2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

hoşgeldinn canım niye merak etmeyelim ettik tabii naptın bakalımm bak şimidede ne yaptığını merak ediyorummm

Eki Görüntüle 819533

sorma bacım dilay hafsanın annesi renkli gözlü kısmetlerle içli dışlı olunca oğlum üzüldüü
bana wait diyin ya daha iyi anlatıyor beni, arada dururum belki
ayy bayıldımm yaa çok tatlı maşallahh valla ismin çok uzun geliyooo ben wait diyiveriyorum zatiii

ahh kuzummm sende benm gönlümün sultanıusnn ama baktın tabi bundan olsa olsa hürrem olur dedin önümü kesmeye çalışıyon dimiii herkes kendi topiğinin sultanı olsun bundan sonra aaaadermişimmm aman yok ben topic falan istemem seninki yetiyo bana valide sultanlıkta gözüm yok benmmm

doğum günün kutlu olsunnnn:13::119::119::119:

bugünlerde bende aynı şeyi düşünüyorum. bebeğim olmasaydı acaba hala geldiğim yerde olurmuydum.
valla ben olmazdım biliyorum benm oğlumun doğması benm hayatımı değiştirdi diyebilirim eğer o olmasaydı ben kesin iimdi boşanmıştımmm

Sayisalci olarak cok ortak yonumuz varmis:)) yurtdisinda nerde yasamistin, calismak istersen ankarada imkan cok bi de matematik olunca talep cok olur:)

Evet gercekten cok ortak noktamiz var amerikada yasadik 2 sene. Aslinda denk gelse ozel ders vermek istiyorum 1-2 ogrencim olsa bile yeter diyordum ama henuz kimseyi bulamadim malesef bakalim kismetse bulurum bi tane

Bebegine gore degisiypr galiba ama benim kizim cok guzel oyalaniyor normalde de birseyleri tutan bir bebisti ama onun Sayesinde uzanmaya da basladi, uzanip tutuyor sesleri renkleri dikkatini cekiyor. Ben burda gormustum tiny love in kick and play diye bir halisi var ondan aldim memnunum ama senin dedigini bilemiyorum

merak ettiniz yani sevindim bu aralar ilgiye ihtiyacım varda

orası çok belli olduu

canım bütün insanlar aynı şeyi zaman zaman düşünüyordur eminim,
bi şekilde kendi tercihlerimizle bi yola giriyoruz ve o şekilde devam ediyoruz.. ama insanların dogasında olan bişi var oda merak.
aklımız hep tercih etmedigimiz hayatlarda kalıyor malesef.. bunu tercih etmeseydim ne olurdu diye merak edip duruyoruz..
ve hep tercih etmedigimiz seçeneklerin çok daha iyi olduguna inandırıyoruz kendimizi

onun için bu bir kısır döngüü. düşünüp durma boş ver gitsin böyle istedin böyle olduuu

bende mesela şu an 14-16 yaşlarıma geri dönebilseydim kesinlikle sporcu olmayı tercih ederdim
uzun zaman lisanslı voleybol oynadım çokda zevk alıyordum ama ne oldu bilmiyorum lay lay lom kops kops gençlik ilişkileri daha cazip geldii şimdi evimin kadını çocugum anası olarak düzenli bir hayatım olduuu

Eki Görüntüle 819533

sorma bacım dilay hafsanın annesi renkli gözlü kısmetlerle içli dışlı olunca oğlum üzüldüü
bana wait diyin ya daha iyi anlatıyor beni, arada dururum belki

Canim biz talip olmadik hafsa sizindir biz sadece kismet arayisindayiz tabi hafsada gozlerimizi gorup bizi begenmedi degil ama kismet sizin kismetiniz

tabi canım geriye dönüş mümkün olsaa benmde devam etmek istediğim çok şey olurduu yok ya takıpta üzülmüyorumm ama bazen özellikle kocamla kavga ettiğimde pek aklıma gelir böle şeylerr ben çocuklarım olmasından memnunumda evli barklı ev hanımı olma kısmı beni kasıyoo ama neyse zamanla insan bunada alışıyoo hayırlısıı bakalımm evinin kadının çocuğunun anasıı niye bıraktın bırakmasaydın voleybolu aşk olsun sanaaa

Selamsiz geldim kizlar kusura bakmayin oglum dogdugundan beri ilk defa gunduz uyanmadan 2, 5 saattir uyuyor soktayim ( akli basindan giden sari kafa) simdide niye bukadar uyuyor diye yanina gidip bakıyorum surekli

bende bazen işim gereği her iş süresi kadar başka ülkelerde yaşama fırsatı çıktığında sinir oluyorum
bazılarına kısa süreli gidip gelmelere kocayı ikna etsemde uzun zamanlılar hayal hoş artık ömer paşa var kısa süreli bile olsa aklıma gelmiyor uzaklaşmak. ama ne yalan söyliyim bana iyi geliyordu 1-2 hafta uzakta olmak, bence eşimede iyi geliyordu

kız biz kavga ettigimizde benim aklıma çok daha kötü şeyler gelip duruyorr

canım ben neler bırakmadım kiii bi kere bi dans grubumuz vardııı onu bıraktım,
müzik okulunda koroya üyeydim ayıptır söylemesi solo söylüyordumm onu bıraktım,

e voleybolu söyledim zaten

çok aktiftim gençken bir orada bir burada

ama şimdiki hayatımı da seviyorum sakin düzenlii, bazen sorunlar olsada her dönemin ayrı güzelligi oluyor
iş hayatımıda seviyorum ama maddi olarak iyi olsaydık bende ev hanımı olmak isterdimm

Kiz bugün iltifat etmedik diye hic pas vermiyosun neyse biraz totonu havalandirayim nede olsa buranin sahibesisin enerjin kaldigi yerden devam ediyo isik saciyosun yine taaa buralara:))))

Son düzenleme:
Kiz bugin iltifat etmedik diye hic pas vermiyosun neyse biraz totonu havalandirayim nede olsa buranin sahibesisin enerjin kaldigi yerden devam ediyo isik saciyosun yine taaa buralara:))))

ayy canımmmmm
gelde indir bu totoyu şimdiiiii

canım pas vermek ne demek tüm goller senin olsunn
napim sende hiç yazmıyorsun bu aralar sen yaz kii bende atlim hemen

ayy canımmmmm
gelde indir bu totoyu şimdiiiii

canım pas vermek ne demek tüm goller senin olsunn
napim sende hiç yazmıyorsun bu aralar sen yaz kii bende atlim hemen

Benim kuduruk oglum gunduzleri hic durmuyor buaralar ondan yazamiyorum ama bugun 3 saattir uyuyor bu bir rekor buarada bende geriye donup baktigimda kendimi hic oldugum yerde hayal etmiyordum cocuk temizlik, camasir utu yemek bulasik bid nevi kakilmis olmusum ( kakilmis sari kafa) bende 1 yil sonra falan calismayi planliyorum bu kakilmis halimden kurtulmam lazim

Zeyno slm pozitifliligim cok hosuma gidiyor sizin yazdiklarinizi okumak dinlendiriyor beni:))))

bende seni hep görüyorum ama bakıyorum hiç yazıcı degilsin

zaten bizim kızlardan sıkıldım (denoz,melinnaz,esra,seyzen,keep,power,hulya,talia,lover,niran,merve,geridönüşüm,minikus,eslem,denizayrılıktır,denizkızı57, retbull,pdnk v.s v.s ) geldikleride yok yeni arkadaslar arıyorum topigim için kovucam hepsiniii

yeni kadroma senide yazdım tamam mıııı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…