2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

tööbe tööbee zorun nedir anacım Allah olmayanlara versin..

şaka bi tarafa hakkaten takdir ediyrm seni.. 3 çocukla kesin ya katil olurdum ya deli..
büyük konuşmayayım da ( dilini ısıran sarı kafa )

ay ne bilim ya herkes 3 niye yapmiyorsun diye diye basimin etini yiyorlardi bende yapimda kurtulum dedim
ya biz iki kardesiz burdada kimsemiz yok bayramlarda fln kimseiz olmak cok koyuyordu bana cok icerliyordum bunu birtane kizima baci olsun bir kizinm daha olsun istedim rabbimde gönlüme göre verdi hamdolsun ona :)))
ilerde bir birlerine destek olurlar insallah benim gönlümden böyle geciyor bir tane bacim olsa hersey cok daha kolay olurdu sanki benim icin de:)) kiz sanki ben cok sakinimde dün büyük kizim yüzünden bugunde oglum yüzünden cinnet geciriyordum bendeama naparsin gülüseven dikeninede katlaniyor mecburen burayada gecenin bir yarilari bosa atmiyorumya kendimi birza kafam dagilsin rahatlayim diye

OLMAZ olmaz..
OLUR MU olur ..
hayır hayır OLAMAZ..
ama ya olursaaaaaaa:18::18::18:

karar ver olurmu olmazmiii
kiz sen gecmis bitirdinmi hemen
aaaaaa orasi hala sicakmiiiianam bizim k. donuyor buralarda sen azicik buraya gönder gii kisliklari giymeye basladik biz artik

merhaba taliacım seni çok iyi tanıyorum tecrübelerinden faydalanıyorum. buraya sürekli giren herkesi tanıyorum. tek tek saymaya kalksam ooo benim kız bide uyusa sizlerle daha rahat konuşcaz ama daha bu saat oldu hala uyumadı uyucak inşallah bende rahatlıcamm

cnm bende bugün komşulardan bir tanesiyle görüştüm bana birilerini bulmaya çalışacakmis gözün kapalı güvenebilirsiniz dedi çok iyo kişiler onericem size dedi, , bakalım görücez birde alt kattaki komşumuz daha ben hamileyken bebeğe bakmaya talibim demişti ama sonra birdaha rastlayamsmistim kadina hiç iste neyse bugün o kadını gördüm ayak Üstü konustuk müsaitseniz yarin size gelmek istiyoduk dedi bende kabul ettim yarın öğleden sonra gelecek bakalım hâlâ bebeğim e bakmak istiyor mu bide kaç para istiyo.
Kamera isine gelince çok iyi güzel ama pahaliymis baya online olan sistemler amavtabi kamera yi koyup kayıt yaptırip akşam izlersem o ayrı tabi şuan kafam çok karışık hele no yarın olsun bakalım. ..

İnşallah cnm inşallah iyi bir insanlA karsilasiriz da yavrularimda aaklımız kalmaz inşallah. ..

karar ver olurmu olmazmiii
kiz sen gecmis bitirdinmi hemen
aaaaaa orasi hala sicakmiiiianam bizim k. donuyor buralarda sen azicik buraya gönder gii kisliklari giymeye basladik biz artik

aman ne kışlığı beee ..hala denize giriyo millet ..
zeyno kışlıkları çıkardım diyeli bi ay oldu ..
o öyle söyleyince hatta ben tamda bööleee kalakadım..
şu anda klima çalışıyo sen düşün artık.. biz hala don atlet dolaşıyoz..
burda sonbahar ve ilkbahar pek olmuyo.. yaz ve kış olarak yaşıyoruz mevsimleri..
kış gelmeden önceki son sıcaklar bunlar ..kışımızda pek güzel olur .. öyle çok soğuk olmaz ..

nerden bitircem geçmişi.. bi sekmede geçmiş bi sekmede gelecek
bi oraya bakıyom bi buraya..366. sayfadayım daha

çok kardeş olmak güzel aslında biz 3 kardeşiz..biraz daha olsa güzel olurdu..
ama bakmak çok zor.. eğitim vermek .. inanç vermek.. maddi manevi destek vermek..ilgi vermek..
benim için iki çocuk demek tüm ilginin sevginin 2ye bölünmesi demek.. 3 çocuk 3e bölünmesi..
o yüzden ben şimdilik düşünmüyorum ama yapabilenede şapka çıkarıyorum..
helal olsun yani..

Son düzenleme:

merhaba cnim hosgeldin tekrar :)) ay beni tanimayan kaldimiki zaten:26::26: ama nasil taniyorsun o önemli dimi iyimi kötümüinsalah uyur tatli kizinn annesi sen onla ugras rahat rahata uyusun bugun benim kizda baya ugrastirdi cpok huysuzdu sanirim dis yeri cok agriyordu yavrumun

