2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Benim kizim da 9 haziran dogumlu ben de ankarada yasiyorum:)) ayni sorunlar bizde de vardi 2 gundur gecti bugun guzel emiyor ben de yeni sayilirim buralarda

Aaa oyle mii? Cok ortak yonumuz cikti biz de yeni tasindik ankaraya. 2 senedir yurtdisindaydik dogumdan once turkiyeye geldik 3-4 ay kayinvalidemlerle/annemlerle kaldik simdi de 2 aydir ankaradayiz
Hii tekrardan simdi okuyunca farkettim bu sitede yeniyim demek istemissin galiba :)

Son düzenleme:

Evet bu sitede demek istemistim:) ben ankarada dogup buyudugum icin cok seviyorum burayi... Esimin tayini canakkaleye cikti ama simdilik annemlerde kaliyorum:)) gitmek zor geliyor

hayır canım bır yıl 31 bır yıl 30 oluyo 31 olmadan 1e gecıyo 31 arada kaynıyo

günaydın canım yaa bisey söylemek istiyorum :) mayıs her zaman 31 çekiyor telefonunun takviminden seneleri ilerleterek bakabilirsin bitek şubat değişiyor oda 4 yılda bir 29 çekiyor normalde 3 yıl 28 çekiyor şubat..yani üzülme her yıl doğum günü kutlayabilirsin canım...

kiz kendinde diyorsun 4 aylik diye birsey olmaz artik korkma rahat rahat oturabilirler ayrica yavs yavas kendileri desteksizde oturmaya baslayacaklar sen hic oturmuyormusun kizini en guzel gazi bu sekilde cikartiyorlar demedi deme
canım benim kız topiğin miniklerinden biliyorsun.daha 3 ayı yeni bitti.yeni kafayı tutmaya başladı.belini tutmasına var daha:)henüz oturtmuyorum ama 1 ay sonra ne olur bilmem.bu bebek milletinin bir günü bir gününü tutmuyor.bugün yapmadığını çat diye yarın yapabiliyor.
canım 20 haziran doğumlu benim oğlum.. benim ki de esranın oğlanı takip ediyor sanki.. :)

benimde 27 haziran 1 hafta var arada demekki benzer şeyleri yaşıyoruz.

May_07 güvenlik kontrolünden geçmemişsiniz. sizi buraya alalım lütfen 60:
arkadaşlar siz beni tanıtın lütfen

geldim canım geldim akşam sen yoktun o yüzden kontrolden geçemedim rötarlı oluversin artık
arkadaşların tanıtmasına gerek yok tanıyorum çünkü senide

moonletter ;özel mesaj yazmışsınız ama cvp atamıyorum mesaj sayımdan dolayı mail adresim imgee_m@hotmail.com mail atarmısınız?

Evet bu sitede demek istemistim:) ben ankarada dogup buyudugum icin cok seviyorum burayi... Esimin tayini canakkaleye cikti ama simdilik annemlerde kaliyorum:)) gitmek zor geliyor

Ben de ankarada okudum biraz asinalik var oyle olunca ama bebisle tabi pek biryere cikmak mumkun olmuyor bebekbakim odasi olmayan yerlere pek gitmiyorum simdilik ama zamanla alisiriz insallah bir de usur diye korkuyorum tabi gerci 1 haftadir havalar pek guzel ama

ben gece doluyken yarım saat bile sağdığımda 150 yi 1 kere gördüm o kadar.. :) yani bence bu pompa olayı birazda sütle alakalı çok sütü olanların daha hızlı çıkıyor bence olay biraz da bu.

bence birçok şeyi dönemsel bu bebeklerin her ay dönümünde inan ki başka bir huy çıkıyor..

sevdiklerinle ve seni sevenlerle uzun sağlıklı mutlu yıllara canım. 3 gün var aramızda benimde 4 ekim.sende benim gibi terazisin ne güzel

teşekkür ederim canım, hemde eşim denizlili, nasıl
yoksa biz aynı kişimiyiz çocuklarımızda ikizler

aaaaaaaaa evet cok sasırdım sımdı ben nıye ole bılıyorum hıc takvıme bakmak aklıma gelmedı ama bu aylr bı ay 30 bır ay 30 olmuyo mu yaa benmı yanlıs bılıyorum ılkokulda yanlıs mı ogrendım ben sımdı
:26:

Avmler o konuda cok iyi ama ben de serin olur usuturum diye korkuyorum:)) benim kiz ilk 3 ay bana cok cektirdi surekli aglardi hicbir yere cikamazdim... Simdi tam duzeldi derken 9unda asimiz var huy degistirmez insallah korkuyorum:)

Ben de Ankara canım neresindesin ?

Avmler o konuda cok iyi ama ben de serin olur usuturum diye korkuyorum:)) benim kiz ilk 3 ay bana cok cektirdi surekli aglardi hicbir yere cikamazdim... Simdi tam duzeldi derken 9unda asimiz var huy degistirmez insallah korkuyorum:)

Duramiyorum ben evde avm ye de cikmasam patlarim heralde ama esim calismaya yeni basladigi icin hep esimle ciktik tek basima cikamayabilirim ben de yani ay insallah bu 4. Ay asilarinda da ates filan oluyor muymus?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…