Peh sen bana bakma bende bir neslihan değildim yani, boy 1.73
teşekkür ederim canım, hemde eşim denizlili, nasıl
yoksa biz aynı kişimiyiz çocuklarımızda ikizler[/QUO
suss kimse duymasın çaktırmasenin oğlanıda kaptırdık taliaya sözünüz olmasaydı tam olurdu yani
Aa kızlar bende lise ve üniversite boyunca lisanslı basketbol oynadım. Hain koca formaları açık bulduğundan kariyerime son verdiay düşününce ben neçok şey feda etmişim bu uyuz için neyse doğumgünü hediyemide alayımda sonra belki boşarım
Zeynom bu performansla topikten değilsede işten kovulmam yakındırohh sonra yan gelip yatar keyfime bakarım
ben de basketbol oynadım 3 sene ama boyum uzun olmadığından bıraktım:)) bi geleceğim yoktu bu boyla:))
şimdi çok alakasız olacak ama bişi sorcam
izindeyken müge anlıyı izliyordum, aranızda izleyen var mıı :44:
nezen diye bir kız vardııı katili bulundu muu :26: durup dururken aklıma geldi noldu acaba diye merak ettiimmm
teşekkür ederim canım, hemde eşim denizlili, nasıl
yoksa biz aynı kişimiyiz çocuklarımızda ikizler[/QUO
suss kimse duymasın çaktırmasenin oğlanıda kaptırdık taliaya sözünüz olmasaydı tam olurdu yani
Ömere belki uyarda ben çok eşliliğe karşıyıme canım sende geç geldin buralara ama kızçen 4 aylık olacak nerdeyse, bu forumda 5 aydan sonra evde kalıyo kızlar, sana ben hemn münasip bir damat bulayım. Aa benîm dünüre göz kırpan renkli gözlü delikanlı bak bu fıstığı kaçırma derim
şimdi çok alakasız olacak ama bişi sorcam
izindeyken müge anlıyı izliyordum, aranızda izleyen var mıı :44:
nezen diye bir kız vardııı katili bulundu muu :26: durup dururken aklıma geldi noldu acaba diye merak ettiimmm
merhaba zeynoo nasılsın kızı uyuttum kendimi attım buraya bi zeynoya gözükeyim sonra atarsın falan allah korusun sizlerin güzel sohbetinden mahrum bırakma beni
ben izliyorum canım müge anlıyı kızdan fırsat bulabilirsem ama daha nezenin katili bulunmadı. arayıp duruyorlar.
Iki gundur izleyemiyorum oglum durmuyor bir degisiklik olmamissa bulunamadi tv cikan adam babasi degilmis evlenirken 2 aylik hamileymis kocasindan bunu saklamis adam yeni duymus bu sacmaliya inanabiliyormusunuz karisinin hamile oldugunu anlamamis:))
amanınnnn o adam babası degilmiymişş
yeni mi ögrendi bunuu :26: vallahi annesinden üzgün duruyorduuu
Siz de altindag da ogretmendiniz sanirim ben de orada ogretmenim de oyle aklimda kalmis yoksa karistrdim mi
Evet altından bölgesi canım ümitköyde oturuyorum ben .Demetevler/yenimahalle civarinda oturuyoruz biz, siz?
Ömere belki uyarda ben çok eşliliğe karşıyıme canım sende geç geldin buralara ama kızçen 4 aylık olacak nerdeyse, bu forumda 5 aydan sonra evde kalıyo kızlar, sana ben hemn münasip bir damat bulayım. Aa benîm dünüre göz kırpan renkli gözlü delikanlı bak bu fıstığı kaçırma derim
yokkk ben kızımı öle heryere gelin veremem ya antalya ya denizli antalya olursa daha iyi olur bahaneyle peşinden bende giderim. anası gurbet ellerde kızım öle olmasın zor oluyo valla.
yok cnm ya ne atmasıııı maksat eglence olsunn, yoksa buradaki herkes ayrı ayrıı degerliii
ama iyi oldu böyle baksana yeni arkadaslar buldummm
hadi yaaa gercekten hala bulunamadı mııı:26:
ben komşuları varya bi tane çok samimi onlarla annesinden şüpheleniyordumm :44: kim çıkacak acabaaa
Kesinlikle daha uzgun duruyor bende katillerden birinin o oldugunu dusunuyom bakalim nw olcak oglum izin verir izlersem anlatirim.
ay evtt takip etmeye çalış sonra bana da anlatıver bir zahmettt
annesi çok tuhaf hiç üzgün degil gibi, bir dedikleri digerini tutmuyordu, o komşularla birbirlerini koruyup duruyorlar,
sanki sakladıkları bişi var gibiydii :44:
ama bir yandan da eger anne babanın parmagı varsa müge anlıya niye katılsınlar ki diye de düşünüyorum :26:
kim çıkacak ciddi ciddi merak ediyorumm
Zeynoo atma lütfen beni topikten :18: kızım cumadan beri hasta anaokuluna göndermedim arkadaşlarına geçmesin iyice iyileşsin diye dudağıda uçuk kardeşini öpmemesi için nöbet tutuyorumama tabi bu defada üzülüyo artık Allaha emanet. Oğlumda dün 4 aylık aşılarını oldu çok huysuz gecede ateşlendi fitille idare ediyoruz. Okuyorum ama yazacak durumda değilim şimdi korktum tabi atılmaktan hemencik yazdım.
BuaradA katil bulunmadı bende seninle aynı fikirdeyim bencede annesi murat ve muratın karısı beraber öldürdüler yoksa daha akşam olmadan neden polise gitsinler. Bide kamyon kasasında beyaz bi çuvalla takılmış kameraya 20 dakikada yok etmiş çuvalı, şok şok acaba çuvalda ne vardı
ay evtt takip etmeye çalış sonra bana da anlatıver bir zahmettt
annesi çok tuhaf hiç üzgün degil gibi, bir dedikleri digerini tutmuyordu, o komşularla birbirlerini koruyup duruyorlar,
sanki sakladıkları bişi var gibiydii :44:
ama bir yandan da eger anne babanın parmagı varsa müge anlıya niye katılsınlar ki diye de düşünüyorum :26:
kim çıkacak ciddi ciddi merak ediyorumm
niye haber vermiyorsun pekiiinsan yazar cocugum hasta gelemiyorum diyee
neyse gecerli bir mazeret oldugu için affettim seniiigecmiş olsun canım
ama bir dahaki sefere haber ver olur muuu
kim kamyon kasasında çuvalla takılmış kameraya babası mııı :26: içinde ne varmış kii :26:20 dakikada yok ettiyse acabakızı öldürüp içine mi koydu :44: sonrada buldular ya cesedii oraya bırakmış olabilirr :26:
valla zeyno belli olmuyo bu işler müge anlıya öle kaç kişi katıldı katil oldukları halde tabi daha sonra yakalanıp cezaevini boyladılar :26::26:
Bende cok merak ediyorum valla bakalim ne olcak. Ben bide ingilizce ogretmeni olan 31 mayis dogum yapmis bir arkadas vardi bugun kontrole gidecekti ne oldu hic gormedim ayni gun dogum yaptigimiz icin merak ediyom kan ilaci onada verdimi bende yarin gitcem. Obur gunde prof oglani gostercegiz bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?