2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bazen arkama dönüp baktığımda geldiğim yerden memnunmuyum bilmiyorumm bunca zamanda elime kar kalan tek şeyy çocuklarımm ahh hayattt

hoşgeldin canımmm aramıza almamız gibi bii yokk zatenn herkess aramızdaaa

kızlar sizlerr böle süt muhabbetine girdikçee hayretle izliyorum sizi bide yemiyo falan diyonuz yaaa durun bakalım bunu kafanıza takmak için çok erkenn asıl mesele 1 yaşındann sonraaa takmayınn bu kadarr

merhaba hanımlar bende burayı hamılelıgımden beri takıp edıyorum ara arada yazıyorum sız benı bılmıyosunuz ama ben hepınızı bılıyorum benım kızım dort aylık oldu 31 mayıs dogumlu ayını hesaplamakta zor oluyo ya her ay 31 cekmıyo bızde esımle dıyoruz seneye 31 mayıs olmıcak kızımızın dogum gununu ıkı senede bır kutlıcaz dıyebende o yuzden ayın bırınden sayıyorum ayını yarın 4 aylık asımız var sımdıye kadar asılarımızda bır sorun yasamadık ınsllah sımdıde yasamayız yarın sımdı saglık ocagından kan damlası verıcekler burada yazılanları duyunca kararsız kaldım verıp vermemekte dememek ıstıyorum ılk bırkac gun verırım bır sıkıntı olmazsa devAm ederım cunku her bebek aynı olmuyo benım kızımla pek bır sorun yasamadım sımdıye kadar ara ara huzursuzlugu oluyo ama genelde uslu bır bebek

merhaba hanımlar bende sızlere katılmaya karar verdım sonunda uzun basından berı takıp edıyorum burasını ama muhabbetlere katılamıyodum konunun neresınden dahıl olacagımı bılemedım bende pat dıye gelıverdım

hosbulduk canım kızım uyuyo bende tembellık yapıyorum burda buraya gırmeden bır ısıme baslayamıyorum ılk once burayı okuyorum sonra neyapıcaksam yapıyorum bıde o zamn sadece takıp edıyorum sımdı dahıl oldum artık
hıc kalkmm basından bu ara cok tembellestım aslında kızım uslu bır bebek ısımı yapabılıyorum ama hep ertelıyorum sonrada sıkısıyorum bır mısafır gelırken

bende öleyimm ama benm kız uslu durmuyoo yaa sorun o 2 dakka uyudu kalktı öle onu sallıyomm iş yine kaldıı gelende beni böle kabul etsin napıyımmm

Anlayamadim sanirim... Her yil mayis ayi 31 gun degil mi?

konulara genel bakınca süt pompası ile olduğunu gördüm.. belki yarımcı olur; benim pompam milkway 3 ay önce e-bebekten 100 liraya almıştım. eğer göğüslerim doluysa 7-8 dk. 150 ml tek göğsümden çıkarıyo. Ama normal zamanda çok kuvvetli diyemem. yine işe gittiimde yada gece çok emzirmemişsem sabahları işimi görüyor. ama dediğim gibi aman aman güçlü diyemem, bide gürültülü biraz onun dışında memnunum aslında

Benim kizim da 9 haziran dogumlu ben de ankarada yasiyorum:)) ayni sorunlar bizde de vardi 2 gundur gecti bugun guzel emiyor ben de yeni sayilirim buralarda

dikkat ediyorum ama yinede önüne geçemiyorum, sonuçta ses illaki oluyor
daha fazla dikkat etmek gerekk demekki :44:
canım sende kendini çok yorma üstten üsten toz al yeter

bugün benim doğumgünümm:118:

Eki Görüntüle 819309

buda kocamın çiçeği

ooo mutlu senelere şekerimm dogum günün kutlu olsunnn

ooo sende hoşgeldin
baktınız eskiler gelip gitmiyor artık, ortalıgı boş bırakıyorlar, topigin sahibesi zeyno 1:)
üzülmesin diye biz gelelim dediniz dimiii

gördünüz mü kızlar topigim boş kalmıyor, biraz daha gelmezseniz yenileri gözdeler katına çıkarıcam ona göreee

zeyno nasılsın canım.. çalışmak nasıl gidiyor ben de başlayacağım bakalım 3 haftam var... bu arada ben hala çabuk sağamıyorum ama artık kaynatmıyorum her gün onun faydası oldu kesinlikle..

üstten toz alabilsem daha ne bacımmm
amann sen adamın başınıda vurdurursunn seni boş bırakmaya gelmez kısss valla beni zor indirin senn ordan ben sultan olucam kızımmmm öle gözde olmak yetmez tamamammııı

iyi ki doğdun canım çiçeğin de çok güzel

evlatların en büyük zenginliğin canım onlar hayırlı olsunlar yeter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…