2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

cnm evde olunca insan ister istemez salıyor, çalışınca mecburen bakımlı olmak zorunda hissediyorsun,
ben evde oldugumda hep paspal takıldım öyle daha rahat çünküüü

çalışınca bu kadar işin üstüne bide süslenme işi çıkıyor oda ayrı bır yükk

allah biz kadınların yardımcısı olsun ne diyim

ne iş yapıyorsun canım sen, hamile kalınca mı bıraktın işini :2:

canım hoşgeldin görüşemedik uzun zaman oldu geçmiş olsun oğluşuna biimkide hastaydı hala hasta derinininde burnu akıyo sürekli şimdide sümüklü oldu kızımm...
Geçmiş olsunn canım
Bebek te daha zor olur yaa hastalık..:26:
Okullar yeni açıldı, hemen başladık yanii
Iyi bak annesu yavrularaa..tez zamanda iyilessinler..dediğin gibi bayagidir gorusemiyorduk, daha sık görüşürüz inş

Zeyno beni de yaz beni de:))

Zeynom ic acici biri degilimdir suan yasadigim sikintilardan dolayi karamsar bir yapim var yeni listene layik olmaya caliscam:))

Aynen dedigin gibi sac bas darmaduman resmen ustum basim kusmuk demir ilaci boyali:))) canim ben restoratorum hamile kalmayi planlaynca ciktm işten cok yorulmustum o donem isyerim baya uzakti vs.

Zeyno beni de yaz beni de:))

yazmazmıyımmmm yazdım gittiiii

1-asesulfam
2-hkn2013
3-waitin
4-eddaaaa
5-may 07
6-efsun
7-istanbulizmir
8-emotion0687

kadro çoğalsınn digerlerinin totosuna basıcam tekmeyiiii

nasıl olsa zeynonun sesi çıkmıyor diye iyice yaydılar bi yerleriniiii

başka topiklere de ilan mı versem aceppp :26::26:

Zeynoo belki havadandir bu haller.bu kosturmacadan yada
Tükenmişlik sendromu bu mu yoksaaamannn ben ağız tadıylaa rahat rahat bu sendroma bile giremem yanii
Bak bak zeynomda da.bi sporcu ruhu varmis:)ortak noktalarimiz varmış. Bende uzun zaman lisansli hentbol oynadım
Nerden nereye durumlar yanii her iste bi Hayır vardır

Saçlar ne oldu saçlar? Hiç haber vermiyosunn

denoz,melinnaz,esra,seyzen,keep,power,hulya,talia ,lover,niran,merve,geridönüşüm,minikus,eslem,deniz ayrılıktır,denizkızı57, retbull,pdnk,spring,burcu,eda1299,nurgü,ranana,rezene,tugok,desy...

kızlar suyunuz ısınıyor ona göreee
:82:
ya geçerli bir mazeret bildirin yada tek taraflı olarak (tarafımca ) topigimden fesh ediilinnn :126:

Zeynom ic acici biri degilimdir suan yasadigim sikintilardan dolayi karamsar bir yapim var yeni listene layik olmaya caliscam:))

canım açarız senin içini dısını bi güzelll
karamsar olacak da ne varmış allah aşkınaaa

Aynen dedigin gibi sac bas darmaduman resmen ustum basim kusmuk demir ilaci boyali:))) canim ben restoratorum hamile kalmayi planlaynca ciktm işten cok yorulmustum o donem isyerim baya uzakti vs.

aynen aynen bende böyleydimm
anladım cnm inş herşey planladıgın gibi olurr

aman yok girme öyle sendromlara mendromlara sokmam ben seni öyle şeylere
canım saçlar öyle duruyor sözde gidim sarı attırcamm ama nerdeee bayramdan sonraya kaldı o işşş
bitmiş halini mail atcam sana aklımdasınn

demek sende hentbol oynadın heee çok güzeldi ya o günlerrr

Listeyee ilk sıradan girmişimm..hadi iyiyiim

valla bugun gelmeseydin biraz zor girerdin bu listeye
son anda yırttın ona göreee

Caktirma son anda yirttigimi farkettim
Evet yaa o günler güzeldi, o yaşlarda güzeldi yanii
Dolu dolu geçti ..
Hersey zamaninda güzelmiş

Saçlar son halini alsaydı, bayramda da iyi olurdu
He olsun bitsinde, bi salında görelim

Ben ufaktan kaçıyorum kızlar, çocuğu almaya gideceğim

Gorusmek uzere,Hoscakalin :79:

Kod:

Aa kızlar bende lise ve üniversite boyunca lisanslı basketbol oynadım. Hain koca formaları açık bulduğundan kariyerime son verdi ay düşününce ben neçok şey feda etmişim bu uyuz için neyse doğumgünü hediyemide alayımda sonra belki boşarım

Zeynom bu performansla topikten değilsede işten kovulmam yakındır ohh sonra yan gelip yatar keyfime bakarım

ben de basketbol oynadım 3 sene ama boyum uzun olmadığından bıraktım:)) bi geleceğim yoktu bu boyla:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…