2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ben de 50 gün verebildim benim ikizlerim var. zamanla çogalırdı sütüm ama büyük bir depresyona girince ilaç kullanmak zorunda kaldım ve süt veremedim. başından beri bir mama bir süt ama agırlıklı mama şeklinde besleniyorduk ama annenin sütünü verebilmesi çok başka bir şey.. sagarak veriyordum zaten kızım mememi almıyordu. üzülme sütüm yok diye, ben kendimi çok harap ettim harap oldugunla kalıyorsun. etrafındakilere de hiçbirşey olmuyor olan yine sana oluyor. rahat olmaya çalış biliyorum zor ama rahat olmaya çalış çünkü bebeklerimizi bize ihtiyacı var..

bebegini 3 saate besleyen arkdslar kac cc mama yada annd sutu veriyorsunuz 3 saatte bir.4, ayini bitirenler.

canım benim bebegim 1 hafta öncesine kadar 120 cc içiyordu 3 saatte bir 2.5 saate indi acıkma saati şimdi 150 veriyorum bebegim 4 ayı doldurmasına 10 gün var.

4aylik bebekler destekli oturabilirmis bugun doktor soyledi
ne bileyim ben 6. ayda oturabiliyorlar diye biliyordum ama doktor söylediyse bildiği vardır.birde boyun gelişiminden sonra bel gelişmi başlıyormuş.aslında bu çocuğun hazırbulunuşluğu ilede ilgili olabilir.

O kadar alinti yapmistim bisiler yazdimm hepsii pufff uctuuu gittii
beni konulara kayitsiz kaldim sanmayin k.k cok konuştun sen dur biraz dediii sanirsam

satma hanım ağam
marabaların halı noolur sonraa

Oyy benim pamuğuma maşallah ay ben bu çifte bayıldım bayıldım güzel gelinim benim bir salındı herkesler hayran kaldı
dimi ama cok tatli bir cift oldular masallah ikisinede veee cokkk iyi bir kv desi var kizim cok sansli bence
Hiç sorun olurmu, hanım büyük olursa zengin olurmuş o çift hem o değilde bu oburcukların mutfak masrafı belimizi bükecek dünür
aaa bak bunu bede duymusttuim daha önce desene bizimkilerde zengin olcak aman gönülleri zengin olsun anneleri onlara bakar dimicanlari sagolsun dünürüm napalim idare edecegiz artik

taliaaaaa kız daha 4 aylık çocuğu oturtturma öyle beli batacak.içim bir hoş oldu valla.ama çok tatlı ya bu veletler çok komik oluyorlar ya:)
kiz kendinde diyorsun 4 aylik diye birsey olmaz artik korkma rahat rahat oturabilirler ayrica yavs yavas kendileri desteksizde oturmaya baslayacaklar sen hic oturmuyormusun kizini en guzel gazi bu sekilde cikartiyorlar demedi deme

ya doktora gidemedim bugün eşimle tartıştık çok abarttıgımı soledi kolunu başına dogru kıvırıyor canım yani deniyorum aynı hareketi ben bile yapamıyorum o kadar nasıl çeviriyor anlamadım.

canim cok üzüldüm tartismaniza sen cok kafana takiyorsun bunu doktora gitmelisin en azindan icn rahat eder:) ama esinlede tartisma yasiyacaksaniz yine ozaman kontrollerini bekle bence :)
birde ucon demis resmini ekle daha iyi anlayalim diye bende katiliyorum ona

oyyy masallah allah bagislasin canim bende cok ikiz istemistim olmadi :) tek basima bakamiyorum derken bakicimi var yoksa aileden birisimi yardim ediyor anlayamadim orasini :44:bencede tek basina bakma kolay degil bakanlarada helal olsun allah yardimcilari olsun tabi senin ve hepimizinde :))

saol datlım .. özlenmek güzel..
hee bacım kullanmadığın belli zaten .. bende üçlemeyeyim diye taktırdım
ziraaaa çok korkuyorum :18::18:

