2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
May_07 güvenlik kontrolünden geçmemişsiniz. sizi buraya alalım lütfen 60:
arkadaşlar siz beni tanıtın lütfen

Son düzenleme:
canımm ben o abuk sabuk konuşan insanları alıpp varyaaa neyseee bacımm senin evladın sağsalim yanında üsteliktee allahın izniyle ciddi sonuçları olmayan şimdilik bir problemi varr haa hadi daha kötüsünü düşünelim ne olucakk ne demek saklamakk o onların torunu yeğeni bu şekilde nasıl düşünebilirler nasıl bir zihniyettir buu anlamıyorumm takma sen canım bunlarıı sen allaha sığın osenin yanındadırr onlarda cezasını bulurr gerçekten okuyunca çok sinirlendimmm allah insanlara akıl fikir versin asıl sakat onlar bu zihniyette oldukları içinnn öpüyorum seni mervecim ervacımıda o güzel yanaklarındann tombişş popişinden bacaklarından heryeri
ndennn

onu buralardan çekip giderken düşünecektinn bu kadar zaman olma sonra ben geçmişi nasıl bitiricem dee
sana ceza ilk 50 sayfayıda okuyup öle geleceksinn

totonu sevsinler .. yer görmüyo ki toton naapsın havalara alışkın
evet evet yeni arkadaş hakkında endişelerim var..:44:
niran ın kocası olmasın sakın ..
:113::113::113::123::123::123::123::123::123:

evet benim toto aşagıdaki hayattan bi haberrr

aaaa aşkolsun zeynoo seninle tanışmadan gidermiyim benim kız durmadı ağlamaya başlayınca onunla ilgilendim hatta şimdide kucağımda oda tanısın sizleri dimi ama

iyi bari kızının hatrına affettim seniii

sendemi hulyaa malum bu çocuklar rahat rahat sohbet ettirmiyo ki. bu arada niranın kocası değilimm

kız allah senii ne etmesinnn niye ifşa ediyorsun beniiii
olamaz mııı bende insan degilmiyimm bende yorgun olamazmıyım
bende küçük pembe beyaz yalanlar söyleyemezmiyimm

cok dogru söylemisin kiz totosu hc havalardan yere inmiyorki masallah:122::122: :122:
niranin kocasimi yok canim daha nelerr bende birza önce onu sormustum yaolamaz dimi okadarda degildir

kız taliaaa senin benim totomla olan derdin ne hee

OLMAZ olmaz..
OLUR MU olur ..
hayır hayır OLAMAZ..
ama ya olursaaaaaaa:18::18::18:

korkmayın kızlar yaaa ben varımm lover var koruruz biz siziii :18::18:

aman ne kışlığı beee ..hala denize giriyo millet ..
zeyno kışlıkları çıkardım diyeli bi ay oldu ..
o öyle söyleyince hatta ben tamda bööleee kalakadım..

canım ben kışlıkları cıkardım derken gardıropdaki yerlerini ayarlamak için, hani biz 4 gün k.v dede kalıyoruz bide işe başlamama az kalmıştı ya, sonradan onlarla ugraşmamak için

son 1 haftaya kadar havalar iyiydi ama bugun sonbahar kendisini hissettirdiii
ince trikoları giymeye başladım ben

ya senin oğlan ne zaman doğdu.ne desen aynı şeyleri bende yaşıyorum aynı zamanlarda.dünden bu yaa gündüz ne zaman uyansa çığlık çığlığa ağlıyarak uyanıyor kızım.

canım 20 haziran doğumlu benim oğlum.. benim ki de esranın oğlanı takip ediyor sanki.. :)

günaydınn kızlarr yaptığımm alıntıların hepsi uçtu gittii çok sinirlendimm çookkkkk
zeynoo canım ben dün gezmedeydim o yüzden bakamadımm

cnm o yalanı ben dün gece söyledim ama taliaaa yemediiiii

başka bişi bulalım artıkk :97::97::97::97:
May_07 güvenlik kontrolünden geçmemişsiniz. sizi buraya alalım lütfen 60:
arkadaşlar siz beni tanıtın lütfen

lover cok takdir ettim seniiii sohbete katılamayabilirim ama işimin başındayım mesajı veriyorsunn
vallahi bravvoo

doğruyaaa burda bizimm güvenliğimiz varrrr ay canımm bunlar atlamışlarr seni pardonnnn

kuzum günaydınn napıyonnn çalışıyonmuuu

günaydın canım benimmm
naptınız bakalım dün nasıl geçti yemek

canım bence her bebek farklıdır senin sütünün besleyiciliği de daha çok olabilir yani 60 ml alıyordur ama kilosu iyi ise demekki besleyici bir sütün var..

bende acıtır diye korkuyorum işte göğüs uçlarım hala ara ara çok acıyor çünkü..o açıdan avent çok iyi

canım benim bebegim 1 hafta öncesine kadar 120 cc içiyordu 3 saatte bir 2.5 saate indi acıkma saati şimdi 150 veriyorum bebegim 4 ayı doldurmasına 10 gün var.

canım bebeğinin kolunu kıvırması bence bir problem değil bir yetenek olabilir ancak bazı bebekler daha elastik olur sen yine de doktora götür annelik böyle işte için rahatlasın.. maaşallah bu arada 150 ml mi içiyor vay anam benim oğlan da öyle içerse çalışırken yandım ben..

