşındasın? burcun ne? ne iş yaparsın? eşinle nasıl tanıştınız? hayalini kuruduğun üç şey nediir?????
bizde seni tanıyalım ama di mii yanii
ben ugradim bugun agam yorumlarimi görmedinmiAmanin bu nee bugun topige ugramamis kimseee
Herkes tek tek mazeret bildirsinnn bakimmmortaligi bos birakirsanizzz sataramm topigiii heeee
kiz kendini eksik tanitma cadolos kaynana zeyno diyecektinnHoşgeldintanisalim cnm ben topigin sahibesi zeyyno
hehe seni numereci seni alinti yapmayi gözun yemedi kk ya at sucu dimiO kadar alinti yapmistim bisiler yazdimm hepsii pufff uctuuu gittii
beni konulara kayitsiz kaldim sanmayin k.k cok konuştun sen dur biraz dediii sanirsam
saol datlım .. özlenmek güzel..
hee bacım kullanmadığın belli zaten ..bende üçlemeyeyim diye taktırdım
ziraaaa çok korkuyorum :18::18:
kz allah seni ne etmeye emii nerden bellii oluyorben 3. araya araya bir yilda zor buldum kiz az daha olmasa baska yollara basvurcaktim anacimmm kacak köcek olmadi yani bu
totonu sevsinler .. yer görmüyo ki toton naapsın havalara alışkın
evet evet yeni arkadaş hakkında endişelerim var..:44:
niran ın kocası olmasın sakın ..
:113::113::113::123::123::123::123::123::123:
cok dogru söylemisin kiz totosu hc havalardan yere inmiyorki masallah:122::122: :122:
niranin kocasimi yok canim daha nelerr bende birza önce onu sormustum yaolamaz dimi okadarda degildir
Sonunda kapali ve yagmurlu havalar oohhhh mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?