doğruyaaa burda bizimm güvenliğimiz varrrr ay canımm bunlar atlamışlarr seni pardonnnnMay_07 güvenlik kontrolünden geçmemişsiniz. sizi buraya alalım lütfen60:
arkadaşlar siz beni tanıtın lütfen
yaa ben bu geçmişi nasıl bitircem.. öğlene 1e kadar geçmişe gömüldüm 40 sayfa bitti..:126:
ama benm gözlerde gittii..
bu arada herifi uyuttum geldim ohh ohh misss
bu arada burcu ve ase ben resimlerinizi göremedim noollcak şimdi..
çatlayayım mı .. patlayayımmı ..
totonu sevsinler .. yer görmüyo ki toton naapsın havalara alışkın
evet evet yeni arkadaş hakkında endişelerim var..:44:
niran ın kocası olmasın sakın ..
:113::113::113::123::123::123::123::123::123:
aaaa aşkolsun zeynoo seninle tanışmadan gidermiyim benim kız durmadı ağlamaya başlayınca onunla ilgilendim hatta şimdide kucağımda oda tanısın sizleri dimi ama
sendemi hulyaa malum bu çocuklar rahat rahat sohbet ettirmiyo ki. bu arada niranın kocası değilimm
ben ugradim bugun agam yorumlarimi görmedinmi
aman agam satma kiyma bize kiymaaaaaaa seyzene kusbasi
kiz kendini eksik tanitma cadolos kaynana zeyno diyecektinn
hehe seni numereci seni alinti yapmayi gözun yemedi kk ya at sucu dimisenin bu yorumu okuyunca niran geldi aklima onun icin alinti yaptim aslinda bu yazini nerde o ya neden gelmiyor coktandir
cok dogru söylemisin kiz totosu hc havalardan yere inmiyorki masallah:122::122: :122:
niranin kocasimi yok canim daha nelerr bende birza önce onu sormustum yaolamaz dimi okadarda degildir
OLMAZ olmaz..
OLUR MU olur ..
hayır hayır OLAMAZ..
ama ya olursaaaaaaa:18::18::18:
aman ne kışlığı beee ..hala denize giriyo millet ..
zeyno kışlıkları çıkardım diyeli bi ay oldu ..
o öyle söyleyince hatta ben tamda bööleee kalakadım..
ya senin oğlan ne zaman doğdu.ne desen aynı şeyleri bende yaşıyorum aynı zamanlarda.dünden bu yaa gündüz ne zaman uyansa çığlık çığlığa ağlıyarak uyanıyor kızım.
günaydınn kızlarr yaptığımm alıntıların hepsi uçtu gittii çok sinirlendimm çookkkkk
zeynoo canım ben dün gezmedeydim o yüzden bakamadımm
lover cok takdir ettim seniiiiMay_07 güvenlik kontrolünden geçmemişsiniz. sizi buraya alalım lütfen60:
arkadaşlar siz beni tanıtın lütfen
doğruyaaa burda bizimm güvenliğimiz varrrr ay canımm bunlar atlamışlarr seni pardonnnn
kuzum günaydınn napıyonnn çalışıyonmuuu
Merhaba Bayanlar. Süt içme konusunda burada yazılanları görünce hem çok şaşırıyorum hem de çok üzülüyorum. Bir arkadaş 400 ml süt içti diyor, diğeri işe giderken şu kadar süt bıraktım çocuk doymamış diyor çook şaşırıyorum.Benim bebeğim çok az içiyor diye üzülüyorum. Sabah işe gidiyorum 7 gibi emziriyorum 200 ml süt bırakıyorum öğleden sonra 3-4 gibi evde oluyorum o süt ona yetiyor. Biberondan en fazla 60 ml içiyor o da zorla kendisine içiriyorum. İşin garibi kilo alımı normal. Sizin bebişler mi çok obur benim ki çok iştahsız Herkese sağlıklı bebişler diliyorum
bnmde az içiyo..
valla cnm bende aldm çeşit çeşit hala deniyorum bi kaç çekiyo snra öyle bi ağlıyoki görmen lazım,biberona çok alıştı keşke emse;(
hiç emmedi bnmki tutamadı başlarda.kv vardı yanmda bi şerbet bile denemediler.snra biberon verdiler halada emmiyo hiç.avent kullandm 4 aydr.pratik olsn die lansinoh aldrdm acıttı çok.hem aventle diğer elimlede uyarıyorm göğsümü.dediğin bebedor hangisi cnm ya baktm netten sarı var bi tane omu.özel adı yada resmi varsa koyarmısn bide onu deneyim.sürekli pompalamıyosn değilmi kendisimi yapıyo
canım benim bebegim 1 hafta öncesine kadar 120 cc içiyordu 3 saatte bir 2.5 saate indi acıkma saati şimdi 150 veriyorum bebegim 4 ayı doldurmasına 10 gün var.