Telefon dan giriyorum sarj bitti kızlar gerci benim pilim dahada erken bitmiş gözlerim yumuluyo iyigecer kızlar. Yeni Gelen arkadaş may...sende Hoşgeldin sefalar getirdin cnm. Ben kaçıyorum sarj bitti bitecek. Bende kızım uyumysken uyuyim

denizkizi hosgeldin canim nasilsin nasil oldu hastaligin gectimi :)) komsularinin bebegine bakmak istemesinede sevindim insallah dedi gibi cok guvenilir iyi birisi cikar :))

anacimmm tutmayin ben ben mersine gidoyrumm aaa bak aklim geldi gecenlerde de ruyamda gitmistim geri alel acele gitmisiz hemen hazirliksiz fln senide görmek istiyorum o arada hatta sanirim sana tlfdan ulasiyorum tmm görusecektikk ki uyanduimruyama bile girmistin sana yazcaktim unutmusum simdi aklima geldi.
ayy ne guzel ya siz orda sicak sicak denize girin keyfi surun biz burda donalim olurmu hic ölye sey yasiz kilima acin bir kaloriferleri yakalim bende tasinacam mersine ama yazlari durmuyacak o havasina dayanmakta cok güc:26: cok fena bunaltici bir havasi vardi

canim her cocuga sevgi bölünmüyorki hepsinin sevgisi farkli benim icin kalabalik ailelere hayrandim taki trye gidene kadar turkiyede geri fikrimden caydim kalabalik olmasindan cok az olsun öz olsun valla daha iyi

kız bu topikte kötü olan varmı herkes iyi,sevecen,neşeli. bu topikte kötü olan tek şey kayganalar dimi ama bende kızı sonunda güç bela uyuttum bizimki uykuya biraz geç yatıyo. annem de diyo hamileyken oturursan ikilere kadar sonunda çocukta size çeker.
ama senle merve de hep oturdunuz bak ne güzel uyuyo sizinkiler maşşallah :))

taliacım sen geçmiştesin herhalde yada hafsayla uğraşıyosun ben artık çıkıyorum gideyimde yavrumun yanına sokulup yatayım miss kokusunu içime çekip sana iyigeceler bundan sonra bol bol görüşürüz ufaklıkları öp benim yerime

haklısın onlar sağlıklı olsun gerisi dert değil ama kendime kızmayı bırakamıyorum sorunlar karşısına güçlü olamadım şimdi ise keşke diyorum

maşallah ne güzel ikizleriniz var allah bağışlasın bende istemişimdir ikiz hatta üçüz şimdi iyi ki olmamış diyorum ben bir tanesine bile bakamadım yetemedim yavruma allah affetsin beni çok suçluyorum kendimi güçlü olamadım doğum sonrası 2 ayım sudan çıkmış balık gibiydim kendimi yeni yeni topladım şimdi k.v. allaha havale ettim hakkımı helal etmiyorum bunu söyleyince içim biraz olsun rahatlıyor evet bebeklerimizin bize ihtiyacı var artık çok güçlüyüm

günaydınn kızlarrrr biz kızımla uyandık agulaşıyoruzzzz bir sürü iş varr ama kızımın yine bugün performansının üstünde olucağını düşünüyorum işimiz varrr

canım meleklerimizi aynı gün almışız kucağımıza...benim bebeğim ilk ay kontrolünde 380gr aldığını görünce dr um mamaya başlatmıştı.Ben o zamanlar anlayamadım tabi etrafımızda da kimse yoktu meğerse açlıktan ağlıyormuş bebeğim.Ağır sarılık geçirdi, zor günlerdi.Eşim iyi hoşta o zamanlar çok yoğun çalışıyordu, bebeğimin büyümesini bile doğru dürüst göremedi.Abuk sabuk iki ay geçirdik.Şimdi tabi biraz rahatlamanında etkisiyle o iki ay yaşananları unutuyorum ama zordu, çok zordu...Yani benim zaten sütüm yok gibi bişeymiş, 2-3 hafta önce gitti dahada gelmedi.Çok üzüldüm çok ağladım ama artık yapacak bir şey kalmamıştı.Bide diyabet çıktım.Oda stres yaptı.Bir gün kızdım kendime böyle abuk sabuk üzüleceğine şükret dedim.Bitti stresim çok şükür.İçimde uktedir ama...
Mama ile besleniyoruz diye sordum dr uma 5. aydan önce ek besine başlamıcaz dedi.Kendisi bebeğe göre konuşan değil, herkese aynı hikayeleri anlatan bir dr muş, anladım...Şimdi yeni bir dr bulduk ona gidicez bakalım.Bana bir liste verdi fiks herkese verdiği...istersen onu yazarım buraya...

Merhaba Bayanlar. Süt içme konusunda burada yazılanları görünce hem çok şaşırıyorum hem de çok üzülüyorum. Bir arkadaş 400 ml süt içti diyor, diğeri işe giderken şu kadar süt bıraktım çocuk doymamış diyor çook şaşırıyorum. Benim bebeğim çok az içiyor diye üzülüyorum. Sabah işe gidiyorum 7 gibi emziriyorum 200 ml süt bırakıyorum öğleden sonra 3-4 gibi evde oluyorum o süt ona yetiyor. Biberondan en fazla 60 ml içiyor o da zorla kendisine içiriyorum. İşin garibi kilo alımı normal. Sizin bebişler mi çok obur benim ki çok iştahsız Herkese sağlıklı bebişler diliyorum

günaydınn kızlarr yaptığımm alıntıların hepsi uçtu gittii çok sinirlendimm çookkkkkneyse
talıaa şekerim seni sevmeyen ölsünnnnaman yinede sevmeyen falan çıkar şimdi lafın gelişi diyimdeee
seyzenn valla bacım sabah sabah pek güldüm bence zeynodan topiği sen all yakışırrrr
zeynoo canım ben dün gezmedeydim o yüzden bakamadımm
may canım sende hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun takip ediyomuşsun zaten az çok bilirsin 2013 haziran anneleri topiğinin geveze anneler ve cazgır kaynanalar yeri olduğunu ayrıca oğlan annelerimizde cadıı onlarda geleceğin kaynanaları işteee
keep ya varya bu kaynanalar aynı fabrika çıkışlı dicen olmıcakk bence bunlara oğulları evlendikten sonra bi çip takıp program falan yüklüyolarr olabilirmiki:26:amann takma canım yaa konuşsun dursunnn morelini bozma boşverr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…