tööbe tööbee zorun nedir anacım Allah olmayanlara versin..
şaka bi tarafa hakkaten takdir ediyrm seni.. 3 çocukla kesin ya katil olurdum ya deli..
büyük konuşmayayım da ( dilini ısıran sarı kafa )
OLMAZ olmaz..
OLUR MU olur ..
hayır hayır OLAMAZ..
ama ya olursaaaaaaa:18::18::18:
inş güvenilir bi bakıcı bulursun. benim arkadaşlarımdan bir iki tanesi komuşusuyla anlaştı. hem ücret olarak daha uygun oluyor hemde daha güveniyolar. insanın rahatça güvenebileceği birine çocuğunu bırakamaması kötü. annem baksa işe gitmeyi bu kadar sorun etmezdim. hatta evde insan çok bunalıyor iyi bile olurdu. hem işteyken daha dengeli besleniyorum, süt yapıcı çaylarımı falan daha rahat içerim. ama güvendiğim birinin bakmaması kötü.
umarım sende güvenebileceğin birini bulursun. bence sende bi komşunla anlaşsan daha iyi olur. bu işi meslek olarak yapanlar hem daha fiyatlı olur, hemde bebeğe alışkın oldukları için belki daha merhametsiz olabilir. ama ilk defa çocuk bakacak biri daha sabırlı ve anlayışlı olabilir belki. o yüzden iyi bi komşuya ücret karşılığı baktırmak bana daha mantıklı geliyor.
cnm bende bugün komşulardan bir tanesiyle görüştüm bana birilerini bulmaya çalışacakmis gözün kapalı güvenebilirsiniz dedi çok iyo kişiler onericem size dedi, , bakalım görücez birde alt kattaki komşumuz daha ben hamileyken bebeğe bakmaya talibim demişti ama sonra birdaha rastlayamsmistim kadina hiç iste neyse bugün o kadını gördüm ayak Üstü konustuk müsaitseniz yarin size gelmek istiyoduk dedi bende kabul ettim yarın öğleden sonra gelecek bakalım hâlâ bebeğim e bakmak istiyor mu bide kaç para istiyo.denizkızı içinin rahat etmesi açısından kamera koy bence. bakıcıya da kamera var diye söylersin. hem kamera var diye daha özenli davranır kızına. hemde senin için rahat eder. gizli kameraya falan gerek yok bence. kızına bişi yaptıktan sonra tespit etmişsin etmemişsin büyük farklar olmaz. kameranın varlığını bilirse önleyici de olur..
keep senin oglusuna cirkinmi dedilronlarinda kesinlikle kalpleri cirkinlesmis bu masuma nasil cirkin derler ya ben ilk görudugumde ne kadar cok sevmistim hatta ilk gördugum resimde gözleri mavi gibiydi ozaman lar mavisim diye sevdim valla
o yuzden hic unutmuyorum onu cok yakisikli bir bebek diyenler halt yemis zeynonun ve seyzenin totosu yetmezse butun topiki sunariz
geridönüsümkutusu senin oglunadami dediler yainanmiyorum kesinlikle manyak yada kör olmali bunu diyinler senin oglunda cok yakisikli rabbim nazarlardan korusun bu topikte cirkin bebek görmedim ben cirkin bebekte olurmuymus ya hic
denizkizi canim gecmis olsun daha iyilesmemisiniz( allah acil sifalar versin bir an evvel kendini toparla zencefil fln ic canim
birde bakici ariyormusun rabbim gönlüne göre iyi huylu akilli terbiyeli anlayisli bebegine iyi bakcabilcek birisini göndersin insallah :))
canm geridönusumkutusuda yazmis kamera koy ve oldugunuda soyle bencede cok mantikli geldi yaziklari
İnşallah cnm inşallah iyi bir insanlA karsilasiriz da yavrularimda aaklımız kalmaz inşallah. ..ilk günaydın benden olsun. bu sabah ilk defa ben evden çıkarken oğlumu ağlarken bıraktım, ne ben yola sığabildim ne arabaya, ne içim içime. ofise geldim ağlamamak için dudaklarımı kemiriyorum. Allah yardımcımız olsun , ne zaman alışılır bu duruma bilmiyorum
merve yazdıklarını ve arkadaşlarında yorumlarını okudum zaten duygusaldım iyice hassaslaştım, ben çocuğum doğduğunda şunu anladım, babası dahil olmak üzere hiçkimse onu dünyada benim kadar sevemez, koruyamaz, fedakarlık yapamaz. belki doğru değil bu düşüncem ama benim içim böyle söylüyor. o yüzden ervana sakın ama sakın kimseye laf söyletme. belki eşin ailem deyip cevap veremiyordur ama kızının aileside sizsiniz bu gerçeği unutturma ona.
güçlü olmak zorundayız, artık bir köşede pısmak, söyleneni yutmak, sessizce ağlamak gibi seçeneklerimiz yok bizim, çünkü anneyiz
geridönüşüm ve denizkızı işe başlamak üzeresiniz sanırım, sizleri çok iyi anlıyorum, sadece zaman diyorum, Allah iyilerle karşılaştırsın sabrınıda versin inşallah.
karar ver olurmu olmazmiii
kiz sen gecmis bitirdinmi hemen
aaaaaa orasi hala sicakmiiiianam bizim k. donuyor buralarda sen azicik buraya gönder gii kisliklari giymeye basladik biz artik
merhaba taliacım seni çok iyi tanıyorum tecrübelerinden faydalanıyorum. buraya sürekli giren herkesi tanıyorum. tek tek saymaya kalksam ooobenim kız bide uyusa sizlerle daha rahat konuşcaz ama daha bu saat oldu hala uyumadı uyucak inşallah bende rahatlıcamm
Bende albüm yükledim duyurulur
aman ne kışlığı beee ..hala denize giriyo millet ..
zeyno kışlıkları çıkardım diyeli bi ay oldu ..
o öyle söyleyince hatta ben tamda bööleee kalakadım..