canım meleklerimizi aynı gün almışız kucağımıza...benim bebeğim ilk ay kontrolünde 380gr aldığını görünce dr um mamaya başlatmıştı.Ben o zamanlar anlayamadım tabi etrafımızda da kimse yoktu meğerse açlıktan ağlıyormuş bebeğim.Ağır sarılık geçirdi, zor günlerdi.Eşim iyi hoşta o zamanlar çok yoğun çalışıyordu, bebeğimin büyümesini bile doğru dürüst göremedi.Abuk sabuk iki ay geçirdik.Şimdi tabi biraz rahatlamanında etkisiyle o iki ay yaşananları unutuyorum ama zordu, çok zordu...Yani benim zaten sütüm yok gibi bişeymiş, 2-3 hafta önce gitti dahada gelmedi.Çok üzüldüm çok ağladım ama artık yapacak bir şey kalmamıştı.Bide diyabet çıktım.Oda stres yaptı.Bir gün kızdım kendime böyle abuk sabuk üzüleceğine şükret dedim.Bitti stresim çok şükür.İçimde uktedir ama...
Mama ile besleniyoruz diye sordum dr uma 5. aydan önce ek besine başlamıcaz dedi.Kendisi bebeğe göre konuşan değil, herkese aynı hikayeleri anlatan bir dr muş, anladım...Şimdi yeni bir dr bulduk ona gidicez bakalım.Bana bir liste verdi fiks herkese verdiği...istersen onu yazarım buraya...
cnm o yalanı ben dün gece söyledim ama taliaaa yemediiiii
başka bişi bulalım artıkk :97::97::97::97:
lover cok takdir ettim seniiiisohbete katılamayabilirim ama işimin başındayım mesajı veriyorsunn
vallahi bravvoo
günaydın canım benimmm
naptınız bakalım dün nasıl geçti yemek
ben temizliğe başlıyom hadi hayırlısııı
kız valla gitti bee yalan diill gerçekkkdün yemek güzeldi arkadaşla bayadır görüşmüyoduk uzun uzunn sohbet ettikk löp löp et olmuştur herhaldeee saati unutmuşum 2 saat takıldım dışarda allahtan derin uslu vdurmuşş
sen naptınn emir nasılll
geldi vallaaa...ohhh iyi yapmışsın canım iyi gelmiştirr
bizde iyiz, 3 gün oğluşumla oynaştık durdukkyanlız emir çok korkuyor yaaa dün canım çok sıkıldı
kucak kucaga uzanmıştık ben telefonda resimlere bakıyordum, videosu vardı emirin izlim diye açtım
bir korkuşu vardııı aman allahımmm zor sakinleştirdimm,
en ufak bir sesde irkiliyor, resmen sarılıyor bana kafasını boynuma gömüyor
niye böyle oluyor canım ya ne yapabilirimmm hiç bilmiyorum
oyyy masallah allah bagislasin canim bende cok ikiz istemistim olmadi :) tek basima bakamiyorum derken bakicimi var yoksa aileden birisimi yardim ediyor anlayamadim orasini :44:bencede tek basina bakma kolay degil bakanlarada helal olsun allah yardimcilari olsun tabi senin ve hepimizinde :))
canım bence her bebek farklıdır senin sütünün besleyiciliği de daha çok olabilir yani 60 ml alıyordur ama kilosu iyi ise demekki besleyici bir sütün var..
bende acıtır diye korkuyorum işte göğüs uçlarım hala ara ara çok acıyor çünkü..o açıdan avent çok iyi
ilk avent aldık.sonra yorumları okuyunca lansinoh aldık kullanamadm bi kere bile.bi pazar günü bozuldu avent tempoma dayanamayıp:)eşim olsn lansinoh var dedi heee var dedm başının etini yemiştm alalm die diyemiyorm sağamadm die:)iki kere sağdm öğlene kadar çok acıdı bana avent bul sütüm gidecek die die tüm civar illeri arayıp açık yer buldu öğleden önce açmıyolarda.saat 3te elime ulaştı..ve hayal kırıklığı..ilki kadar çekmiyo buda nasılsa.buda çekmiyo dediğimde eşimin suratı görseniz:)servise yolladı bşy yok demşler.halbuki bozuk yapışık geziyom resmen sanki benden iyi bileceklerşimdi başka servise yolluycak
canım bebeğinin kolunu kıvırması bence bir problem değil bir yetenek olabilir ancak bazı bebekler daha elastik olur sen yine de doktora götür annelik böyle işte için rahatlasın.. maaşallah bu arada 150 ml mi içiyor vay anam benim oğlan da öyle içerse çalışırken yandım ben..
canım benzer şeyler yaşamışız allah evlatlarımıza sağlık versin bizlere bağışlasın inşallah 2.ci çocuklarımızda doya doya besleriz aynı hatalara düşmeyiz
bende acayip korku olştu bundan sonra doğacak bebeğm yine emmezse die.göğüs uçlarm çok ii dğl
sana zahmet olmazsa müsait zamanında yazarsan sevinirim
Biberonlu Göğüs Pompası | Bebedor canım sürekli elle sağmıyorsun bir iki kere sonra kendisi boşaltıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?