2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Zeynom bu performansla topikten değilsede işten kovulmam yakındır ohh sonra yan gelip yatar keyfime bakarım

aynen bende öyleee geçmişi bi tarasalar pc de, komple kk bulurlarr

ben de basketbol oynadım 3 sene ama boyum uzun olmadığından bıraktım:)) bi geleceğim yoktu bu boyla:))

bende 1.62 boyla voleybol benim neyime dedim bıraktımmm

şimdi çok alakasız olacak ama bişi sorcam
izindeyken müge anlıyı izliyordum, aranızda izleyen var mıı :44:

nezen diye bir kız vardııı katili bulundu muu :26: durup dururken aklıma geldi noldu acaba diye merak ettiimmm

merhaba zeynoo nasılsın kızı uyuttum kendimi attım buraya bi zeynoya gözükeyim sonra atarsın falan allah korusun sizlerin güzel sohbetinden mahrum bırakma beni
ben izliyorum canım müge anlıyı kızdan fırsat bulabilirsem ama daha nezenin katili bulunmadı. arayıp duruyorlar.

Iki gundur izleyemiyorum oglum durmuyor bir degisiklik olmamissa bulunamadi tv cikan adam babasi degilmis evlenirken 2 aylik hamileymis kocasindan bunu saklamis adam yeni duymus bu sacmaliya inanabiliyormusunuz karisinin hamile oldugunu anlamamis:))

yok cnm ya ne atmasıııı maksat eglence olsunn, yoksa buradaki herkes ayrı ayrıı degerliii
ama iyi oldu böyle baksana yeni arkadaslar buldummm

hadi yaaa gercekten hala bulunamadı mııı:26:

ben komşuları varya bi tane çok samimi onlarla annesinden şüpheleniyordumm :44: kim çıkacak acabaaa

Iki gundur izleyemiyorum oglum durmuyor bir degisiklik olmamissa bulunamadi tv cikan adam babasi degilmis evlenirken 2 aylik hamileymis kocasindan bunu saklamis adam yeni duymus bu sacmaliya inanabiliyormusunuz karisinin hamile oldugunu anlamamis:))

amanınnnn o adam babası degilmiymişş
yeni mi ögrendi bunuu :26: vallahi annesinden üzgün duruyorduuu

kızlarr aranızda milupanın gece çayını kullanıp memnun olan var mı ? benim kız uykuya geç dalıyoda en azından içer sakin sakin uyur diye düşünüyorum.

Zeynoo atma lütfen beni topikten :18: kızım cumadan beri hasta anaokuluna göndermedim arkadaşlarına geçmesin iyice iyileşsin diye dudağıda uçuk kardeşini öpmemesi için nöbet tutuyorum ama tabi bu defada üzülüyo artık Allaha emanet. Oğlumda dün 4 aylık aşılarını oldu çok huysuz gecede ateşlendi fitille idare ediyoruz. Okuyorum ama yazacak durumda değilim şimdi korktum tabi atılmaktan hemencik yazdım.
BuaradA katil bulunmadı bende seninle aynı fikirdeyim bencede annesi murat ve muratın karısı beraber öldürdüler yoksa daha akşam olmadan neden polise gitsinler. Bide kamyon kasasında beyaz bi çuvalla takılmış kameraya 20 dakikada yok etmiş çuvalı, şok şok acaba çuvalda ne vardı

Kesinlikle daha uzgun duruyor bende katillerden birinin o oldugunu dusunuyom bakalim nw olcak oglum izin verir izlersem anlatirim.

ay evtt takip etmeye çalış sonra bana da anlatıver bir zahmettt

annesi çok tuhaf hiç üzgün degil gibi, bir dedikleri digerini tutmuyordu, o komşularla birbirlerini koruyup duruyorlar,

sanki sakladıkları bişi var gibiydii :44:

ama bir yandan da eger anne babanın parmagı varsa müge anlıya niye katılsınlar ki diye de düşünüyorum :26:

kim çıkacak ciddi ciddi merak ediyorumm

valla zeyno belli olmuyo bu işler müge anlıya öle kaç kişi katıldı katil oldukları halde tabi daha sonra yakalanıp cezaevini boyladılar :26::26:

niye haber vermiyorsun pekii insan yazar cocugum hasta gelemiyorum diyee

neyse gecerli bir mazeret oldugu için affettim seniii gecmiş olsun canım
ama bir dahaki sefere haber ver olur muuu

kim kamyon kasasında çuvalla takılmış kameraya babası mııı :26: içinde ne varmış kii :26:20 dakikada yok ettiyse acabakızı öldürüp içine mi koydu :44: sonrada buldular ya cesedii oraya bırakmış olabilirr :26:

Bende cok merak ediyorum valla bakalim ne olcak. Ben bide ingilizce ogretmeni olan 31 mayis dogum yapmis bir arkadas vardi bugun kontrole gidecekti ne oldu hic gormedim ayni gun dogum yaptigimiz icin merak ediyom kan ilaci onada verdimi bende yarin gitcem. Obur gunde prof oglani gostercegiz bakalim.

Murat denilen adam varya o. Kızın kayboldugu gün kamyonun kasasında beyaz bi çuval var 20 dakika sonra geri dönüyo çuval yok. Muhtemelen neyzen vardı çuvalda yazık ya

valla zeyno belli olmuyo bu işler müge anlıya öle kaç kişi katıldı katil oldukları halde tabi daha sonra yakalanıp cezaevini boyladılar :26::26:

hadi yaaa hayır madem katil kendileri niye katılıyorlar oda cok enteresan :44:
belkide onlar degil yakınları katılıyordur onlarda mecburen gelip gitmek zorunda kalıyorlardır..:26:
evet evet bence böyleee

hayırdır cnm siz niye profa gösteriyorsunuz cocugu.. benimkinede kan ilacı verdi doktor günde 2 kere 7 damla dedi ama ben 3-4 günde birkaç damla veriyorum o kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…