Benim kizim da 9 haziran dogumlu ben de ankarada yasiyorum:)) ayni sorunlar bizde de vardi 2 gundur gecti bugun guzel emiyor ben de yeni sayilirim buralarda
Aaa oyle mii? Cok ortak yonumuz cikti biz de yeni tasindik ankaraya. 2 senedir yurtdisindaydik dogumdan once turkiyeye geldik 3-4 ay kayinvalidemlerle/annemlerle kaldik simdi de 2 aydir ankaradayiz
Hii tekrardan simdi okuyunca farkettim bu sitede yeniyim demek istemissin galiba :)
Aaa oyle mii? Cok ortak yonumuz cikti biz de yeni tasindik ankaraya. 2 senedir yurtdisindaydik dogumdan once turkiyeye geldik 3-4 ay kayinvalidemlerle/annemlerle kaldik simdi de 2 aydir ankaradayiz
Hii simdi okuyunca farkettim bu sitede yeniyim demek istemissin galiba :)
Evet bu sitede demek istemistim:) ben ankarada dogup buyudugum icin cok seviyorum burayi... Esimin tayini canakkaleye cikti ama simdilik annemlerde kaliyorum:)) gitmek zor geliyor
günaydın canım yaa bisey söylemek istiyorum :) mayıs her zaman 31 çekiyor telefonunun takviminden seneleri ilerleterek bakabilirsin bitek şubat değişiyor oda 4 yılda bir 29 çekiyor normalde 3 yıl 28 çekiyor şubat..yani üzülme her yıl doğum günü kutlayabilirsin canım...
kiz kendinde diyorsun 4 aylik diye birsey olmaz artik korkma rahat rahat oturabilirler ayrica yavs yavas kendileri desteksizde oturmaya baslayacaklar sen hic oturmuyormusun kizini en guzel gazi bu sekilde cikartiyorlar demedi deme
canım benim kız topiğin miniklerinden biliyorsun.daha 3 ayı yeni bitti.yeni kafayı tutmaya başladı.belini tutmasına var daha:)henüz oturtmuyorum ama 1 ay sonra ne olur bilmem.bu bebek milletinin bir günü bir gününü tutmuyor.bugün yapmadığını çat diye yarın yapabiliyor.
canım biz 2,5 aylıkken aldık.o gün bu gündür çok işimizi gördü.tabi ilk başlarda oyuncaklarına vuramıyordu, anlamıyordu.şimdi 3,5 aylık ve asılı oyuncaklarla çook eğleniyor, çığlıklar atıyor şiddetle tavsiye ederim.hem yorulduğu içinde güzel uyuyor
Evet bu sitede demek istemistim:) ben ankarada dogup buyudugum icin cok seviyorum burayi... Esimin tayini canakkaleye cikti ama simdilik annemlerde kaliyorum:)) gitmek zor geliyor
Ben de ankarada okudum biraz asinalik var oyle olunca ama bebisle tabi pek biryere cikmak mumkun olmuyor bebekbakim odasi olmayan yerlere pek gitmiyorum simdilik ama zamanla alisiriz insallah bir de usur diye korkuyorum tabi gerci 1 haftadir havalar pek guzel ama
konulara genel bakınca süt pompası ile olduğunu gördüm.. belki yarımcı olur; benim pompam milkway 3 ay önce e-bebekten 100 liraya almıştım. eğer göğüslerim doluysa 7-8 dk. 150 ml tek göğsümden çıkarıyo. Ama normal zamanda çok kuvvetli diyemem. yine işe gittiimde yada gece çok emzirmemişsem sabahları işimi görüyor. ama dediğim gibi aman aman güçlü diyemem, bide gürültülü biraz onun dışında memnunum aslında
ben gece doluyken yarım saat bile sağdığımda 150 yi 1 kere gördüm o kadar.. :) yani bence bu pompa olayı birazda sütle alakalı çok sütü olanların daha hızlı çıkıyor bence olay biraz da bu.
canım benim kız topiğin miniklerinden biliyorsun.daha 3 ayı yeni bitti.yeni kafayı tutmaya başladı.belini tutmasına var daha:)henüz oturtmuyorum ama 1 ay sonra ne olur bilmem.bu bebek milletinin bir günü bir gününü tutmuyor.bugün yapmadığını çat diye yarın yapabiliyor.
benimde 27 haziran 1 hafta var arada demekki benzer şeyleri yaşıyoruz.
aaaaaaaaa evet cok sasırdım sımdı ben nıye ole bılıyorum hıc takvıme bakmak aklıma gelmedı ama bu aylr bı ay 30 bır ay 30 olmuyo mu yaa benmı yanlıs bılıyorum ılkokulda yanlıs mı ogrendım ben sımdı
:26:
Ben de ankarada okudum biraz asinalik var oyle olunca ama bebisle tabi pek biryere cikmak mumkun olmuyor bebekbakim odasi olmayan yerlere pek gitmiyorum simdilik ama zamanla alisiriz insallah bir de usur diye korkuyorum tabi gerci 1 haftadir havalar pek guzel ama
Avmler o konuda cok iyi ama ben de serin olur usuturum diye korkuyorum:)) benim kiz ilk 3 ay bana cok cektirdi surekli aglardi hicbir yere cikamazdim... Simdi tam duzeldi derken 9unda asimiz var huy degistirmez insallah korkuyorum:)
Merhabalar
Ben de araniza yeni katildim hamileyken biraz takip etme imkanim olmustu ama internetimiz olmadigi icin kayit olmamistim nasip bu guneymis Beni de araniza alirsaniz cok sevinirim
Benim de 9 haziranda dogmus bir kizim var simdilik emziriyorum ama bizim de bu aralar burdaki herkeste oldugu gibi biraz emme sorunumuz var biraz aglayarak emiyor hoplaya ziplaya yapiyoruz :)
Bir de ankarada oturuyoruz var mi bizim gibi ankarada yasayan arkadaslar?
Avmler o konuda cok iyi ama ben de serin olur usuturum diye korkuyorum:)) benim kiz ilk 3 ay bana cok cektirdi surekli aglardi hicbir yere cikamazdim... Simdi tam duzeldi derken 9unda asimiz var huy degistirmez insallah korkuyorum:)
Duramiyorum ben evde avm ye de cikmasam patlarim heralde ama esim calismaya yeni basladigi icin hep esimle ciktik tek basima cikamayabilirim ben de yani ay insallah bu 4. Ay asilarinda da ates filan oluyor muymus?