Duramiyorum ben evdeavm ye de cikmasam patlarim heralde ama esim calismaya yeni basladigi icin hep esimle ciktik tek basima cikamayabilirim ben de yani ay insallah bu 4. Ay asilarinda da ates filan oluyor muymus?
Siz de altindag da ogretmendiniz sanirim ben de orada ogretmenim de oyle aklimda kalmis yoksa karistrdim mi
Aa ogretmen misin sen de, ben de ogretmenim ama calismiyorum simdilikne ogretmenisin?
Fenciyim ben:)) simdilik raporluyum ucretsiz izin almayi dusunuyorum:)) senin bransin ne:))
aaaaaaaaa evet cok sasırdım sımdı ben nıye ole bılıyorum hıc takvıme bakmak aklıma gelmedı ama bu aylr bı ay 30 bır ay 30 olmuyo mu yaa benmı yanlıs bılıyorum ılkokulda yanlıs mı ogrendım ben sımdı
:26:
Ben de matematik ogrt aslinda ama yurtdisindaolunca calisamadim
ayy ben bu kızı gündüzleri uyutamıyorum yaaa zırtpırt uyanıyooo gıcık oldummm
Bu görevi topiğin müdavimi olarak sana veriyorum. dönüşümlü olarak görev yaparızkk gelince ben suyunu çıkarıp tüm gün nette olunca ve de şu şundan öyle oluyormuş kızlar yazdı diye her şeye bilmişlik taslayınca tepesi attı
zeyno ılk sana slm vermm gerekıyodu sanırım ben bu topıgı kolay kolay bos bırakmam merak etme
zeyno nasılsın canım.. çalışmak nasıl gidiyor ben de başlayacağım bakalım 3 haftam var... bu arada ben hala çabuk sağamıyorum ama artık kaynatmıyorum her gün onun faydası oldu kesinlikle..
üstten toz alabilsem daha ne bacımmm
amann sen adamın başınıda vurdurursunn seni boş bırakmaya gelmez kısssvalla beni zor indirin senn ordan ben sultan olucam kızımmmm öle gözde olmak yetmez tamamammııı
doğum günün kutlu olsunnnn:13::119::119::119:
bazen arkama dönüp baktığımda geldiğim yerden memnunmuyum bilmiyorumm bunca zamanda elime kar kalan tek şeyy çocuklarımm ahh hayattt
Selamm kızlarr..
Gecmisi kısmen okuyabildim ama yazamadım
Oğlum grip oldu,bebege bulaşmasın diye onu sakiniyorun, bi yandan da ödevler, bi yandan evin işleri, misafir derkennn..pek giremedim
Havadanmi yoğunluktanmi bilmiyorum, pek keyfimde yok öyle
Geçicidir umarım
Zeynomm yazdıkların güldürdü beniii.. keyifler yerinde umarım, gribin geçtimi?.nasil geçiyor is yerinde günler?
Bebisin korkusu normal canım. Yüksek yada ani ses e tepki verebiliyorlar.benimkide öyle
Daha sessiz olmaya çalışıyoruz sadece. Kolay gelsin canım sana da
slm kızlar bayadır giremedim. aslında gizli gizli girip okuyorum ama tam olarak giremiyorum uzun zamandır. anneme falan gittim derken nerdeyse 10 gün oldu girmeyeli. ohhh havaya bak kapalı yağmur yağıyo çok severim böyle havaları kimse sevmez genelde bu havaları ama ben çok severim.
hem beni kimse merak etmedi yaa
kız sen haber vererek gittin yaaaannemlere gidiyorum bir süre gelemicem demiştin
annemmmm kıyamam sana üzülme ben çok merak ettim seniiii
canım hoşgeldin görüşemedik uzun zaman oldu geçmiş olsun oğluşuna biimkide hastaydı hala hasta derinininde burnu akıyo sürekli şimdide sümüklü oldu kızımm...Selamm kızlarr..
Gecmisi kısmen okuyabildim ama yazamadım
Oğlum grip oldu,bebege bulaşmasın diye onu sakiniyorun, bi yandan da ödevler, bi yandan evin işleri, misafir derkennn..pek giremedim
Havadanmi yoğunluktanmi bilmiyorum, pek keyfimde yok öyle
Geçicidir umarım
Zeynomm yazdıkların güldürdü beniii.. keyifler yerinde umarım, gribin geçtimi?.nasil geçiyor is yerinde günler?
Bebisin korkusu normal canım. Yüksek yada ani ses e tepki verebiliyorlar.benimkide öyle
Daha sessiz olmaya çalışıyoruz sadece. Kolay gelsin canım sana da
Yeni gelen arkadaşlar, hoşgeldiniz sizler dee
Waitingforyou doğumgünün kutlu olsun..nice yıllara canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?