canım benzer şeyler yaşamışız allah evlatlarımıza sağlık versin bizlere bağışlasın inşallah 2.ci çocuklarımızda doya doya besleriz aynı hatalara düşmeyiz

sana zahmet olmazsa müsait zamanında yazarsan sevinirim

kız valla gitti bee yalan diill gerçekkkdün yemek güzeldi arkadaşla bayadır görüşmüyoduk uzun uzunn sohbet ettikk löp löp et olmuştur herhaldeeesaati unutmuşum 2 saat takıldım dışarda allahtan derin uslu vdurmuşş
sen naptınn emir nasılll

ben temizliğe başlıyom hadi hayırlısııı

ohhh iyi yapmışsın canım iyi gelmiştirr

bizde iyiz, 3 gün oğluşumla oynaştık durdukk yanlız emir çok korkuyor yaaa dün canım çok sıkıldı
kucak kucaga uzanmıştık ben telefonda resimlere bakıyordum, videosu vardı emirin izlim diye açtım
bir korkuşu vardııı aman allahımmm zor sakinleştirdimm,
en ufak bir sesde irkiliyor, resmen sarılıyor bana kafasını boynuma gömüyor
niye böyle oluyor canım ya ne yapabilirimmm hiç bilmiyorum

Merhabalar
Ben de araniza yeni katildim hamileyken biraz takip etme imkanim olmustu ama internetimiz olmadigi icin kayit olmamistim nasip bu guneymis Beni de araniza alirsaniz cok sevinirim
Benim de 9 haziranda dogmus bir kizim var simdilik emziriyorum ama bizim de bu aralar burdaki herkeste oldugu gibi biraz emme sorunumuz var biraz aglayarak emiyor hoplaya ziplaya yapiyoruz :)
Bir de ankarada oturuyoruz var mi bizim gibi ankarada yasayan arkadaslar?

geldi vallaaa...
canım bu dönemde gayet normal korkmaları yavaş yavaş algıları gelişiyoo derindede varr onlar o anda dalmış oluyolar o anda beklenmedik tepkiler olduğu zaman irkiliyolarr tek yapabiliceğin şey onunlayken ani şeyler yapmamaya çalış ama bence gayet normal üzülme takma yanii...öff bi temizlik yapıoyım dedim derinin vızıltısı bitmiyooo

günaydın kızlar,
karabatak gibi bir görünüp bir kayboluyorum ama inanın takipteyim. giriş yapamıyorum pek malum oğlum sürekli ilgi istiyor. hem bebeğine bakıp hem ev işini yapanlara saygılarımı sunuyorum :) ben iş yapmak için illa annemi ya da başka birini çağırmak durumunda kalıyorum. oğluma baksınlar diye. maşallahı var kuzumun. tabi artık neredeyse 4,5 aylık olduk. son kontrolümüzde 8 kg 64 cm geldik. iyi dedi sağlık ocağındaki hemşire. aşılarımızı olduk. bu seferkiler çok huysuzluk yaptı neredeyse 1 hafta sürdü diyebilirim. sürekli karnı ağrıyor gibiydi ben de kan ilacını kestim bu hafta kendi dr.umuza danışana kadar da vermiyorum. aşıdan beri kollarım koptu. sürekli kucakta kucakta yere bırakınca deli gibi bağırıyor. resmen o ağladı hem ağladım bu hafta. Allah beterinden saklasın ama zordu.
Talia canım yeni fark ettim aynı gün doğum yapmışız :) 20 mayıs...
bebeğime sadece anne sütü veriyorum. arada da ıhlamur. ıhlamura bayılıyor. resmen biberonu tutuyor içerken :)) her gün vermiyorum tabi. bu arada kızlar yeni fark ettim ki ıhlamur güzel gaz çıkarttırıyor ve kabızlığına iyi geliyor. tavsiye olunur...
süt konusuna gelince. bir ara benim de sütüm aşırı azaldı o kadar korktum ki, sadece iki kez nişasta süt şeker üçlüsünden pişirip verdim tabi sadece 50 ml kadar.
ve kızlar ben süt sorunumu kimyonla hallettim. evde aktarda yaptırdığım çay da var ama o bile bu kadar hızlı etki etmiyor bana. en azından benim bünyeme iyi gelenin bu olduğunu anladım. bir çay bardağına 2 çay kaşığı kimyon koyup üzerine yarısına kadar sıcak su koyuyorum. yarım çay bardağı olduğundan içimi zor olmuyor. sütüm azalınca bunu bir sabah bir de akşam yaptımmı evvelallah fışkırtıyor sütü hamdolsun. memenin boş boş olması çok kötü etkilemişti beni. bununla çözüm buldum. hem gaza da iyi geliyor.
hiç mama düşünmedik biz. çabamız süt artırma konusunda oldu. deli gibi bişeyler içip duruyorum. uğraşmazsam benim de sütüm geri gidiyor. sürekli kompostomu da yapıp içiyorum. kahvaltıda yumurta peynir olmazsa olmaz. bunca yiyip içmeye rağmen hamdolsun daha 3 aylıkken hamile kaldığım kiloya döndüm. şimdi sadece göbeğim kaldı. o da gider inşallah zamanla. hele bir ayaklasınlar daha da yorulcaz malum :)
bu arada ben hiç sağıp da bebeğime süt vermedim. daha doğrusu verdim de almadı. o nedenle ne kadar süt geliyor bilmiyorum ama benim ölçüm bezler :)) bez ağırsa tamam güzel beslenmiş diyorum :)
biraz uzunca oldu ama her zaman yazamıyorum diye güzelce yazayım dedim :)
takibimdesiniz :) buradan çok kere faydalandım Allah razı olsun sizden.

annem var genelde ikiz bakıcılar maliyetli çok.. nesini istiyorsun ikizin anlamadm canımız çıkıyor bizim

Biberonlu Göğüs Pompası | Bebedor canım sürekli elle sağmıyorsun bir iki kere sonra kendisi boşaltıyor.

keşke yapışan bşy olsada iki elimizde boşta kalsa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…