slm kızlar bayadır giremedim. aslında gizli gizli girip okuyorum ama tam olarak giremiyorum uzun zamandır. anneme falan gittim derken nerdeyse 10 gün oldu girmeyeli. ohhh havaya bak kapalı yağmur yağıyo çok severim böyle havaları kimse sevmez genelde bu havaları ama ben çok severim.
hem beni kimse merak etmedi yaa
Eki Görüntüle 819533
sorma bacım dilay hafsanın annesi renkli gözlü kısmetlerle içli dışlı olunca oğlum üzüldüü
bana wait diyin ya daha iyi anlatıyor beni, arada dururum belki
ahh kuzummm sende benm gönlümün sultanıusnn ama baktın tabi bundan olsa olsa hürrem olur dedin önümü kesmeye çalışıyon dimiii herkes kendi topiğinin sultanı olsun bundan sonra aaaayok cnm estagfurullahtopigin sahibi olabilirim ama halktan biri gibiyimdirrr
canım iiyim sen nasılsın
işlerde nasıl olsun iyi gidiyor,alıştım iyice bu hayat tarzına
en basta kaynatmamış olsaydın daha çabuk adapte olurdun zaman kaybetmezdin
olsun sagabilmene sevindimm
işe başlayacaksın heyecanlımısınn
sen benim gönlümün sultanısın ztn şekerimmm
ama yamuk yapma bana asarım bacaklarından ona göree(gecen gün başka topik açmaktan bahsetmiştin yaaaa onun için hatırlatim dedimm )
valla ben olmazdım biliyorum benm oğlumun doğması benm hayatımı değiştirdi diyebilirim eğer o olmasaydı ben kesin iimdi boşanmıştımmmdoğum günün kutlu olsunnnn:13::119::119::119:
bugünlerde bende aynı şeyi düşünüyorum. bebeğim olmasaydı acaba hala geldiğim yerde olurmuydum.
Sayisalci olarak cok ortak yonumuz varmis:)) yurtdisinda nerde yasamistin, calismak istersen ankarada imkan cok bi de matematik olunca talep cok olur:)
kızlar 4.ayı doldurdk ama hala almadk oyun halısı.sizce alaymmı oyalanırmı onda na kadar oyalıyo.ben fisher price in piyanolu var bi tane 24 aya kadar sanırm onu çok beğendm.tabi diğerlerine göre biraz pahalı.internetten alıcam hangi sitelerde daha ucuzdr yada başka model önerileriniz varmı ayna ışık müzik olsn tabi
Evet gercekten cok ortak noktamiz varamerikada yasadik 2 sene. Aslinda denk gelse ozel ders vermek istiyorum 1-2 ogrencim olsa bile yeter diyordum ama henuz kimseyi bulamadim malesef bakalim kismetse bulurum bi tane
Gonlune gore olur insallah canim
merak ettiniz yanisevindim bu aralar ilgiye ihtiyacım varda
ahh kuzummm sende benm gönlümün sultanıusnn ama baktın tabi bundan olsa olsa hürrem olur dedin önümü kesmeye çalışıyon dimiii herkes kendi topiğinin sultanı olsun bundan sonra aaaadermişimmm aman yok ben topic falan istemem seninki yetiyo bana valide sultanlıkta gözüm yok benmmm
valla ben olmazdım biliyorum benm oğlumun doğması benm hayatımı değiştirdi diyebilirim eğer o olmasaydı ben kesin iimdi boşanmıştımmm
Eki Görüntüle 819533
sorma bacım dilay hafsanın annesi renkli gözlü kısmetlerle içli dışlı olunca oğlum üzüldüü
bana wait diyin ya daha iyi anlatıyor beni, arada dururum belki
tabi canım geriye dönüş mümkün olsaa benmde devam etmek istediğim çok şey olurduu yok ya takıpta üzülmüyorumm ama bazen özellikle kocamla kavga ettiğimde pek aklıma gelir böle şeylerr ben çocuklarım olmasından memnunumda evli barklı ev hanımı olma kısmı beni kasıyoo ama neyse zamanla insan bunada alışıyoo hayırlısıı bakalımmorası çok belli olduu
canım bütün insanlar aynı şeyi zaman zaman düşünüyordur eminim,
bi şekilde kendi tercihlerimizle bi yola giriyoruz ve o şekilde devam ediyoruz.. ama insanların dogasında olan bişi var oda merak.
aklımız hep tercih etmedigimiz hayatlarda kalıyor malesef.. bunu tercih etmeseydim ne olurdu diye merak edip duruyoruz..
ve hep tercih etmedigimiz seçeneklerin çok daha iyi olduguna inandırıyoruz kendimizi
onun için bu bir kısır döngüü. düşünüp durma boş ver gitsinböyle istedin böyle olduuu
bende mesela şu an 14-16 yaşlarıma geri dönebilseydim kesinlikle sporcu olmayı tercih ederdim
uzun zaman lisanslı voleybol oynadımçokda zevk alıyordum ama ne oldu bilmiyorum lay lay lom kops kops gençlik ilişkileri daha cazip geldii şimdi evimin kadını çocugum anası olarak düzenli bir hayatım olduuu
Canim biz talip olmadik hafsa sizindir biz sadece kismet arayisindayiz tabi hafsada gozlerimizi gorup bizi begenmedi degil ama kismet sizin kismetiniz
tabi canım geriye dönüş mümkün olsaa benmde devam etmek istediğim çok şey olurduu yok ya takıpta üzülmüyorumm ama bazen özellikle kocamla kavga ettiğimde pek aklıma gelir böle şeylerr ben çocuklarım olmasından memnunumda evli barklı ev hanımı olma kısmı beni kasıyoo ama neyse zamanla insan bunada alışıyoo hayırlısıı bakalımmevinin kadının çocuğunun anasıı niye bıraktın bırakmasaydın voleybolu aşk olsun sanaaa
tabi canım geriye dönüş mümkün olsaa benmde devam etmek istediğim çok şey olurduu yok ya takıpta üzülmüyorumm ama bazen özellikle kocamla kavga ettiğimde pek aklıma gelir böle şeylerr ben çocuklarım olmasından memnunumda evli barklı ev hanımı olma kısmı beni kasıyoo ama neyse zamanla insan bunada alışıyoo hayırlısıı bakalımmevinin kadının çocuğunun anasıı niye bıraktın bırakmasaydın voleybolu aşk olsun sanaaa
Kiz bugin iltifat etmedik diye hic pas vermiyosun neyse biraz totonu havalandirayim nede olsa buranin sahibesisin enerjin kaldigi yerden devam ediyo isik saciyosun yine taaa buralara:))))
ayy canımmmmm
gelde indir bu totoyu şimdiiiii
canım pas vermek ne demek tüm goller senin olsunn
napim sende hiç yazmıyorsun bu aralarsen yaz kii bende atlim hemen
Zeyno slm pozitifliligim cok hosuma gidiyor sizin yazdiklarinizi okumak dinlendiriyor beni:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?