2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

cnm ardışık yani peşipeşine gelen aylardan biri 30 biri 31 çeker.30 31 30 31 die giderler yani.temmuz ağustos hariç.eminim bunu öğretmşlerdir

ayy ben bu kızı gündüzleri uyutamıyorum yaaa zırtpırt uyanıyooo gıcık oldummm

bendeeeee...
her sabah uyandığında başladık yine diyorum.geçenlerde evde kendi kendime piş piş dediğimi farkettim.kafayı yiyorum herhalde dedim.nasıl işlediyse beynime artık:26:

kızlar 4.ayı doldurdk ama hala almadk oyun halısı.sizce alaymmı oyalanırmı onda na kadar oyalıyo.ben fisher price in piyanolu var bi tane 24 aya kadar sanırm onu çok beğendm.tabi diğerlerine göre biraz pahalı.internetten alıcam hangi sitelerde daha ucuzdr yada başka model önerileriniz varmı ayna ışık müzik olsn tabi

Benım tosba bıkac gundur fena aglamaya meraklı kızlar ya esımde yanmda olmasna ragmen ıkı kısı bas edemıyoruz
Karnı tok gazı yok altı temız ama kendını yerden yere vurmak ıstercesıne aglıyor sadece esım yuksek sesle kuran okudugunda susuyor oda her zaman degıl.ne yapsam bılmıyorm esım yanmda olmaynca panık oluyorm cocuk aglıyor ben donup kalıyorum sankı durdugu yerde susacak
Sesı kısık bayadır acaba faranjıte falan cevırmıs olabılır mı?dun saglık ocagna gtmstık doktora sorduk gecstırdı ne yapsam acaba

Selamm kızlarr..
Gecmisi kısmen okuyabildim ama yazamadım
Oğlum grip oldu,bebege bulaşmasın diye onu sakiniyorun, bi yandan da ödevler, bi yandan evin işleri, misafir derkennn..pek giremedim
Havadanmi yoğunluktanmi bilmiyorum, pek keyfimde yok öyle
Geçicidir umarım

Zeynomm yazdıkların güldürdü beniii.. keyifler yerinde umarım, gribin geçtimi?.nasil geçiyor is yerinde günler?
Bebisin korkusu normal canım. Yüksek yada ani ses e tepki verebiliyorlar.benimkide öyle
Daha sessiz olmaya çalışıyoruz sadece. Kolay gelsin canım sana da

Yeni gelen arkadaşlar, hoşgeldiniz sizler dee

Waitingforyou doğumgünün kutlu olsun..nice yıllara canımm

Emrinn başım üstünee vardiyalı çalışacağız desene
Bi stajyerlik dönemim olacaktır heralde, oyle pat diye olmaz . işin inceliklerini ogrenmem lazım
(İşini cok ciddiye alan sari kafa)

Nirann nasılsın. .kızın nasıl oldu
Bayagi zaman görünmemissin sende:44:
Iyisin umarım

slm kızlar bayadır giremedim. aslında gizli gizli girip okuyorum ama tam olarak giremiyorum uzun zamandır. anneme falan gittim derken nerdeyse 10 gün oldu girmeyeli. ohhh havaya bak kapalı yağmur yağıyo çok severim böyle havaları kimse sevmez genelde bu havaları ama ben çok severim.
hem beni kimse merak etmedi yaa

waitingforyou kıss çocuğa naptın öleee küçük emrahh gibiiii kuzummm yaaa

sorma bacım dilay hafsanın annesi renkli gözlü kısmetlerle içli dışlı olunca oğlum üzüldüü
bana wait diyin ya daha iyi anlatıyor beni, arada dururum belki

zeyno ılk sana slm vermm gerekıyodu sanırım ben bu topıgı kolay kolay bos bırakmam merak etme

yok cnm estagfurullah topigin sahibi olabilirim ama halktan biri gibiyimdirrr

zeyno nasılsın canım.. çalışmak nasıl gidiyor ben de başlayacağım bakalım 3 haftam var... bu arada ben hala çabuk sağamıyorum ama artık kaynatmıyorum her gün onun faydası oldu kesinlikle..

canım iiyim sen nasılsın
işlerde nasıl olsun iyi gidiyor,alıştım iyice bu hayat tarzına
en basta kaynatmamış olsaydın daha çabuk adapte olurdun zaman kaybetmezdin
olsun sagabilmene sevindimm

işe başlayacaksın heyecanlımısınn

sen benim gönlümün sultanısın ztn şekerimmm

ama yamuk yapma bana asarım bacaklarından ona göree (gecen gün başka topik açmaktan bahsetmiştin yaaaa onun için hatırlatim dedimm )

asemmmm hoşgeldinnn
çok özledim seniii :111: canım çok geçmiş olsun büyük oğluşuna, inş hemen atlatır..
benim grip gecti çok şükür, biraz sesim bozuk o kadar

senin niye keyfin yok, havalardandır belkiiii :26: yada yorgunluk çökmüş olabilir üstüne

hakikaten bazen geriye dönüp yazdıklarıma bakınca hangi kafayla yazdıgımı bende çok merak ediyorummm

kız sen haber vererek gittin yaaa annemlere gidiyorum bir süre gelemicem demiştin

annemmmm kıyamam sana üzülme ben çok merak ettim seniiii

canım hoşgeldin görüşemedik uzun zaman oldu geçmiş olsun oğluşuna biimkide hastaydı hala hasta derinininde burnu akıyo sürekli şimdide sümüklü oldu kızımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…