şu anda klima çalışıyo sen düşün artık.. biz hala don atlet dolaşıyoz..
burda sonbahar ve ilkbahar pek olmuyo.. yaz ve kış olarak yaşıyoruz mevsimleri..
kış gelmeden önceki son sıcaklar bunlar ..kışımızda pek güzel olur .. öyle çok soğuk olmaz ..
nerden bitircem geçmişi.. bi sekmede geçmiş bi sekmede gelecek
bi oraya bakıyom bi buraya..366. sayfadayım daha
çok kardeş olmak güzel aslında biz 3 kardeşiz..biraz daha olsa güzel olurdu..
ama bakmak çok zor.. eğitim vermek .. inanç vermek.. maddi manevi destek vermek..ilgi vermek..
benim için iki çocuk demek tüm ilginin sevginin 2ye bölünmesi demek.. 3 çocuk 3e bölünmesi..
o yüzden ben şimdilik düşünmüyorum ama yapabilenede şapka çıkarıyorum..
helal olsun yani..
ben albümleri hep kaçırdım yaaa.. burcu asesulfam eda
göremedim sizleri ( ağlayan , duygu sömürüsü yapıp resim eklemeye mecbur bırakan sarı kafa)
merhaba cnim hosgeldin tekrar :)) ay beni tanimayan kaldimiki zaten:26::26: ama nasil taniyorsun o önemli dimi iyimi kötümü insalah uyur tatli kizinn annesi sen onla ugras rahat rahata uyusun bugun benim kizda baya ugrastirdi cpok huysuzdu sanirim dis yeri cok agriyordu yavrumun
üzülme canım yaa onlar sağlıklı olsun önemli olan bizim için o. bende ilk mamaya başladığım zaman suçluluk duygusu hissediyodum ama şimdi alıştım. zaten bu etraftakiler loğusa kadınla uğraşmaktan ne anlıyolarsa hiç anlamış değilim. banada hep senin sütün az bu çocuk doymuyo sürekli eli ağzındaydı çünkü. onlar öle sölediği zaman üzüntüden benimde azalıyodu sütüm ama kızımla başbaşa kaldığımızda normale dönüyodu. emzirme döneminde en önemli şey yiyecek içecekten öte moral moral moral :)))
ben de 50 gün verebildim benim ikizlerim var. zamanla çogalırdı sütüm ama büyük bir depresyona girince ilaç kullanmak zorunda kaldım ve süt veremedim. başından beri bir mama bir süt ama agırlıklı mama şeklinde besleniyorduk ama annenin sütünü verebilmesi çok başka bir şey.. sagarak veriyordum zaten kızım mememi almıyordu. üzülme sütüm yok diye, ben kendimi çok harap ettim harap oldugunla kalıyorsun. etrafındakilere de hiçbirşey olmuyor olan yine sana oluyor. rahat olmaya çalış biliyorum zor ama rahat olmaya çalış çünkü bebeklerimizi bize ihtiyacı var..
benim ilk hafta sütüm gelmedi sonra azar azar geldi kanlı bir şekilde makina kiraladık sağdığımı atmak zorunda kaldım o dönemde hayatta en çok sevdiğim güvendiğim eşim beni hayal kırıklığına uğrattı kayınvalidemle beraber hayatımın en kötü günlerini bana yaşattılar bütün zorluklara rağmen sütüm gelsin diye deliriyordum bebeğim hem beni hemde mayayı alıyordu artık mayayı azartmamla bebeğimin uykusu çok oldu meğer beni doyacak kadar emmiyormuş sağlık ocağına götürdüm kan şekerine bakıldı çok düşük çıktı tekrar mamayı attırdım sonra bir süre böyle geçti birgün hastanelik oldum ilaçlar iğneler derken kızımı emziremedim şimdi tamamen bitti sütüm
merhabalar,
bende haziran annesiyim 16 haziranda kız meleğimi kucağıma aldım sizleri üye olmadan takip ediyordum artık üye olup sizlerle paylaşımda da bulunmak istiyorum kabul ederseniz tabi
bu arada ilk sorumu sormak istiyorum benim gibi sadece mama ile yavrularını besleyenler 4.ayda hangi besinlerle başlayacaklar
totonu sevsinler .. yer görmüyo ki toton naapsın havalara alışkın
evet evet yeni arkadaş hakkında endişelerim var..:44:
niran ın kocası olmasın sakın ..
:113::113::113::123::123::123::123::123::123:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?