Yeni gelen may 07 yi yarin topige almayinn benimle tanismadan cekmis gitmisss
hic olur muu koskoca topigin sahibesi selam veriyor almiyor cok ayiipp

ay bugun totom havalar da yinee
burayida boyle gördüm hepten siyirdim
en iyisi ben gidim uyim yine koltuga talimmm
Hadi ii geceler

yaa ben bu geçmişi nasıl bitircem.. öğlene 1e kadar geçmişe gömüldüm 40 sayfa bitti..:126:
ama benm gözlerde gittii..
bu arada herifi uyuttum geldim ohh ohh misss

bu arada burcu ve ase ben resimlerinizi göremedim noollcak şimdi..
çatlayayım mı .. patlayayımmı ..

Son düzenleme:

Biberonlu Göğüs Pompası | Bebedor canım sürekli elle sağmıyorsun bir iki kere sonra kendisi boşaltıyor.

totonu sevsinler .. yer görmüyo ki toton naapsın havalara alışkın
evet evet yeni arkadaş hakkında endişelerim var..:44:
niran ın kocası olmasın sakın ..
:113::113::113::123::123::123::123::123::123:

aaaa aşkolsun zeynoo seninle tanışmadan gidermiyim benim kız durmadı ağlamaya başlayınca onunla ilgilendim hatta şimdide kucağımda oda tanısın sizleri dimi ama

sendemi hulyaa malum bu çocuklar rahat rahat sohbet ettirmiyo ki. bu arada niranın kocası değilimm

hosgeldin canim kimi tanyorsun hee söyle bakalimm masallah kizinda cok tatlii allah bagislasinn oglan analarin a duyurulur bu guzel prensesi kacirmasinlar
masallah seyzenn iyiki pazartesi sendromuna girmisin sorulacak soru birakmamisin bize alinti yapmistim kiza hosgeldin dedim takildim kaldim orda sayende:26::26::26:
Amanin bu nee bugun topige ugramamis kimseee
Herkes tek tek mazeret bildirsinnn bakimmm ortaligi bos birakirsanizzz sataramm topigiii heeee
ben ugradim bugun agam yorumlarimi görmedinmi
aman agam satma kiyma bize kiymaaaaaaa seyzene kusbasi
Hoşgeldin tanisalim cnm ben topigin sahibesi zeyyno
kiz kendini eksik tanitma cadolos kaynana zeyno diyecektinn

O kadar alinti yapmistim bisiler yazdimm hepsii pufff uctuuu gittii
beni konulara kayitsiz kaldim sanmayin k.k cok konuştun sen dur biraz dediii sanirsam
hehe seni numereci seni alinti yapmayi gözun yemedi kk ya at sucu dimi senin bu yorumu okuyunca niran geldi aklima onun icin alinti yaptim aslinda bu yazini nerde o ya neden gelmiyor coktandir

saol datlım .. özlenmek güzel..
hee bacım kullanmadığın belli zaten .. bende üçlemeyeyim diye taktırdım
ziraaaa çok korkuyorum :18::18:

kz allah seni ne etmeye emii nerden bellii oluyor ben 3. araya araya bir yilda zor buldum kiz az daha olmasa baska yollara basvurcaktim anacimmm kacak köcek olmadi yani bu

kz allah seni ne etmeye emii nerden bellii oluyor ben 3. araya araya bir yilda zor buldum kiz az daha olmasa baska yollara basvurcaktim anacimmm kacak köcek olmadi yani bu

tööbe tööbee zorun nedir anacım Allah olmayanlara versin..

şaka bi tarafa hakkaten takdir ediyrm seni.. 3 çocukla kesin ya katil olurdum ya deli..
büyük konuşmayayım da ( dilini ısıran sarı kafa )

cok dogru söylemisin kiz totosu hc havalardan yere inmiyorki masallah:122::122: :122:
niranin kocasimi yok canim daha nelerr bende birza önce onu sormustum yaolamaz dimi okadarda degildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…